-
Χτες πήγα στο μπαλέτο στον πάγο, στο γήπεδο το τάε-κβο-ντο στο Φάληρο. Το θέαμα υπέροχο, αυτά που έκαναν οι τύποι, ιδιαίτερα για οποιον έχει βάλει έστω και μια φορά παγοπέδιλα στη ζωή του είναι απίστευτα δύσκολα, και όμως τα κάνουν να φαίνονται τόσο εύκολα... Αυτό λέγεται ταλέντο...
Μου έλειψε ρε γμτ το ice skating... ήταν ανάγκη να κλείσει το παγοδρόμιο στο Μοσχάτο, το μόνο ουσιαστικά σοβαρό παγοδρόμιο στην Αθήνα? Όχι τίποτε, αλλο, πιτσιρίκος ήμουν σχεδόν κάθε Σ/Κ εκεί... Όταν έμαθα ότι στήσανε πίστα στο Ζάππειο τα προηγούμενα Χριστούγεννα καταχάρηκα, όταν πήγα όμως κατά εκεί έφυγα τρέχοντας όταν είδα πόσο κοτέτσι ήταν και πόσος κόσμος περίμενε για να μπει...
Πρέπει να υπήρχε, αν θυμάμαι καλά άλλο ένα παγοδρόμιο στο Μαρούσι... Ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμα και που περίπου είναι? Καμιά άλλη πληροφορία γνωρίζει κανείς?
Ευχαριστώ! -
Χτες πήγα στο μπαλέτο στον πάγο, στο γήπεδο το τάε-κβο-ντο στο Φάληρο. Το θέαμα υπέροχο, αυτά που έκαναν οι τύποι, ιδιαίτερα για οποιον έχει βάλει έστω και μια φορά παγοπέδιλα στη ζωή του είναι απίστευτα δύσκολα, και όμως τα κάνουν να φαίνονται τόσο εύκολα... Αυτό λέγεται ταλέντο...
Μου έλειψε ρε γμτ το ice skating... ήταν ανάγκη να κλείσει το παγοδρόμιο στο Μοσχάτο, το μόνο ουσιαστικά σοβαρό παγοδρόμιο στην Αθήνα? Όχι τίποτε, αλλο, πιτσιρίκος ήμουν σχεδόν κάθε Σ/Κ εκεί... Όταν έμαθα ότι στήσανε πίστα στο Ζάππειο τα προηγούμενα Χριστούγεννα καταχάρηκα, όταν πήγα όμως κατά εκεί έφυγα τρέχοντας όταν είδα πόσο κοτέτσι ήταν και πόσος κόσμος περίμενε για να μπει...
Πρέπει να υπήρχε, αν θυμάμαι καλά άλλο ένα παγοδρόμιο στο Μαρούσι... Ξέρει κανείς αν υπάρχει ακόμα και που περίπου είναι? Καμιά άλλη πληροφορία γνωρίζει κανείς?
Ευχαριστώ! -
Ευχαριστώ! -
Mία μακέτα που είδα από το The Mall στο Μαρούσι που ανοίγει αύριο, είχε και παγοδρόμιο.
(Έχω εισιτήρια για τις 3 Δεκεμβρίου το Nutcracker, αλλά μάλλον θα πάει η γυναίκα μου με την κόρη μου, αφού θα λείπω)
-
τα παγοδρόμια στην Ελλάδα ειναι πονεμένη ιστορία φίλε Taurus..
Βλέπεις λόγω καταγωγής Βόρειας (Φιλανδία) το ice hockey είναι απο τα αγαπημένα μου σπόρ και μέχρι πριν 3-4 χρόνια παίζαμε είχαμε και Εθνική Ομάδα, αλλα κάτι οι λαμογιές απο τις Ομοσπονδίες, κάτι οτι έκλεισαν και του Μοσχάτου (το οικόπεδο άνηκε στην Εθνική Τράπεζα και το εκαναν πολυ πιο profitable πολυκατοικίες) και του Παραδείσου έκλεισε επισης.. ίσως δεν είναι όσο προσφιλές όσο το Μundialito ktl..
Κρίμα γιατί οπως λές ειναι φανταστίκο να πατηνάρεις στον πάγο χώρια οτι άνετα εκεί να πατηνάρεις και να ρίξεις ...γκόμενα
Μακαρί να ανοίξει στο Mall και να είναι μεγάλο ring!Πάω και εγώ να δω το Nutcracker.. Εντυπώσεις ?
