-
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Α, ρε απυθμενε μαλακα Ελληνα, Μερσεντέ και Μπεβέ εξω απο το χαμοσπιτο, chivas στο ποτηρι και οταν γελας σκεπαζεις το στομα μη φανουν τα κενα απο τα σαπια δοντια, φερραγκαμο παπουτσι με καλτσα και σωβρακο απο τη λαική, δε σου φτανει 2-3 κιλα αρνακι για να χορτασεις το Πασχα, πρεπει να σουβλισεις 12 κιλα αρνι και να πεταξεις το μισο στα σκυλια και τρεχεις στο Lidl να παρεις το φτηνο
ΟΡΣΕΦίλε μου πιο σωστά δεν γινόταν να το θέσεις..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Το συγκεκριμένο αρνί είναι σε κομμάτια. Και δεν είναι απάτη. Μια χαρά βρήκα εγώ και πήρα και μάλιστα το μεσημέρι της Κυριακής. Είχαν περάσει αρκετές ώρες από το άνοιγμα.εγω πρεπει να περασα κατα τις 11:30.
Δεν πηγαινα στο Λιντλ, απλα αφου ηταν στον δρομο μου περασα να 'δω'
Αν εβρισκα τα σκαφακια που λες πιθανον να έπαιρνα, αν και σε τετοιες ουρες δεν υπηρχε περιπτωση να κατσω.
Επισης με ενδιεφεραν και ενα κοκορετσακι και γαρδουμπακι που ειχαν.
Εννοειται οτι ολα ηταν εξαφανισμενα.Σημερα το πρωι εξω απο το Λιντλ ειχε καμια 30αρια ατομα στις 8 παραπεντε.
Ειναι ακριβως πανω στο δρομο μου για τη δουλεια, οποτε δεν αντεξα και εριξα μια ματια
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Συγχαρητήρια στον Σκλαβενίτη που δεν άνοιξε χθες Κυριακή των Βαϊων! (αν είναι αλήθεια αυτό που άκουσα...)αληθεια ειναι,οπως και ο Γαλαξιας.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Συγχαρητήρια στον Σκλαβενίτη που δεν άνοιξε χθες Κυριακή των Βαϊων! (αν είναι αλήθεια αυτό που άκουσα...)
αληθεια ειναι,οπως και ο Γαλαξιας.
ο Γαλαξια ανοιξε, απλα εκλεισε στις 3
-
δεν το ηξερα,οντως επεστρεφα με τον μικρο απο αγωνα,και ηταν γυρω στις 4 το απογευμα που τα εβλεπα κλειστα.
-
Αυτο με το αρνι στο lidl δεν το πολυεπιασα....
Οκ ηταν πολυ φτηνο,και ηταν απο lidl δηλαδη εχει εστω καποιο στοιχειωδη ελεγχο στην ποιοτητα,αλλα το να γινεται πια της Πόπης για ενα αρνι...και ποια οικογενεια μπορει να φαει ενα ολοκληρο αρνι;Πιο φτηνο ειναι να πας να παρεις ενα κομματι και να το βαλεις στο φουρνο με τα ζουμια του να βραζουν την πατατα -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Σημερινη επισκεψη σε ΑΒ Βασιλοπουλο..
Εψαχνα φασολια γιγαντες να φτιαξουμε την Μ.Εβδομαδα. Πως γινεται η φθηνοτερη μαρκα να ειναι η 3Α με φασολι εισαγωγης (γυρω στα 2.5 ευρω) , ενω το φθηνοτερο Ελληνικο φασολι γιγαντας (τυπου Πρεσπας η κατι αλλα με το ονομα του παραγωγου) να κανουν 5 ευρω;Τα συγκεκριμμένα φασόλια(3A) δεν τρώγονται κατα τή γνώμη μου. Πήγαινε σε μια λαική και πάρε από εκει, 5 ευρώ το κιλό θα δώσεις αλλά θα με θυμηθείς.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
το αρνι στα Lidl μαλλον ειναι απατη.
