-
Ωραια θεματα βαζεις kantoniou.
Αρχικα, το 0/4 το βρισκω υπερβολικο γιατι στην Πολωνια πηγαμε ως ΤΟ αουτσάιντερ ασχετα απο οπως φανηκε ημασταν η 2η καλυτερη ομαδα του τουρνουα, ενω και στη Ρωσια πηγαμε πολυ χαλαρα (αδικαιολογητα) οπως και ολοι αλλωστε γιατι δεν υπηρχε περιπτωση να χασει η Μπελγκοροντ στην εδρα της. Θελω να πω οτι δεν ειναι συγκρισιμο με το 0/6 του Ιωαννιδη (γιατι εκει βλεπω να πηγαινει η συζητηση ;)). Οχι πως εχεις απολυτο αδικο, βεβαια ειδικα στο σημειο που λες για το 17-20 που ακομα να το χωνεψω.Η Τουρ δεν πιστευω οτι ηταν καλυτερη του Ηρακλη, αλλα ηταν καλυτερη απο οτι την παρουσιασαμε πριν και μετα το Φ4. Την προηγουμενη χρονια μας ειχε κερδισει ανετα στο μικρο τελικο ενω για να φτασει στη Θεσσαλονικη ειχε αποκλεισει Πιατσεντζα και Δυναμο. Ειχε τον κορυφαιο λιμπερο του κοσμου και απιστευτα δεμενη ομαδα. Ο ιδανικος αντιπαλος δηλαδη για να τον υποτιμησεις και να σου τη φερει. Ειναι ομως αδικο να κολλαμε στο παιχνιδι αυτο οταν ο Ηρακλης εχει ανατρεψει 10 φορες ολα τα προγνωστικα και τις 9 ηταν υπερ του και μολις μια φορα εις βαρος του.
Οπως επισης και η Φριτσ-τετοια οπως τη λες που φετος ομως πεταξε οξω τον Ολυμπιακο και περσι εκανε 2 νικες με τη Νολικο που με τη σειρα της ειχε κανει 2 νικες με το βαζελο. Κοντρα στον Ηρακλη και την Τουρ ηταν Φριτσ-τετοια ενω κοντρα στις αλλες ελληνικες ομαδες ηταν η δυνατη Φριντρισχαφεν. Μη νομιζεις δηλαδη οτι εχουμε καμια χαωδη διαφορα
Σου εχω απαντησει για την αντιδραση του κοσμου. Κυριως χαρα και περηφανια (εχω και φωτο απο πραγματικη αποθεωση στο αεροδρομιο), αλλα η ηττα δεν παυει να ειναι ηττα. Και η χαμενη ευκαιρια εξακολουθει να ειναι χαμενη ευκαιρια.
Δυστυχως...Στα αλλα περιμενω με ενδιαφερον να ακουσω τις ενστασεις.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
:ysterical:Ποιός είναι ο βασικός πασαδόρος της Αμερικής ?
Στην Ολυμπιάδα άλλον είδα πάντως.Τι είναι ο Κουρνέτας ?
(Να μην παρεξηγηθώ, άριστος πασαδόρος είναι το παιδί)
Ρε συ red_army, άντε αγόρι μου στο ποδόσφαιρο που το κατέχεις υποθέτω (δεν μπαίνω στο αντίστοιχο θέμα) γιατί και στο μπάσκετ και στο βόλει δείχνεις μόνο την ασχετοσύνη σου.
Στα σοβαρά τώρα:
Γιατί πρέπει να υπάρχει μια 'καλύτερη ομάδα όλων των εποχών' ? Μου θυμίζει (μια και είμαστε στο 4Τ-Forum) το 'ποιός ήταν καλύτερος, ο Σένα ή ο Σουμάχερ' και άλλα τέτοια γραφικά.
