-
Δεν θα έρθει...
Σιγουρα??? Kριμα παντως! Θα το επαιρνα μονο και μονο λογω πισωκινησης και παραδοσιακα χαμηλης τιμης....για το kia cc απλα ουδεν σχολιο
-
http://www.hyundaigenesis.com/coupe/
Eάν δεν το εισάγουν στην Ευρώπη, έστο μόνο το 2λιτρο θα είναι πολύ μεγάλα ΖΩΑ. πάνω δηλαδή που πήγαμε να τους εκτιμήσουμε τους Κορεάτες εκεί αυτοί μας την κάνουν με τα accent και τα Getz...
-
2010 Hyundai Genesis Coupe Review
http://www.youtube.com/watch?v=vj-E2ETh ... re=channel -
Η μασκα του, imo, ειναι ασχημη.
Τι στο καλο ειν' αυτο το μικρο ανοιγματακι ; -
Nομιζω οτι δεν εχει επιδιξει κατι καλυτερο η κορεατικη εταιρια στο παρελθον.
Και τοποθετοντας σε ενα τετοιο αυτοκινητο την κινηση στον ''σωστο'' αξονα ειναι οτι καλητερο.
Πιστευω στην ελλαδα οτι θα εχει μεγαλη αποδοχη μιας κ μαλλον θα διατηρει παραδοσιακα το best valey for money,Μπραβο τους! -
Για πρώτη φορά μπορώ να πώ για το σχήμα ενός Hyundai .... καλό . Είναι όντως καλό .
Τα πίσω φώτα να μην θύμιζαν τόσο την καταγωγή ...... Πάντως είναι ξεκάθαρα βήμα εμπρός.
Ελπίζω και στο εσωτερικό να ακολουθήσει αντίστοιχη σχεδιαστική φιλοσοφία παντρεμένη με λίγη ποιότητα. -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
...
Πιστευω στην ελλαδα οτι θα εχει μεγαλη αποδοχη μιας κ μαλλον θα διατηρει παραδοσιακα το best valey for money,Μπραβο τους!Τα έχουμε ξαναπεί. Στην Ελλάδα δεν θα έρθει. Είναι Αμερικάνικο το Genesis. Τεράστιο και με πολλά κυβικά...
Η Κορεάτες θα βγάλουν άλλο κουπέ για την Ευρωπαϊκή αγορά ποιο μικρό και ευέλικτο, είτε ως Hyundai, είτε ως KIA... προς το 2011... Εγώ πιστεύω ότι θα βγει το 2012.http://www.autoweek.com/article/2009033 ... /903309993
*Replacement for Hyundai Tiburon to be smaller, less expensive
By RICK KRANZ, AUTOMOTIVE NEWS
The replacement for the Hyundai Tiburon coupe will be smaller and have a lot in common with the Veloster concept, shown.
A picture of The replacement for the Hyundai Tiburon coupe will be smaller and have a lot in common with the Veloster concept, shown.
The replacement for the Hyundai Tiburon coupe will be smaller and have a lot in common with the Veloster concept, shown.The successor to the Hyundai Tiburon will be a smaller and less expensive car, the company says.
The new car will be 'positioned below the current Tiburon,' said John Krafcik, acting CEO of Hyundai Motor America. The car is expected in 2011.
'It will have a lower price point, kind of eco sport positioning, where it is not going to be all about performance,' he said. 'It is going to be very fuel efficient. It is going to be stylish, a real nice complement to the Genesis coupe.'
The car will share a front-drive platform with the Hyundai Accent and Elantra, Krafcik said. It will have a 1.6-liter four-cylinder engine. The name Tiburon likely will be dropped.
The Tiburon was a four-passenger coupe, last produced for the 2008 model year. Four- and six-cylinder engines were offered. The 2008 Tiburon had a base price of $17,945, including shipping. Hyundai sold 14,073 Tiburons in 2007, the last full year the car was offered in the United States.
Krafcik said the new car's styling will have a lot in common with the Veloster concept, a sporty four-passenger coupe.*
http://www.egmcartech.com/2009/03/30/ne ... d-tiburon/
*For those of you that think that the 2010 Hyundai Genesis Coupe is the replacement for the current Hyundai Tiburon – you’re wrong. According to Hyundai Motor America’s acting CEO John Krafcik, Hyundai is working on the next Tiburon that will be smaller and will also cost much less.The new car will be “positioned below the current Tiburon,” Krafcik told AutoWeek. “It will have a lower price point, kind of eco sport positioning, where it is not going to be all about performance.”
