-
Έχουμε και λέμε,
- Υγεία, ειρήνη και αγάπη σε όλο τον κόσμο
- Μπάκετ καθίσματα με ζώνες και βάσεις και τα ρέστα
- Το μοτέρ από το Clio Williams
- Μια καλή κοπέλα που να μην γατζώνεται σα Spiderman απ όπου βρει στις στροφές και να μην ωρύεται 'Πιο σιγαααααααά πιο σιγαααααααααά πηγαινεεεεεεεε !'
- 20 $ το βαρέλι την 100άρα βενζίνη
- και καμιά κούτα μελομακάρονα, γιατί μετά απ όλα αυτά θα με πιάσει καμιά λιγούρα !
Ότι επιθυμείτε μπροστά σας να το βρείτε παιδιά...!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
kimi σου ρχομαι! )
αμάν αμάν!! προσδιόρισε τι εννοείς με αυτό αμέσως!
Eμα συγγνωμη, εαν καταφερεις να γυρισεις εσυ το χρονο πίσω και μαλιστα με την εμπειρια του σημερα, ειναι τοσο υπερβολικο να καταφερω κι εγω τον Κιμι??
(Βασικα το παν ειναι να γνωριστουμε, μετα τα καταφερνουμε και μονοι μας, δεν χρειαζεται αλλο ο Santa )
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
σου αρέσει ο κιμις???κούκλα μου να σου στείλω τον GTI που δεν του μοιάζει και καθόλου (άρα δεν είναι φλούφλης ξενέρωτος....)?? το αγελαδίσιο του βλέμα ή το μπόι του λιμπίστηκες??
μη χειρότερα...
πλάκα κάνω ε! όχι για τον GTI όμως!
Nαι ο Κιμις ειναι η αδυναμια μου!!
Τα λοιπα περι αγελαδισιου βλεμματος κλπ δεν θα τα σχολιασω, θα τα παρω ως μια ατυχη συγγραφικη σου στιγμη!!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
:lol:(θέλεις δλδ να βάλω τα δυνατά μου?? με προκαλείς??)
Τα δυνατα σου στο 'θαψιμο Κιμι?' Οχι ευχαριστω πολυ, δεν θα παρω!!
Θα ζηταγα απο τον Σαντα και να παρει η Μακλαρεν το πρωταθλημα το 2006 αλλα οπως ειπε και ο Bruce, δεν θελω να κανω ευχες που θα γινουν ουτως η αλλως απο μονες τους!
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
το μόνο που θα ζητούσα από τον μαστροβασίλη είναι να με πήγαινε μερικά χρόνια πίσω έχοντας όμως τα μυαλά που έχω τώρα.θα γλύτωνα πολλές άσχημες καταστάσεις που τόσο άδικα πλήρωσα (στερνή μου γνώση...)
αααααααααααααααααααααααα
μην το λες αυτό
προσέχτε τι εύχεστε, ακούστε που σας λέω..
γιατί μετά πάλι τα ίδια θα λέμε (στερνή μου γνώση..)
Μην κάνετε τα ίδια λάθη, που λέει κ ο Χαρρυ Κλυν. Κάντε κανά καινούργιο -
Ρε παιδιά, εγώ το αποφάσισα... Το σκέφτηκα από δω, το σκέφτηκα από κει...
Θέλω 10-15 μέρες άδεια (να πιάσω Χριστούγεννα ΚΑΙ πρωτοχρονιά) και ένα ταξίδι στη Σκωτία-Ιρλανδία!
Πολλά ζητάω ρε γαμώ το;;;;;;;
-
Εγώ θα έχω 10 με 15 μέρες άδεια τα Χριστούγεννα, αλλά θα μείνω στην Αθήνα......
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Εγώ θα έχω 10 με 15 μέρες άδεια τα Χριστούγεννα, αλλά θα μείνω στην Αθήνα...... -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Εγώ θα έχω 10 με 15 μέρες άδεια τα Χριστούγεννα, αλλά θα μείνω στην Αθήνα......Δεν πειραζει και η Αθηνα ωραια ειναι μερικες φορες
Ειδικα στο γιορτινο πνευμα των Χριστουγεννων μπλα μπλα μπλα..
