-
Eξωτερικά δεν με τρελλαίνει κι όλας. Αλλά το εσωτερικό του μου άρεσε ιδιαιτέρως.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Eξωτερικά δεν με τρελαίνει κι όλας. Αλλά το εσωτερικό του μου άρεσε ιδιαιτέρως.'bye bye 335i' είπε το Car.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Eξωτερικά δεν με τρελαίνει κι όλας. Αλλά το εσωτερικό του μου άρεσε ιδιαιτέρως.
'bye bye 335i' είπε το Car.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Νομίζω ότι αυτό το AUDI μου αρέσει πολύ.Και λογική η τιμή.Το S5 69.990 ευρώκαι από 40Κ περίπου το 18αρι 170
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Νομίζω ότι αυτό το AUDI μου αρέσει πολύ.Και λογική η τιμή.Το S5 69.990 ευρώ
και από 40Κ περίπου το 18αρι 170
Το 'αστέρι' βέβαια, είναι άλλο...
(3λιτρο ντιζελάκι)
-
-
χρηστο κλεισε ενα απογευματινο test drive please....
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
χρηστο κλεισε ενα απογευματινο test drive please.... -
Aς μου επιτραπεί η βλασφημία να προδικάσω (βάσει αναγνωσμάτων, βιωμάτων και παγκοίνων ιστορικών διαπιστώσεων) πίσω από το πληκτρολόγιο:
Ταχύτατο, ασφαλέστατο, πανέμορφο, αλλά με τιμόνι καραβίσιο ως συνήθως (μέχρι και οι Τσέχοι του γκρουπ τα φτιάχνουν σαφέστερα), ώστε να πηγαίνεις κατά προσέγγιση, τη βοηθεία πυξίδας και εξάντα.
Δεν πειράζει βέβαια επί της ουσίας, αφού ξέρει μια χαρά το ίδιο που πάει...
Επί της διαδικασίας (γνωστής και ως καύλας) όμως; -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Aς μου επιτραπεί η βλασφημία να προδικάσω (βάσει αναγνωσμάτων, βιωμάτων και παγκοίνων ιστορικών διαπιστώσεων) πίσω από το πληκτρολόγιο:Ταχύτατο, ασφαλέστατο, πανέμορφο, αλλά με τιμόνι καραβίσιο ως συνήθως (μέχρι και οι Τσέχοι του γκρουπ τα φτιάχνουν σαφέστερα), ώστε να πηγαίνεις κατά προσέγγιση, τη βοηθεία πυξίδας και εξάντα.
Επί της διαδικασίας (γνωστής και ως καύλας) όμως;Καμία σχέση!
YΓ. Περιμένω βέβαια να δω και δια ζώσης τι συμβαίνει, αλλά τα περισσότερα δημοσιεύματα μιλούν άκρως επαινετικά Νίκο. Η Audi αλλάζει...
-
Σημερα ειδα το Α5 3,0 TDI quattro απο κοντα και μπηκα και μεσα.Μου αρεσε αρκετα,ειδικα απο μπροστα ηταν πολυ ομορφο και αγριο.Ειναι ογκωδες αυτοκινητο παντως,ισως να εφταιγε και το χρωμα που το ειδα βεβαια ,ηταν ασημι.H αισθηση αυτη ειναι εντονοτερη απο το πλαι .Δε ξερω κατι με χαλασε.Ειδικα στο σημειο που τα πισω παραθυρα περιβαλλονται απο μια λεπτη λωριδα χρωμιου,μου εβγαλε ενα συντηριτικο τονο.
Το εσωτερικο ηταν πολυ ωραιο και εδειχνε πολυ ποιοτικο.Το ΜΜΙ πολυπλοκο αλλα η κεντρικη κονσολα μου αρεσε παρα πολυ.Οι μπροστινοι επιβατες καθονται πολυ ανετα,αρκετη διαφορα με μια 3αρα για παραδειγμα.Οι πισω επισης καθονται ανετα,αλλα ισως να υπαρχει προβλημα αν καθισει μπροστα πολυ ψηλος.3ος επιβατης δε χωραει ,μονο παιδακι και αυτο με παραχωρησεις.Το πορτ μπαγκαζ παντως ειναι πολυ μεγαλο και βαθυ.Τα καθισματα πεφτουν πολυ ευκολα με μια πρακτικη λαβη.
Αυτο που δε μου αρεσε ειναι οτι αυτη τη στιγμη,τετρακινητο ειναι μονο το S5 και το 3.0 ΤDI.To 3,2 FSI δε βγαινει προς το παρον τετρακινητο..Απο 1.2008 θα ειναι διαθεσιμο το 2,0 TFSI me 180 και 211 αλογα ,καθως και ο 1,8 TFSI me 170.Oλα προσθιοκινητα προς το παρων... -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Aς μου επιτραπεί η βλασφημία να προδικάσω (βάσει αναγνωσμάτων, βιωμάτων και παγκοίνων ιστορικών διαπιστώσεων) πίσω από το πληκτρολόγιο:Ταχύτατο, ασφαλέστατο, πανέμορφο, αλλά με τιμόνι καραβίσιο ως συνήθως (μέχρι και οι Τσέχοι του γκρουπ τα φτιάχνουν σαφέστερα), ώστε να πηγαίνεις κατά προσέγγιση, τη βοηθεία πυξίδας και εξάντα.
Επί της διαδικασίας (γνωστής και ως καύλας) όμως;παρόμοια γράφονταν κατά καιρούς και για το big R8.....
-
Το αγγλικό car έγραψε για το S5 σε μέσες άκρες 'bye bye 335'.
-
-
Βρε βρε... υπάρχει χρώμα (και photo) που το κολακεύει... Για δες!!!
@νδρέας
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Aς μου επιτραπεί η βλασφημία να προδικάσω (βάσει αναγνωσμάτων, βιωμάτων και παγκοίνων ιστορικών διαπιστώσεων) πίσω από το πληκτρολόγιο:
Ταχύτατο, ασφαλέστατο, πανέμορφο, αλλά με τιμόνι καραβίσιο ως συνήθως (μέχρι και οι Τσέχοι του γκρουπ τα φτιάχνουν σαφέστερα), ώστε να πηγαίνεις κατά προσέγγιση, τη βοηθεία πυξίδας και εξάντα.
Επί της διαδικασίας (γνωστής και ως καύλας) όμως;παρόμοια γράφονταν κατά καιρούς και για το big R8.....
...το οποίο πάντως, 911 επ' ουδενί λόγω είναι.
@Κιντ: κάτσε να οδηγήσουμε πρώτα κανένα από τα δύο. Εν αναμονή, που λέει κι ο Πάι Μέι.
-
http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarr ... di_s5.html
Ιδού και το άρθρο ενός κατά τεκμήριον σοβαρότερου περιοδικού, που δικαιώνει τον απαίσιο ρόλο μου ως 'μάντεως κακών'
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
To evo έλεγε ότι είναι καλύτερο.
Για μένα, 911 all the way, πάντως.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
@Κιντ: κάτσε να οδηγήσουμε πρώτα κανένα από τα δύο. Εν αναμονή, που λέει κι ο Πάι Μέι.Το αγγλικό Car τα οδήγησε και τα 2.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
φαντάζομαι, ούτε οι χρόνοι που έκανε μετράνε
Audi A5 & S5