-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Δυστυχως η φανελα του Ηρακλη δεν εχει την δυναμη να νικησει την βρωμια της φανελας του Παο. Το απολυτο κακο (Παο) το αντιμετωπιζεις με το απολυτο καλο (Ολυμπιακος).
Ακομα και με τον Ιωαννη Ναγκα νικησαμε 0-3 μεσα στην εδρα τους και στην εδρα μας με ακομα περισσοτερες απουσιες χασαμε 3-2 στις λεπτομερειες. Αν περναγε ο Ολυμπιακος θα νικαγε για πλακα τον Παο. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Φυσικα og2002gr το επιχειρημα σου ειναι λιγο αστειο γιατι το 2-0 σετ ειναι 2-0 σετ ειτε τα σετ ειναι στους 40 ποντους ειτε ειναι παρθενες. Εφοσον ο Ηρακλης ανεβασε την αποδοση του και τσιμπησε ενα σετακι, εχει την απαιτηση να εχουν τα 2 μισα του γηπεδου τις ιδιες διαστασεις. 2 μεσα που τα δινει αουτ ειναι 4 ποντοι. Και αλλιως πας στις τελευταιες φασεις με 18-16 και αλλιως με 20-14 σωστα;Nαι αλλα πιο αστειο ειναι το πρωτο σχολιο μετα το τελος του αγωνα να αναφερεται στους διαιτητες που σφαξανε τον Ηρακλη.
Και οχι δεν ειναι το ιδιο να χανεις 25-23 με το να χανεις 25-13. Ενα σετ παιρνεις και παλι, αλλα τελειως διαφορετικο..
Σαν να χανεις στο ποδοσφαιρο 2-0 και να διαμαρτυρεσαι που δεν σου δωσανε πεναλτι στο 80 γιαυτο και εχασες.. -
Θα με αναγκασεις να σε ρωτησω: Ξερεις απο βεσπα;
Φυσικα και θα διαμαρτυροσουν στο ποδοσφαιρο αν το παιχνιδι ηταν ποιος θα βαλει πρωτος 3 γκολ. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Δυστυχως η φανελα του Ηρακλη δεν εχει την δυναμη να νικησει την βρωμια της φανελας του Παο. Το απολυτο κακο (Παο) το αντιμετωπιζεις με το απολυτο καλο (Ολυμπιακος).
Ακομα και με τον Ιωαννη Ναγκα νικησαμε 0-3 μεσα στην εδρα τους και στην εδρα μας με ακομα περισσοτερες απουσιες χασαμε 3-2 στις λεπτομερειες. Αν περναγε ο Ολυμπιακος θα νικαγε για πλακα τον Παο.Δευτέρα ηρωίνη
την τρίτη κοκκαϊνη
τετάρτη χασισάκι
την πέμπτη ένα χαπάκι
παρασκευή πρωί τα παίρνω ολά μαζιιι
Σαββάτο είμαι λιώμα
την κυριακή στο χώμα(με την καλή έννοια)Έλα στο ποδόσφαιρο να πανηγυρίσουμε το 9ο(ούλοι μαζί),τί ψάχνεις εδώ;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Πλάκα πλάκα αυτός ο Ενο που πήραμε είναι πολύ μεγάλος παίκτης. Τον ειχα δει από κοντα στους Ολυμπιακους στο μεταξύ μας και χωρίς υπερβολή ο τύπος μονος του κρατούσε τη Γαλλία στο παιχνίδι.... Από τοτε αρχισα να εκτιμώ λίγο παραπάνω τη θεση του λίμπερο...Ο Ηρακλης, σε απαντηση της μεταγραφης του Ενο, ανακοινωσε οτι εκλεισε για δυο χρονια τον Impreza!!!
Αρα, παλι θα φατε τη σκονη μας... -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ο Ηρακλης, σε απαντηση της μεταγραφης του Ενο, ανακοινωσε οτι εκλεισε για δυο χρονια τον Impreza!!!
Αρα, παλι θα φατε τη σκονη μας...Κι από πότε ετρωγε ο... Ενο τη σκόνη του Impreza, για να 'χουμε καλό ρωτημα (άλλης ενοτητας, αλλά 'ρώτημα' );
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ο Ηρακλης, σε απαντηση της μεταγραφης του Ενο, ανακοινωσε οτι εκλεισε για δυο χρονια τον Impreza!!!
