-
Εγω ψηφίζω... τίποτα απο τα δύο!
PC και πάλι PC!
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Εγω ψηφίζω... τίποτα απο τα δύο!PC και πάλι PC!
Εξω απο το τοπικ μας
-
XBOX MAKRAN KALYTERO APO ps2 se dynatotites.......
PS3 KLaseis anwtero apo XBOX 360 -
πως το ξερεις ρε αεκαρα?
ασε να βγει και το ps3 και βλεπουμεοσο για τα pcια, δικιο εχει ο βαγγος!! ουστ!!!
-
Ο χρήστης aekara21 έγραψε:
XBOX MAKRAN KALYTERO APO ps2 se dynatotites.......
PS3 KLaseis anwtero apo XBOX 360H ιστορια εχει δειξει πως δεν αρκουν μονο οι δυνατοτητες....
Και το ps1 ηταν χειροτερο απο τα αντιστοιχο της sega και της nintendo αλλα λογω καλυτερων παιχνιδιων τους εστηλε για τσαγια.......Στο ps2 παλι ηταν χειροτερο σαν δυνατοτητες απο xbox αλλα η επικρατηση παλι εγινε λογω των παιχνιδιων.....
....Τωρα που θα βγει κατι αναλογο (αν και φαινεται να ειναι και καλυτερο) με το xbox 360, με αναλογη στηριξη σε παιχνιδια, η sony γαμ***!
Και ισως αρκετα πιο ευκολα απ'οτι καποιοι φανταζονται! -
....Τωρα που θα βγει κατι αναλογο (αν και φαινεται να ειναι και καλυτερο) με το xbox 360, με αναλογη στηριξη σε παιχνιδια, η sony γαμ***!
Και ισως αρκετα πιο ευκολα απ'οτι καποιοι φανταζονται!μακαρι! δεν χαλιομαστε με καλες παιχνιδομηχανες.
απλα θυμισου τι ειχε εξαγγειλει η sony για το ps2 και τι βγηκε τελικα..επισης εχε στο μυαλο σου αυτο που εγραψα πιο πριν, οτι η sony δυστυχως δεν εχει online συστεμι ακομα ετοιμο,
σε αντιθεση με την m$ η οποια οχι μονο το εχει περασει απο ενδελεχες testing mode (xbox1) αλλα εχει ηδη αρκετα εκατομυρια users σε installed base...
αυτη ειναι μια σημαντικη διαφορα κατα τη γνωμη μου, η οποια βεβαια εχει να κανει με υπηρεσιες και οχι με το καθεαυτου hardware..στο xbox live, περαν των online games, υπαρχει κατι σαν msn, οπου τα μελη εχουνε voice/video messages μεταξυ τους, marketplace (στο οποιο πχ εγω φτιαχνω μια πιστα για το gotham3 και μπορω να την βαλω για πωληση(!!) ), demo libraries online, κλπ κλπ
πολλες εξτρα υπηρεσιες οι οποιες ειναι 'προνομιο' της m$ και οχι (απο οτι φαινεται μεχρι τωρα) της sonyps. ρε πετρααααν συνονοματε, το τσιμπησες το gotham? για γραψε κι εσυ καμια εντυπωση μη γραφω μονος μου
-
..μεχρι να βγει το ps3, να και μερικες φωτος απο το καινουργιο μου γκαραζ
τα αγωνιαρικα
utlima gtr - radical sr3 turbo
και ενα atom supercharged ετσι να υπαρχει, view στον κηπο (full 3d 1st person perspective, πας βολτες οπου θες με τα ποδια) που εχω κατι αλλα εργαλεια..τα βολτισια..
οπως f430 και c6τα concept-οειδη
sixteen (1000hp επισης) και το nissan gt-r
κλπ κλπ κλπολα αυτα με γαμω τα framerates και χωρις τα γραφικα να σπανε ουτε στο ελαχιστο ποτε των ποτων.
οι φωτος δυστυχως ειναι χαμηλης ποιοτητας γιατι τραβηχτηκαν με φωτογραφικη στην tv, ομως πιστευω να σα3ς μπασουνε στο κλιμα..
το δε nurburgring... δεν το συζηταω
viva next-gen!! -
Πέτρο το ακριβό πακέτο πήρες? Αν ναι, έχει και δεύτερο χειριστήριο μέσα?
Αν δεν έχει, πόσο κοστίζει ένα ασύρματο? -
το ακριβο να παρεις κι εσυ. το φτηνο δεν αξιζει.
εχω γραψει απο πανω για τον βαγγο (VAG-o ) τι ακριβως περιεχει μεσα.κοστος 2ο ασυρματου pad νομιζω 45ε
επισης να πω οτι το εχω αφησει ανοιχτο 22 ωρες και δεν εχει κανει κιχ!
