-
Ο χρήστης Eliaskat έγραψε:
Τα καρφουρ είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος εργοδότης στην Ελλάδα .....edit
όντως πρέπει να ισχύει
http://www.tovima.gr/files/1/2012/01/25/top200.pdf -
εδώ έκανε μπαμ ο πρώτος εργοδότης και κάνουμε σαν όλα να είναι οκ, σιγά μη ψαρώσουμε με το 2ο.
-
Τα καρφουρ είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος εργοδότης στην Ελλάδα .....Οπότε αν κάνει μπαμ θα την ακούσουμε ...
Ε ας το στιρίξει το κρατος τότε, όπως κάνει με τις Τράπεζες....Μέρος των δανείων να διοχετευτούν εκει. Πόσα χρειαζεται..? 1 ? 2? 3 δις...? Ας τα παρει να μην την ακούσουμε...!!!!!!!!!!!!!
-
Τα καρφουρ είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος εργοδότης στην Ελλάδα .....Τράτζικ.
-
Παίδες δεν ζήτησε κάτι η εταιρία .. Μια χαρα παει και για να παει μια χαρα ξεζουμιζει όποιον μπορεί ..
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Τι εννοείς ξεζουμίζει? Ποιον ξεζουμίζει δηλαδή?
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Τι εννοείς ξεζουμίζει? Ποιον ξεζουμίζει δηλαδή?Toυς προμηθευτες.
-
Μαζί σου τότε.
-
στα lidl έχει παραγίνει η αθλιότητα με τις πλαστικές σακούλες Από 0.02 πριν από ελάχιστους μήνες πήγε 0.03 και σήμερα αισίως την τσέκαρα στο 0.04.
Ήθελα νάξερα α) τους έχει άραγε διπλασιαστεί το κόστος από τον προμηθευτή της σακούλας; β) αν σταματήσουν όλοι να παίρνουν της επί πληρωμή σακούλες και τους μείνουν, θα συνεχίσουν να χρεώνουν όσο χρεώνουν; -
Ο χρήστης svlach έγραψε:
στα lidl έχει παραγίνει η αθλιότητα με τις πλαστικές σακούλες Από 0.02 πριν από ελάχιστους μήνες πήγε 0.03 και σήμερα αισίως την τσέκαρα στο 0.04.
Ήθελα νάξερα α) τους έχει άραγε διπλασιαστεί το κόστος από τον προμηθευτή της σακούλας; β) αν σταματήσουν όλοι να παίρνουν της επί πληρωμή σακούλες και τους μείνουν, θα συνεχίσουν να χρεώνουν όσο χρεώνουν;Αγορασε πανινες τσαντες και δεν θα χρειαστεις ποτε ξανα πλαστικες. Εδω και 12 χρονια αυτο κανω.
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
Ήθελα νάξερα α) τους έχει άραγε διπλασιαστεί το κόστος από τον προμηθευτή της σακούλας; β) αν σταματήσουν όλοι να παίρνουν της επί πληρωμή σακούλες και τους μείνουν, θα συνεχίσουν να χρεώνουν όσο χρεώνουν;Αγορασε πανινες τσαντες και δεν θα χρειαστεις ποτε ξανα πλαστικες. Εδω και 12 χρονια αυτο κανω.
εντάξει κι εγώ από το σπίτι μου φέρνω (δεν διαφημίζω με τις σακούλες το λιντλ αλλά τους ανταγωνιστες του ) απλά στέκομαι στο ότι ως καταναλωτές γκρινιάζουμε αλλά δεν σαμποτάρουμε έμπρακτα τις όποιες μεθοδεύσεις του κάθε μαγαζατορα. Πως θα αντιδρούσε το κοινό σε άλλες χώρες δεν ξέρω.
-
Ο χρήστης svlach έγραψε:
εντάξει κι εγώ από το σπίτι μου φέρνω (δεν διαφημίζω με τις σακούλες το λιντλ αλλά τους ανταγωνιστες του ) απλά στέκομαι στο ότι ως καταναλωτές γκρινιάζουμε αλλά δεν σαμποτάρουμε έμπρακτα τις όποιες μεθοδεύσεις του κάθε μαγαζατορα. Πως θα αντιδρούσε το κοινό σε άλλες χώρες δεν ξέρω.
μα απο εξω ξεκινησε η χρεωση των πλαστικων τσαντων και ο κοσμος αντεδρασε με τις πανινες.
-
Οχι μονο αυξησε τις τιμες αλλα εχει πεσει και η ποιοτητα,παλια τις πληρωνα 2 λεπτα αλλα δεν ειχα προβλημα γιατι ηταν γερες σακουλες,οτι πρεπει για να μην τρεχουν ζουμια στα σκουπιδια δηλαδη,σημερα ειναι και αυτες για πεταμα οποτε κι εγω προτιμω να πηγαινω με σακουλα ετοιμη.
-
Σε διαφημιση της ΑΜΙΤΑ φαινεται να βγηκε χυμος καρπούζι. Το παρατηρησε κανενας ή ειδα λάθος?
Στη σελιδα τους δεν έχουν κατι σχετικό και σε ραφι προσφατα σε μεγαλο ΣΜ δεν το ειδα. Αν το εβλεπα σιγουρα θα επαιρνα ... καμια 10ριά τεμαχια! -
Κι αν είναι μάπα το καρπούζι; Μάλλον θα έχει και μισό κιλό ζάχαρη μέσα...
-
Αν δεν είναι 'φρουτοποτό' (δηλαδή με ζάχαρη και διάφορα χημικά ενισχυτικά), περίμενε κάτι σαν χυμό αγγουριού. Έχω δοκιμάσει στον αποχυμωτή. Αν και βγάζει -λογικό- πολύ χυμό, δεν πίνεται. Τουλάχιστον ο αυθεντικός δεν πινόταν, τυχόν συμπυκνωμένος κλπ κλπ ίσως είναι εύγευστος.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σε διαφημιση της ΑΜΙΤΑ φαινεται να βγηκε χυμος καρπούζι. Το παρατηρησε κανενας ή ειδα λάθος?
Στη σελιδα τους δεν έχουν κατι σχετικό και σε ραφι προσφατα σε μεγαλο ΣΜ δεν το ειδα. Αν το εβλεπα σιγουρα θα επαιρνα ... καμια 10ριά τεμαχια!https://www.veropoulos.gr/eshop/print_i ... _id=170501
ΧΥΜΟΣ ΑΜΙΤΑ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ 250m
-
Τώρα τελευταία είναι αρκετά ως πολύ άδεια τα ράφια της Καρφουρ ή είναι μόνο δική μου ιδέα;
Ξέρει κανείς κάτι επ' αυτού;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τώρα τελευταία είναι αρκετά ως πολύ άδεια τα ράφια της Καρφουρ ή είναι μόνο δική μου ιδέα;Ξέρει κανείς κάτι επ' αυτού;
Πάει για φαλιμέντο λένε, ή έστω άρθρο 99.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τώρα τελευταία είναι αρκετά ως πολύ άδεια τα ράφια της Καρφουρ ή είναι μόνο δική μου ιδέα;Ξέρει κανείς κάτι επ' αυτού;
Η καρφούρ οφείλει πολλά χρήματα στους προμηθευτές της και γι'αυτό έχουν σταματήσει την τροφοδοσία των σούπερμάρκετ της. Τουλάχιστον απ'όσα έχουν αναφερθεί εδώ μέσα!
Σούπερμαρκετ