-
Μήπως ήταν ο Richard που έλεγε ότι είναι cool;
Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Πετρούτσος έλεγε πως θα ορκιζόταν ότι έχει μπλοκέ!!!
-
Εννοείται το megane sport!!!!
-
MEGANE
-
Το καινούργιο αξεσσουάρ για οδήγηση Astra OPC σε πίστα το μάθατε ποιο θα είναι;
Underbody lawn mowing blade! Περιστρεφόμενη λεπίδα που παίρνει κίνηση από τον στρόφαλο και εξυπηρετεί στο εξής: Αφού ούτως ή άλλως, σε όσα σημεία η άσφαλτος της πίστας στρίβει, το OPC θα φύγει ευθεία, τουλάχιστον ας κουρέψει λίγο και το γκαζόν! Θα τοποθετείται υποχρεωτικά σε ΟΛΑ τα Astra OPC που θα μπαίνουν σε πίστες.
-
-
ΜΕGANE SPORT σε πορτοκαλί.
Βοmba
-
Δεν το λέμε έτσι απλά, αλλά έχουμε οδηγήσει Opel (εγώ τουλάχιστον προσπαθώ να το ξεχάσω...) και έχουμε δει πόσο S coupe είναι το OPC.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν το λέμε έτσι απλά, αλλά έχουμε οδηγήσει Opel (εγώ τουλάχιστον προσπαθώ να το ξεχάσω...) και έχουμε δει πόσο S coupe είναι το OPC.καλα ποιο αυτοκινητο δεν εχεις οδηγησει βρε?
-
Δεν το λέμε έτσι απλά, αλλά έχουμε οδηγήσει Opel (εγώ τουλάχιστον προσπαθώ να το ξεχάσω...) και έχουμε δει πόσο S coupe είναι το OPC.Auto to kakomiro to OPC to exeis katakraksei (anamesa se polla alla).
To exeis odigisi?
Se exoun paei bolta? -
Πολλά δεν έχω οδηγήσει, έννοια σου... Βασικά, είναι ζήτημα αν έχω οδηγήσει ως τώρα καμμιά ντουζίνα...
-
Ένα αυτοκίνητο λοιπόν κακοστημένο, αδιάφορο, το οποίο είναι ασφαλές μόνον σε ένα μικρό φάσμα καταστάσεων (δηλαδή μετακινήσεις με ταχύτητες ίσες με το 1/2 του εκάστοτε ορίου ταχύτητος από το σπίτι ως το σούπερ-μάρκετ) είναι επικίνδυνο και δεν πρέπει να παράγεται καν.Όχι ότι έχει σημασία, αλλά το Astra ήταν στο συγκριτικό των 4Τ το ταχύτερο στο σλάλομ.
Σλάλομ (δλ.)
Opel Astra 5:375
VW Golf 5:380
Ford Focus 5:415
Mazda 3 5:421
Toyota Corolla 5:471 -
διαβαστε και τα βραβεια του 2005 στο evo το αγγλικο επι τη ευκαιρια...εχει για το μεγκαν ορισμενα πραγματα...
-
**Ειναι δυνατόν??? ΕΙΝΑΙ???
Πόσες σελίδες με οφτόπικ και 'σου τη λέω / μου τη λες' πρέπει να γεμίσετε??? Για να αποδείξετε ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ???Επόμενα οφτόπικ/εμπρηστικά ποστς θα διαγράφονται. ΕΛΕΟΣ!
[moderator]**
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ένα αυτοκίνητο λοιπόν κακοστημένο, αδιάφορο, το οποίο είναι ασφαλές μόνον σε ένα μικρό φάσμα καταστάσεων (δηλαδή μετακινήσεις με ταχύτητες ίσες με το 1/2 του εκάστοτε ορίου ταχύτητος από το σπίτι ως το σούπερ-μάρκετ) είναι επικίνδυνο και δεν πρέπει να παράγεται καν.
Όχι ότι έχει σημασία, αλλά το Astra ήταν στο συγκριτικό των 4Τ το ταχύτερο στο σλάλομ.
Σλάλομ (δλ.)
Opel Astra 5:375
VW Golf 5:380
Ford Focus 5:415
Mazda 3 5:421
Toyota Corolla 5:471Όντως δεν έχει καμία σημασία. Επίσης δεν νομίζω να αναφέρεται στις γρήγορες εκδόσεις το συγκριτικό αυτό.
