-
Εμεις με τις τουζουρς του λιντλ δεν ειχαμε ποτε προβλημα..μεχρι 1 ετους του φοραγαμε μονο pampers , μετα lidl και μονο την βραδυνη βαζαμε pampers λογω αντοχης..
Πανες ( pampers) ψωνιζαμε καθε φορα που πηγαινα εξωτερικο η μια βαλιτσα γυρναγε γιοματη καθως ειχαν μιση τιμη απο οτι εδω.. -
Παλιά είχε άλλες.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Εμεις με τις τουζουρς του λιντλ δεν ειχαμε ποτε προβλημα..μεχρι 1 ετους του φοραγαμε μονο pampers , μετα lidl και μονο την βραδυνη βαζαμε pampers λογω αντοχης..+1 σε όλα
Πανες ( pampers) ψωνιζαμε καθε φορα που πηγαινα εξωτερικο η μια βαλιτσα γυρναγε γιοματη καθως ειχαν μιση τιμη απο οτι εδω..
Πράγματι. Και στη Σκωτία μισή τιμή οι pampers. Μας κλέβουν καλά εδώ (και) σ' αυτόν τον τομέα.
-
Βρεθηκε πουπουλο ολοκληρο σε σαλαμι ιδιωτικης ετικετας.
Και αν ηταν γαλοπουλας το σαλαμι ¨παει κ ερχεται...¨ επροκειτο ομως για χοιρινο!
Πως βρεθηκε εκει?
Δυστυχος φωτο δεν εχω... -
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Και αν ηταν γαλοπουλας το σαλαμι ¨παει κ ερχεται...¨ επροκειτο ομως για χοιρινο!
Πως βρεθηκε εκει?
Δυστυχος φωτο δεν εχω...εχω την εντυπωση οτι και τα χοιρινα σαλαμια περιεχουν ενα μικρο ποσοστο κρεας πουλερικων.........αλλα αυτο δεν δικαιολογει την υπαρξη του πουπουλου!
ποια ετικετα;;;;;βγαλτο στη φορα δεν ειναι κακο..... -
ΕΛομας η ετικετα.
-
Μιλησες μαζί τους;
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
ΕΛομας η ετικετα.Σούπερ μάρκετ Προμηθευτική;
Ιδιωτική ετικέτα και πολύ χαμηλής ποιότητας αν κρίνω από τα ΕΛΟΜΑΣ που έτυχε να πάρω (κάτι ψωμιά τοστ, κάτι γαλοπούλες καπνιστές και κάτι τυριά τοστ). Είχα πάρει και γάλα εβαπορέ. Χάλι εντελώς.Αν αφορά την ίδια εταιρεία, προτείνω να την αποφεύγετε.
-
Δεν μιλησα. Δεν ειναι το σουπερ που αναφερεις. Η πιτσες τους παντως ειναι τελειες!
-
Δεν μιλησα. Δεν ειναι το σουπερ που αναφερεις. Η πιτσες τους παντως ειναι τελειες!
-
-
Όλα τα ελληνικής ιδιοκτησίας σούπερ έχουν τα ΕΛΟΜΑΣ ως προϊόντα ετικέτας
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Δεν μιλησα. Δεν ειναι το σουπερ που αναφερεις. Η πιτσες τους παντως ειναι τελειες!Η σωστή διαδικασία είναι να μιλήσεις με το κατάστημα (και την εταιρεία αν ήταν από κάποια συγκεκριμένη εταιρεία τροφίμων και όχι private label) και αν θέλεις και στον ΕΦΕΤ.
Το να ποστάρεις χύμα φωτογραφίες σε forum - ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ χωρίς να έχεις κάνει τα παραπάνω μόνο σε μπελά μπορεί να σε βάλει.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Πως βρεθηκε εκει?
Δυστυχος φωτο δεν εχω...Πάρε και άλλα και που θα παει στο τέλος θα φτασουν για πάπλωμα.
-
Supermarket Mega ΑΒ Βασιλόπουλος...
Παλιότερα είχε μεγάλη ποικιλία, όλες τις μάρκες τις έβρισκες...πλέον πολλά προϊόντα δεν μπορείς να τα βρεις σε ένα τεράστιο σούπερμαρκετ που δε δικαιολογείται... Ενδεικτικά αναφέρω: οδοντόκρεμες KOLYNOS, αφρόλουτρα Papoutsanis, αφροί ξυρίσματος PROSAR και ΚΑΡΑΒΑΚΙ, απορρυπαντικά ΕΥΡΗΚΑ και Fresh&Clean, χαρτικά ELITE, ψωμί του τοστ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ξυνό νερό Φλώρινας, γάντια-σφουγγαρίστρες-σακούλες απορριμμάτων Champion, σφουγγάρια-σύρματα MADONA και πολλά πολλά άλλα...
Αν προσέξετε σε όλες τις προϊόντικές κατηγορίες υπάρχουν προϊόντα 2-3 πολυεθνικών ενώ όσα προϊόντα αφαιρέθηκαν ή δεν τα έφερε ποτέ ο Βασιλόπουλος είναι Ελληνικών εταιρειών...Ας μην ξεχνάμε ότι ο ΑΒ Βασιλόπουλος ανήκει στην πολυεθνική Delhaize...
-
Σε όσα σούπερ μάρκετ πάω βλέπω και εγώ το ίδιο φαινόμενο. Επέλαση συγκεκριμένων πολυεθνικών στα σούπερ μάρκετ π.χ. P&G, Nestle κλπ...
