-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
σχετικά με την πρώτη οθόνη, διάβασα αυτό και με έβαλε σε σκέψεις. Το συγκεκριμένο panel είναι μάπα ή θέλει να πει ότι δεν υπάρχει λόγος να πάρει κάποιος full hd σε τόσες λίγες ίντσες?Το 2ο.
-
στο 'παιχνίδι' μπήκε και η LG 32LG5600 που δείχνει να έχει καλά χαρακτηριστικά, όμως μου φαίνεται αρκετά φθηνή για full hd. Είναι καλύτερη απ'την προαναφερθείσα Samsung LE32A558P3F ??
-
για 32 ιντσες καλη τιμη ειναι...συνηθως οι lg ειναι ενα κλικ πιο κατω απο samsung..
ψαξε στο avclub.gr και σε βρετανικα σαιτς για τεστς
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Ρε μαστόρια ( ) να ρωτήσω το εξής:
Τί σημαίνει ότι η τάδε τηλεόραση έχει 'ενσωματωμένο ψηφιακό δέκτη'?
Τί μπορεί να 'πιάσει' και με τι επιπλέον εξοπλισμό π.χ. κεραίες, πιάτα, ποτήρια, κτλ..
Thanx!Τα κανάλια της ΕΡΤ, όπου αυτά πιάνουν.
http://www.ertdigital.gr/' target='_blank' target='_blank
Φαντάζομαι και τα υπόλοιπα, όοοοοοταν θα εκπέμπουν ψηφιακά.
Φαντάζεσαι λάθος. Τα 'υπόλοιπα' προσανατολίζονται σε DVB-T/MPEG4, το οποίο σημαίνει ότι πολλοί ψηφιακοί δέκτες που έχουν ήδη αγοραστεί θα είναι... άχρηστοι.
Αλλά και πάλι, αν έχω μια τηλεόραση στο υπόγειο, μάλλον τα π@π@ρια μου θα πιάνω....
Είναι πολύ πιο εύκολο να πιάσεις με εσωτερική κεραία ψηφιακή τηλεόραση παρά αναλογική. Εγώ πιάνω από ισόγειο, με περιορισμένη οπτική και με πολλές πολυκατοικίες τριγύρω.
-
http://www.e-shop.gr/compare_per.phtml
κάποια άλλη πρόταση στα 500€ κ στις 32in ??
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
http://www.e-shop.gr/compare_per.phtml' target='_blankκάποια άλλη πρόταση στα 500€ κ στις 32in ??
Α.Το λινκ δεν βγάζει τπτ
Β.TV στις 32'' με 500 ευρώ ότι θες είναι εκτός από τηλεόραση.
Θα μου πεις δε διαθέτεις παραπάνω.
Σεβαστό.
Κάνε λίγο υπομονή μάζεψε άλλα τόσα και κάτι παραπάνω και πάρ'την μια και καλή.Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική του ότι πρέπει σώνει και καλά να βάλω 32 στο σαλόνι μονο και μονο για το ΙΝ,κι οταν την ανοίγεις να θες να την κοπανάς με τα σφυριά......
-
σόρυ για το λινκ
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.169332
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.160400η τηλεόραση δεν είναι για μένα,είναι για συγγενικό πρόσωπο που το κυριότερο που τον ενδιαφέρει είναι ο ενσωματωμένος DVB-T και το οικονομικό (αγορά στις εκπτώσεις κ με δώσεις).
κάποια προτίμηση στις 2 παραπάνω;; (αυτές βρήκα με μια πρόχειρη ματιά)
κάποια άλλη;; -
Μάλλον την LG θα έπαιρνα για δύο λόγους,αν και θεωρώ την SONY κατά πολύ ανώτερη,για να μμην πω απ τις κορυφαίες εταιρίες παγκοσμίως.
1.Η συγκεκριμένη Sony δεν υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας που σημαίνει α) είναι 'ειδικών' προδιαγραφών και κατασκευής ανατολικού μπλόκ(δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό),ισπανίας κλπ σε εργοστάσια που προορίζονται οι συσκευές για ιθαγενείς όπως εμείς(αυτό είναι κακό ).
β) Η LG αν και γενικώς τα χαρ/κά μεταξύ των δύο ΤV είναι σχεδόν τα ίδια,έχει σαφώς καλύτερη αναλογία αντίθεσης.
Αν και αυτό πάλι ως νούμερο δεν είναι απόλυτο και υπάρχει περίπτωση η 30000:1 να παίζει καλύτερη εικόνα πρακτικά,αυτό το διαπιστώνει κανείς ιδίοις όμασι.
Αν δεν υπάρχει κι αυτή η δυνατότητα τότε και πάλι LG. -
Και οι LG στην Πολωνία φτιάχνονται. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία.
Ένας σημαντικός λόγος για να επιλέξει LG είναι η εξυπηρέτηση της αντιπροσωπείας η οποία είναι κατά πολύ ανώτερη από της Sony. -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Και οι LG στην Πολωνία φτιάχνονται. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία.
