-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Μην μπλέκετε την SLR, καμία σχέση με SuperCar και ας έχει 600 άλογα. Παραμένει Mercedes με touring χαρακτήρα.
Όπα 'μικρέ'
H SL 55/65 AMG είναι η τουριστική Μερσέντα! με μόνο λίγο πάνω από 600 αλογάκια
η SLR είναι by McLaren. Aν τους βγήκε μάπα δεν θα το δικαιολογήσουμε ως τουριστικό αυτοκίνητο
Αν αρχικά θέλανε τουριστικό αμάξι το είχανε. Τι πήγανε στους Άγγλους.
Αν η Mclaren φτιάχνει τουριστικά αμάξια τότε είναι waste of technology [/b]
Εγώ την ανάφερα... δεν ξέρω αν είναι τουριστική αλλά την πέτυχα μια μέρα στο δρόμο και μου φάνηκε πιο εντυπωσιακή και από λαμποργκίνα... Άλλωστε δεν είπα οτι μου αρέσει κιόλας! Σε γενικές γραμμές ο Μπάμπης τα λέει καλά δυο ποστ πιο πάνω.
Άσχετο: τουριστική ξε-τουριστική, έχετε ακούσε ποτέ SL-AMG;; Mama mia!!! -
Ο χρήστης strassenmeister έγραψε:
Eγω ψηφισα Porsche γιατι απο μικρος τις γουσταρα περισσοτερο και γιατι μου την εσπαγε που ολοι οι ασχετοι γουσταραν περισσοτερο τις Ferrari.
Eιμαι και fun της τουρμπινας που χρησιμοποιουν ακομα οι γερμανοι στην 911 ενω οι Ιταλοι πουθενα πια. Επισης γουσταρω αφανταστα που οποτε ταπεινωνει σε τεστ μια Porsche την αντιστοιχη Ferrari λενε οι δημοσιογραφοι πως εχει καλυτερη αισθηση η ιταλιδα και ολα αυτα τα χαριτωμενα που λενε οι δευτεροι.Ναι, ειμαι κολλημενος και καθολου αμερολυπτος και ειναι προσωπικη γνωμη και αποψη.Επισης γουσταρω αφανταστα που υπαρχουν οικοι βελτιωσης για Porsche (Techart,Gemballa) που πληρωνεις αλλη μια Porsche αλλα φτανεις 700-800 αλογα με αξιοπιστια εργοστασιου και πατας οποιαδηποτε κατασκευη στο δρομο ή σε πιστα.Ετσι οσοι γουσταρουν τις Ferrari μπορουν να τις εχουν απεναντι τους και να τις θαυμαζουν μιας και ειναι πραγματικα τοσο ομορφες,οταν μια Porsche θα τους περναει απο πανω! Α,ξεχασα εχουν και την αισθηση...Ευθειάκιας, ε;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μην μπλέκετε την SLR, καμία σχέση με SuperCar και ας έχει 600 άλογα. Παραμένει Mercedes με touring χαρακτήρα.Ναι... touring με 78 κιλά ροπής από τις 3.250 σ.α.λ
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Óßãïõñá ïé Ãåñìáíïß Ý÷ïõí Âáñõá âéïìç÷áíßá êáé áíáðôõãìÝíç ôçí Ìç÷áíïëïãßá. Êáíåßò äåí ëÝåé ü÷é.
Áðü ôá ëßãá óùóôÜ ãéá ôïõò Ãåñìáíïýò åäþ ìÝóá.Ìçí îå÷íÜìå ïôß ïé Ãåñìáíïß Ýóùóáí êáé ôçí ...öéëïóïößá! (Üó÷åôï!!!)
üìùò äåí ìðïñåßò íá ëåò üôé ïé Éôáëïß Ý÷ïõí ìüíï design. TïõëÜ÷éóôïí Ýôóé áöÞíåéò íá åííïçèåß.
G7
Oé áãùíéóôéêÝò åðéôõ÷ßåò ôùí Alfa Romeo, Lancia, Ferrari, Mazerrati Ýãéíáí ôïí ôåëåõôáßï áéþíá áðü DESIGN Ýãéíáí?
Ç Öåññáñé ìå ôï design êåñäßæåé óå F1?
H ÌC12 áëëÜ êáé ç 550 ìå design êåñäßæïõí óôá GT?'Áí åßíáé üìïñöï , èá ðçãáßíåé ãñÞãïñá'
Enzo FerrariÌÞðùò ôïí èåóìü ôïí Super cars äåí ôïí ãÝííçóáí ïé ðñïðïëåìéêÜ ïé AR, buggatti, mazerrati êáé ìåôáìïðëåìéêÜ ç Ferrari, Lamborghini.