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Δεν πειραζει και η Αθηνα ωραια ειναι μερικες φορες
Ειδικα στο γιορτινο πνευμα των Χριστουγεννων μπλα μπλα μπλα..
αχ ναι τί ωραία
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
αχ ναι τί ωραίαΣ'αρεσε ε??
-
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Εγώ θα έχω 10 με 15 μέρες άδεια τα Χριστούγεννα, αλλά θα μείνω στην Αθήνα......Και εγω θα εχω καμμια 12αρια μερουλες αλλα λεω να κανονισω κανενα ταξιδακι γιατι αμα περιμενω απο τον Αι Βασιλη.....θα αλλαξει παλι αιώνας
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Εγώ θα έχω 10 με 15 μέρες άδεια τα Χριστούγεννα, αλλά θα μείνω στην Αθήνα......Πώς το κάνετε αυτό ρε παιδιά;;; 2ο χρόνο δουλεύω και δεν έχω λείψει απ' τη δουλειά παρά μόνο 4 μέρες που ήμουν με 40-41 πυρετό!!! Που δουλεύετε;;;;;
Θέλω κι εγώωωωωωωω!!!
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Που δουλεύετε;;;;;Θέλω κι εγώωωωωωωω!!!
Ελα που δεν ξερεις...
Ελσακι καμια θεση στο περιοδικο για τον Νασο υπαρχει??
-
Πώς το κάνετε αυτό ρε παιδιά;;; 2ο χρόνο δουλεύω και δεν έχω λείψει απ' τη δουλειά παρά μόνο 4 μέρες που ήμουν με 40-41 πυρετό!!! Που δουλεύετε;;;;;
Θέλω κι εγώωωωωωωω!!!
και μένα μου έχουν μείνει 7-8 μέρες από τις προβλεπόμενες, οπότε θα φύγω 2005 και θα γυρίσω 2006 στη δουλειά
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Που δουλεύετε;;;;;
Θέλω κι εγώωωωωωωω!!!
Ελα που δεν ξερεις...
Χμ, περίμενα να βρω κατανόηση απ' την Ηλέκτρα, χαχα!!!
Πλάκα στην πλάκα, στο περιοδικό σας εργάζομαι και τσάμπα! Θα αποζημιώνομαι διαφορετικά, χεχεχε!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Που δουλεύετε;;;;;
Θέλω κι εγώωωωωωωω!!!
Ελα που δεν ξερεις...
Λέω κι εγώ γυναίκες και αυτοκινητοφόρουμ ....κάτι δεν μου πήγαινε καλά!
Χωρίς παρεξήγηση... -
Χμ, περίμενα να βρω κατανόηση απ' την Ηλέκτρα, χαχα!!!Γιατι ρε συ? Εγω ειμαι ανθρωπος ολο κατανοηση!
Λέω κι εγώ γυναίκες και αυτοκινητοφόρουμ ....κάτι δεν μου πήγαινε καλά!
Χωρίς παρεξήγηση...Και τωρα καταλαβες ε?
-
Μπορεί να έχουμε 10 μέρες άδεια, αλλά τις 2 τελευταίες εβδομάδες και τις επόμενες 2 που ακολουθούν έχουμε λιώσει στη δουλειά....
Ακόμα στο περιοδικό είμαι (και θα είμαι.....)Όσο για την 'διαφορετική' αποζημίωση Νάσο μου, μόλις δεις 4 συντάκτριες με μαύρους κύκλους, κόκκινα μάτια και το βλέμμα του τρελού, θα σου κοπεί η όρεξη να δουλέψεις -ακόμα και με πληρωμή!
ΥΓ: Σας κατέστρεψα την εικόνα για τον κόσμο των περιοδικών?
Αγαπητε Αγιε Βασιλη.... (αναλαφρο)