-
http://www.contra.gr/Volleyball/Europe/ ... 32612.html
**ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ **
-
Κωλοπαιδα, παλι στα εξωτερικα θα μας τρεχετε...
Και Πραγα δεν εχω παει.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Κωλοπαιδα, παλι στα εξωτερικα θα μας τρεχετε...Και Πραγα δεν εχω παει.
το γέλιο είναι να στην λένε τα σκουλήκια και για το βόλεϊ...
-
Μπράβο ρε Ήρα!
-
Μπραβο στον Παο που περασε στον τελικο.
-
Και με τρομερή ανατροπή κιόλας!
Μπράβο στους παίχτες και τον προπονητή! -
Γουσταρω τους τιτλους του στυλ 'αυτο το κυπελλο δε χανεται με τιποτα' , 'σηκωσε το το τιμημενο' κλπ. Γουσταρω επισης ΑΠΙΣΤΥΕΤΑ την ΠΙΚΡΑ και το ΤΣΟΥΞΙΜΟ που ερχεται μετα απ αυτες τις δηλωσεις.Εχει πολυ ψωμι ακομα αυτος ο συλλογος ο καταραμενος για να φτασει τους πρωτοπορους.
-
Παιξαμε απεναντι σε μια ανωτερη ομαδα, φυσιολογικο αποτελεσμα η ηττα, αλλα δεν πειραζει
Αυτη η ομαδα ομως, αν προσεχθει, θα εχει και καλυτερο μελλον*πασχο, ρε φιλε μην το κλειδωσουμε και αυτο το τοπικ
-
Γιατι να το κλειδωσουμε ρε συ; Μιλαω με κοφτα και ορθα λογια.Και φυσικα λεω την αληθεια μου.Οπως αληθεια ειναι οτι κι ο συλλογος αυτος της συμφορας ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.Παρακατου..
-
Πάσχο, είσαι άρρωστος.
Και το λέω αυτό χωρίς να είμαι Παναθηναικός. -
Η φανελα του Παο και του Ηρακλακου ειναι λαδοκολες στο βολευ. ΜΟΝΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ εχει 2 τροπαια και συμμετοχες σε final 4. Μονο ο θρυλος εχει τα περισσοτερα πρωταθληματα,κυπελλα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
λεω την αληθεια μου. -
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Η φανελα του Παο και του Ηρακλακου ειναι λαδοκολες στο βολευ. ΜΟΝΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ εχει 2 τροπαια και συμμετοχες σε final 4. Μονο ο θρυλος εχει τα περισσοτερα πρωταθληματα,κυπελλαΜΟΝΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ!!!
ΜΟΝΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ!!!
ΜΟΝΟ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΚΟΣΜΟ!!
ΜΟΝΟ Ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΛΩΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΑ!!
Ά ρε ιστορική αναδρομή...........
Και ο ξεπεσμός δεν έχει τέλος..... -
Δεν συνηθιζω να σχολιαζω τις αλλες ομαδες, αλλα δεν αντεχω:
Οταν ο Ηρακλης παιζοντας στη Θεσσαλονικη το 2005 ξεπερασε στον ημιτελικο την τοτε πανισχυρη Μπελγκοροντ, ολοι θεωρουσαμε δεδομενη τη νικη απεναντι στην 'ασημη' Τουρ.
Λιγο η κοπωση, λιγο η υποτιμηση του αντιπαλου, λιγο το αγχος, λιγο οτι ο αντιπαλος ηταν τελικα πολυ καλος, χασαμε ευκολα στον τελικο 1-3.
Ολοι οσοι ημασταν τοτε μεσα, μειναμε μεχρι τελους για τις απονομες και χειροκροτησαμε θερμα τους παικτες μας και τους αντιπαλους. Και αυτα, παροτι χαθηκε μια χρυση ευκαιρια για τη μεγαλη κουπα, απεναντι σε μια ομαδα γενικα κατωτερη του Ηρακλη.Καντε τωρα εσεις τις συγκρισεις με τους 'φιλαθλους' του Παναθηναϊκου, για να μην αρχισω εγω τους χαρακτηρισμους.
-
Μη συγκρινεις μηλα με πορτοκάλια.
Μια μικρομεσαια στην Ευρωπη ομαδα με την πιο πετυχημενη ομαδα στο αθλημα της δεκαετίας στην Ελλάδα και η πλέον σταθερη στην Ευρώπη.
Τον απολυτο θεσμο με τον θεσμο που παιζουν οσοι ειναι εκτός 16αδας.Αντε γιατί ερχεται η εποχή της σκούπας
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Καντε τωρα εσεις τις συγκρισεις με τους 'φιλαθλους' του Παναθηναϊκου, για να μην αρχισω εγω τους χαρακτηρισμους.
Ε ναί... η σύγκρισή ποια ακριβώς είναι;;;; Σε τι αναφέρεσαι;
Μήπως οι 'φίλαθλοι' του Παναθηναϊκού δεν αποδέχτηκαν την ανωτερότητα του νικητή;; -
To κλειστο ηταν αδειο στην απονομη νομιζω..απλα επεσε μια Α δημοσιοτητα και πηγε το ποδοσφαιρομπασκετομπουγιο που φυσικα ξενερωσε ευκολα και εφυγε.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
To κλειστο ηταν αδειο στην απονομη νομιζω..απλα επεσε μια Α δημοσιοτητα και πηγε το ποδοσφαιρομπασκετομπουγιο που φυσικα ξενερωσε ευκολα και εφυγε.Εμ.. ναι... έπεσε στην αντιληψή σας τι γινόταν έξω απο το κλειστό την ίδια ώρα;;;
Είναι ποτέ δυνατόν να γίνεται χαμός και αντί να κοιτάς να φύγεις να κάθεσε σε απονομές, υπό την ατμόσφαιρα δακρυγόνων;;
Για πείτε και για την απονομή στο Γυναικών..... πάλι το ποδοσφαιρομασκετομπούγιο πήγε;
-
Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την 2η θέση.
ΘΡΥΛΕ ΜΟΝΟ ΕΣΥ!
-
Οι μικρές ομαδούλες μπορούν να ασχοληθούν με το κυπελλάκι τους σήμερα.... για δεύτερη φορά μπας κ χαρούν
κάποιες άλλες βάφουν μπλε όλη την Ευρώπη
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