-
Να κανω μια χαζη ερωτηση? Οι Ferrari που ειναι?
-
Ο χρήστης Farmakopoios έγραψε:
Να κανω μια χαζη ερωτηση? Οι Ferrari που ειναι?oι Ferrari ειναι ALLOU
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Να κανω μια χαζη ερωτηση? Οι Ferrari που ειναι?
oι Ferrari ειναι ALLOU
...FUN PARK...
Περα απο πλακα η Scuderia δοκιμαζε στην Valencia...
-
7-10 Δεκεμβρίου έχει δοκιμές στην Jerez.
Ο Karthikeyan θα κάνει κάποια test με την Williams.
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=9312&race_id=0
Το τεστ του Karthikeyan με τη Williams
&
Το αναλυτικό πρόγραμμα δοκιμών των ομάδων στη Jerez τις επόμενες βδομάδες
-
Ακου να δεις τι γινεται στον κοσμο!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ακου να δεις τι γινεται στον κοσμο!!
Θέλουν να εξετάσουν τι γίνεται με ΜΕΓΑΛΕΣ slip angles!!!
-
Δε βλεπετε το θεμα στη σωστη του διασταση. Με τον Ινδο στην ομαδα o Williams μπορει (εκτος απο το να χαρει το ζεστο χρημα της φιλοδοξης TATA) να πουλησει σε υποψηφιους χορηγους μεγαλη προβολη σε μια παρα, μα παρα πολυ σημαντικη αγορα. Η F1 ειναι business πρωτα απο ολα.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Δε βλεπετε το θεμα στη σωστη του διασταση. Με τον Ινδο στην ομαδα o Williams μπορει (εκτος απο το να χαρει το ζεστο χρημα της φιλοδοξης TATA) να πουλησει σε υποψηφιους χορηγους μεγαλη προβολη σε μια παρα, μα παρα πολυ σημαντικη αγορα. Η F1 ειναι business πρωτα απο ολα.He's alive! He's alive!
-
Κατσε καλα εσυ
-
Δε βλεπετε το θεμα στη σωστη του διασταση. Με τον Ινδο στην ομαδα o Williams μπορει (εκτος απο το να χαρει το ζεστο χρημα της φιλοδοξης TATA) να πουλησει σε υποψηφιους χορηγους μεγαλη προβολη σε μια παρα, μα παρα πολυ σημαντικη αγορα. Η F1 ειναι business πρωτα απο ολα.μωρε στην σωστη του διασταση το βλεπουμε! Αλλα δεν μπορουμε να μην βαλουμε και τα γελια (αν και γνωριζουμε ολα τα παραπανω) που ο 'οδηγαω F1 και τρεμουν τα χερια μου' θα κανει δοκιμαστικο στην Γουιλιαμς!! Σορρυ ειναι πανω απο τις δυναμεις μου!
-
Ξαναλεω οτι τον ελεγχο του αυτοκινητου στο οριο ο Ινδος το κατεχει οσο λιγοι οποτε δε χρειαζονται πολλα γελια. Αυτο που παντα του ελειπε ειναι η ωριμοτητα και σαν αποτελεσμα η σταθεροτητα. Ομως υπαρχουν παρα πολλα παραδειγμα οδηγων που θεωρηθηκαν σπουδαιοι ή βρεθηκαν σε καλα μπακετ παρα το οτι επασχαν απο την ιδια ασθενεια. Ενας μαλιστα απο αυτους θα φοραει του χρονου κοκκινα
-
οποτε δε χρειαζονται πολλα γελιαΣυγγνωμη Go for pole αλλα εμενα ο συγκεκριμενος οδηγος δεν μου κανει καμια αισθηση παρα μονο για γελια. Το αν χρειαζονται ή οχι ειναι υποκειμενικο. Εκτος κι αν απαγορευονται Θεωρω οτι οι περισσοτεροι που ετρεχαν περυσι ηταν σαφως ικανοτεροι απο αυτον.
Ενας μαλιστα απο αυτους θα φοραει του χρονου κοκκινα
Συγκρινεις τον Καρθικεγιαν με τον εν λόγω οδηγο?? Οκ γνωμη σου και ειναι σεβαστη.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Συγγνωμη Go for pole αλλα εμενα ο συγκεκριμενος οδηγος δεν μου κανει καμια αισθηση παρα μονο για γελια.Να υποθεσω οτι τον εχεις συγκρινει οχι με 4-5 κορυφαιους συναδελφους του αλλα με εκατονταδες χιλιαδες ανα τον κοσμο που τρεχουν σε κατωτερες σειρες και τον βρισκεις της πλακας. Επισης οτι μπορεσες να τον συγκρινεις με δισεκατομμυρια αλλους που οδηγουν το αμαξακι τους και δεν εχουν δοκιμαστει στο επαγγελμα του. Τελος οτι αποδεδειγμενα εσυ προσωπικα θα τα πηγαινες πολυ καλυτερα αν ειχες τη δυνατοτητα..?
Αν οχι συγνωμη αλλα η αποψη σου ειναι για γελια.
