-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Η δικια μου μαρτυρια ειχε να κανει με το σπρευ,δεν δουλευω πλεον στην εταιρια αυτη,και δεν εχω κανενα οφελος να την διαφημισω.Δεν μου ειπαν τιποτα ''καποιοι γνωστοι'',ουτε ειχα ''σχεση'' οπως λες για τον Ηλια..Εγω εκλεισα αυτη τη συμφωνια.Επετρεψε μου να ξερω καλυτερα τουλαχιστον σε αυτη τη περιπτωση.
Θα μας αποδειξεις τελικα οτι τα φθηνοτερα φαγωσιμα ειναι χαμηλης ποιοτητας,εσυ ο Ηλιας η αυτος που εχει το εργοστασιο? Περιμενω.
Εσύ μας είπες για μια συμφωνία, εγώ σου είπα για μια άλλη.
Όσο απέδειξες εσύ με τη μαρτυρία σου, άλλο τόσο στο απέδειξα κι εγώ με τη δική μου.
Όπως μου ζητάς να σου επιτρέψω να ξέρεις καλύτερα, το ίδιο κάνε και για το δικό σου συνομιλητή.Εκτός κι αν de facto όλοι οι άλλοι είναι ψεύτες και πρέπει να αποδεικνύουν κάτι και να 'περιμένεις' 'τελικά', εκτός από εσένα.
εαν θελεις κανεις το πειραμα με το σπρευ,και μας λες τι διαφορες θα βρεις.Απεδειξε μας εσυ οτι ενα προιον με -40% τιμη ειναι χειροτερο.
-
Η πολύτεκνη κυρία καλά κάνει που αγοράζει μακαρόνια από το Lidl, αφού αρέσουν στα παιδιά, ψωνίζει μεγάλες ποσότητες, έχει εμπιστοσύνη στη φίρμα Lidl και πηγαίνει εκεί έτσι κι΄αλλιώς 2 φορές την εβδομάδα. Πολύ καλά κάνει όμως και ο εργένης που μαγειρεύει σπάνια, ορκίζεται στην φίρμα Barilla γιατί σπονσοράριζε κάποτε τον Πατρέζε, δεν γουστάρει τις γερμανικές αλυσίδες και βρίσκει τα αγαπημένα του Linguine 50μ από το σπίτι του.
Η ταμπακιέρα του θέματος σε 4 γραμμές.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Εσυ δεν ειπες οτι μερικοι εχουν γεμισει τα ντουλαπια τους με σκουπιδια?Η ηταν κανας αλλος?Με τα σκουπίδια (κ τις αποθήκες κάποιων σπιτιών) γεμάτα με προϊόντα που αγοράστηκαν με μόνο γνώμονα ότι 'ήταν φτηνά', είναι ξεκάθαρο ότι έχουμε (τουλάχιστον) στρεβλή εικόνα του τι σημαίνει 'οικονομία'...
Νταξ δε λέω, κι εγώ μερικές φορές δυσκολεύομαι να καταλάβω αυτά που γράφει ο ililias, αλλά τόση δυσκολία δεν έχω πια
Η δικια μου μαρτυρια ειχε να κανει με το σπρευ,δεν δουλευω πλεον στην εταιρια αυτη,και δεν εχω κανενα οφελος να την διαφημισω.Δεν μου ειπαν τιποτα ''καποιοι γνωστοι'',ουτε ειχα ''σχεση'' οπως λες για τον Ηλια..Εγω εκλεισα αυτη τη συμφωνια.Επετρεψε μου να ξερω καλυτερα τουλαχιστον σε αυτη τη περιπτωση.
Θα μας αποδειξεις τελικα οτι τα φθηνοτερα φαγωσιμα ειναι χαμηλης ποιοτητας,εσυ ο Ηλιας η αυτος που εχει το εργοστασιο? Περιμενω.
Εσύ μας είπες για μια συμφωνία, εγώ σου είπα για μια άλλη.
Όσο απέδειξες εσύ με τη μαρτυρία σου, άλλο τόσο στο απέδειξα κι εγώ με τη δική μου.