Ο Ολυμπιακός το '90 ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα της εποχής του
Ο Ηρακλής είναι εδώ και χρόνια η καλύτερη ομάδα (στην Ελλάδα) της εποχής του. Χαίρομαι ωστόσο που φέτος βρήκε άλλους 2 αντίπαλους (αν και πιστεύω πως στο τέλος θα το πάρει το πρωτάθλημα, διότι, αν μη τι άλλο, είναι η πιο 'δεμένη' ομάδα και με τη σταθερότερη απόδοση).Εχασε ο Ηρακλής (3/6 της Εθνικής των ΗΠΑ -4η στην Ολυμπιάδα- + 1/6 Εθνικής Ιταλίας -2η στην Ολυμπιάδα- + 1/6 Εθνικής Ελλάδας -6η στην Ολυμπιάδα) από τη Σίσλει (4/6 της Εθνικής Ιταλίας + 1/6 της Εθνικής Βραζιλίας (= η καλύτερη ομάδα στον κόσμο εδώ και 3-4 χρόνια)). Εμένα φυσιολογικό μου φαίνεται, και που κέρδιζε 2η φορά τη Μπέλγκοροντ (= εθνική Ρωσίας...) κατόρθωμα μοιάζει.
Λαθος κανεις.Πιο πολυ μπασκετικος ειμαι και οσο μπασκετ γνωριζω εγω δεν γνωριζει ολο το forum μαζι. Ημουν και παικταρας οταν επαιζα
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
:ysterical:
Ποιός είναι ο βασικός πασαδόρος της Αμερικής ?
Ρε συ red_army, άντε αγόρι μου στο ποδόσφαιρο που το κατέχεις υποθέτω (δεν μπαίνω στο αντίστοιχο θέμα) γιατί και στο μπάσκετ και στο βόλει δείχνεις μόνο την ασχετοσύνη σου.
Στα σοβαρά τώρα:
Γιατί πρέπει να υπάρχει μια 'καλύτερη ομάδα όλων των εποχών' ? Μου θυμίζει (μια και είμαστε στο 4Τ-Forum) το 'ποιός ήταν καλύτερος, ο Σένα ή ο Σουμάχερ' και άλλα τέτοια γραφικά.
Ο Ηρακλής είναι εδώ και χρόνια η καλύτερη ομάδα (στην Ελλάδα) της εποχής του. Χαίρομαι ωστόσο που φέτος βρήκε άλλους 2 αντίπαλους (αν και πιστεύω πως στο τέλος θα το πάρει το πρωτάθλημα, διότι, αν μη τι άλλο, είναι η πιο 'δεμένη' ομάδα και με τη σταθερότερη απόδοση).Εχασε ο Ηρακλής (3/6 της Εθνικής των ΗΠΑ -4η στην Ολυμπιάδα- + 1/6 Εθνικής Ιταλίας -2η στην Ολυμπιάδα- + 1/6 Εθνικής Ελλάδας -6η στην Ολυμπιάδα) από τη Σίσλει (4/6 της Εθνικής Ιταλίας + 1/6 της Εθνικής Βραζιλίας (= η καλύτερη ομάδα στον κόσμο εδώ και 3-4 χρόνια)). Εμένα φυσιολογικό μου φαίνεται, και που κέρδιζε 2η φορά τη Μπέλγκοροντ (= εθνική Ρωσίας...) κατόρθωμα μοιάζει.
Λαθος κανεις.Πιο πολυ μπασκετικος ειμαι και οσο μπασκετ γνωριζω εγω δεν γνωριζει ολο το forum μαζι. Ημουν και παικταρας οταν επαιζα
Συγχαρητήρια
-
:ysterical:
Ποιός είναι ο βασικός πασαδόρος της Αμερικής ?
Στα σοβαρά τώρα:
Kαι κυριως μετριοφρων.........
