-
Να υποθέσω ότι αστειεύεσαι;
Αυτά που θέλω τα βρίσκω σε πολύ καλύτερες τιμές και κάποια πράγματα δεν τα βρίσκω στα άλλα δύο σούπερ μάρκετ που πάω.
Τα έχω ξαναγράψει. -
Ελαχιστα πραγματα εχει το Καρεφουρ να αγορασεις πια (σε ανταγωνιστικες τιμες) και αρκετα πραγματα ακομα αλλα οχι σε καλες τιμες.
-
Πρεμιέρα σε μια βδομάδα για τη νέα εταιρεία «Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτη», η οποία θα απορροφήσει το δίκτυο 361 καταστημάτων της «Μαρινόπουλος», σύμφωνα με επιστολή της διοίκησης της Σκλαβενίτης προς προμηθευτές, σχετικά με τους κεντρικούς αποθηκευτικούς χώρους όπου θα πραγματοποιούνται οι παραδόσεις εμπορευμάτων.
Από την προηγούμενη εβδομάδα στελέχη της «Σκλαβενίτης» επικοινωνούν τηλεφωνικά με τις εταιρείες, προκειμένου να υπάρξει προφορική ενημέρωση επί διαδικαστικών θεμάτων τροφοδοσίας των καταστημάτων, καθώς, όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι της αλυσίδας στους προμηθευτές, «ξεκινάμε».
Οι επίσημες ανακοινώσεις επί της ολοκλήρωσης του deal -στον βαθμό που υπάρξουν- αναμένονται εντός των προσεχών ημερών, καθώς μένει τυπικά η υπογραφή της συμφωνίας με τις τράπεζες για την επιπλέον χρηματοδότηση, αλλά και η οριστικοποίηση του κειμένου της μεταβίβασης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πάντως, τα ζητήματα αυτά έχουν «κλειδώσει» και ενδεχομένως οι τελικές υπογραφές «περιμένουν» την ολοκλήρωση και τυπικά των νομικών θεμάτων, ήτοι των τριτανακοπών.
Το γεγονός ότι η διοίκηση της αλυσίδας γνωστοποίησε πως το «ντεμπούτο» της νέας εταιρείας θα είναι την πρώτη του ερχόμενου μήνα, επιβεβαιώνει ότι η υπόθεση βαίνει προς ολοκλήρωση. -
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Ελαχιστα πραγματα εχει το Καρεφουρ να αγορασεις πια (σε ανταγωνιστικες τιμες) και αρκετα πραγματα ακομα αλλα οχι σε καλες τιμες.Ανάλογα σε ποια σούπερ μάρκετ πάει κάποιος. Εγώ π.χ. δεν πατάω το πόδι μου στον ΑΒ, ούτε στον Σκλαβενίτη της περιοχής μου.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ελαχιστα πραγματα εχει το Καρεφουρ να αγορασεις πια (σε ανταγωνιστικες τιμες) και αρκετα πραγματα ακομα αλλα οχι σε καλες τιμες.
Ανάλογα σε ποια σούπερ μάρκετ πάει κάποιος. Εγώ π.χ. δεν πατάω το πόδι μου στον ΑΒ, ούτε στον Σκλαβενίτη της περιοχής μου.
Κάνει προμήθειες κάποιο ΣΜ Μαρινόπουλος;Όλα κοντεύουν να λήξουν πλέον.
-
Καταρχήν εδώ και αρκετό καιρό στο Carrefour Avenue βρίσκω πάρα πολλά προϊόντα του Σκλαβενίτη σε όλες τις κατηγορίες.
Από είδη μαναβικής φέρνουν κανονικά αυτά που εγώ θέλω.
Επίσης ο φούρνος μέσα βγάζει κανονικά ψωμί κλπ...κλπ...
Έβαλαν και πολλά προϊόντα της ΦΑΜΑΡ (σαμπουάν, καλλυντικά κλπ...) σε τιμές ξεφτίλα...
Και εκτός από αυτά έχει κανονικά αναψυκτικά, χυμούς, κλπ...κλπ...
Από τυριά, κατεψυγμένα, αλλαντικά, είδη ψυγείου κλπ... δεν βλέπω να υπάρχει έλλειψη.Το θέμα είναι ότι εγώ είμαι ένα άτομο και τα πράγματα που παίρνω είναι πάντα συγκεκριμένα και δεν αναζητώ περίεργα προϊόντα. Οπότε αυτά που θέλω τα βρίσκω.
Φυσικά τώρα που θα γίνει εντελώς Σκλαβενίτης θα γίνει και εκεί πανηγύρι...
Θα πλακώσουν οι κανίβαλοι με τα καρότσια και το παιδομάζωμα... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Να υποθέσω ότι αστειεύεσαι;Αυτά που θέλω τα βρίσκω σε πολύ καλύτερες τιμές και κάποια πράγματα δεν τα βρίσκω στα άλλα δύο σούπερ μάρκετ που πάω.
Τα έχω ξαναγράψει.δεν κάνω πλάκα,είχα την εντύπωση οτι έχει σταματήσει παντελώς η τροφοδοσία τους...........
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Καταρχήν εδώ και αρκετό καιρό στο Carrefour Avenue βρίσκω πάρα πολλά προϊόντα του Σκλαβενίτη σε όλες τις κατηγορίες.
