Ο χρήστης sokos έγραψε:
τα παγοδρόμια στην Ελλάδα ειναι πονεμένη ιστορία φίλε Taurus..
Βλέπεις λόγω καταγωγής Βόρειας (Φιλανδία) το ice hockey είναι απο τα αγαπημένα μου σπόρ και μέχρι πριν 3-4 χρόνια παίζαμε είχαμε και Εθνική Ομάδα, αλλα κάτι οι λαμογιές απο τις Ομοσπονδίες, κάτι οτι έκλεισαν και του Μοσχάτου (το οικόπεδο άνηκε στην Εθνική Τράπεζα και το εκαναν πολυ πιο profitable πολυκατοικίες) και του Παραδείσου έκλεισε επισης.. ίσως δεν είναι όσο προσφιλές όσο το Μundialito ktl..
Κρίμα γιατί οπως λές ειναι φανταστίκο να πατηνάρεις στον πάγο χώρια οτι άνετα εκεί να πατηνάρεις και να ρίξεις ...γκόμενα
Μακαρί να ανοίξει στο Mall και να είναι μεγάλο ring!
Πάω και εγώ να δω το Nutcracker.. Εντυπώσεις ?
Να συμπληρώσω πως του Παραδείσου έκλεισε επειδή έληξε η συνεργασία μεταξύ αυτού που το είχε και με τον ιδιοκτήτη του οικοπέδου. Είναι πραγματικά κρίμα που έκλεισαν γιατί ήταν μία διασκέδαση εντελώς διαφορετική από τις συμβατικές που έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα..
Επίσης στο The Mall δεν νομίζω υπάρχει χώρος για παγοδρόμιο, έχω μπροστά μου ένα φυλλάδιο με όλα τα μαγαζιά και αναγράφει μόνο ένα χώρο 'Village Fun n Bowl' στον 3ο όροφο που δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι τέτοιο.. Σήμερα παρεμπιπτόντως έμαθα πως έγινε χαμός εκεί.. αν βρω χρόνο να πάω θα σας ενημερώσω