Ðôïõ êáêÜ!!!
Êáé óêÝøïõ ðüóåò ôå÷íïëïãßåò åéóÞãáãáí ïé Éôáëïß åßôå ùò FIAT,LANCIA,ALFAROMEO , äåí ìéëÜù ãéá Super Cars
ÅãêÜèåôïò...
ÁõôÜ äåí ôá ëÝù ãéá íá ðù ðùò ïé Éôáëïß åßíáé áíþôåñïé ôùí Ãåñìáíþí.
Ãéáôß ü÷é?
Áëßìïíï, ïé Ãåñìáíïß Ý÷ïõí êé áõôïß **Üðåéñåò íßêåò êáé ôßôëïõò óå öüñìïõëá, gt, wrc **êëð. êáé Ý÷ïõí âãÜëåé êáé ðïëý óðïõäáßá ôå÷íïëïãéêÜ áìÜîéá éóÜîéá ìå ôïõò Éôáëïýò..
Óå ðïéá äéÜóôáóç?
-
Eãù øçöéóá Porsche ãéáôé áðï ìéêñïò ôéò ãïõóôáñá ðåñéóóïôåñï êáé ãéáôé ìïõ ôçí åóðáãå ðïõ ïëïé ïé áó÷åôïé ãïõóôáñáí ðåñéóóïôåñï ôéò Ferrari.
Eéìáé êáé fun ôçò ôïõñìðéíáò ðïõ ÷ñçóéìïðïéïõí áêïìá ïé ãåñìáíïé óôçí 911 åíù ïé Éôáëïé ðïõèåíá ðéá. Åðéóçò ãïõóôáñù áöáíôáóôá ðïõ ïðïôå ôáðåéíùíåé óå ôåóô ìéá Porsche ôçí áíôéóôïé÷ç Ferrari ëåíå ïé äçìïóéïãñáöïé ðùò å÷åé êáëõôåñç áéóèçóç ç éôáëéäá êáé ïëá áõôá ôá ÷áñéôùìåíá ðïõ ëåíå ïé äåõôåñïé.Íáé, åéìáé êïëëçìåíïò êáé êáèïëïõ áìåñïëõðôïò êáé åéíáé ðñïóùðéêç ãíùìç êáé áðïøç.Åðéóçò ãïõóôáñù áöáíôáóôá ðïõ õðáñ÷ïõí ïéêïé âåëôéùóçò ãéá Porsche (Techart,Gemballa) ðïõ ðëçñùíåéò áëëç ìéá Porsche áëëá öôáíåéò 700-800 áëïãá ìå áîéïðéóôéá åñãïóôáóéïõ êáé ðáôáò ïðïéáäçðïôå êáôáóêåõç óôï äñïìï Þ óå ðéóôá.Åôóé ïóïé ãïõóôáñïõí ôéò Ferrari ìðïñïõí íá ôéò å÷ïõí áðåíáíôé ôïõò êáé íá ôéò èáõìáæïõí ìéáò êáé åéíáé ðñáãìáôéêá ôïóï ïìïñöåò,ïôáí ìéá Porsche èá ôïõò ðåñíáåé áðï ðáíù! **Á,îå÷áóá å÷ïõí êáé ôçí áéóèçóç... **Ìå ôçí üðéóèåí???
ÌÜëëïí ãéáôß Ýôóé ãßíåôáé 'ìðñïóôüâáñï'!!! -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Eãù øçöéóá Porsche ãéáôé áðï ìéêñïò ôéò ãïõóôáñá ðåñéóóïôåñï êáé ãéáôé ìïõ ôçí åóðáãå ðïõ ïëïé ïé áó÷åôïé ãïõóôáñáí ðåñéóóïôåñï ôéò Ferrari.