Krafcik said while it will be very fuel-efficient, the next-generation Tiburon, which arrives in 2011, will be very stylish like the Genesis Coupe and will be influenced by the Veloster concept.
The next-generation Tiburon will share its front-wheel-drive platform with the Accent and Elantra and will feature a 1.6L 4-cylinder engine. Krafcik said that the Tiburon nameplate will be dropped.
- By: The Daily Auto Editor*
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Πιστευω στην ελλαδα οτι θα εχει μεγαλη αποδοχη μιας κ μαλλον θα διατηρει παραδοσιακα το best valey for money,Μπραβο τους!Τα έχουμε ξαναπεί. Στην Ελλάδα δεν θα έρθει. Είναι Αμερικάνικο το Genesis. Τεράστιο και με πολλά κυβικά...
Η Κορεάτες θα βγάλουν άλλο κουπέ για την Ευρωπαϊκή αγορά ποιο μικρό και ευέλικτο, είτε ως Hyundai, είτε ως KIA... προς το 2011... Εγώ πιστεύω ότι θα βγει το 2012.Σωστά άλλο και μικρότερο θα είναι ο διάδοχος του Coupe που γνωρίζουμε (σύμφωνα με τα έντυπα βασισμένο στο Veloster ενώ υπάρχει και πιθανότητα για αντίστοιχο από τη KIA βασισμένο στο Kee Concept).
Αλλά και το Genesis θα έρθει στην Ευρώπη με το 2,0 Turbo και όχι με τον V6 της αμερικάνικης εκδοχης. -
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΟΚΙΝΗΤΟ COUPE ΘΕΛΟΥΜΕ GENESIS ΔΙΛΙΤΡΟ TURBO ΜΕ ΜΠΛΟΚΕ ΤΩΡΑ!!!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σωστά άλλο και μικρότερο θα είναι ο διάδοχος του Coupe που γνωρίζουμε (σύμφωνα με τα έντυπα βασισμένο στο Veloster ενώ υπάρχει και πιθανότητα για αντίστοιχο από τη KIA βασισμένο στο Kee Concept).
Αλλά και το Genesis θα έρθει στην Ευρώπη με το 2,0 Turbo και όχι με τον V6 της αμερικάνικης εκδοχης.Στην Ευρώπη ίσως κυκλοφορήσει σε κάποιες χώρες.
Στην Ελλάδα ο Δάβαρης δεν θα μπει στο κόπο να φέρει δίλιτρο.
Το είχε κάνει πολύ παλιά το εγχείρημα (μοντέλο 1997 και μοντέλο 2003) και δεν του 'έκατσε'...
Οπότε προώθησε τα 1600 κυβικά... τα οποία πούλησαν καλά.Τελικά όμως και το προηγούμενο κουπέ το έκοψε το 2006 και δεν έφερε ούτε το (όμορφο) facelift του 2007 που κυκλοφορούσε στην Αμερική και στην Ευρώπη ως Hyundai Tiburon GK F/L2 μέχρι πριν από μερικούς μήνες...
Ωστόσο κυκλοφορεί ακόμα σε κάποιες άλλες χώρες
π.χ. http://www.hyundai.com.au/Tiburon/default.aspx -
Στην Γερμανία ήδη έχουν κάποιοι αγοράσει το 3.8 και σύμφωνα με τα λεγόμενά τους: Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο!!! http://www.hyundaiforum.de/index.php?showtopic=38235
Αυτά σε μια χώρα που ΞΕΡΕΙ από τουτού...ενώ εδώ ως γνωστόν το αμάξι είναι καλό μόνο άμα έχει καμιά προπέλα και γράφει 316
Νομίζω ότι ο διάδοχος του ηρωικού SX-200 επιτέλους βρέθηκε...
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Στην Γερμανία ήδη έχουν κάποιοι αγοράσει το 3.8 και σύμφωνα με τα λεγόμενά τους: Κ-Α-Τ-Α-Π-Λ-Η-Κ-Τ-Ι-Κ-Ο!!! http://www.hyundaiforum.de/index.php?showtopic=38235Αυτά σε μια χώρα που ΞΕΡΕΙ από τουτού...ενώ εδώ ως γνωστόν το αμάξι είναι καλό μόνο άμα έχει καμιά προπέλα και γράφει 316
Νομίζω ότι ο διάδοχος του ηρωικού SX-200 επιτέλους βρέθηκε...
