-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Îåíåñùìá Íï2: Ôá áõôïêïëëçôá Ferrari **óå êá8å **éôáëéêï áõôïêéíçôï (êõñéùò Ñunto).
Ôïõëá÷éóôïí ïé óêáñáâáéïé ëåíå ïôé 'when i grow up, i want to be a Porsche'Äåí êõñéïëåêôïõóá.
Ãéá íá åéìáé åéëéêñéíçò, å÷ù äåé ê êïêêéíï Vitara ìå ìåãáëá óçìáôá Ferrari óôéò ðïñôåò. -
πεπόνια VS λάχανα
Ωραία... αφού το θέλετε έτσι, Porsche.
Πάντως θα ήταν τιμή μου να κυκλοφορώ με 911S 2.4 έχοντας στο γκαράζ μου και ένα Ferrari (κατά προτίμηση . με 250 μοτέρ...τα καινουργια τα πατημενοζουληγμένα μου είναι παντελώς αδιάφορα...) -
αν τα χρηματα δεν υπαρχουνε στην εξισωση, ferrari.
βεβαια αφου δεν υπαρχει χρηματικος περιορισμος, θα επαιρνα και καμια carrera gt μπας και μου βγαλει γλωσσα καννας ιταλοςσε μια πιο ρεαλιστικη βαση, porsche παρα πολυ ευκολα...
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
οσο για την πορσε, καλυτερα δε θα ηταν η RS...? η πρωτη και καλυτερη...
Λυπήσου με, είμαι γέρος και θέλω A/C (και 911 χωρίς ducktail, βασικά!).
Τον καλύτερο ήχο, πάντως, έχουν τα 2.2... -
Ferrari VS Porsche ??
Ας μου δώσει κάποιος μερικά δείγματα να δοκιμάσω να σας πω
256
F40
F430
Enzo911 RS
GT2
GT3
GTO coyot το έθεσε σωστά το θέμα .... αν και έχω μια αδυναμία στο κόκκινο.
-
Ο χρήστης tsoukas77 έγραψε:
Θεωρω οτι η Ferrari σαν εταιρια βρισκεται σε αλλη κλαση.Ξεφευγει απο γηινο αυτοκινητο.YΓ1.Μια Ferrari θα μπορουσα καλλιστα να την δω στο σαλονι ενος σπιτιου.
ΥΓ2.Eυτυχως η Ferrari δεν κατασκευασε ουτε SUV,ουτε σχετικα φθηνο roadster.Δεν μπαινει σε αυτη την λογικη και αυτο κατι δειχνει.
ακόμα... Μην εκπλαγείς αν δεις και τα δύο
-
Πρίν από μερικά χρόνια θα ψήφιζα ασυζητητή Ferrari. Τώρα θα ψηφίσω πάλι Ferrari αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι η Porsche έχει κάνει μεγάλη πρόοδο και ας έχει κρατήσει ένα layout που δεν την βόλεψε (αρχικά τουλαχιστον).
-
Porsche για την Ελλάδα.
Ferrari για τους Ευρωπαίους.
-
Ο χρήστης aekara21 έγραψε:
egw pantws exw thesei pio sovarous skopous sti zwiΔικό σου πρόβλημα
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Porsche για την Ελλάδα.Ferrari για τους Ευρωπαίους.
Συμφωνω.
Βεβαια δεν νομιζω να χαλαγε κανεναν στην Ελλαδα μια F430.....
-
Είμαι σε δίλημμα
Ακόμα κι ο Feri Porsche θα ψήφιζε FerrariΌταν το μόνο επιχείρημα για τα σκαθάρια είναι 'η Porsche είναι καλύτερη για καθημερινές μετακινήσεις' τότε τα υπόλοιπα περιττεύουν. Όσα χρόνια ζω, μόνο ΕΝΑΝ άνθρωπο έχω γνωρίσει που να μου εξηγήσει επακριβώς γιατί προτιμά μια Porsche από μια Ferrari και να δεχτώ πως η αιτιολογία του έχει νόημα. Και η αιτιολογία αυτή δεν είχε να κάνει ούτε με ψώνια, ούτε με λακούβες, ούτε με μποτιλιαρίσματα. Ο τύπος έχει Exige, M3 και GT3 και πάει πίστα κάθε βδομάδα. Ε, όπως και να το κάνουμε είναι γεγονός πως μια Porsche η οποία είναι παραπλήσια σε επιδόσεις με μια Ferrari ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ, είναι σημαντικά φτηνότερη να την αγοράσεις και να τη συντηρήσεις! Οπότε πάντα θα προτιμά τις Porsche.
Εκεί που τελειώνει ο ορθολογισμός όμως κι αρχίζει το συναίσθημα, δεν υπάρχει καμμία Porsche, άρα Ferrari για μένα.
-
Όλοι οι κατασκευαστές, τρέχουν σε αγώνες για να πουλάνε αυτοκίνητα....
Η Ferrari πουλάει αυτοκίνητα για να τρέχει σε αγώνες...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Όλοι οι κατασκευαστές, τρέχουν σε αγώνες για να πουλάνε αυτοκίνητα....Η Ferrari πουλάει αυτοκίνητα για να τρέχει σε αγώνες...
Πολύ καλό !!!!!
-
Ψηφισα Porsche γιατι ολα της τα αυτοκινητα μ'αρεσουν (με εξαιρεση την 924/944)...
Η τελευταια Ferrari που μου εκανε ''κλικ'' ηταν η 355.
Απο τοτε και μετα ολες μου φαινονται πολυ υπερβολικες.
Η αγαπημενη μου ειναι η 250GT California Spider.
Αν το ''εξωτικο'' ηταν το ζητουμενο για μενα θα επαιρνα το Ford GT. -
-
Ferrari
Μade In Italy -
Ο χρήστης aekara21 έγραψε:
Auti i fwtografia aksizei pragmatikaΝαι, είναι κλασσική περίπτωση του 'όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια'...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Θεωρω οτι η Ferrari σαν εταιρια βρισκεται σε αλλη κλαση.Ξεφευγει απο γηινο αυτοκινητο.
YΓ1.Μια Ferrari θα μπορουσα καλλιστα να την δω στο σαλονι ενος σπιτιου.
ΥΓ2.Eυτυχως η Ferrari δεν κατασκευασε ουτε SUV,ουτε σχετικα φθηνο roadster.Δεν μπαινει σε αυτη την λογικη και αυτο κατι δειχνει.
ακόμα... Μην εκπλαγείς αν δεις και τα δύο
Αν και εμπορικα,σαφως και συμφερει να το κανει,ευχομαι να μην γινει ποτε.
Ηδη,παραλιγο γλυτωσαμε SUV απο την αγαπημενη μας Alfa.Αν ειναι μια εκ των δυο να βγαλει jeep,suv ή μικρο πολης,ας το κανει η Ferrari! -
Αμα σας πώ οτι ουτε το ένα ούτε το άλλο θα με βαράτε?!
Οι μεν Φερράρι παραείναι Look-at-me (ποτε δεν θα ήθελα κόκκινο αυτοκίνητο) να τις κυκλοφορείς στην Αθήνα, οι δε Porsche πάντα σκαραβαίους με αεροτομη τους θεωρούσα, με εξαίρεση τις Boxter και τις νέες Cayman καθώς έχουν τον κινητήρα στην σωστή θέσηΕγω με αυτά τα λεφτά θα αγόραζα μια Aston Martin. Class
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Εγω με αυτά τα λεφτά θα αγόραζα μια Aston Martin. ClassΜπλιάχ...
πλάκα κάνουμε...
Ferrari VS Porsche