Eéìáé êáé fun ôçò ôïõñìðéíáò ðïõ ÷ñçóéìïðïéïõí áêïìá ïé ãåñìáíïé óôçí 911 åíù ïé Éôáëïé ðïõèåíá ðéá. Åðéóçò ãïõóôáñù áöáíôáóôá ðïõ ïðïôå ôáðåéíùíåé óå ôåóô ìéá Porsche ôçí áíôéóôïé÷ç Ferrari ëåíå ïé äçìïóéïãñáöïé ðùò å÷åé êáëõôåñç áéóèçóç ç éôáëéäá êáé ïëá áõôá ôá ÷áñéôùìåíá ðïõ ëåíå ïé äåõôåñïé.Íáé, åéìáé êïëëçìåíïò êáé êáèïëïõ áìåñïëõðôïò êáé åéíáé ðñïóùðéêç ãíùìç êáé áðïøç.Åðéóçò ãïõóôáñù áöáíôáóôá ðïõ õðáñ÷ïõí ïéêïé âåëôéùóçò ãéá Porsche (Techart,Gemballa) ðïõ ðëçñùíåéò áëëç ìéá Porsche áëëá öôáíåéò 700-800 áëïãá ìå áîéïðéóôéá åñãïóôáóéïõ êáé ðáôáò ïðïéáäçðïôå êáôáóêåõç óôï äñïìï Þ óå ðéóôá.Åôóé ïóïé ãïõóôáñïõí ôéò Ferrari ìðïñïõí íá ôéò å÷ïõí áðåíáíôé ôïõò êáé íá ôéò èáõìáæïõí ìéáò êáé åéíáé ðñáãìáôéêá ôïóï ïìïñöåò,ïôáí ìéá Porsche èá ôïõò ðåñíáåé áðï ðáíù! Á,îå÷áóá å÷ïõí êáé ôçí áéóèçóç...ÅõèåéÜêéáò, å;
Τρελλός!!!
-
πισσα και πούπουλα..........
τα κοκκαλα του enzo τρέμουν.....
-
Ο χρήστης Babbis έγραψε:
Μην μπλέκετε την SLR, καμία σχέση με SuperCar και ας έχει 600 άλογα. Παραμένει Mercedes με touring χαρακτήρα.
Όπα 'μικρέ'
H SL 55/65 AMG είναι η τουριστική Μερσέντα! με μόνο λίγο πάνω από 600 αλογάκια
η SLR είναι by McLaren. Aν τους βγήκε μάπα δεν θα το δικαιολογήσουμε ως τουριστικό αυτοκίνητο
Αν αρχικά θέλανε τουριστικό αμάξι το είχανε. Τι πήγανε στους Άγγλους.
Αν η Mclaren φτιάχνει τουριστικά αμάξια τότε είναι waste of technology [/b]
Δεν εχω διαβασει το topic, παρά μονο την 1η και την τελευταί σελίδα.
Απλά θέλω να αναφερθω στο παραπάνω..
'Mαπα' η SLR??
Ακόμα και σε συγκριση με τα άλλα 2 κορυφαία supercars των γνωστών εταιριών, δηλ Enzo & CarreraGT δεν ειναι τόσο πισω (αναλόγως την πίστα που τα συγκίνουν).
Παντως, ειναι σαφές ότι η SLR έχει πιο GT χαρακτήρα απο τα άλλα 2 και αυτό φαίνεται ακόμα και στην ανάρτησή της η οποία έχει σαφώς πιο ηπιες και μαλακές ρυθμίσεις απο τα άλλα 2 κατασκευάσματα.
Προσωπικά δεν θεωρώ ότι τίθεται θέμα αμεσης συγκρισης. Απλά ερχονται αυτομάτως σε αντιπαράθεση μιας και ειναι τα top κατασκευάσματα της κάθε εταιρίας.Μεταξύ Ferrari και Porsche..
Με το Porsche μπορεις να πεταχτείς να πάρεις ακόμα και τσιγάρα απο το περίπτερο. Με το Ferrari όχι. Αυτό λεει πολλά και τίποτα. Ανάλογα του τι ζητάει κανεις απο το αυτοκίνητο.
Προσωπικά ειμαι fan της Porsche.
Η σκέψη όμως του να οδηγείς μία Ferrari ακουγοντας πίσω σου τον ήχο του κινητηρα, νομίζω ότι μας συγκινεί όλους.
Απλά αφού καταφέρει κανεις να πάρει μία Porsche, έπειτα μπορει να πάρει και μία Ferrari (χωρις να πουλήσει τo Porsche ).
Και δεν το λέω με την εννοια ότι η Porsche είναι ένα σκαλοπάτι κάτω. Απλά οι Ferrari είναι αυτοκίνητα που λόγω επιλογών στην κατασκευή τους ειναι πιο 'εξωτικά'.Για να είμαι ειλικρινής.. Πολύ μου άρεσε το video του TG με την 360cs και της GT3RS να γράφουν 'καρμπόν' χρόνο. Είμαι είπαμε οπαδός της Porsche.
Ένα είναι το σίγουρο.. Ferrari & Porsche αξίζουν respect και σε κανένα απο τα 2 δεν χωράνε υποτιμιτικά σχόλια τύπου 'Fiat' ή 'Σκαραβαίος'
-
Eγω ψηφισα Porsche γιατι απο μικρος τις γουσταρα περισσοτερο και γιατι μου την εσπαγε που ολοι οι ασχετοι γουσταραν περισσοτερο τις Ferrari. -
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
Δεν εχω διαβασει το topic, παρά μονο την 1η και την τελευταί σελίδα.
