-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αυτοί που πήραν κομπρέσσορες έτσι κι αλλιώς ήθελαν straightline boulevardiers... Οχήματα για να κάνουν αργό drive-by και να τους χαζεύουν οι εκπρόσωποι του άλλου φύλου (ενίοτε και του ίδιου τους του φύλου).
δοξα το θεο που κανενα απο τα 3 μοντελα δεν εχει κομπρεσορα, θα ειχε γινει πολεμος!!!
Κομπρέσσορα από τη μάνα τους έχουν ως τώρα πρωτίστως τα αστέρια...
Αλλά τι να λέμε, ακόμα και Hyundai να πάρεις, καλύτερο είναι από το μερκεντέ...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αυτοί που πήραν κομπρέσσορες έτσι κι αλλιώς ήθελαν straightline boulevardiers... Οχήματα για να κάνουν αργό drive-by και να τους χαζεύουν οι εκπρόσωποι του άλλου φύλου (ενίοτε και του ίδιου τους του φύλου).
δοξα το θεο που κανενα απο τα 3 μοντελα δεν εχει κομπρεσορα, θα ειχε γινει πολεμος!!!
είσαι σίγουρος;;; μπορεί να έχουν βάλει κανέναν κρυφό, ποτέ δεν ξέρεις
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
**ναι αλλα μπορεί να είναι απο IV R32....γιατι δεν έχουμε απορίες τώρα...? **
μα από το IV είναι
http://www.bbc.co.uk/topgear/powerlaps/page_2.shtml
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... &start=315
μπορείς να δεις και το κατατοπιστικό βιντεάκι
εφόσον το ξέρεις και έχεις δεί το βιντεάκι ΠΡΙΝ αρχίσεις το ψάξιμο με το ποστ μου,
γιατι με ΄ρωτησες αυτοιι οι χρόνοι απο πού είναι ε?
να σου θυμήσω..??
αυτοί οι χρόνοι που παράθεσες τι σημαίνουν;
αυτός ο πίνακας έιναι κάτι παραπάνω απο χαρακτηριστικός....
ρε παιδια ΠΑΙΖΟΥΜΕ??
όσοι σας πέρνουν στα σοβαρά φταίνε τελικα...
το να λέμε, κάτι για να το λέμε, δεν έιναι και ο καλύτερος διάλογος..
-
Ο χρήστης face έγραψε:
και περιμένατε (πλυθηντικό εσύ χρησιμοποίησες)Για ξαναδές τα παραπάνω ποστ σχετικά με το ποιος χρησιμοποίησε πλυθηντικό..
να ποστάρω εγώ φωτο για να το γράψετε καμια 40αρια σελίδες, μη αξιοποιόντας τέτοια πληροφορία....???
Το video του TopGear βγήκε στον αέρα αν δεν κάνω λάθος μέσα Δεκέμβρη ενώ το topic άνοιξε αρκετά νωρίτερα..
ΚΑΝΕΝΑΣ δεν σε ρώτησε από που είναι οι χρόνοι..
-
κοίτα ένα ποστ επάνω σε παρακαλώ...
τερμα αρκετά ασχολήθηκα...
-
Ο χρήστης face έγραψε:
κοίτα ένα ποστ επάνω σε παρακαλώ...τερμα αρκετά ασχολήθηκα...
Για κοίτα και συ τι ρώτησε ο lkar και πες μου ποιος έχει καταλάβει κάτι λάθος..
-
Ο χρήστης face έγραψε:
αυτός ο πίνακας έιναι κάτι παραπάνω απο χαρακτηριστικός....
ρε παιδια ΠΑΙΖΟΥΜΕ??
όσοι σας πέρνουν στα σοβαρά φταίνε τελικα...
το να λέμε, κάτι για να το λέμε, δεν έιναι και ο καλύτερος διάλογος..
για σένα μπορεί να είναι χαρακτηριστικός, για μένα ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟΣ. Αφορά στη συγκεκριμένη πίστα, με διαφορετικές συνθήκες (αφού δεν δοκιμάστηκαν όλα την ίδια μέρα) όπως συμβαίνει και με τους χρόνους των Μεγάρων και Σερρών που γίνονται διαφορετικές εποχές.