Και εξαφάνιση πολλών Ελληνικών εταιριών καθώς και κάποιες άλλες ξένες πολυεθνικές που δεν τις βάζουν με τίποτα στα ράφια.
Για παράδειγμα, βλέπω στα ράφια με τα γάλατα εβαπορέ, επέλαση των (εισαγωγής) εβαπορέ NOYNOY και σε μία γωνία έχουν στριμώξει τα ελληνικά ΕΒΑΠΟΡΕ ΒΛΑΧΑΣ της ΔΕΛΤΑ (Vivartia). Το ίδιο και με τους καφέδες, στα τρόφιμα, στα απορρυπαντικά και γενικά σε όλα τα είδη. -
Μπορείς να κάνεις παράπονα στον υπεύθυνο για τα γάλατα και τα χαρτιά υγείας, ίσως σε ακούσουν και γεμίσουν τα ράφια με ντόπια γάλατα και σερβιέτες.
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Supermarket Mega ΑΒ Βασιλόπουλος...Παλιότερα είχε μεγάλη ποικιλία, όλες τις μάρκες τις έβρισκες...πλέον πολλά προϊόντα δεν μπορείς να τα βρεις σε ένα τεράστιο σούπερμαρκετ που δε δικαιολογείται... Ενδεικτικά αναφέρω: οδοντόκρεμες KOLYNOS, αφρόλουτρα Papoutsanis, αφροί ξυρίσματος PROSAR και ΚΑΡΑΒΑΚΙ, απορρυπαντικά ΕΥΡΗΚΑ και Fresh&Clean, χαρτικά ELITE, ψωμί του τοστ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ξυνό νερό Φλώρινας, γάντια-σφουγγαρίστρες-σακούλες απορριμμάτων Champion, σφουγγάρια-σύρματα MADONA και πολλά πολλά άλλα...
Αν προσέξετε σε όλες τις προϊόντικές κατηγορίες υπάρχουν προϊόντα 2-3 πολυεθνικών ενώ όσα προϊόντα αφαιρέθηκαν ή δεν τα έφερε ποτέ ο Βασιλόπουλος είναι Ελληνικών εταιρειών...Ας μην ξεχνάμε ότι ο ΑΒ Βασιλόπουλος ανήκει στην πολυεθνική Delhaize...
κολυνος εχω να δω και εγω κανα χρονο τωρα στο Σκλαβενιτη οπου παω και θα ελεγα οτι εβαλαν λουκετο....
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Supermarket Mega ΑΒ Βασιλόπουλος...
Παλιότερα είχε μεγάλη ποικιλία, όλες τις μάρκες τις έβρισκες...πλέον πολλά προϊόντα δεν μπορείς να τα βρεις σε ένα τεράστιο σούπερμαρκετ που δε δικαιολογείται... Ενδεικτικά αναφέρω: οδοντόκρεμες KOLYNOS, αφρόλουτρα Papoutsanis, αφροί ξυρίσματος PROSAR και ΚΑΡΑΒΑΚΙ, απορρυπαντικά ΕΥΡΗΚΑ και Fresh&Clean, χαρτικά ELITE, ψωμί του τοστ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ξυνό νερό Φλώρινας, γάντια-σφουγγαρίστρες-σακούλες απορριμμάτων Champion, σφουγγάρια-σύρματα MADONA και πολλά πολλά άλλα...
κολυνος εχω να δω και εγω κανα χρονο τωρα στο Σκλαβενιτη οπου παω και θα ελεγα οτι εβαλαν λουκετο....
Η Kolynos στο εξωτερικό ανήκει στην Colgate, στην Ελλάδα όμως ανήκε στην Παπαέλληνας (μετέπειτα NotosCom), πριν από ένα χρόνο όμως περιήλθε για την Ελληνική αγορά στη ΓΡ. Σαράντης Α.Β.Ε.Ε. η οποία και έφερε την παραγωγή στην Ελλάδα. Με το που έγινε αυτό μετά από λίγο καιρό εξαφανίστηκε από όλα τα μεγάλα supermarket...τα συμπεράσματα δικά σας...
Ελληνικές οδοντόκρεμες μαζικής παραγωγής φτιάχνει και η FARCOM στη Θεσσαλονίκη, θα τις ανεβάσω στο θέμα 'Ελληνικές εταιρείες παραγωγής προϊόντων'.
Πήγα στο Μαρινόπουλο σήμερα και μετά λύπης μου διαπίστωσα επίσης μικρότερη ποικιλία, στα απορρυπαντικά Fresh&Clean και Εύρηκα πουθενά ενώ είχε τα απορρυπαντικά DEUS και DUEL Made in Serbia, ενώ και κάποια απορρυπαντικά ιδιωτικής ετικέτας που τα έφτιαχνε η ROLCO ή η NILO (ελληνικές επιχειρήσεις με εργοστάσια στο Ρέντη και το Βόλο αντίστοιχα) τα αντικατέστησε με Σέρβικα προϊόντα.... Επίσης έφερε πολλά είδη SANITAS και ενώ λέει Ελληνική μάρκα, πίσω γράφει 'Κατασκευάζεται στην Τουρκία'....Το ίδιο ισχύει και για τα προϊόντα στίλβωσης Camel...κι αυτά της Γρ. Σαράντης ΑΒΕΕ -
Πλεον σπανια εως ποτε αγοραζω πραγματα που ΔΕΝ εχουν παραχθει στην Ελλαδα..
Σούπερμαρκετ