Απλά θέλω να αναφερθω στο παραπάνω..
'Mαπα' η SLR??
Ακόμα και σε συγκριση με τα άλλα 2 κορυφαία supercars των γνωστών εταιριών, δηλ Enzo & CarreraGT δεν ειναι τόσο πισω (αναλόγως την πίστα που τα συγκίνουν).
Παντως, ειναι σαφές ότι η SLR έχει πιο GT χαρακτήρα απο τα άλλα 2 και αυτό φαίνεται ακόμα και στην ανάρτησή της η οποία έχει σαφώς πιο ηπιες και μαλακές ρυθμίσεις απο τα άλλα 2 κατασκευάσματα.
Προσωπικά δεν θεωρώ ότι τίθεται θέμα αμεσης συγκρισης. Απλά ερχονται αυτομάτως σε αντιπαράθεση μιας και ειναι τα top κατασκευάσματα της κάθε εταιρίας.Μεταξύ Ferrari και Porsche..
Με το Porsche μπορεις να πεταχτείς να πάρεις ακόμα και τσιγάρα απο το περίπτερο. Με το Ferrari όχι. Αυτό λεει πολλά και τίποτα. Ανάλογα του τι ζητάει κανεις απο το αυτοκίνητο.
Προσωπικά ειμαι fan της Porsche.
Η σκέψη όμως του να οδηγείς μία Ferrari ακουγοντας πίσω σου τον ήχο του κινητηρα, νομίζω ότι μας συγκινεί όλους.
Απλά αφού καταφέρει κανεις να πάρει μία Porsche, έπειτα μπορει να πάρει και μία Ferrari (χωρις να πουλήσει τo Porsche ).
Και δεν το λέω με την εννοια ότι η Porsche είναι ένα σκαλοπάτι κάτω. Απλά οι Ferrari είναι αυτοκίνητα που λόγω επιλογών στην κατασκευή τους ειναι πιο 'εξωτικά'.Για να είμαι ειλικρινής.. Πολύ μου άρεσε το video του TG με την 360cs και της GT3RS να γράφουν 'καρμπόν' χρόνο. Είμαι είπαμε οπαδός της Porsche.
Ένα είναι το σίγουρο.. Ferrari & Porsche αξίζουν respect και σε κανένα απο τα 2 δεν χωράνε υποτιμιτικά σχόλια τύπου 'Fiat' ή 'Σκαραβαίος'
To 'μάπα' είναι σχήμα λόγου και αναφέρεται μόνο στην 'πισταδόρικη' συμπεριφορά και μόνο σε σύγκριση με αντίστοιχα 'over 600PS' θηρία.
Φυσικά και δεν αναφέρετε συνολικά σαν αμάξι. Αν το έλεγα έτσι θα ήμουν για το Δαφνί συστημένος
Ευτυχως το παρατήρησες και έτσι μπορώ να το διευκρινήσω.
-
Με το Porsche μπορεις να πεταχτείς να πάρεις ακόμα και τσιγάρα απο το περίπτερο. Με το Ferrari όχι. Αυτό λεει πολλά και τίποτα. Ανάλογα του τι ζητάει κανεις απο το αυτοκίνητο.Μακάρι να μπορούσαν όλοι να καταλάβουν την ουσία ακριβώς αυτών των φράσεων...Θα γινόντουσαν πολλές από τις συζητήσεις εδώ αρκετά καλύτερες
-
Eãù øçöéóá Porsche ãéáôé áðï ìéêñïò ôéò ãïõóôáñá ðåñéóóïôåñï êáé ãéáôé ìïõ ôçí åóðáãå ðïõ ïëïé ïé áó÷åôïé ãïõóôáñáí ðåñéóóïôåñï ôéò Ferrari. -
...äåí ÷ùñÜíå õðïôéìéôéêÜ ó÷üëéá ôýðïõ 'Fiat' Þ 'Óêáñáâáßïò'Ãéá ìÝíá ðïõ åßìáé 'Üó÷åôïò' ôï FIAT åßíáé ðáñÜóçìï ôéìÞò!!!
-
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
...δεν χωράνε υποτιμιτικά σχόλια τύπου 'Fiat' ή 'Σκαραβαίος'
Για μένα που είμαι 'άσχετος' το FIAT είναι παράσημο τιμής!!!
Eντάξει...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Eγω ψηφισα Porsche γιατι απο μικρος τις γουσταρα περισσοτερο και γιατι μου την εσπαγε που ολοι οι ασχετοι γουσταραν περισσοτερο τις Ferrari.