Εκεί πάει το 'τι σημαίνουν οι χρόνοι'
Ήταν ήδη γνωστοί
-
καλα ενα πραγμα μου κανει εντυπωση...γιατι τετοια εμμονη με τους χρονους σε πιστα?δηλαδη τι πιστευετε?οτι αν παρετε(και βαζω και εμενα μεσα) το πιο αργο απο τα 3,οποιο και αν ειναι αυτο,δεν θα σας κανει??θα σας φανει αργο?με μεγαλες κλισεις?με αργες ρεπριζ?οι μηπως ολοι οσοι κρινουν (με βαση τους χρονους εννοω) ειναι τοσο χεραδες και ξεπερνανε τα ορια της GTA,130,GOLF ανετα και τους πεφτουν λιγα?ε τοτε να παω να κρυφτω ρε παιδια...εκτως αν κρινουν εχοντας τουλαχιστον ισαξιο αμαξι..τοτε παω πασο.αλλα αυτοι ειναι ελαχιστοι...προτιμω GTA.με αφηνει αδιαφορο το τι γυρολογιο εχει.μου φτανει που ειναι GTA,εχει ιταλικη φινετσα,ειναι εξακιλυνδρο μιλανεζικο μοτερ,για τα χερια μου ειναι υπεραρκετη και συνεργαζεται ιδανικα με τον οδηγο της,και ειναι πανεμορφη(αν και παλια ε?)...δευτερη επιλογη η BMW(αισθητικης φυσεως οι λογοι περισσοτερο)και τελευταιο το golf,γιατι απλα μονο η ταχυτητα δεν κανει το αμαξι...
-
-
Ο χρήστης dr.spiderman έγραψε:
...απλα μονο η ταχυτητα δεν κανει το αμαξι...1ον δεν είναι αμάξι είναι GOLF πόσες φορές θα το πούμε?
2ον Δεν ξέρεις ότι όσοι δεν δηλώνουν 'Alfista' (φτου κακά) είναι αντικειμενικοί και ξημεροβραδιάζονται στις πίστες... -
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
...απλα μονο η ταχυτητα δεν κανει το αμαξι...
1ον δεν είναι αμάξι είναι GOLF πόσες φορές θα το πούμε?
2ον Δεν ξέρεις ότι όσοι δεν δηλώνουν 'Alfista' (φτου κακά) είναι αντικειμενικοί και ξημεροβραδιάζονται στις πίστες...Σε περίπτωση που η GTA ήταν ταχύτερη δεν θα αναφερόταν καθόλου, σωστά; (όπως επίσης ΔΕΝ αναφέρθηκαν επιδόσεις 0-160-0 GTA με προγενέστερο Golf)
Κοίτα καλύτερα ποιοι ανέφεραν χρόνους (έστω και κατά λάθος)
Οι αλφίστι δηλαδή δεν ενδιαφέρονται καθόλου για χρόνους, ε;
-
Ο χρήστης dr.spiderman έγραψε:
καλα ενα πραγμα μου κανει εντυπωση...γιατι τετοια εμμονη με τους χρονους σε πιστα?δηλαδη τι πιστευετε?οτι αν παρετε(και βαζω και εμενα μεσα) το πιο αργο απο τα 3,οποιο και αν ειναι αυτο,δεν θα σας κανει??θα σας φανει αργο?με μεγαλες κλισεις?με αργες ρεπριζ?οι μηπως ολοι οσοι κρινουν (με βαση τους χρονους εννοω) ειναι τοσο χεραδες και ξεπερνανε τα ορια της GTA,130,GOLF ανετα και τους πεφτουν λιγα?ε τοτε να παω να κρυφτω ρε παιδια...εκτως αν κρινουν εχοντας τουλαχιστον ισαξιο αμαξι..τοτε παω πασο.αλλα αυτοι ειναι ελαχιστοι...προτιμω GTA.με αφηνει αδιαφορο το τι γυρολογιο εχει.μου φτανει που ειναι GTA,εχει ιταλικη φινετσα,ειναι εξακιλυνδρο μιλανεζικο μοτερ,για τα χερια μου ειναι υπεραρκετη και συνεργαζεται ιδανικα με τον οδηγο της,και ειναι πανεμορφη(αν και παλια ε?)...δευτερη επιλογη η BMW(αισθητικης φυσεως οι λογοι περισσοτερο)και τελευταιο το golf,γιατι απλα μονο η ταχυτητα δεν κανει το αμαξι...Ωραίος. Δεν διαφωνώ με αυτό. Σε συγχαίρω μάλιστα για την υποθετική επιλογή σου!!