Περασα το πρωι και ειχαν κουβαλησει (οι υπαλληλοι) την αστυνομια γιατι το 'πληθος' απειλουσε να τους λυντσαρει.
Ειχαν 5 (!) αρνια και δεν ηξεραν που να πρωτοδωσουνΤο μεσημερι ανεφερα τυχαια το γεγονος σε παρεα και μια κυρια μου ειπε (σχεδον) τα ιδια για αλλο Lidl στην πολη.
Ειχαν 5-6 αρνια και απλα δεν εδιναν σε κανεναν (η συγκεκριμενη ηταν εκει ακομα πριν απο το ανοιγμα του καταστηματος)Και στα Γιαννιτσά μια απ τα ίδια. Είχαμε και μικροτραυματισμό. Βούτηξε κάποιος στο ψυγείο για να πάρει ότι έμεινε και χτύπησε λίγο στο πρόσωπο. Τραγελαφικές καταστάσεις...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οκ ηταν πολυ φτηνο,και ηταν απο lidl δηλαδη εχει εστω καποιο στοιχειωδη ελεγχο στην ποιοτητα,αλλα το να γινεται πια της Πόπης για ενα αρνι...και ποια οικογενεια μπορει να φαει ενα ολοκληρο αρνι;Πιο φτηνο ειναι να πας να παρεις ενα κομματι και να το βαλεις στο φουρνο με τα ζουμια του να βραζουν την παταταTα πακέτα που είναι συσκευασμένα έγραφαν αν θυμάμαι καλά ελληνικής παραγωγής ελεγμένο από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθήνων.
-
Στο λιντλ στο πορτο ραφτη εμαθα οτι εγινε ο κακος χαμος. Εχει τεραστιο παρκινγκ και δεν επεφτε καρφιτσα..Απο τις 8 το πρωι!!!
Και οταν ανοιξε τους ανακοινωσαν οτι τα αρνια θα ερχοντουσαν στις 12 το μεσημερι...
Τελικα ηρθαν και ηταν μονο 12 αρνια. -
Συγχαρητήρια στον Σκλαβενίτη που δεν άνοιξε χθες Κυριακή των Βαϊων! (αν είναι αλήθεια αυτό που άκουσα...)Σάββατο πρωί, ήμουν μέσα σε ενα απο τα καταστήματα του,όταν έβγαλε σχετική ενημέρωση απο τα μεγαφωνα.. .......ευγε του
-
Συγχαρητήρια στον Σκλαβενίτη που δεν άνοιξε χθες Κυριακή των Βαϊων! (αν είναι αλήθεια αυτό που άκουσα...)Σάββατο πρωί, ήμουν μέσα σε ενα απο τα καταστήματα του,όταν έβγαλε σχετική ενημέρωση απο τα μεγαφωνα.. .......ευγε του
-
Ο Σκλαβενιτης εχει το καλυτερο ονομα στην αγορα των s/m σαν αφεντικο..
-
Συγχαρητηρια στον Σκλαβενιτη λοιπον που εν μεσω τεραστιας ανεργιας επιλεγει να κραταει κλειστα τα μαγαζια του
-
Kαι συγχαρητήρια στο Lidl που μαθαίνει τον κόσμο ελληνορωμαϊκη πάλη.
-
Φαντάζομαι το σκεπτικό είναι.. .....''θα βγαλω 5φράγκα και τα 3θα είναι έξοδα, για 2φράγκα κέρδος αστο, καλύτερα να τα έχω καλά με το προσωπικό μου''
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Στο λιντλ στο πορτο ραφτη εμαθα οτι εγινε ο κακος χαμος. Εχει τεραστιο παρκινγκ και δεν επεφτε καρφιτσα..Απο τις 8 το πρωι!!!
Και οταν ανοιξε τους ανακοινωσαν οτι τα αρνια θα ερχοντουσαν στις 12 το μεσημερι...
Τελικα ηρθαν και ηταν μονο 12 αρνια.
Τυχαίο;το αρνι στα Lidl μαλλον ειναι απατη.