-
Παλεψε ο Θρυλος αλλα εχασε στις λεπτομερειες. Τουλαχιστον ο Ολυμπιακος ειναι Ελληνικη ομαδα και οχι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ οπως ο Ηρακλης. Δεν πειραζει. Θα τα πουμε στο πρωταθλημα
-
o ΣΟΥΓΚΛΑΚΟΣ παλευε.ο γαυρος απλά ΕΧΑΣΕ
-
Παλεψε ο Θρυλος αλλα εχασε στις λεπτομερειες. Τουλαχιστον ο Ολυμπιακος ειναι Ελληνικη ομαδα και οχι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ οπως ο Ηρακλης. Δεν πειραζει. Θα τα πουμε στο πρωταθλημαούπς,τώρα το παρατήρησα το θέμα
ναι,Γριούλα είμαι και εγώ
ρε συ red_army...ποιες λεπτομέρειες;;;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Παλεψε ο Θρυλος αλλα εχασε στις λεπτομερειες. Τουλαχιστον ο Ολυμπιακος ειναι Ελληνικη ομαδα και οχι ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ οπως ο Ηρακλης. Δεν πειραζει. Θα τα πουμε στο πρωταθλημα
ούπς,τώρα το παρατήρησα το θέμα
ναι,Γριούλα είμαι και εγώ
ρε συ red_army...ποιες λεπτομέρειες;;;
γιο-γιο σας καναμε στο 1 σετ. Οταν δεν εχεις διαγωνιο ομως,οταν ο Μιλινκοβιτς ηταν τραυματιας για πολυ καιρο και ο Χριστοφιδελλης το ιδιο λογικο ειναι να μην εισαι τελειος. Ετσι οπως το ειδα το παιχνιδι για πλακα τον εχουμε τον Ηρακλη.
-
Αντρέι Κράβαρικ: «Πιστεύω ότι δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα, αλλά αυτή που είχε το καλύτερο σερβίς. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και κάποια στιγμή φοβήθηκα ότι θα χάσουμε. Ίσως έφταιγε η κούραση. Αύριο θα μαζέψουμε τις δυνάμεις που μας απομένουν και θα κατεβούμε για να νικήσουμε. Αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος ας κερδίσει»
Kραβαρικουλη να φανταστεις δεν παιξαμε και πολυ καλα. Στο πρωταθλημα θα τα πουμε !
-
και από εμάς δεν έπαιζε ο Τσέρνιτς
Από την πλευρά του, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Στέλιος Προσαλίκας ανέφερε: «Ήταν απίστευτης ποιότητας και δύναμης αυτό που έκανε ο Στάνλει. Έμοιαζε με μποξ το τάι-μπρέικ. Ο Στάνλει έχει το καλύτερο σέρβις στον κόσμο. Είμαι βέβαια απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση της ομάδας μου. Είναι δύσκολα για τον Ηρακλή στον τελικό λόγω της κούρασης. Θαυμάζω τον Ηρακλή που είδα στη Ρώμη».
14-0 είπαμε;;
-
Εγω χαιρομαι που ο Ολυμπιακος εχει πολλους Ελληνες παικτες. Κουρνετα,Τσακιροπουλο,Χατζηαντωνιου,Χριστοφιδελλη κ.τ.λ. Ολη την εθνικη Ελλαδος εχουμε
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Επειδή δεν πολυασχολούμουν κιόλας, ποιά ήταν εκείνη η ομάδα στο μπάσκετ που είχε 11 στους 12 παίκτες ξένους;Καμμιά δεκαετία πριν αν θυμάμαι καλά. Καμάρι την είχαμε θυμάμαι όλοι μας.
