- 

Κριμα που δεν υπηρχε το Β6 σε κουπε οταν πηρα το δικο μου.....Τωρα τα τελευταια αουντι δεν μου κανουν 'κουκου' 
- 

- 

Έχει παραγίνει με τις μάσκες στα Audi.. Εντελώς χοντροκομένο μου φαίνεται, τουλάχιστον από αυτή τη foto. 
- 

Πολύ όμορφο... 
- 

- 

Ωραίο είναι αλλά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατι -όσο πάει και περισσότερο- το τζάμι της πόρτας γίνεται μικρότερο? 
 Κλειστοφοβία σε πιάνει στα περισσότερα νέα μοντέλα!!
- 

Ο χρήστης kouk έγραψε: 
 Ωραίο είναι αλλά μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος γιατι -όσο πάει και περισσότερο- το τζάμι της πόρτας γίνεται μικρότερο?
 Κλειστοφοβία σε πιάνει στα περισσότερα νέα μοντέλα!!Εν αρχή ην, το ΤΤ για την Audi. Μικρότερες γυάλινες επιφάνειες => πιο σπόρ και δυναμική εμφάνιση 
- 

Και οι επιρροές...  
- 

αν δε το δω ζωντανα δ εμπορω να εκφερω αποψη...παντως απο το tt 1000 φορες καλυτερο... 
- 

- 

ωραιος κωλος...φατσα μπουγατσα... 
- 

AUDI NUVOLARI ο ανταγωνισμός υπάρχει μόνο για να χρησιμοποιούμε αυτή τη λέξη.... AUDI uber alles..... 
- 

όντως, το πίσω μέρος είναι πανέμορφο. μπροστά, τυπικά & όμορφα....Audi 
- 

Ο χρήστης technik έγραψε: 
 όντως, το πίσω μέρος είναι πανέμορφο.μπροστά, τυπικά & όμορφα....Audi Πανέμορφο προφίλ και πίσω μέρος .... αλλά αυτή η μάσκα τύπου HL !!! (που λέει και ο Krus ) 
- 

Οχι κατι το ριζοσπαστικο ομως εχει ομορφες γραμμες (εως και αναμενομες). Σιγουρα ελειπε απο την γκαμα της Audiενα κουπε. Ποτε το περιμενουμε ομως ξερει κανεις; 
- 

- 

Αυτά είναι! Να το πω; Μ' αρέσει πιο πολύ από την 3άρα coupe (αν και είναι φωτοσοπ) 
- 

Αν καταστρέψουν τον τόσο ωραίο κώλο που έχει στην προηγούμενη φωτό και το αφήσουν μ'αυτόν (?), θα είναι πολύ μ........ς !!! 
- 

συμφωνώ... γι αυτό εδώ δε λές ? http://www.autokampioen.nl/published/ak ... larged.jpg 
- 

συμφωνώ... γι αυτό εδώ δε λές ?http://www.autokampioen.nl/published/ak ... larged.jpg Ποίημα...!!!!! 

Audi A5 & S5