-
Με αφορμή κάποιες απλές ερωτήσεις αποριές (που λύνονται με μια απλή ανάγνωση του βιβλίου) που γίνονται κατά καιρούς στο φόρουμ μου κινήθηκε η περιέργεια για το βιβλιαράκι αυτό.
Για να δούμε τι θα βγάλει η ψηφοφορία.
-
Με αφορμή κάποιες απλές ερωτήσεις αποριές (που λύνονται με μια απλή ανάγνωση του βιβλίου) που γίνονται κατά καιρούς στο φόρουμ μου κινήθηκε η περιέργεια για το βιβλιαράκι αυτό.
-
-
το δευτερο........
-
έχω σκανάρει και μέρος του βιβλίου -όχι απλώς ξεσκονίσει- και το χω ποστάρει εδώ
Freak
-
Ναι το διάβασα ολόκληρο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ναι το διάβασα ολόκληρο.
Κι εγώ. Και είδα και την βιντεοκασέτα που έδιναν μαζί -
Στο 1ο μου αυτοκίνητο το είχα διαβάσει όλο.
Μετά βαρέθηκα και δε διαβάζω τίποτα πλέον, παρά μόνο το κομμάτι που αναφέρεται στα λιπαντικά και στον κινητήρα. -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ναι το διάβασα ολόκληρο.
Κι εγώ. Και είδα και την βιντεοκασέτα που έδιναν μαζί.........ασχετο βεβαια το οτι δεν θυμαμαι και πολλα .Μονο τις πιεσεις ελαστικων και χωρητικοτητα λαδιου (με φιλτρο και χωρις ομως) θυμαμαι. Παντως αν το χρειαστω το ανοιγω και το συμβουλευομαι.
-
Όλο το βιβλίο και μάλιστα μέσα στο αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης luck έγραψε:
Όλο το βιβλίο και μάλιστα μέσα στο αυτοκίνητο.Έτσι και 'γω!
-
Ναι, το έχω διαβάσει...και αρκετές φορές μάλιστα, γιατί όταν δεν έχω τι να κάνω στο αμάξι, το ανοίγω και μελετάω. Γενικά, όποτε αγοράζω κάτι, πάντα διαβάζω το manual.
-
Το διάβασα στην αρχή και το ξαναδιαβάζω όποτε χρειαστεί
-
Ναι, αλλα πάντα κάτι μου διαφεύγει
-
Ναι. Ενταξει καταλαβαινω οτι απευθυνεται κ στην πως την ειπαμε.. Λιτσα την κομμωτρια αλλα κ παλι μου φανηκε υπερβολικα απλουστευμενο..
-
Το διάβασα ολόκληρο και στα 2, αλλά περισσότερο από περιέργεια μπας και πετύχω κάνα τρικ. Το τρικ το βρήκα, αλλά δεν το έλεγε στο manual.
-
Ναι, το έχω διαβάσει όλο 2 φορές.
-
Το διαβασα ολοκληρο,χωρις ομως να αφιερωσω και πολυ χρονο....
-
Εδώ έχουμε κλασσική περίπτωση 'biased sample' .
Εγω το διάβασα - πρίν πάρω το αυτοκίνητο - απο το νέτ .
-
'Εχω διαβάσει μέχρι και τα νούμερα από τις σελίδες και βέβαια το συμβουλεύομαι όταν χρειαστώ.
Έχετε διαβάσει το βιβλίο «οδηγιών και συντήρησης»;