οποτε μαλλον ακυρα αυτα που γραφτηκαν σε καποια forum για κολληματα κλπ
μοναδικο θεμα ειναι οτι εχει ανεμιστηρες που δουλευουνε καργα (πολλη ζεστη με τοσο cpu power) και κανει σαν pc -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
το ακριβο να παρεις κι εσυ. το φτηνο δεν αξιζει.
εχω γραψει απο πανω για τον βαγγο (VAG-o ) τι ακριβως περιεχει μεσα.κοστος 2ο ασυρματου pad νομιζω 45ε
Το ακριβό έχω παραγγείλει, την Τρίτη το περιμένω..
Πάντως το 500άρικο είναι στάνταρ..
400 + 65 + 45..
-
...τωρα αμα σου πω οτι ΠΡΕΠΕΙ να παρεις και το call of duty 2 στα καπακια, τι θα πεις?
http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/651/651679/call-of-duty-2-screens-20050916083820688.jpg
http://xbox360media.ign.com/xbox360/image/article/654/654986/call-of-duty-2-imagery-20050930084833044.jpghttp://xbox360.ign.com/articles/667/667388p1.html
και βεβαια dsl και xbox live αν δεν εχεις ηδη...
αυτα ειναι τα must!
τι σκατα αξια εχουνε 600ευρα μπροστα σε τετοια φαση? -
DSL έχω (512) xbox live δεν έχω.. Για πες, που θα το βρω το xbox live ?
-
πιστωτικη καρτα εχεις?
αν ναι, απλως συνδεεις το xbox στο router σου με τα καλωδια που περιεχει το πακετο που θα παρεις.
πατας connect, και συνδεθηκες -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
πιστωτικη καρτα εχεις?
αν ναι, απλως συνδεεις το xbox στο router σου με τα καλωδια που περιεχει το πακετο που θα παρεις.
πατας connect, και συνδεθηκεςΗ πιστωτική που χρησιμεύει? Θα χρεωθεί κάτι?
-
το premium πακετο κοστιζει 40-45ε το χρονο.
αυτο και μονο αυτο θα χρεωθει.
αν δεν θελεις ουτε αυτη τη χρεωση, και παλι πρεπει να βαλεις στοιχεια απο καρτα μεσα, αλλα να μην παρεις το permium αλλα το αλλο, το χωρις καμια χρεωση που ειναι μονο για σ/κ (μπας και διαβασεις και καθολου τις αλλες μερες )απο κει και περα, εχοντας τα στοιχεια της καρτας μεσα στο xbox, εισαι σε θεση να αγοραζεις/κατεβαζεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι απο το live (προσοχη εκει μη μεινεις αφραγκος)
με δυο λογια, καλυτερα παρε την καρτα της μαμας
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
το premium πακετο κοστιζει 40-45ε το χρονο.
αυτο και μονο αυτο θα χρεωθει.
αν δεν θελεις ουτε αυτη τη χρεωση, και παλι πρεπει να βαλεις στοιχεια απο καρτα μεσα, αλλα να μην παρεις το permium αλλα το αλλο, το χωρις καμια χρεωση που ειναι μονο για σ/κ (μπας και διαβασεις και καθολου τις αλλες μερες )απο κει και περα, εχοντας τα στοιχεια της καρτας μεσα στο xbox, εισαι σε θεση να αγοραζεις/κατεβαζεις οτι σου κατεβει στο κεφαλι απο το live (προσοχη εκει μη μεινεις αφραγκος)
με δυο λογια, παρε την καρτα της μαμας
+45 το premium.. Λες να βάλω την κάρτα της μαμάς ε? Τόσα πράγματα έχει για κατέβασμα?
Δόσεις κάνουνε?
-
στα 600ε σου υπολογισα τα 2 games το 2o pad και το live
καρακομπλε δηλαδη.βεβαια, το marketplace δεν ειναι μονο για να αγοραζεις...
μπορεις αμα εισαι μαγκας να πουλας κι'ολαςφτιαξε καμια καλη πιστα, και βαλτηνα για download με 2-3 ευρα..
με τοσα εκατομυρια συνδρομητες (ολοι με τις πιστωτικες περασμενες ηδη μεσα) it's a world of possibilities -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
στα 600ε σου υπολογισα τα 2 games το 2o pad και το live
καρακομπλε δηλαδη.Κατάλαβα, έναν μήνα με γιαουρτάκι θα την βγάλω..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κατάλαβα, έναν μήνα με γιαουρτάκι θα την βγάλω..αντε, θα βγαλεις και κοιλιακους (απο την πεινα) και θα χαιρεται η κοπελα σου
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
Κατάλαβα, έναν μήνα με γιαουρτάκι θα την βγάλω..
αντε, θα βγαλεις και κοιλιακους και θα χαιρεται η κοπελα σου
Μα έχω κοιλιακούς, δεν θέλω κι άλλους..
PS3 vs X-Box 360