Το να έρχεται όμως (όχι εσύ, ο οποιοσδήποτε) και να λέει ότι το Golf δεν είναι καλό και η GTA είναι καλύτερη μόνο και μόνο επειδή είναι AR σου φαίνεται σωστό? -
Ο χρήστης meco έγραψε:
καλα ενα πραγμα μου κανει εντυπωση...γιατι τετοια εμμονη με τους χρονους σε πιστα?δηλαδη τι πιστευετε?οτι αν παρετε(και βαζω και εμενα μεσα) το πιο αργο απο τα 3,οποιο και αν ειναι αυτο,δεν θα σας κανει??θα σας φανει αργο?με μεγαλες κλισεις?με αργες ρεπριζ?οι μηπως ολοι οσοι κρινουν (με βαση τους χρονους εννοω) ειναι τοσο χεραδες και ξεπερνανε τα ορια της GTA,130,GOLF ανετα και τους πεφτουν λιγα?ε τοτε να παω να κρυφτω ρε παιδια...εκτως αν κρινουν εχοντας τουλαχιστον ισαξιο αμαξι..τοτε παω πασο.αλλα αυτοι ειναι ελαχιστοι...προτιμω GTA.με αφηνει αδιαφορο το τι γυρολογιο εχει.μου φτανει που ειναι GTA,εχει ιταλικη φινετσα,ειναι εξακιλυνδρο μιλανεζικο μοτερ,για τα χερια μου ειναι υπεραρκετη και συνεργαζεται ιδανικα με τον οδηγο της,και ειναι πανεμορφη(αν και παλια ε?)...δευτερη επιλογη η BMW(αισθητικης φυσεως οι λογοι περισσοτερο)και τελευταιο το golf,γιατι απλα μονο η ταχυτητα δεν κανει το αμαξι...
Ωραίος. Δεν διαφωνώ με αυτό. Σε συγχαίρω μάλιστα για την υποθετική επιλογή σου!!
Το να έρχεται όμως (όχι εσύ, ο οποιοσδήποτε) και να λέει ότι το Golf δεν είναι καλό και η GTA είναι καλύτερη μόνο και μόνο επειδή είναι AR σου φαίνεται σωστό?μωρε τι ψαχνεις να βρεις τωρα....
εδω αμα διαβασεις 1-2 σελιδες πισω, θα δεις οτι χρηστης για να υποστηριξει (???) οτι η 147 ειναι καλυτερη, εδινε χρονους σε πιστα που εδειχναν οτι ειναι αργοτερη....αβυσσος!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Σε περίπτωση που η GTA ήταν ταχύτερη δεν θα αναφερόταν καθόλου, σωστά; (όπως επίσης ΔΕΝ αναφέρθηκαν επιδόσεις 0-160-0 GTA με προγενέστερο Golf)Κοίτα καλύτερα ποιοι ανέφεραν χρόνους (έστω και κατά λάθος)
Οι αλφίστι δηλαδή δεν ενδιαφέρονται καθόλου για χρόνους, ε;
Έχω την εντύπωση ότι οι χρόνοι της GTA είναι παραπλανητικοί αφού όπως διάβασα σε ένα άλλο θέμα κυνηγάει πεζοδρόμια (ναι το μάθαμε κι αυτό από το 4TF). Οπότε αν υποθέσουμε -λογικά- ότι η πίστα δεν θα είχε πεζοδρόμια αλλά γρασίδι αυτή η 147 όλο εκεί έξω ήταν.