Όχι και ξένοι. Έλληνιτς ήταν οι περισσότεροι
-
Καλα αφου χασατε και χθες που οι δικοι μας ηταν ακομα στη Ρωμη και οι δικοι σας τα εδιναν ολα, μαλλον δε θα μας κερδισετε ποτε...
redarmy στο πρωταθλημα τα λεμε εμεις τα 3 τελευταια χρόνια. Εσεις ποτε θα πειτε κάτι;
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
redarmy στο πρωταθλημα τα λεμε εμεις τα 3 τελευταια χρόνια. Εσεις ποτε θα πειτε κάτι;http://www.volleyball.gr/nqcontent.cfm? ... par_id=116
Βαρεθήκαμε να τα λέμε:
ΟΣΦΠ 22 πρωταθλήματα
ΠΑΟ 17
Πανελλήνιος 6
Μίλων 2
Ηρακλής 2
Άρης 1
(αν μέτρησα σωστά) -
Me γεια το κυπελλάκι greo
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Καλα αφου χασατε και χθες που οι δικοι μας ηταν ακομα στη Ρωμη και οι δικοι σας τα εδιναν ολα, μαλλον δε θα μας κερδισετε ποτε...redarmy στο πρωταθλημα τα λεμε εμεις τα 3 τελευταια χρόνια. Εσεις ποτε θα πειτε κάτι;
Ειναι και η καταρα της γριας ρε γαμωτο. Θυμαμαι μερικα παιχνιδια ακομα και στην εδρα σας οπου παλι νικαγαμε 2-1 και το γυριζατε . ΕΛΕΟΣ. Ειστε πολυ κωλοφαρδοι. ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Τελος παντων. Θα τα πουμε στο πρωταθλημα. Νικησατε στον τελικο τον πεθαμενο και κατι εγινε. ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ. ΟΙ Μιλινκοβιτς και Χριστοφιδελλης θα ειναι ετοιμοι τοτε. Τον Μπερναρντι να ειχαμε που κοροιδευεις και θα σας καναμε μεγαλη πλακα -
manosk η απαντηση σου ειναι τουλαχιστον αστεια...
red_army7 στα τελευταια 12 ή 14 παιχνιδια εχουμε χασει το μετρημα, μια φορα θα εισασταν και εσεις κολοφαρδοι. Αν θες σου στελνω καμια σοδα μπας και το χωνεψεις. Ειμαστε σε τελειως διαφορετικη κλαση. Και κατι για να μην τρελλαινεσαι. Αν επαιζε ο Μπερναρντι, δε θα επαιζε ο Σοσκοβιτς, οποτε πιο πολύ για 3-0 περιπατο θα σας εκοβα παρα για 3-2 που παραλιγο να κοντεψετε να μας κανετε να ανησυχησουμε λιγο...
TRAVELLER ειχα γραψει και προχθες οτι η ομαδα φαινεται οτι δεν παιζει με την ορεξη που ειχαμε στη Ρωμη, αλλα θα το παρουμε γιατι δε γινεται αλλιως. Περιμενε η ομαδα σου με τον ΜVP των αδιαφορων παιχνιδιων να κανει χαϊρι
-
Kαι κατι ακομα που το ξεχασα: Να ειναι οι γάβροι περηφανοι για τον Χασιντο, παει πολυ!!!
-
Τί να πω τώρα; Θυμάμαι που παίζαμε τελικούς ευρωπαϊκών κυπέλων και χάναμε από τους άπαιχτους Ιταλούς, που τελείωναμε πρωταθλήματα με 1-2 ήττες μακράν των υπολοίπων, που ο Ηρακλής απλώς συμπλήρωνε το πρωτάθλημα. Το να βγάζει τώρα γλώσσα μια ομάδα που κάνει εξαιρετική πορεία μόνο τα τελευταία χρόνια, είναι σαν να λέει ο γαύρος στους αρειανούς ότι είναι μπασκετικά ανύπαρκτοι επειδή τους ταπώνει την τελευταία δεκαετία.
-
Συγγνώμη φίλε greo αλλά έχει κάποιο δίκιο ο Μάνος.
Είπαμε είστε σε άλλη κλάση και σαφώς καλύτερη ομάδα τα τελευταία 3 χρόνια, αλλά όλα τα άλλα είναι όντως γλώσσα.
Μην ξεχνάς ότι όλα είναι θέμα διάθεσης και χρήματος, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