-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Αλλαγη σελιδας για την κορυφαια ομαδα που περασε απο το ελληνικο βόλλεϋ ( Μ' ακους Ισαακ; ).
Δε λεω τιποτα γιατι καταλαβαινω τι περνας.... Been there, done that...
Οπως θα ειδες και χθες, οτι εμοτικον και να βαλεις ΠΛΕΟΝ η βαρια φανελλα στο αθλημα ειναι του Ηρακλη. Σορρυ
-
Σκεφτηκα να γραψω μερικα πραγματα χθες,αλλα ευτυχως δεν το εκανα ,γιατι ειχα νευρα.
8 ποντους πηρε ο Ηρακλης απο αβαντα διαιτησιας. Απλα δεν υπερβαλλω. Εγιναν τρομακτικα πραγματα. Τα αουτ εγιναν ποντοι, οι υπερβασεις δεν δινονταν κ.τ.λ
Επισης οι ποντοι του Ολυμπιακου εγιναν αουτ κ.τ.λΟ Λεωνης αυτη την φορα ηταν πολυ ηρεμος. Φυσικα αν παρει κανα ποντο με την διαιτησια ο Ολυμπιακος θα αρχισει τα μπινελικια και θα λεει στις γριες να μπουνε μεσα.
Η διαφορα κλασης ηταν εμφανης παντως. Ακομα και με την διαιτησια ο Ηρακλης θα εχανε 3-0 ευκολα αν ηταν απλα μετριος ο Μεανα. Το παιδι ειχε αγχος και τα εκανε σαλατα. Εγω βλεπω οτι ο Ολυμπιακος απελτησε τον καλυτερο πασαδορο στον κοσμο (100 φορες καλυτερο απο τον Κουρνετα. Καλυτερες πασες,απιστευτο μπλοκ και καθαρο μυαλο).
Εχει πολυ ισχυρο μπλοκ (Τσακιροπουλος,Ντιαζ,Χατζηαντωνιου).
Εχει τρομερους διαγωνιους πλεον (θα ανεβει και ο Μπογιοβιτς. Ειχε αγχος χθες)Το πρωταθλημα θα το παρει κανοντας υγεινο περιπατο ο Ολυμπιακος και θα παει ανετα final 4 στην Ευρωπη. Κρατηστε αυτο το ποστ και θα με θυμηθειτε
-
Η διαιτησια (βασικα οι εποπτες, απο τους οποιους στο βολει εξαρταται πολυ ο διαιτητης) ηταν πραγματι ΓΤΠ. Εκαναν πολλα λαθη, που αδικησαν και τις δυο ομαδες. Εδρα παντως δεν επαιξαν.
Οτι ο Ολυμπιακος εχει καλυτερο υλικο ειναι αληθεια. Ειδικα στον παγκο, υπερτερει κατα πολυ. Υπερτερει ομως μονο σ' αυτους που ΚΑΘΟΝΤΑΙ στον παγκο, γιατι σ' αυτον που ειναι ορθιος, χανει κατα κρατος... -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Το πρωταθλημα θα το παρει κανοντας υγεινο περιπατο ο Ολυμπιακος και θα παει ανετα final 4 στην Ευρωπη. Κρατηστε αυτο το ποστ και θα με θυμηθειτε
Το κρατάμε...
καμία υπόσχεση για ιδιαίτερη αμφίεση θα δώσεις;
-
Αμα συνεχισει να χανει ματς απο 14-10 στο ται-μπρεικ, το πολυ-πολυ να παει στον τελικο του champions league στο OAKA, για να δει την ποδοσφαιρικη ομαδα του Θρυλου να το σηκωνει.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Το πρωταθλημα θα το παρει κανοντας υγεινο περιπατο ο Ολυμπιακος και θα παει ανετα final 4 στην Ευρωπη. Κρατηστε αυτο το ποστ και θα με θυμηθειτε
Το κρατάμε...
καμία υπόσχεση για ιδιαίτερη αμφίεση θα δώσεις;
Nαι. Αν δεν γινει αυτο που λεω θα ντυθω lkar. Kαποιο πουλακι μου ειπε οτι θα φορεθεις πολυ φετος (πλακα κανω)
Περα απο την πλακα λεω να ντυθω GTI
-
Nαι. Αν δεν γινει αυτο που λεω θα ντυθω lkar. Kαποιο πουλακι μου ειπε οτι θα φορεθεις πολυ φετος (πλακα κανω)
Περα απο την πλακα λεω να ντυθω GTI
εγκάθετος δεν ντύνεσαι
-
Γίνεσαι όμως.
-
Πάντως πέρα από την πλάκα, ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι με μοναδική παραφωνία τους διαιτητές που σφύριζαν ότι να 'ναι.