Ένας σημαντικός λόγος για να επιλέξει LG είναι η εξυπηρέτηση της αντιπροσωπείας η οποία είναι κατά πολύ ανώτερη από της Sony.Αυτά τα εργοστάσια συνήθως του ανατολικού μπλόκ δεν υστερούν σε σχέση με τα της ΚΙνας κλπ.
Το κακο είναι οτι τα συγκεκριμένα εργοστάσια φτιάχθηκαν για να κατασκευάζουν στο μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής τους 'ειδικά ' μοντέλλα για αγορές όπως η δική μας.
Πάρε μια SONY ή και LG αν θες αξίας 3000 ευρώ και πες μου χώρα προέλευσης....Ας έχει καλύτερη εικόνα και κάηκα για την εξυπηρέτηση της αντιπροσωπείας.
Δε θα χαλάει και κάθε μέρα,μια στο τόσο κι ΑΝ τη χρειαστώ.Tελικά αυτή θα έπαιρνα.
http://www.spectra.gr/shop/index.cfm.
Επίσημο μοντέλλο της εταιρίας χωρίς να πέσω θύμα οποιασδήποτε παραεισαγωγής και δήθεν προσφορών.
Αγορά κι απ την αντιπροσωπεία κατευθείαν και καθάρισες..... -
πήρα την samsung 32'' 656 (μοντέλο). Πήρα και μια βάση τοίχου meliconi από τα mediamarkt αλλά οι βίδες που έχει είναι μικρές για την τηλεόραση!
-
πολυ καλη επιλογη!
-
Εχω τηλεοραση HD ready εδω και 3 περιπου χρονια.Σας διαβεβαιώνω ότι εκτοτε ελαχιστα πραγματα εχουν αλλαξει στην τεχνολογια.Αν δηλαδη νομιζετε οτι επειδη θα παρετε την τηλεοραση με το Super Good View και το advanced colour (και τους λοιπους μαρκετινίστικους τιτλους) θα δειτε κατι καλυτερο,απατασθαι,κρατήστε τα λεφτα σας για κατι αλλο.
ΜΟΝΟ εαν βλεπετε Blue Ray (3 ευρώ η ενοικίαση και περιορισμένοι τιτλοι,μη δυνατοτητα αντιγραφης) και πραγματικο full high definition υλικο από κοντινή απόσταση (2 μέτρα ή λιγότερο) θα καταφερετε να εντοπισετε διαφορες.Στο δε τηλεοπτικο σημα,το πιθανοτερο ειναι οτι θα ξενερώσετε οταν αποχωριστείτε την CRT σας.
Διαλέξτε λοιπον μια επωνυμη τηλεόραση με εγγύηση 2 χρόνια on site, και θα στε πολυ ΟΚ.
Φυσικα να εχει ενσωματωμενο ψηφιακο αποκωδικοποιητη(ολες εχουν,μονο εαν βρειτε παλιο μοντελο δεν θα εχει). -
απο ποτε τα καναλια θα ειναι υποχρεωμενα να εκπεμπουν ψηφιακο σημα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
απο ποτε τα καναλια θα ειναι υποχρεωμενα να εκπεμπουν ψηφιακο σημα?Νομιζω 2011 ή κατι τετοιο
-
Εβγαλα τα ματια μου απο το διαβασμα και ακομη μπερδεμενος ειμαι....
Ψαχνω για 40αρα.(Τηλεοραση λεμε.. ) Συνηθισμενη-καθημερινη- χρηση και συνδεση με pc.
Τελικα plasma η lcd ???Τις γνωμες σας παρακαλω.
Thanks !
-
Ο χρήστης velos έγραψε:
Εβγαλα τα ματια μου απο το διαβασμα και ακομη μπερδεμενος ειμαι....Ψαχνω για 40αρα.(Τηλεοραση λεμε.. ) Συνηθισμενη-καθημερινη- χρηση και συνδεση με pc.
Thanks !
Αμα βλεπεις πολυ τηλεοραση παρε plasma
Για συχνή συνδεση με PC παρε LCDΟπως βλεπεις δεν ειναι τοσο απλο
-
Ο χρήστης velos έγραψε:
Εβγαλα τα ματια μου απο το διαβασμα και ακομη μπερδεμενος ειμαι....Ψαχνω για 40αρα.(Τηλεοραση λεμε.. ) Συνηθισμενη-καθημερινη- χρηση και συνδεση με pc.
Thanks !
Αν είναι για σύνδεση με PC τότε LCD.
-
Στα 600 32' τι προτείνετε;;
LG; -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
απο ποτε τα καναλια θα ειναι υποχρεωμενα να εκπεμπουν ψηφιακο σημα?
Νομιζω 2011 ή κατι τετοιο
Ξερετε βεβαια οτι η εκπομπη ψηφιακου σηματος δεν εχει σχεση βεβαια με την εκπομπη σε HD.
Νικος
help! τηλεορασεις hdtv !!