Περασα το πρωι και ειχαν κουβαλησει (οι υπαλληλοι) την αστυνομια γιατι το 'πληθος' απειλουσε να τους λυντσαρει.
Ειχαν 5 (!) αρνια και δεν ηξεραν που να πρωτοδωσουνΤο μεσημερι ανεφερα τυχαια το γεγονος σε παρεα και μια κυρια μου ειπε (σχεδον) τα ιδια για αλλο Lidl στην πολη.
Ειχαν 5-6 αρνια και απλα δεν εδιναν σε κανεναν (η συγκεκριμενη ηταν εκει ακομα πριν απο το ανοιγμα του καταστηματος)Και στα Γιαννιτσά μια απ τα ίδια. Είχαμε και μικροτραυματισμό. Βούτηξε κάποιος στο ψυγείο για να πάρει ότι έμεινε και χτύπησε λίγο στο πρόσωπο. Τραγελαφικές καταστάσεις...
Α ρε, ο EL τιμάει τις παραδόσεις, εύγε!
Διακρίνω άμεση καταγωγή από τους αρχαίους Έλληνες. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Οκ ηταν πολυ φτηνο,και ηταν απο lidl δηλαδη εχει εστω καποιο στοιχειωδη ελεγχο στην ποιοτητα,αλλα το να γινεται πια της Πόπης για ενα αρνι...και ποια οικογενεια μπορει να φαει ενα ολοκληρο αρνι;Πιο φτηνο ειναι να πας να παρεις ενα κομματι και να το βαλεις στο φουρνο με τα ζουμια του να βραζουν την παταταTo ψησιμο του αρνιού και γενικά η όλη διαδικασία-έθιμο, γίνεται μια φορά το χρόνο, στην εξοχή υποτίθεται με συγγενείς, φίλους, κλπ....
Το να πάρουμε ενα κομμάτι αρνί και να το βάλουμε στο φούρνο με πατάτες, γίνεται οποιαδήποτε μέρα του χρόνου και δεν έχει σχέση με αυτό που γίνεται το Πάσχα. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Συγχαρητηρια στον Σκλαβενιτη λοιπον που εν μεσω τεραστιας ανεργιας επιλεγει να κραταει κλειστα τα μαγαζια τουΕγω χθες πάντως άνοιξα, αλλά 'μπήκα μέσα'. Θα διώξω και αυτούς τους υπαλλήλους που έχω μάλλον.... Παίρνω βραβείο επιχειρηματικότητας...? Τον ξεπέρασα τον Σκλαβενίτη νομίζω!
-
Οκ ηταν πολυ φτηνο,και ηταν απο lidl δηλαδη εχει εστω καποιο στοιχειωδη ελεγχο στην ποιοτητα,αλλα το να γινεται πια της Πόπης για ενα αρνι...και ποια οικογενεια μπορει να φαει ενα ολοκληρο αρνι;Πιο φτηνο ειναι να πας να παρεις ενα κομματι και να το βαλεις στο φουρνο με τα ζουμια του να βραζουν την παταταTo ψησιμο του αρνιού και γενικά η όλη διαδικασία-έθιμο, γίνεται μια φορά το χρόνο, στην εξοχή υποτίθεται με συγγενείς, φίλους, κλπ....
Το να πάρουμε ενα κομμάτι αρνί και να το βάλουμε στο φούρνο με πατάτες, γίνεται οποιαδήποτε μέρα του χρόνου και δεν έχει σχέση με αυτό που γίνεται το Πάσχα.Ειμαστε δυο ατομα,συγγενεις μακρυά ,ολοκληρο αρνί τι να το κάνουμε;Ασε που μπορεί και να δουλεύω το Πάσχα
Σκυλιά έχω αλλά δεν θα δώσω 90€ για αρνι + 30?€ ψηστικά για να φάνε.
Παλιά οι κρεοπώλες δεν έσπαζαν το αρνί,μόνο ολόκληρο ή αν τύχαινε να υπάρχει και άλλος να θέλει το υπόλοιπο.
Τώρα στον ανθό την αγκινάρας!
Σούπερμαρκετ