4 παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής κρίθηκαν στο tie-break. Θα γίνει ωραίο πρωτάθλημα. -
Ποιος ειναι ο καλυτερος πασαδορος στην Ευρωπη; Εδω γελαμε. Καλυτερο Πετκοβιτς δεν προκειται να δειτε. Μπορει καποτε στο καλοκαιρι καποιος να σου ειπε οτι συμφωνησατε με τον καλυτερο πασαδορο του κοσμου, εναν Σερβο, αλλα ξεχασε να σου πει οτι τον ελεγαν Γκριμπιτς και τελικα δεν ηρθε
Λιγη σοβαροτης δεν βλαπτει παιδια. Ακομα και ο Πανελληνιος αν παιξει με τη Σισλεϋ και εχει 14-10 στο τάι μπρέικ θα εχει 90% πιθανοτητες να το παρει. Πιστωση χρονου στο γαβρο γιατι; Πανω απο 500 παιχνιδια εχουν μαζι σε γαβρο-εθνικη κλπ. Αφηστε το, αυτος ειναι ο γαβρος καλυτερα δεν εχει, μεσο ορο ηλικιας μεγαλυτερο και απο τον περσινο Ηρακλη, κεντρικους Χασιντο - Τσακι στην τρυφερη ηλικια των 40παρα, Ελγκετα στα ιδια, Γκιουρδας παρομοιως, στον παγκο Ντιαζ μια απο τα ιδια. Ξενοι μετριοι, κλασιμο απο Ενο, Γκριμπιτς και η εμπειρια δεν συνοδευεται απο τη σιγουρια και την ανεση που ειχε ο Ηρακλης με τις γερονταρες.
Αντιθετα ο Ηρακλης κανει επενδυσεις σε νεα ομαδα, παιρνοντας το ρισκο λογω της συμμετοχης 3 ομαδων στο CL του χρονου, εχει 23χρονο διαγωνιο πολυτιμοτερο περσι στο Γαλλικο πρωταθλημα, ταλαντουχο Αργεντινακι και αξιοπιστο πασαδορο. Σμαραγδης και Πετρογλου ειναι καλυτεροι απο Ντιαζ-Γκιουρδα που αντικατεστησαν και η αυτοπεποιθηση της ομαδας ειναι σε μεγαλα επιπεδα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Ποιος ειναι ο καλυτερος πασαδορος στην Ευρωπη; Εδω γελαμε. Καλυτερο Πετκοβιτς δεν προκειται να δειτε. Μπορει καποτε στο καλοκαιρι καποιος να σου ειπε οτι συμφωνησατε με τον καλυτερο πασαδορο του κοσμου, εναν Σερβο, αλλα ξεχασε να σου πει οτι τον ελεγαν Γκριμπιτς και τελικα δεν ηρθεΛιγη σοβαροτης δεν βλαπτει παιδια. Ακομα και ο Πανελληνιος αν παιξει με τη Σισλεϋ και εχει 14-10 στο τάι μπρέικ θα εχει 90% πιθανοτητες να το παρει. Πιστωση χρονου στο γαβρο γιατι; Πανω απο 500 παιχνιδια εχουν μαζι σε γαβρο-εθνικη κλπ. Αφηστε το, αυτος ειναι ο γαβρος καλυτερα δεν εχει, μεσο ορο ηλικιας μεγαλυτερο και απο τον περσινο Ηρακλη, κεντρικους Χασιντο - Τσακι στην τρυφερη ηλικια των 40παρα, Ελγκετα στα ιδια, Γκιουρδας παρομοιως, στον παγκο Ντιαζ μια απο τα ιδια. Ξενοι μετριοι, κλασιμο απο Ενο, Γκριμπιτς και η εμπειρια δεν συνοδευεται απο τη σιγουρια και την ανεση που ειχε ο Ηρακλης με τις γερονταρες.
Αντιθετα ο Ηρακλης κανει επενδυσεις σε νεα ομαδα, παιρνοντας το ρισκο λογω της συμμετοχης 3 ομαδων στο CL του χρονου, εχει 23χρονο διαγωνιο πολυτιμοτερο περσι στο Γαλλικο πρωταθλημα, ταλαντουχο Αργεντινακι και αξιοπιστο πασαδορο. Σμαραγδης και Πετρογλου ειναι καλυτεροι απο Ντιαζ-Γκιουρδα που αντικατεστησαν και η αυτοπεποιθηση της ομαδας ειναι σε μεγαλα επιπεδα.
Καλα θα τα πουμε στην συνεχεια. Ποιοι ειναι οι παικταραδες ταλαντουχοι? Ο διαγωνιος απο τον Πανελληνιο?