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
Κρίμα γιατί οπως λές ειναι φανταστίκο να πατηνάρεις στον πάγο χώρια οτι άνετα εκεί να πατηνάρεις και να ρίξεις ...γκόμεναΚυριολεκτικά όμως! Πριν πολλά χρόνια στο παγοδρόμιο στο Μοσχάτο είχε πέσει κάποιος πάνω μου και βρεθήκαμε... αγκαλιασμένοι (δεν έγινε τίποτα- μη βάζετε πονηρά με το μυαλό σας! ).
Θα συμφωνήσω ότι είναι τέλειο και ότι είναι κρίμα που αυτή η πόλη δεν έχει ένα παγοδρόμιο... -
λοιπόν καταστρώνω business plan.. βρείτε μου ενα οικόπεδο να φτιάξω ένα!
Θα έρχεστε όμως ε? Μην φαληρήσω -
Ο χρήστης sokos έγραψε:
λοιπόν καταστρώνω business plan.. βρείτε μου ενα οικόπεδο να φτιάξω ένα!
Θα έρχεστε όμως ε? Μην φαληρήσωεννοείται!!!
Όσο για το mall, αυτό είναι νέο!!!
-
Έστω και για υποστήριξη μόνο (μιας και παγοπέδιλα ούτε καν έχω φορέσει ποτέ στη ζωή μου)
-
με συγκινήτε βρε παλιόπαιδα Aντε.. να δω το οικοπεδακι στην Κηφίσιας ποιος θα μου το δώσει. Εχει εδω απέναντι απο το Village στο Μαρούσι ενα λουκούμι ανεκμετάλλευτο.. partner κανένας?
Σοβαρά στο Mall άνοιξε παγοδρόμιο?! Μέγεθος ?
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
τα παγοδρόμια στην Ελλάδα ειναι πονεμένη ιστορία φίλε Taurus..
Βλέπεις λόγω καταγωγής Βόρειας (Φιλανδία) το ice hockey είναι απο τα αγαπημένα μου σπόρ και μέχρι πριν 3-4 χρόνια παίζαμε είχαμε και Εθνική Ομάδα, αλλα κάτι οι λαμογιές απο τις Ομοσπονδίες, κάτι οτι έκλεισαν και του Μοσχάτου (το οικόπεδο άνηκε στην Εθνική Τράπεζα και το εκαναν πολυ πιο profitable πολυκατοικίες) και του Παραδείσου έκλεισε επισης.. ίσως δεν είναι όσο προσφιλές όσο το Μundialito ktl..
Κρίμα γιατί οπως λές ειναι φανταστίκο να πατηνάρεις στον πάγο χώρια οτι άνετα εκεί να πατηνάρεις και να ρίξεις ...γκόμενα
Μακαρί να ανοίξει στο Mall και να είναι μεγάλο ring!Πάω και εγώ να δω το Nutcracker.. Εντυπώσεις ?
Να συμπληρώσω πως του Παραδείσου έκλεισε επειδή έληξε η συνεργασία μεταξύ αυτού που το είχε και με τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου. Είναι πραγματικά κρίμα που έκλεισαν γιατί ήταν μία διασκέδαση εντελώς διαφορετική από τις συμβατικές που έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα..
Επίσης στο The Mall δεν νομίζω υπάρχει χώρος για παγοδρόμιο, έχω μπροστά μου ένα φυλλάδιο με όλα τα μαγαζιά και αναγράφει μόνο ένα χώρο 'Village Fun n Bowl' στον 3ο όροφο που δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι τέτοιο.. Σήμερα παρεμπιπτόντως έμαθα πως έγινε χαμός εκεί.. αν βρω χρόνο να πάω θα σας ενημερώσω
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
με συγκινήτε βρε παλιόπαιδα Aντε.. να δω το οικοπεδακι στην Κηφίσιας ποιος θα μου το δώσει. Εχει εδω απέναντι απο το Village στο Μαρούσι ενα λουκούμι ανεκμετάλλευτο.. partner κανένας?Σοβαρά στο Mall άνοιξε παγοδρόμιο?! Μέγεθος ?
Σκέψου δυστυχώς πως αν έκαναν πολυκατοικίες το οικόπεδο του Μοσχάτου, προφανώς θα συμφέρει να κάνουν κάτι αντίστοιχο με οποιοδήποτε οικόπεδο πάνω στην Κηφισίας...
Αν μπορούσες να το φτιάξεις σε κάποιο προάστιο (δεν μιλάμε εντός περιμέτρου 30 χλμ από το κέντρο της Αθήνας, αλλά παρά έξω) τότε απλά θα είχες το μονοπώλιο με καλυτερη τιμή για ένα χόμπι που λείπει από πολλούς
ICE SKATING