Φυσικά και το 3θ Astra είναι ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΑΚΕΤΟ στην κατηγορία του, αλλά και πάλι, αυτό δεν λέει τίποτα για την OPC έκδοση...
-
Είναι όμως άραγε τυχαίο ότι στο σλάλομ τα πάνε καλά αυτοκίνητα ΥΠΟΣΤΡΟΦΙΚΑ κατά βάση, τα οποία, λόγω της αδυναμίας τους να τοποθετηθούν και να πλασαριστούν, τα κάνουν μαντάρα στα στροφιλίκια και στην ολοκληρωμένη διαδρομή στην πίστα;
-
Πολλά δεν έχω οδηγήσει, έννοια σου... Βασικά, είναι ζήτημα αν έχω οδηγήσει ως τώρα καμμιά ντουζίνα...αν δεν έχεις προσωπική εμπειρία κατ εμέ δεν επιτρέπεται να εκφέρεις γνώμη.
το να χρησιμοποείς την επίκληση στην αυθεντία (βλέπε περιοδικά),
είναι λάθος.και ο popolaros πάει και κάνει test drive πολλά μοντέλα και μετά γράφει τις εντυπώσεις του, αλλά όταν το ρώτησα αν ελένχει τις πιέσεις των ελάστικών πριν το τεστ που κάνει μου απάντησε αρνητικά.
Ξέρεις τι θα πει να έχεις 2 psi λαθος πιεση στα περίσσοτερα αυτοκίνητα?
Η μέρα με τη νύχτα.Οταν λοιπόν θα οδηγήσεις και το megane και το opel, ελα να μας πεις τη γνώμη σου. Μεχρι τώτε ασε να μας πουν αυτοί που τα έχουν οδηγήσει.
Πλέον έχω καταλάβει ότι μόνο την προσωπική μας εμπειρία μπορούμε να εμπιστευόμαστε,ο καθένας λέει το μακρύ του και το κοντό του εδώ μέσα.
-
Ωραία... Οπότε, δεν μπορούμε να βγάζουμε συμπεράσματα από δευτερογενείς πηγές, άρα παύει - κατ'εσέ - να υφίσταται μια βασικότατη νοητική διεργασία του ανθρώπου.
whatever.gif
-
Ωραία... Οπότε, δεν μπορούμε να βγάζουμε συμπεράσματα από δευτερογενείς πηγές, άρα παύει - κατ'εσέ - να υφίσταται μια βασικότατη νοητική διεργασία του ανθρώπου.whatever.gif
συμπεράσματα μπορείς να βγάζεις όσα θέλεις για τον εαυτό σου,
το να προτρέχεις και να υποστηρίζεις βαρύγδουπες εκφράσεις οτι το τάδε δεν στρίβει και το δείνα δεν φρενάρει όμως κατ εμέ δεν επιτρέπεται να το κάνεις,αν είσαι στην παρέα σου κάνε ότι θέλεις,εδώ όμως είσαι σε δημόσιο βήμα,και μας διαβάζουν και άσχετοι οι οποίοι θα νομίζουν ότι πράγματι το αμάξι δεν στρίβει.το θέμα είναι να μιλάς όταν έχεις προσωπική πείρα και γνώση όλα τα άλλα για μένα είναι περιττά.
-
Εμ, άμα όλος ο κόσμος ή λέει ότι δε στρίβει ή προσπαθεί να το πει στρογγυλεμένα και το βλέπω στην πίστα να κουρεύει το γκαζόν αντί να στρίβει, τι θα πω; Θα πω ότι στρίβει ενώ το βλέπω να συμπεριφέρεται χειρότερα κι από Hyundai S Coupe Turbo;
Και γιατί δεν λες το ίδιο και στους 'αντικειμενικούς' που κι αυτοί δεν έχουν οδηγήσει κανένα απ'όσα θάβουν;
-
To κακό με τον skullone δεν είναι ότι εκφράζει την άποψη του για αυτοκίνητα που δεν έχει οδηγήση καν. Όλοι το κάνουμε αυτό για κάποια αμάξια! Το κακό είναι ότι οι απόψεις του είναι ακραίες! Επειδή το OPC έχει πιο υποστροφική συμπεριφορά από το Golf αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως ότι είναι και επικίνδυνο σαν αυτοκίνητο...
OPEL ASTRA OPC Vs RENAULT MEGANE SPORT