Eιμαι και fun της τουρμπινας που χρησιμοποιουν ακομα οι γερμανοι στην 911 ενω οι Ιταλοι πουθενα πια. Επισης γουσταρω αφανταστα που οποτε ταπεινωνει σε τεστ μια Porsche την αντιστοιχη Ferrari λενε οι δημοσιογραφοι πως εχει καλυτερη αισθηση η ιταλιδα και ολα αυτα τα χαριτωμενα που λενε οι δευτεροι.Ναι, ειμαι κολλημενος και καθολου αμερολυπτος και ειναι προσωπικη γνωμη και αποψη.Επισης γουσταρω αφανταστα που υπαρχουν οικοι βελτιωσης για Porsche (Techart,Gemballa) που πληρωνεις αλλη μια Porsche αλλα φτανεις 700-800 αλογα με αξιοπιστια εργοστασιου και πατας οποιαδηποτε κατασκευη στο δρομο ή σε πιστα.Ετσι οσοι γουσταρουν τις Ferrari μπορουν να τις εχουν απεναντι τους και να τις θαυμαζουν μιας και ειναι πραγματικα τοσο ομορφες,οταν μια Porsche θα τους περναει απο πανω! Α,ξεχασα εχουν και την αισθηση...Ευθειάκιας, ε;
Γιατι ευθειακιας?Επειδη η 911 Turbo εχει για πλακα σε ολες τις πιστες και διαδρομες την 360 ή επειδη η GT2 δεν εχει αντιπαλο? Ή μηπως επειδη στο Ring οποιαδηποτε κατασκευη της Gemballa εχει το ρεκορ?Ευθεια ειναι ολες οι πιστες?
-
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Εσυ μαλλον εισαι ενας απο τους 'ασχετους',ε?Παρεξηγηθηκες?
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
...äåí ÷ùñÜíå õðïôéìéôéêÜ ó÷üëéá ôýðïõ 'Fiat' Þ 'Óêáñáâáßïò'
Ãéá ìÝíá ðïõ åßìáé 'Üó÷åôïò' ôï FIAT åßíáé ðáñÜóçìï ôéìÞò!!!
EíôÜîåé...
Σίγουρα ...ιδίως για κάποιον που έχει Audi στο Avatar!
-
Åóõ ìáëëïí åéóáé åíáò áðï ôïõò 'áó÷åôïõò',å?Ðáñåîçãçèçêåò?
Nope!
-
Eιμαι και fun της τουρμπινας που χρησιμοποιουν ακομα οι γερμανοι στην 911 ενω οι Ιταλοι πουθενα πια. Επισης γουσταρω αφανταστα που οποτε ταπεινωνει σε τεστ μια Porsche την αντιστοιχη Ferrari λενε οι δημοσιογραφοι πως εχει καλυτερη αισθηση η ιταλιδα και ολα αυτα τα χαριτωμενα που λενε οι δευτεροι.Ναι, ειμαι κολλημενος και καθολου αμερολυπτος και ειναι προσωπικη γνωμη και αποψη.Επισης γουσταρω αφανταστα που υπαρχουν οικοι βελτιωσης για Porsche (Techart,Gemballa) που πληρωνεις αλλη μια Porsche αλλα φτανεις 700-800 αλογα με αξιοπιστια εργοστασιου και πατας οποιαδηποτε κατασκευη στο δρομο ή σε πιστα.Ετσι οσοι γουσταρουν τις Ferrari μπορουν να τις εχουν απεναντι τους και να τις θαυμαζουν μιας και ειναι πραγματικα τοσο ομορφες,οταν μια Porsche θα τους περναει απο πανω! Α,ξεχασα εχουν και την αισθηση...Φίλε συμφωνούμε απόλυτα..Όπως και να το κάνουμε οι Porsche είναι πιο γρήγορες..Οι άλλοι μιλάνε για αίσθηση εμείς μιλάμε με τα χρονόμετρα.
Και στην τελική είναι λογικό στην Ελλάδα να υπάρχει Ferraroφιλία.
Γειτονική χώρα είναι η Ιταλία,μεσογειακή όπως και εμείς και άλλα παρόμοια.Una fatsa,una ratsa.
Ενώ οι Γερμανοοί δεν έχουν κανένα κοινό με εμάς.. -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μακάρι να μπορούσαν όλοι να καταλάβουν την ουσία ακριβώς αυτών των φράσεων...Θα γινόντουσαν πολλές από τις συζητήσεις εδώ αρκετά καλύτερες
Σε λάθος forum ψάχνεις...
Ferrari VS Porsche