Όπως μου ζητάς να σου επιτρέψω να ξέρεις καλύτερα, το ίδιο κάνε και για το δικό σου συνομιλητή.Εκτός κι αν de facto όλοι οι άλλοι είναι ψεύτες και πρέπει να αποδεικνύουν κάτι και να 'περιμένεις' 'τελικά', εκτός από εσένα.
εαν θελεις κανεις το πειραμα με το σπρευ,και μας λες τι διαφορες θα βρεις.Απεδειξε μας εσυ οτι ενα προιον με -40% τιμη ειναι χειροτερο.
Από σπρέι δεν ξέρω, κι έτσι το πιο πιθανό είναι ότι το χειρότερο να μου φανεί το ίδιο με το καλύτερο.
Για τα κωλόχαρτα όμως περιμένω να μου πεις που να βρω 40% φτηνότερο το ίδιο με αυτό που παίρνωΌσο γι' αυτό που σου έγραψα, δεν θες να με πιστέψεις; Μη με πιστεύεις. Πιστεύω να μου δίνεις το δικαίωμα βέβαια να σε θεωρώ εξίσου ψεύτη με όσο θεωρείς εμένα.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Μίλησα συγκεκριμένα για ντοματοπροϊόντα, γιατί γι' αυτά ξέρω από πρώτο χέρι. 'Αποδείξεις ποιότητας'?
Γιατι σε πιασαν τα γελια Ηλια? Για καλυτερη ποιοτητα δεν λες στα μακαρονια,στα χαρτικα,κλπ?
Είπα ότι ο 'ντοματάς' δεν πουλάει την ίδια ποιότητα με την δική του στον pl πελάτη του 30 ή 40 ή 50% φτηνότερα.
Επειδή έχουμε προφανή δυσκολία συνεννόησης, ας μείνουμε στο 'ένα ένα', μπας κ συνεννοηθούμε: με το παραπάνω, διαφωνείς?
Γελάω με το 'αποδείξεις ποιότητας'. Σου είπαν 10 φορές να ... (απο)δείξεις το προφανές, την ίδια ποιότητα του χαρτιού υγείας στη μισή τιμή. Κ εσύ κόλλησες στα μακαρόνια, που γράφουν όλα '100% σιμιγδάλι'. Ε, αφού είναι έτσι, είναι όλα ίδια, έ? Κ τα χαρτιά υγείας όλα ίδια, όλα από 100% χαρτοπολτό?
ΥΓ. Μερικές φορές κ εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω τι γράφω. Συμπαθάτε με, συχνά ξεκινάω να γράφω κάτι κ το ξαναπιάνω μετά από ώρα, λόγω δουλειάς.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
ΥΓ. Μερικές φορές κ εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω τι γράφω. Συμπαθάτε με, συχνά ξεκινάω να γράφω κάτι κ το ξαναπιάνω μετά από ώρα, λόγω δουλειάς.
Μόνον ο koutsan γίνεται κατανοητός λοιπόν!
Α, και ο Asimov βέβαια, άλλος γνωστός τεμπέλης που κάθεται όλη μέρα!
-
Είπα ότι ο 'ντοματάς' δεν πουλάει την ίδια ποιότητα με την δική του στον pl πελάτη του 30 ή 40 ή 50% φτηνότερα.
Επειδή έχουμε προφανή δυσκολία συνεννόησης, ας μείνουμε στο 'ένα ένα', μπας κ συνεννοηθούμε: με το παραπάνω, διαφωνείς?
με αυτο δεν διαφωνω,με τον χαρακτηρισμο σου στα private label ή σε κατι φθηνοτερο ''σκουπιδια'' διαφωνω.
Γελάω με το 'αποδείξεις ποιότητας'. Σου είπαν 10 φορές να ... (απο)δείξεις το προφανές, την ίδια ποιότητα του χαρτιού υγείας στη μισή τιμή. Κ εσύ κόλλησες στα μακαρόνια, που γράφουν όλα '100% σιμιγδάλι'. Ε, αφού είναι έτσι, είναι όλα ίδια, έ? Κ τα χαρτιά υγείας όλα ίδια, όλα από 100% χαρτοπολτό?
