-
Σκέφτεσαι όμως πόσα λιγότερα εικονοστάσια θα είχαμε στις άκρες των δρόμων αν ελέγχονταν συχνότερα μερικά βασικά πράγματα πάνω στα αυτοκίνητα μας. Άσε φυσικά το κόστος από μικρό χτυπήματα και μικρές ή μεγαλύτερες ζημιές που θα μπορούσαν εύκολα να προληφθούν.
-
Πρέπει πάντα να διαβάζεις τις οδηγίες για οποιαδήποτε συσκευή αγοράζεις, πόσο μάλλον όταν είναι πολύπλοκη και ακριβή όπως το αυτοκίνητο.
Αυτοί που δεν διαβάζουν το βιβλιαράκι του αυτοκινήτου γιατί 'ξέρουν από αυτοκίνητα' κάνουν μεγάλο λάθος.
-
Εγω παντα διαβαζω ολα τα εγχειριδια.Το απολαμβανω...ειδικα μεσα στο αυτοκινητο(ακινητο εννοειται)
-
Φυσικά και το διάβασα. Μάλιστα το διάβασα πριν παραλάβουμε το αμάξι αφού πήραμε ένα ακόμα όταν κλείσαμε το αυτοκίνητο. Εκτός όμως από το δικό μου έχω κατα καιρούς ψάξει τουλάχιστον άλλα 5 manual φίλων και συγγενών που δεν μπήκαν στην διαδικασία του RTFM και μετά δεν ήξεραν τι κάνει το ένα και τι το άλλο
Από όσα έχω δεί μακράν χειρότερο αυτό του Polo ενός φίλου μου. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Σκέφτεσαι όμως πόσα λιγότερα εικονοστάσια θα είχαμε στις άκρες των δρόμων αν ελέγχονταν συχνότερα μερικά βασικά πράγματα πάνω στα αυτοκίνητα μας. Άσε φυσικά το κόστος από μικρό χτυπήματα και μικρές ή μεγαλύτερες ζημιές που θα μπορούσαν εύκολα να προληφθούν.Μαζί σου είμαι αλλά δυστηχώς μιλάμε για τη χώρα μας.
-
Εγώ , αφού το έγραψα!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Σκέφτεσαι όμως πόσα λιγότερα εικονοστάσια θα είχαμε στις άκρες των δρόμων αν ελέγχονταν συχνότερα μερικά βασικά πράγματα πάνω στα αυτοκίνητα μας. Άσε φυσικά το κόστος από μικρό χτυπήματα και μικρές ή μεγαλύτερες ζημιές που θα μπορούσαν εύκολα να προληφθούν.
Μαζί σου είμαι αλλά δυστηχώς μιλάμε για τη χώρα μας.
Καλά ούτε στο μυαλό των ανθρώπων των Τ.Ε να ήμουνα. Ένα υποτυπώδες check list έχει το περιοδικό του Δεκεμβρίου!!!! Μακάρι να δοθεί στο μέλλον ένα αναλυτικότερο και ποιο πλήρες. Επί της ευκαιρίας πολύ καλό το 0-100-0. Μπράβο για την καλή προσπάθεια.
Έχετε διαβάσει το βιβλίο «οδηγιών και συντήρησης»;