Αλλες 100 φορες να παιζαμε θα χανατε. Ειχατε ενα κ@λο ναααααααα στο σερβις. ΑΠΙΑΣΤΑ. Ειχε και αγχος ο λιμπερο μας ,αλλα και παλι ειχατε και την διαιτησια. Βασικα ολο το συμπαν γυρισε αναποδα για να κερδισετε. Τριτος θα τερματισει ο Ηρακλης. Επισης μην περιμενεις τιποτα στην Ευρωπη. Ειστε η πιο looser ομαδα στον κοσμο. Ακομα να παρετε κυπελλακι. [/list]
-
Καλα θα τα πουμε στην συνεχεια. Ποιοι ειναι οι παικταραδες ταλαντουχοι? Ο διαγωνιος απο τον Πανελληνιο?Αλλες 100 φορες να παιζαμε θα χανατε. Ειχατε ενα κ@λο ναααααααα στο σερβις. ΑΠΙΑΣΤΑ. Ειχε και αγχος ο λιμπερο μας ,αλλα και παλι ειχατε και την διαιτησια. Βασικα ολο το συμπαν γυρισε αναποδα για να κερδισετε. Τριτος θα τερματισει ο Ηρακλης. Επισης μην περιμενεις τιποτα στην Ευρωπη. Ειστε η πιο looser ομαδα στον κοσμο. Ακομα να παρετε κυπελλακι.
Καλα τραγούδα! Προς το παρον τα τελευταια 3 χρονια εχετε καμια 20ρια κλαρινα and still counting. Ο 21 χρονος διαγωνιος του Πανελληνιου, στα 22 βγηκε MVP του Γαλλικου πρωταθληματος και στα 23 ξεκιναει συλλογη απο ερυθρολευκα εσωρουχα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Αλλαγη σελιδας για την κορυφαια ομαδα που περασε απο το ελληνικο βόλλεϋ ( Μ' ακους Ισαακ; ).
Δε λεω τιποτα γιατι καταλαβαινω τι περνας.... Been there, done that...
Οπως θα ειδες και χθες, οτι εμοτικον και να βαλεις ΠΛΕΟΝ η βαρια φανελλα στο αθλημα ειναι του Ηρακλη. Σορρυ
Η βδομαδα ειναι δυσκολη και μου την κανεις δυσκολοτερη... Δεν προλαβαινω να διαβασω τι αλλο εχει γραφτει, αλλα:
- (Επιμενεις να) συγκρινεις την 'Τσελσι' με τη 'Λιβερπουλ' και τα 2-3 χρονια με τις δεκαετιες.
- Ασελγησατε σε πτωμα
- Εχετε (κι εσεις) μετριοτατη ομαδα
- Ειμαστε (μονο!) στην πρωτη αγωνιστικη!!!! Βιαζεσαι.....
Εχω εναν κηπο στο σπιτι που θελει σκαψιμο. Δεν ερχεσαι μια βολτα να βαλεις ενα χερακι αφου εισαι τοσο καλος στο ξε-θαψιμο???
-
Nα προλαβεις και να διαβασεις για να μη γραφω τα ιδια
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Αληθεια, που χαθηκε ο 'ιδρυτης' του thread???
Τον καλεσε η μαμα πατριδα απ' οσο ξερω
Που να του κατσει βαζελος διοικητης
Εδω ειμαι! Με εχει καλεσει η μαμα πατριδα εδω και 6+ μηνες. Μολις απολυθω θα κλεισω εγω ο ιδιος το topic. Εγω το ανοιξα και εγω θα το κλεισω .ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ. Ο στρατος με εκανε τρελο λαιμαι
-
Αληθεια, που χαθηκε ο 'ιδρυτης' του thread???
Τον καλεσε η μαμα πατριδα απ' οσο ξερω
Που να του κατσει βαζελος διοικητης
Εδω ειμαι! Με εχει καλεσει η μαμα πατριδα εδω και 6+ μηνες. Μολις απολυθω θα κλεισω εγω ο ιδιος το topic. Εγω το ανοιξα και εγω θα το κλεισω .ΜΠΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ. Ο στρατος με εκανε τρελο λαιμαι
Οπως βλεπετε κυριες και κυριοι, του καθησε γαυρος διοικητης και ειναι συνεχεια εξω
-
Πεθαινωωωωωω
-
Οπως βλεπετε κυριες και κυριοι, του καθησε γαυρος διοικητης και ειναι συνεχεια εξω -
Ρε κοψε τον Τριανταφυλοπουλο λεμε
-
Ρε κοψε τον Τριανταφυλοπουλο ΛΑΙΜΑΙ.Οριστε σε διορθωσα. Μαθετε ορθογραφια λαιμαι
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