Σκεφτείτε μόνο πόσο μπροστά θα ήταν αν αφαιρούσαμε τους χρόνους εξόδου, θα έριχνε άνετα 1' στο ποταπό R32. -
Έχω την εντύπωση ότι οι χρόνοι της GTA είναι παραπλανητικοί αφού όπως διάβασα σε ένα άλλο θέμα κυνηγάει πεζοδρόμια (ναι το μάθαμε κι αυτό από το 4TF). Οπότε αν υποθέσουμε -λογικά- ότι η πίστα δεν θα είχε πεζοδρόμια αλλά γρασίδι αυτή η 147 όλο εκεί έξω ήταν.
Σκεφτήτε μόνο πόσο μπροστά θα ήταν αν αφαιρούσαμε τους χρόνους εξόδου, θα έριχνε άνετα 1' στο ποταπό R32.΄
δύσκολο να βγει στο γρασίδι, θα επενέβαιναν τα ηλεκτρονικά
-
Αν δεν είχαν χαλάσει ναι!
-
Αν δεν είχαν χαλάσει ναι!δε χαλάνε, είναι γερμανικά
-
Πάει, χάλασαν κι οι Γερμανοί τότε...
-
Ο χρήστης nasos/156ti έγραψε:
για αυτο με ξυπνησατε???
εβαλε ενα μπαρτσελονακι τουρμπινα κ λεει για βουνα κ λαγκαδια????ασε ξανακοιμαμαι....zzzzzz
Θα σε ξυπνήσω όταν θα έρθει ο καιρός να τα πούμε Σαλόνικα!
Το στοίχημα ε! Δεν ξεχνώ.
ε παρε με τηλ ρε.στο εχω δωσει!
για πες μου τωρα επειδη εχω λαζανια αποψε,ειναι καλα για σαλατα
ροκα,μοτσαρελλα,ντοματινια?Τελεία και παύλα!!! Μόνο ο Νάσος αξίζει εδώ μέσα!
-
καλα ρε παιδια μη βαρατε!επελεξα με βαση τα δικα μου κριτηρια,εμφανισης,ποιοτητας,οδικης συμπεριφορας,χαρακτηρα,αξιοπιστιας,για να καταληξω στην 147.(για να μην αρχισουν καποιοι τα περι αξιοπιστιας κτλ,λεω πως προσωπικα στα κριτηρια μου η αξιοπιστια ερχεται τελευταια οταν αγοραζω αυτοκινητο για παρτυ μου,για τα γουστα μου.αντιθετα ειναι σοβαρος παραγοντας οταν αγοραζω αμαξι για να εξυπηρετησω τις μεταφορικες μου αναγκες χρησιμοποιωντας το καθημερινα.).δεν ειπα πουθενα οτι ειναι καλυτερη απο τα αλλα..για εμενα και μονο ειναι πιο ταιριαστη στα γουστα μου...δεν με απασχολει αν ειναι καλυτερη απο τα αλλα..εμενα αυτη μου'καθεται καλυτερα'..δηλαδη ολοι διαλεγουμε το καλυτερο αμαξι?αν ναι τοτε ολοι θα ειχαμε το ιδιο σε διαφορετικα χρωματα...η εννοια του 'καλυτερου'εμπεριεχει συγκριση,που με αντικειμενικα και τυποποιημενα κριτηρια μπορει να οδηγησει καπου.η εννοια της επιλογης εμπεριεχει την υποκειμενικη κριση του καθενος για το καλυτερο,αναλογα με τις προσωπικες του αποψεις...οσο για το τι χρονους γραφει το οποιοδηποτε αμαξι σε πιστα δεν με απασχολει καθολου ειτε αυτο λεγεται αλφα,ειτε bmw,ειτε vw..κατανοητο πιστευω...
3λιτρες ανησυχίες: R32, 147GTA, 130i