-
Σάββατο βράδυ, εξω βρέχει, η ώρα ειναι 2 μετά τα μεσάνυχτα και εχω κάτσει σπίτι με τη συντροφιά καλής μουσικής, Coca Cola και αρκετών τσιγάρων και internetίζομαι.
Αλήθεια, οσοι καπνίζετε, ποιές μάρκες προτιμάτε και γιατί;
Εγώ κάνω Lucky Strike κυρίως και που και που κανένα πακέτο Σαντέ (άφιλτρο η και με φίλτρο, ανάλογα με τα οικονομικά).
Υ.Γ. Ελπίζω να μην υπάρχει ήδη παρόμοιο θέμα, απ' όσο κοίταξα δεν βρήκα κάτι.
-
Σάββατο βράδυ, εξω βρέχει, η ώρα ειναι 2 μετά τα μεσάνυχτα και εχω κάτσει σπίτι με τη συντροφιά καλής μουσικής, Coca Cola και αρκετών τσιγάρων και internetίζομαι.
Εγώ κάνω Lucky Strike κυρίως και που και που κανένα πακέτο Σαντέ (άφιλτρο η και με φίλτρο, ανάλογα με τα οικονομικά).
-
-
-Δεν έχεις ακούσει οτι το τσιγάρο ειναι αργός θάνατος; Τι σκοπεύεις να κάνεις γι αυτό;
-Υπομονή...
(Αρκάς power.... )
-
Lucky Strike μαλακό.-
Στο σπίτι, έχω και ένα σακουλάκι Old Holborn aromatic, για τα χαρμάνια και για όταν ξεμείνω
-
Εδώ και χρόνια Άσσο Ιντερνάσιοναλ και στο αμάξι Kraven άμα ξεμείνω.
Υ.Γ Η αλήθεια πάντως είναι ότι πρέπει να το σταματήσουμε συνάδελφοι καπνιστές
-
Πόσα χρήματα ξοδεύετε το μήνα σε τσιγάρα;
Αν νομίζετε ότι ξεφεύγει απ' το θέμα, μην απαντάτε...
-
Πιστός στον Old Holborn τα τελευταία 8 χρόνια...
Αromatic τους τελευταίους μήνεςΤο γιατί,τώρα...
Κατ'αρχάς μου αρέσει η διαδικασία του 'στρίβειν'
'Επειτα,είναι τόσο πλούσιος καπνός σε άρωμα,που πλέον δεν ζηλεύω ποτέ τσιγάρο πακέτου.Στα υπόλοιπα...
Πρέπει να το κόψω κατεπειγόντως (πέρασα φριχτή χρονιά από λοιμώξεις ),βλέπω σαφώς ότι τα όρια ανοχής μου έχουν πλησιάσει επικινδύνως το κόκκινοΌσον αφορά το τί μου στοιχίζει,ειλικρινά Charmak66,δεν το έχω υπολογίσει ποτέ,διότι θα με πιάσει θλίψη...
-
Rothmans
-
Old Navy μπλε 25αρι....
Μηπως πρεπει να το κοψουμε ολοι μας..??? -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
[snip]
οσο για χρηματα... δεν το συζηταω καν.
[snip]Εμένα μου στοιχίζει περίπου
-
Κανω στριφτα: Golden Virginia κιτρινο.
Συνολικο κοστος: 2 καπνοι/εβδομαδα-> 6€
φιλτρακια/εβδομαδα->1,3 €
χαρτακια/εβδομαδα->4 € -
Δεν κόβεται καθόλου εύκολα.
Στις καλές μου καπνίζω ~15 τσιγάρα την ημέρα, στις κακές ~20.
Είχα ξεκινήσει από Lucky Strike, στον στρατό το γύρισα στα Peter Stuyvesant κόκκινο και μετά άρχισα τα Ultra Light της ίδιας μάρκας. Τώρα τα ελαφρύτερα BF. Τουλάχιστον δεν παίρνω πολλή πίσσα και νικοτίνη (θεωρητικά 12-15 φορές λιγότερο σε σχέση με τα κανονικά). Δεν είναι μικρό πράγμα: ένας οριλά που με εξέτασε πριν λίγο καιρό είπε ότι ο λαιμός μου δεν μοιάζει με λαιμό καπνιστή, είναι καθαρός.
Κόστος: περί τα 900 ευρώ τον χρόνο, ~2,5 ευρώ τη μέρα. -
Davidoff gold, τωρα για τα λεφτα ας μην το συζηταμε καλυτερα!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Davidoff gold, τωρα για τα λεφτα ας μην το συζηταμε καλυτερα!!κυριλε γκομενα εσυ
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
κυριλε γκομενα εσυ
σιγα το κυριλικι!!
-
Camel Orange (πρώην Medium)
-
Chesterfield κόκκινο, στο 25άρι πακέτο (τα τελευταία 10 χρόνια...).
Κόστος: 2,60 ευρώ ανά ημέρα... -
Ο χρήστης Funis έγραψε:
κυριλε γκομενα εσυ
σιγα το κυριλικι!!
Davodoff Gold κ εγω.
Το 3ερατε οτι υπαρχουν τσιγαρα Trussardi και Cartier? Ειδα τυχαια σε ενα πριν μερικα χρονια περιπτερο τα Trussardi κ τα πηρα. Design-ατο πακετακι!
Καπνιζω μισο πακετο την ημερα, εκτος Σαββατοκυριακων κ αργιων.
Σε γιορτες τιμαω ιδιαιτερα κ τα πουρακια (Davidoff Mini Cigarillos) κ πιο σπανια κ σε ειδικες περιπτωσεις full size πουρα (1-2 τον χρονο). -
Εγώ κάνω 1-1,5 πακέτο τη μέρα. Δεν θέλω να κάτσω να υπολογίσω πόσα λεφτά μου βγαίνει το μήνα...
Επίσης πολύ καλό τσιγάρο κατα τη γνώμη μου ειναι το Gauloises το μπλέ. Βαρύ και 'βρώμικο'.
Για τους καπνιστές του φόρουμ: Τι τσιγάρα κάνετε;