Αρα, παλι θα φατε τη σκονη μας...Κι από πότε ετρωγε ο... Ενο τη σκόνη του Impreza, για να 'χουμε καλό ρωτημα (άλλης ενοτητας, αλλά 'ρώτημα' );
Κοιτα φιλε Asimov: Ενα(ς) Evo απο μονο(ς) του, χωρις τον αντιστοιχο Makkinen, δεν κανει τιποτα. Ουτε στο βολει, ουτε και στην αλλη ... ενοτητα.
Αν τωρα, εκτος απο τον Ενο, φερετε και κανα δυο 'Μακκινεν' (του φιλε), το ξανασυζηταμε (για το βολει).
Οσο για τα ραλι κι εγω EVOικος (και οχι IMPREZικος) ειμαι... -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Κοιτα φιλε Asimov: Ενα(ς) Evo απο μονο(ς) του, χωρις τον αντιστοιχο Makkinen, δεν κανει τιποτα. Ουτε στο βολει, ουτε και στην αλλη ... ενοτητα.
Αν τωρα, εκτος απο τον Ενο, φερετε και κανα δυο 'Μακκινεν' (του φιλε), το ξανασυζηταμε (για το βολει).
Οσο για τα ραλι κι εγω EVOικος (και οχι IMPREZικος) ειμαι...Δε διαφωνώ...
Να, ερχονται κι οι... 'Μακινεν'
http://www.sport24.gr/html/ent/406/ent.117406.asp -
Μακινεν δεν ξερω αλλα Χακινεν ειχατε πριν 3 χρονια
Για τον Μονταλι; Ρουφα κι ερχεται... Θα αφησει το χρυσο ολυμπιακο για τη βαρια φανελλα...
Ειδηση της πλακας ειναι για να δειξει οτι η απομακρυνση του ασχετου ηταν προϊον σχεδιασμου και οχι αποτελεσμα εκβιασμου καποιων παικτων. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Μακινεν δεν ξερω αλλα Χακινεν ειχατε πριν 3 χρονιαΓια τον Μονταλι; Ρουφα κι ερχεται... Θα αφησει το χρυσο ολυμπιακο για τη βαρια φανελλα...
Συ είπας
-
Γραψτε καποιος ρε παιδια καμια κουβεντα; Τι εγινε;
(Το χασαμε το ματς, γαμω το γραφειο μου γαμω )
-
-
Κερδισε ο Ηρακλης 3 - 1, συγκλονιστικο το τριτο σετ εφτασε στους 30κατι ποντους. Παμε για το break τωρα
-
-
Αριστερα ο Βαζελος, δεξια ο 'Ημιθεος και βαλε':
Δυσκολα τα πραγματα πλεον...
-
Θλιβερο θεαμα και θλιβερη αποδοση απο καποιους παικτες.
Θα επρεπε μαλλον να τους πει τους κυριους αυτους, οτι εχουν υπογραψει για να φυγουν ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. Προς το παρον παιζουν στον Ηρακλη, ο οποιος καλως ή κακως παιζει ΚΑΙ στο ελληνικο πρωταθλημα (εκτος του CL).
Σας ειχα φυσικα προβλεψει μια μερα μετα τη Ρωμη οτι θα δουμε τετοιες αποδοσεις απο καποιους παικτες. Αυτο δεν το κανει λιγοτερο εκνευριστικο οταν συμβαινει, αλλα ετσι ειναι, φευ. -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Για τον Μονταλι; Ρουφα κι ερχεται... Θα αφησει το χρυσο ολυμπιακο για τη βαρια φανελλα...
Συ είπας
Eγω ειπα, οι Ιταλοι ειπαν, o Μονταλι ειπε. Μονο εσεις δεν ακουτε.
Εγω θα σου λεω καθε φορα τι γινεται στην ομαδα σου; Το μονο που καταφερατε ειναι (μαλλον) να χαλασετε αυτο που σου ειχα πει πριβέ.
-
Παλιογκαντεμη!!!
(το 'άλλο' θα το χαλαγαμε ετσι κι αλλιώς... )
-
Και τώρα φίλε μου και συμπολίτη greo , ξεκινάει η παρακμή του βόλει του Ηρακλή..........
Τα δύσκολα χρόνια της ομάδας έρχονται , και σιγά σιγά θα δούμε την στήριξη των οπαδών του Ηρακλή σε αυτή την ομάδα που τόσες χαρές σας έδωσε.
Ελπίζω να μην την στηρίξετε όπως στηρίξατε την μεγάλη ομάδα του μπάσκετ, από την οποία πέρασαν τεράστια ονόματα (Ινγκραμ, Μπέρι, Λαζο, Διαμαντίδης, Χατζηβρέτας κλπ). -
Κάτσε βρε κοράκι, αμέσως να του πάρεις τα μέτρα...
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