-
Χθες ειχε στο Ημεροβιγλι παρουσιαση των ομαδων αντρων και γυναικων.
Μεγαλη ομαδα η γυναικεια. Εχω να πω οτι και στο τελος σπιτι για
Υλικο για πολλους τιτλους και διακρισεις
-
Ωχ παιδιά ο γαιδουράκος greo δεν κρατιέται....
http://www.youtube.com/watch?v=qRm8okHhapU' target='_blank
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Εχει Μιλκοβιτς φετος. Πλακιτσα θα κανουμε με τα λιμα που μαζεψατε Παο και ΗρακληςAντε καλη χρονια!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Εχει Μιλκοβιτς φετος. Πλακιτσα θα κανουμε με τα λιμα που μαζεψατε Παο και Ηρακλης
Aντε καλη χρονια!
Ξεκίνησε καλά, μέσα στο Ρέντη κιόλας!
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Διαμαρτυρομαι! Μας εχουν κανει να μην πανηγυριζουμε πλεον τους τιτλους!
Αυτο ειναι και το τελευταιο κυπελλακι που σηκωσατε. Εχει Μιλκοβιτς φετος. Πλακιτσα θα κανουμε με τα λιμα που μαζεψατε Παο και Ηρακλης
Πάλι το πέτυχες με την πρώτη...
-
εμαθαν οι βαζελοι βολευ;
-
Οχι, αυτο ειναι GAY-riko αθλημα...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
εμαθαν οι βαζελοι βολευ;Eδω και 6-7 χρονια παντως εσεις το εχετε ξεχασει
-
Δεν ξερω για ποσα χρονια το εχουμε ξεχασει ,αλλα ο Ολυμπιακος εχει τα περισσοτερα πρωταθληματα ,κυπελλα και 2 ευρωπαικα που εσυ ακομα να αξιωθεις να παρεις ενα
Επισης εχουμε 30 νικες παραπανω στα μεταξυ μας παιχνιδια. Μπορει να νικησες χθες ,αλλα ο Ολυμπιακος πηρε πολλους νεους παικτες και θελει χρονο για να δεσει. Εγω γελαω με τα πρωτοσελιδα. Απο που και ως που περιπατος? Στο πρωτο σετ γυρισες μια διαφορα 6 ποντων ,στο δευτερο τα ιδια,στο τριτο εχασες και μονο το τελευταιο το πηρες ανετα. Μολις δεσει η ομαδα παλι πρωταθλητης ο θρυλος θα ειναι
-
παρακαλούνται τα γαυράκια να μην ποστάρουν σε λάθος θέματα!!!
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
παρακαλούνται τα γαυράκια να μην ποστάρουν σε λάθος θέματα!!!ρε σε ψαχνα στη μπαλα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παρακαλούνται τα γαυράκια να μην ποστάρουν σε λάθος θέματα!!!
ρε σε ψαχνα στη μπαλα...
εκεί είμαι...
-
Αστους ρε Βασιλη. Οπως καποτε δινανε ντερμπυ Λαρισα - ΟΦΗ για τον τιτλο της πρωτης επαρχιακης ομαδας, ετσι κι αυτοι προσπαθουν για τον τιτλο του πρωτου στην Αττικη. Κατι σαν τοπικο ναουμε. Τιτλος ειναι κι αυτος μην τους το χαλας. Εχουν παρει και απο εναν πρωην προπονητη μας ο καθενας και ψαχνουν το μυστικο της επιτυχιας.
Οπως σε καθε συνταγη το μυστικο ειναι στο ΑΛΑΤΙ. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αστους ρε Βασιλη. Οπως καποτε δινανε ντερμπυ Λαρισα - ΟΦΗ για τον τιτλο της πρωτης επαρχιακης ομαδας, ετσι κι αυτοι προσπαθουν για τον τιτλο του πρωτου στην Αττικη. Κατι σαν τοπικο ναουμε. Τιτλος ειναι κι αυτος μην τους το χαλας. Εχουν παρει και απο εναν πρωην προπονητη μας ο καθενας και ψαχνουν το μυστικο της επιτυχιας.
Οπως σε καθε συνταγη το μυστικο ειναι στο ΑΛΑΤΙ.+οο
-
Σύνολο εθνικών πρωταθλημάτων:
- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 22 (+11 κύπελλα +2 ευρωπαϊκά)
- παθηναϊκός 17 (+5 κύπελλα)
- Πανελλήνιος 6 (τα 4 είναι προ κατοχής)
- Ηρακλής 4 (+5 κύπελλα)
.........
Βάλατε ΑΛΑΤΙ σήμερα στο φαγητό σας;
-
τα τελευταία 10 χρόνια είστε πελάτες!
ΤΕΛΟΣ
-
Τα τελευταια 50 εισαι ανυπαρκτος. ΑΛΑΤΙ λοιπον. (pasxos-tm) Θα πρεπει να μην παιζω 20 χρονια συνεχομενα και ΑΝ με φτασεις. ΑΛΑΤΙ λοιπον.
-
Δεν ξερω ακριβως τι κερδιζεις με το να αναφερεις τιτλους που κατακτηθηκαν τη χιλιετία που εζησαν ο Παλαιολογος, ο Βουλγαροκτονος και ο Ριχαρδος ο Λεοντοκαρδος.
Αν ζεις στον 21ο αιωνα, να μιλησουμε για τον 21ο αιωνα. Αν παλι ζουμε στο 2008, μιλαμε για το 2008. Αν θες να μιλησεις για τον αιωνα που εζησε ο προπαππους του παππου μου, μιλα ελευθερα. Ολοι οι οπαδοι των μικρομεσαιων (καποτε ενδοξων) ομαδων ετσι θα εκαναν. Αυτο δεν αλλαζει οτι εισαι πουθενάς και προσπαθεις να βγεις 2ος (γιατι για μεχρι εκει ειστε) ή εστω να υποταξεις τα μεγαθηρια της Πατρας και της Λαμιας με τα αποφάγια μου...
-
Aναφερεται πιο πανω η συνολικη τροπαιοθηκη των ομαδων.Με την ιδια τραγικη λογικη που εχεις,θα μπορουσα να σου πω κι εγω οτι την επομενη βδομαδα ισως ειμαι η καλυτερη ομαδα,αρα ειμαι διαχρονικα ο καλυτερος.. Ο,τι να ναι δλδ,αν εσυ θες να βλεπεις αυτα που σε βολευουν δε θα σταματησω εγω. Τωρα βεβαια τι καθομαι και μιλαω το 22 με το 4 δεν το λες ΚΑΝ διαφορα.
-
2 τιτλοι φετος και 13 στον αιωνα που ζουμε. Να τ'αφησω; Και το μεταξυ μας σκορ στον ιδιο αιωνα ειναι περιπου 153-2. (αντε μπορει να ειναι και 152-3 και να σας κλεβω).
Να μιλατε για περασμενους αιωνες και τι εγινε πριν απο 50-60 χρονια το μονο που δειχνει ειναι η καταντια σας.
Και ξερεις κατι; ΟΥΤΕ την επομενη βδομαδα ΟΥΤΕ τη μεθεπομενη θα εισαι η καλυτερη. Μην κανεις ορεξη...
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