-
Ξέρει κανείς αν η εργοστασιακή εγγυηση για τις LG καλύπτει μηδενική απώλεια πίξελ?
Επιπλέον, βρηκα αυτη: http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalo ... aspx?16665Για πειτε γνωμες...
Αυτα τα καταστηματα ειναι αξιόπιστα?
-
Κανεις?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Κανεις?ΟΚ αρκεί να έχουν εγγύηση που να την αναγνωρίζει η εδώ αντιπροσωπεία, οπότε αν χαλάσει κάτι να μην τη στέλνεις στα κεντρικά εκτός Ελλάδας.
ΑΛΗΘΕΙΑ. Έχετε δει πουθενά την Panasonic th-42pz80e την πλάσμα σε προσφορά??
Η επόμενη μου τηλεόραση... -
Εγγυηση αντιπροσωπειας λέει κατω και αυτο μου ειπαν και στο τηλ.
Κατευθειαν απο την αντιπροσωπεια τις παιρνουν. Έτσι ειπαν τουλαχιστον. -
αναμένουμε sony 40w4000 την τρίτη
και με καλή τιμή, θαρρώΕλπίζω να χωρέσει κάπως στο έπιπλο γιατί αλλιώς θα με κρεμάσουν
-
Κάτω από 910 ευρώ; Με γεια.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάτω από 910 ευρώ; Με γεια.900 ολοστρογγυλα
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
και με καλή τιμή, θαρρώΕλπίζω να χωρέσει κάπως στο έπιπλο γιατί αλλιώς θα με κρεμάσουν
Και τι σε νοιάζει; Σαμπως θα σαι εκει; Θα φυλάς τη μαμά πατρίδα! Εγώ ήδη έχω αρχίσει να νυστάζω επικίνδυνα τωρα που νιώθω έτσι ασφαλης!
Εμένα μου χάλασε το πλυντήριο και πέρα από την μαγευτική εμπειρία του να σφουγγαρίζω νερά Κυριακή βράδυ πρέπει να δω και τι στο καλό θα κάνω, πρέπει να πάρω καινουργιο (γιατί να το φτιάξω δεν νομίζω να συμφέρει) => κανα 500αράκι
(ξερω το θέμα είναι για τηλεοράσεις αλλά εμένα ο πόνος μου είναι αυτός τώρα, τι να κάνουμε! ) -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εμένα μου χάλασε το πλυντήριο και πέρα από την μαγευτική εμπειρία του να σφουγγαρίζω νερά Κυριακή βράδυ πρέπει να δω και τι στο καλό θα κάνω
υπάρχει θεός τελικά
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Και τι σε νοιάζει; Σαμπως θα σαι εκει; Θα φυλάς τη μαμά πατρίδα! Εγώ ήδη έχω αρχίσει να νυστάζω επικίνδυνα τωρα που νιώθω έτσι ασφαλης!
Εμένα μου χάλασε το πλυντήριο και πέρα από την μαγευτική εμπειρία του να σφουγγαρίζω νερά Κυριακή βράδυ πρέπει να δω και τι στο καλό θα κάνω, πρέπει να πάρω καινουργιο (γιατί να το φτιάξω δεν νομίζω να συμφέρει) => κανα 500αράκι
(ξερω το θέμα είναι για τηλεοράσεις αλλά εμένα ο πόνος μου είναι αυτός τώρα, τι να κάνουμε! )Δηλ σε συμφέρει να δώσεις 500 για καινούριο απ τα 100 (και άν)που θα χρειαστεί για να το φτιάξεις?
Ποιό πολύ μου κάνει ως συνήθης δικαιολογία επί της ευκαιρίας να πάρουμε καινούριο κόσκινο έστω και μετ' εμποδίων παρά η πρακτική πλευρά του θέματος που είναι η επισκευή του. -
Εμένα μου χάλασε το πλυντήριο και πέρα από την μαγευτική εμπειρία του να σφουγγαρίζω νερά Κυριακή βράδυ πρέπει να δω και τι στο καλό θα κάνω
υπάρχει θεός τελικά
Ο στρατός σε έχει κάνει ήδη ατρόμητο!!!
[Δηλ σε συμφέρει να δώσεις 500 για καινούριο απ τα 100 (και άν)που θα χρειαστεί για να το φτιάξεις?
Ποιό πολύ μου κάνει ως συνήθης δικαιολογία επί της ευκαιρίας να πάρουμε καινούριο κόσκινο έστω και μετ' εμποδίων παρά η πρακτική πλευρά του θέματος που είναι η επισκευή του.Δικαιολογία για να δώσω τα λεφτά μου και να αλλάξω το πλυντήριο μου δεν νομίζω να χρειάζομαι, δεν βρίσκεις;
Αν είναι μέχρι 100 (και αν) τότε οκ. Αλλά όταν μου είχε χαλάσει το ψυγείο ο τεχνικός μου είχε πει ~200 ευρουλάκια. Επίσης αν είναι να το φτιάξω τώρα (με 100 σου λέω στην καλύτερη) και να ξαναχαλάσει σε κανα 6μηνο (δεν το φτιαξε καλά/πάλιωσε/κτλ) τότε ίσως να μην συμφέρει. Οπως και να χει το καλύτερο θα είναι να το δει ένας τεχνικός πρώτα και να δώσει τιμή. Από κει θα κριθεί το καλύτερο και το χειρότερο -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δικαιολογία για να δώσω τα λεφτά μου και να αλλάξω το πλυντήριο μου δεν νομίζω να χρειάζομαι, δεν βρίσκεις;
Σαφώς νεοελληνίδα Κυρία,ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ
Δικά σου τα λεφτά εσύ τα κάνεις κουμάντο.