Απο το χιουνταϊ φορουμ τι περίμενες να ακούσεις?
Πιστεύω οτι θα είναι καλό...αλλά το καλό έχει πολλές ερμηνείες...καλό για χιουντάϊ...καλό για τα λεφτά του...καλό σύμφωνα με άλλες παρόμοιες κατασκευές???? Θα δούμε..
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Η Κορεάτες θα βγάλουν άλλο κουπέ για την Ευρωπαϊκή αγορά ποιο μικρό και ευέλικτο, είτε ως Hyundai, είτε ως KIA... προς το 2011... Εγώ πιστεύω ότι θα βγει το 2012.[/i]
Σορρυ δεν διαβασα ολα τα ποστ,παντως μεγαλο λαθος να μην εισαχθει στην ελλαδα εστω κ σε μια διλιτρη εκδοση.Οσο για την πισω κινηση καλο θα ειναι να την διατηρισουν κ στην ελληνικη εκδοση!
Ευχαριστω για την πληροφορια -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
...
Σορρυ δεν διαβασα ολα τα ποστ,παντως μεγαλο λαθος να μην εισαχθει στην ελλαδα εστω κ σε μια διλιτρη εκδοση.Οσο για την πισω κινηση καλο θα ειναι να την διατηρισουν κ στην ελληνικη εκδοση!
Ευχαριστω για την πληροφοριαΦίλε μου, δεν υπάρχει λόγος να ζητάς συγνώμη...!... Εγώ αφορμή ψάχνω για να γράφω για την κουπεδιά ...
Εγώ πάντως έχω μπει στην αναμονή να δω αν θα έρθει κάτι... ...
Ότι και αν έρθει καλοδεχούμενο... -
Τελικά το έφερα από US/Georgia και λέω να το αλλάξω σιγά-σιγά...
Πωλείται Hyundai Coupe GENESIS '10 - € 46.900
2000cc / 210ps ...Πληροφορίες και φωτογραφίες: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/406977/
υ.γ. ακριβά το πουλάω;
-
Ολοκαινουργιο ειναι?
-
Μάλλον καινούριο είναι. Και μάλλον δεν είναι στην Ελλάδα το αυτοκίνητο. Οι φωτογραφίες είναι από Αμερική. Νομίζω.
Φαντάζομαι ότι ο πωλητής (εμπορία) έχει σύνδεσμο στην Αμερική και ψάχνει να το πουλήσει εδώ. Για αυτό είναι και 'πανάκριβο'. Από Αμερική -> Ελλάδα...Στην Αμερική αυτό έχει 24000$ που σημαίνει 15000euro περίπου ...
Και το πουλά ο Έλληνας έμπορος 46900euro...
Για αυτό και μόνο το λόγο δεν νομίζω το αυτοκίνητο να έχει έρθει στην Ελλάδα... -
Με χαλαει που δεν εχει προβολεις ομιχλης αλλιως θα το σκεφτομουν!
-
Ο χρήστης Biskoto10 έγραψε:
Με χαλαει που δεν εχει προβολεις ομιχλης αλλιως θα το σκεφτομουν!Εγώ πάντως χαλάστηκα με τα καθίσματα. Τα ίδια ακριβώς με το προηγούμενο κουπέ...πολύ λεπτά.
Ακόμη και ο ρυθμιστής για την ορθοπεδική υποστήριξη µέσης είναι ο ίδιος απλός λεβιές με την βίδα...Της πλάκας εντελώς. Σπάει πανεύκολα.
Επίσης με χαλάει και το χρώμα των καθισμάτων. Προτιμούσα να ήταν μαύρα με κόκκινες ραφές. Και ακόμη ποιο ωραία αν ήταν δέρμα/ύφασμα.Επίσης δεν μου αρέσει το μπεζ χρώμα του εσωτερικού 'ουρανού'. Θα το προτιμούσα μαύρο δερματίνη ή ύφασμα. Στο κουπέ του 1999 ήταν μαύρο δερματίνη. Φανταστικό...!...
-
Ο μαγκας μας δουλευει. Αγοραζω καινουρια 135i με τα ιδια λεφτα.
NEO HYUNDAI COUPE