Τι υπονοεις οτι τα φθηνα μακαρονια δεν ειναι ποιοτικα? Δλδ το vw (για να το καταλαβεις μιας και αυτο χρησιμοποιησες σαν παραδειγμα) ειναι μπουρδελο εμπρος στο αουντι?Η το skoda ειναι μπουρδελο και σκουπιδι σε συγκριση με το vw? η καλυτερη ποιοτητα σε καποιο,δεν κανει το αλλο σκουπιδι,εκει διαφωνω.
σχωρεμενος.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Όσο γι' αυτό που σου έγραψα, δεν θες να με πιστέψεις; Μη με πιστεύεις. Πιστεύω να μου δίνεις το δικαίωμα βέβαια να σε θεωρώ εξίσου ψεύτη με όσο θεωρείς εμένα.
εγω παντως δεν σε θεωρω ψευτη.Διαφωνω με το φθηνοτερο=χειροτερο.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
με αυτο δεν διαφωνω,με τον χαρακτηρισμο σου στα private label ή σε κατι φθηνοτερο ''σκουπιδια'' διαφωνω.Ε, μια αρχή την κάναμε.
Πες μου τώρα που χαρακτήρισα τα pl 'σκουπίδια'. -
Dim8, αυτό που δέν μπορείς να καταλάβεις είναι οτι υπάρχουν διαβαθμίσεις στην ποιότητα. Το οτι λέμε οτι τα pl είναι χαμηλότερης ποιότητας δέν σημαίνει οτι είναι σκουπίδια.
Θυμάμαι κάποιος εδώ είχε πεί παλιότερα οτι ο χαλβάς του Lidl που φτιάχνεται απο το Χαίτογλου έχει σημαντικά μικρότερη ποσότητα αμυγδάλου απο τον original χαλβά Χαίτογλου.
Το λιγότερο αμύγδαλο δέν κάνει τον χαλβά 'σκουπίδι' ή σάπιο ή οτιδήποτε, αλλά σαφώς δέν είναι το ίδιο με τον ορίτζιναλ.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Όσο γι' αυτό που σου έγραψα, δεν θες να με πιστέψεις; Μη με πιστεύεις. Πιστεύω να μου δίνεις το δικαίωμα βέβαια να σε θεωρώ εξίσου ψεύτη με όσο θεωρείς εμένα.
Συνήθως το φθηνότερο=χειρότερο. Το πόσο, είναι άλλο ζήτημα.
Σε κάποια είπαμε δεν γίνεται καν αντιληπτό (γευστικά, ποιοτικά).
Σε κάποια άλλα γίνεται, αλλά δεν ενοχλεί (αναλόγως και τον άνθρωπο).
Σε άλλα, ενοχλεί (πάλι αναλόγως τον άνθρωπο).Διαφωνείς με τα παραπάνω; Είναι δυνατόν να πείσεις πως τα pl είναι ΠΑΝΤΑ τα ΙΔΙΑ και δεν έχουν καμία διαφορά με τα υπόλοιπα;
Δεν είπε κανένας πως θα δηλητηριαστείς. Απλώς είναι παράλογο να λες πως είναι ΤΟ ΙΔΙΟ προϊόν ΠΑΝΤΑ.
-
Το παράλογο είναι να λες ότι είναι ακριβώς το ίδιο ποιοτικά κ είναι πολύ φτηνότερο.
Διορθώνω: '... και το πουλάει ο κατασκευαστής πολύ φτηνότερα' (γιατί, είπαμε, υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις...)
-
-
Mια μικρη βολτα που εκανα στο Καρεφουρ το αφρόλουτρό Dove είναι σε προσφορα 40% βγαίνει 2,92 για 500ml.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Συνήθως το φθηνότερο=χειρότερο. Το πόσο, είναι άλλο ζήτημα.
Σε κάποια είπαμε δεν γίνεται καν αντιληπτό (γευστικά, ποιοτικά).
Σε κάποια άλλα γίνεται, αλλά δεν ενοχλεί (αναλόγως και τον άνθρωπο).