Αν δε θέλεις όμως συμβουλές και γνώμες δεν υπάρχει λόγος να δημοσιοποιείς τον πόνο σου και το του 500άρικου που έχεις ΗΔΗ δρομολογήσει για να ξοδέψεις
Καλη τυχη -
α ρε μάκη ατελείωτε
ούτε εδώ δεν κρατιέσαι -
:ysterical:
α ρε μάκη ατελείωτε- ούτε εδώ δεν κρατιέσαι*
Δεν το κατάλαβα,επειδή είναι γυναίκα?.....δεν κατάλαβαν καλά
Εμ γι αυτό σας κάνουν ότι θέλουν και συμπεριφέρονται σαν νταλικέρηδες -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εμ γι αυτό σας κάνουν ότι θέλουν και συμπεριφέρονται σαν νταλικέρηδεςΕπειδή ό,τι και να γράψει κάποιος...εσύ εκεί, τα δικά σου
Ε είμαστε αδύναμοι χαρακτήρες μερικοί ρε μάκη, τι να κάνουμε;η bose βγάζει πλυντήρια;
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Δικαιολογία για να δώσω τα λεφτά μου και να αλλάξω το πλυντήριο μου δεν νομίζω να χρειάζομαι, δεν βρίσκεις;
Αν δε θέλεις όμως συμβουλές και γνώμες δεν υπάρχει λόγος να δημοσιοποιείς τον πόνο σου και το του 500άρικου που έχεις ΗΔΗ δρομολογήσει για να ξοδέψειςΕίναι που το δρομολόγησα χτες το βράδυ ξαφνικά και δεν το έχω χωνέψει ακόμα!
Δεν ζήτησα συμβουλές (εκτός κι αν είσαι τεχνικός οπότε έλα να το δεις να τσιμπίσεις και το κατοσταράκι) είπα απλά τον πόνο μου. Και ο πόνος μου παραμένει και 100σταράκι άμα δώκω, λιγοστευει μεν στο 1/5, αλλά υπάρχει ο άτιμος! -
Εμ γι αυτό σας κάνουν ότι θέλουν και συμπεριφέρονται σαν νταλικέρηδεςΕπειδή ό,τι και να γράψει κάποιος...εσύ εκεί, τα δικά σου
Ε είμαστε αδύναμοι χαρακτήρες μερικοί ρε μάκη, τι να κάνουμε;Ποιά δικά μου ρε Χάρη,που την είπα εντελώς καλοπροαίρετα ότι την συμφέρει να το κάνει απ το δώσει 500 κι έγινα και κακός?
η bose βγάζει πλυντήρια;
Θα σ' έλεγα τώρα τι βγάζει αλλά μας διαβάζουν και γυναίκες
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αν δε θέλεις όμως συμβουλές και γνώμες δεν υπάρχει λόγος να δημοσιοποιείς τον πόνο σου και το του 500άρικου που έχεις ΗΔΗ δρομολογήσει για να ξοδέψειςΕίναι που το δρομολόγησα χτες το βράδυ ξαφνικά και δεν το έχω χωνέψει ακόμα!
Δεν ζήτησα συμβουλές (εκτός κι αν είσαι τεχνικός οπότε έλα να το δεις να τσιμπίσεις και το κατοσταράκι) είπα απλά τον πόνο μου. Και ο πόνος μου παραμένει και 100σταράκι άμα δώκω, λιγοστευει μεν κατα 1/5, αλλά υπάρχει ο άτιμος!Τεχνικός πλυντηρίων δεν είμαι αλλά αν ήταν το δικό μου πλυντήριο (κι οτιδήποτε άλλο) θα το είχα ήδη επισκευάσει μόνος μου,αλλά βλέπετε εσείς είστε υπεράνω όλων δεν έχετε ανάγκη τους άντρες
Ευχομαι τουλάχιστον να έκανες σωστή επιλογή στην αγορά του νέου
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
η bose βγάζει πλυντήρια;
πριν καλέ δεν ήταν νταλικιέρηδες;
δεχόμεθα και πιεμ
-
η bose βγάζει πλυντήρια;
πριν καλέ δεν ήταν νταλικιέρηδες;
δεχόμεθα και πιεμ
Το το θες το πιμι,να με βγάλεις γκόμενα?
help! τηλεορασεις hdtv !!