Από είδη μαναβικής φέρνουν κανονικά αυτά που εγώ θέλω.
Επίσης ο φούρνος μέσα βγάζει κανονικά ψωμί κλπ...κλπ...
Έβαλαν και πολλά προϊόντα της ΦΑΜΑΡ (σαμπουάν, καλλυντικά κλπ...) σε τιμές ξεφτίλα...
Και εκτός από αυτά έχει κανονικά αναψυκτικά, χυμούς, κλπ...κλπ...
Από τυριά, κατεψυγμένα, αλλαντικά, είδη ψυγείου κλπ... δεν βλέπω να υπάρχει έλλειψη.Το θέμα είναι ότι εγώ είμαι ένα άτομο και τα πράγματα που παίρνω είναι πάντα συγκεκριμένα και δεν αναζητώ περίεργα προϊόντα. Οπότε αυτά που θέλω τα βρίσκω.
Φυσικά τώρα που θα γίνει εντελώς Σκλαβενίτης θα γίνει και εκεί πανηγύρι...
Θα πλακώσουν οι κανίβαλοι με τα καρότσια και το παιδομάζωμα...Mάλιστα,οπότε γίνονται προμήθειες. Τα Φαμαρ είναι του Μαρινόπουλου οπότε λογικό να στοκάρουν .
Τωρα για κανίβαλους κλπ τι να πω;Μήπως πάσχεις απο αγοραφοβία; https://el.wikipedia.org/wiki/Α� ... E%AF%CE%B1
Δεν σε τρολάρω ,μιλάω σοβαρά. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
....Όχι ρε συ. Υπήρξε ενδιάμεση χρηματοδότηση 80εκ. ευρώ για μισθούς και για να γεμίσουν και τα ράφια.
Έβαλε και ο Σκλαβενίτης τα προϊόντα του και τους προμηθευτές του και γέμισε το σούπερ.Πάντως είναι καλή φάση να ψωνίζεις σε άδειο από κόσμο σούπερ μάρκετ.
Αισθάνεσαι σαν να είναι όλο δικό σου. Σαν ρεζερβέ...
Άνεση, ηρεμία, άδειοι διάδρομοι και όλα τα ταμεία άδεια...
Άσε που και τα υπόγεια πάρκινγκ είναι άδεια. Μιλάμε για χλίδα... -
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Τωρα για κανίβαλους κλπ τι να πω;Μήπως πάσχεις απο αγοραφοβία; https://el.wikipedia.org/wiki/Α� ... E%AF%CE%B1
Δεν σε τρολάρω ,μιλάω σοβαρά.Αγοραφοβία;
Όχι ρε συ. Έχω γνωρίσει ανθρώπους με αγοραφοβία.
Άλλα πράγματα είναι, αλλά αυτά δεν αφορούν το χώρο γιατί είναι προσωπικά θέματα. -
Kαι με συγχωρείς για αυτό καθώς έχεις δίκιο.
Συγνώμη και πάμε παρακάτω. -
Φίλε adensa είσαι ένα από τα αξιόλογα μέλη που έχω ξεχωρίσει. Οπότε δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη.
υ.γ. πήρα και την αλόη που μου είχες πει!... Την βρήκα σε φαρμακείο...
-
O Storm έχει δίκιο για τον χαρακτηρισμό 'κανίβαλοι με καρότσια', το ζω κάθε φορά που πάω στον Σκλαβενιτη στη Ν. Χαλκηδόνα ή στον Βασιλόπουλο στα Πευκάκια.
Δυστυχώς πηγαίνω, λόγω δουλειάς κλπ, ώρες αιχμής για τα σουπερμαρκετ.
Πανικός και όργιο. Αυτές οι δύο λέξεις τα λένε όλα -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
υ.γ. πήρα και την αλόη που μου είχες πει!... Την βρήκα σε φαρμακείο...
Χαίρομαι που την βρήκες και ελπίζω να κάνει αυτό που θες.
-
Σε καλο δρομο η 'συνεργασια' μαρινοπουλου-σκλαβενιτη...
Διασφαλιζονται οι 11000 θεσεις του μαρινοπουλου....
300 εκατ.θα λαβει απο τραπεζες και 120 απο τον σκλαβενιτη -
-
Χαίρομαι πραγματικά για τους εργαζόμενους
-
Άνοιξε χθες με την επωνυμία Σκλαβενίτης το μεγάλο πρώην Carrefour στον Άλιμο.
Επειδή έχω καιρό να πάω, είναι αυτό στη Λ.Αλίμου κοντά στα Jumbo; -
και στην θεσσαλονίκη το μεγάλο Carrefour Μαρινόπουλος το είδα με νέα ταμπέλα Σκλαβενίτης σκεπασμένη με μαυρες σακούλες βέβαια
-
Carrefour Avenue στο Μαρούσι πλήρης ανακαίνιση και γέμισε με προϊόντα. Πλέον τα έχει όλα και έγινε ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ.
Άνοιξε και ο πάνω όροφος με ρούχα/έπιπλα/λευκά είδη/οικιακά κλπ...κλπ...Και φυσικά ο κόσμος επέστρεψε με συνοπτικές διαδικασίες...
Σούπερμαρκετ