Σε άλλα, ενοχλεί (πάλι αναλόγως τον άνθρωπο).Διαφωνείς με τα παραπάνω; Είναι δυνατόν να πείσεις πως τα pl είναι ΠΑΝΤΑ τα ΙΔΙΑ και δεν έχουν καμία διαφορά με τα υπόλοιπα;
Δεν είπε κανένας πως θα δηλητηριαστείς. Απλώς είναι παράλογο να λες πως είναι ΤΟ ΙΔΙΟ προϊόν ΠΑΝΤΑ.
Τωρα συμφωνουμε!
-
Το παράλογο είναι να λες ότι είναι ακριβώς το ίδιο ποιοτικά κ είναι πολύ φτηνότερο.Διορθώνω: '... και το πουλάει ο κατασκευαστής πολύ φτηνότερα' (γιατί, είπαμε, υπάρχουν περιπτώσεις και περιπτώσεις...)
Δεν ισχυριζομαι αυτο,χωρις να λεω οτι δεν υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Dim8, αυτό που δέν μπορείς να καταλάβεις είναι οτι υπάρχουν διαβαθμίσεις στην ποιότητα. Το οτι λέμε οτι τα pl είναι χαμηλότερης ποιότητας δέν σημαίνει οτι είναι σκουπίδια.Θυμάμαι κάποιος εδώ είχε πεί παλιότερα οτι ο χαλβάς του Lidl που φτιάχνεται απο το Χαίτογλου έχει σημαντικά μικρότερη ποσότητα αμυγδάλου απο τον original χαλβά Χαίτογλου.
Το λιγότερο αμύγδαλο δέν κάνει τον χαλβά 'σκουπίδι' ή σάπιο ή οτιδήποτε, αλλά σαφώς δέν είναι το ίδιο με τον ορίτζιναλ.
Σωστα.Για τα ''σκουπιδια'' πεστο στον Ηλια.
-
με αυτο δεν διαφωνω,με τον χαρακτηρισμο σου στα private label ή σε κατι φθηνοτερο ''σκουπιδια'' διαφωνω.
Ε, μια αρχή την κάναμε.
Πες μου τώρα που χαρακτήρισα τα pl 'σκουπίδια'.μην παιζεις με τις λεξεις Ηλια.Διαβασε το ποστ σου λιγες σελιδες πριν.
Χαρακτηρισες τα φθηνα προιοντα σκουπιδια.Τα private label ειναι τα φθηνα,και για αυτα συζηταγαμε.
Τελος παντων πιστευω οτι η συζητηση εξαντληθηκε.Και για να ειμαστε και περισσοτερο εντος θεματος,στο καρφουρ εχει τρελη προσφορα τα ανταλλακτικα fusion Gillete στα 17,8 ευρω τα 12 τεμαχια.Να θυμισω οτι μεχρι τωρα τα 4 τεμ ανταλλακτικα ειχαν απο 9-10 ευρω.
Επισης μποτακια τυπου all-star στα 8 ευρω σε διαφορα χρωματα.
Στον Σκλαβενιτη 2 κοκακολες του 1,5 λιτρου 2,20 ευρω.@dbekos στον Σκλαβενιτη τα καρβουνα που ρωτησες εχουν 5 ευρω τα 2 τσουβαλια.Κανει 1+1 δωρο.Ειναι εισαγωγης αποτι ειδα απο το μπαρκοουντ
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
@dbekos στον Σκλαβενιτη τα καρβουνα που ρωτησες εχουν 5 ευρω τα 2 τσουβαλια.Κανει 1+1 δωρο.Iσχύει για οποιοδήποτε Σκλαβενίτη? Γιατί κατάλαβα ότι η προσφορά γινόταν στα εγκαίνια νέου καταστήματος.
Αν ισχύει σε οποιοδήποτε κατάστημα, τότε μερσί για την ενημέρωση και ....
Καλοκαιράκι έρχεται, ... θα 'στενάξει' το BBQ ! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Μόνον ο koutsan γίνεται κατανοητός λοιπόν!
Α, και ο Asimov βέβαια, άλλος γνωστός τεμπέλης που κάθεται όλη μέρα!
Παντως εγω πηρα σημερα το zewa peach deluxe να το δοκιμασω!
Ειμαι περιεργος μετα τα τοσα που διαβασα εδω μεσα -
Σούπερμαρκετ