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Να υποθεσω οτι τον εχεις συγκρινει οχι με 4-5 κορυφαιους συναδελφους του αλλα με εκατονταδες χιλιαδες ανα τον κοσμο που τρεχουν σε κατωτερες σειρες και τον βρισκεις της πλακας.
Δεν τον εχω συγκρινει με 4-5 συναδελφους του μονο, αλλα ουτε και με εκατονταδες χιλιαδες ανα τον κοσμο. Τον εχω συγκρινει με αλλους της κατηγοριας του pinifarina και δεν ειπα οτι ειναι της πλακας, ειπα οτι εμενα προσωπικα το ταλεντο του και η ικανοτητα του δεν με καλυπτει. Ακομα τουλαχιστον. Μπορει αυριο μεθαυριο να με διαψευσει και να γινει ο καλυτερος, και του το ευχομαι.
Επισης οτι μπορεσες να τον συγκρινεις με δισεκατομμυρια αλλους που οδηγουν το αμαξακι τους και δεν εχουν δοκιμαστει στο επαγγελμα του.
Σιγα μην τον συγκρινω με ολο τον πλανητη. Μα καλα τωρα με αυτο το υφος περιμενεις να κανουμε συζητηση? Με το επιπεδο της φορμουλα 1 τον συγκρινω και δεν νομιζω να ειναι τοσο υπερβολικο αυτο που λεω. Δεν ειπα οτι δεν ξερει να οδηγαει ο ανθρωπος, ειπα οτι η ικανοτητα του να οδηγει μονοθεσιο στην κατηγορια f1 δεν με πειθει, βρισκω οτι κανει πολλα λαθη, ειναι ανωριμος, δεν μου δειχνει να προοδευει, με τα λαθη του παιρνει στον λαιμο του και αλλους οδηγους και γενικα δεν πειθομαι απο το ταλεντο του. Εγω προσωπικα.
Τελος οτι αποδεδειγμενα εσυ προσωπικα θα τα πηγαινες πολυ καλυτερα αν ειχες τη δυνατοτητα..?
Εγω προσωπικα δεν ξερω, δεν εχω δοκιμασει. Αλλα οχι πιστευω οτι θα ημουν πολυ χειροτερη. Γιαυτο και καθομαι σπιτι μου και το βλεπω στην τηλεοραση
Αν οχι συγνωμη αλλα η αποψη σου ειναι για γελια.
Θα προτιμουσα τετοια σχολιακια να λειπουν. Αν εχεις αλλη αποψη, ειναι σεβαστη και να το συζητησουμε. Αλλα η αποψη σου ειναι για γελια ειναι τουλαχιστον υποτιμητικο και δεν χρειαζεται αυτην την στιγμη. Το φορουμ ειναι για να λεει ο καθενας την αποψη του. Εμενα η αποψη μου ειναι αυτη. Αν θες να το συζητησουμε εχει καλως, αν παλι οχι δεξου τουλαχιστον οτι εχω το δικαιωμα να λεω οτι θελω χωρις να παιρνω την εγκριση σου.
-
Αληθεια απο τους Monteiro και Karthikeyan ποιος θεωρεις οτι εχει περισσοτερες δυνατοτητες; Γιατι ο Πορτογαλλος ειναι μεχρι στιγμης το μοναδικο μετρο συγκρισης του Ινδου.
Γενικα η αξιολογηση ενος οδηγου δεν μπορει να περιλαμβανει μονο τον ενα χρονο στην F1 με μια ομαδα της πλακας. Υπαρχει παντα μια πορεια στις junior κατηγοριες που αποκαλυπτει σχεδον τα παντα. Για τον Monteiro λεει μετριος, για τον Karthikeyan λεει παντα πρωταγωνιστης αλλα ποτε πρωταθλητης (η επιπολαιοτητα που λεγαμε) και για τον Albers λεει σουπερ οδηγαρα. Αν εβλεπες μονο τι γινοταν περυσι αντε να το καταλαβεις.
-
Off-topic.
Είναι κανείς μέλος στο Team McLaren?
-
Επισημη 1η σημερα για την Midland στην Jerez...
-
1η ημέρα δοκιμών στη Jerez:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&article_id=9321&race_id=0
H Ferrari 0,5 δευτερόλεπτο εμπρός από όλα τα υπόλοιπα 8κύλινδρα μονοθέσια!
O Karthikeyan ταχύτερος του Rosberg!
Ωστόσο κανείς δεν ξέρει τι καύσιμα κουβαλούσαν και αν ο Γερμανός είχε τη δυνατότητα να οδηγήσει στο απόλυτο όριο με τις δοκιμές που διενεργούσε. Ο Ινδός σίγουρα είχε την ευκαιρία αυτή καθώς έκανε long runs (0 καύσιμα στο τέλος κάθε stint) και δεν δοκίμαζε κάτι ιδιαίτερο στο μονοθέσιο. Και πάλι όμως η επίδοση του Ινδού (αν και δε σημαίνει τίποτα) ήταν εντυπωσιακή -
Ο χρήστης fab έγραψε:
O Karthikeyan ταχύτερος του Rosberg!
δεν είναι έκπληξη αυτό για μένα, διότι ο Pizzonia που τον είχε δει είχε πει εδώ και αρκετό καιρό ότι ο Rosberg είναι πολύ αργός....
Χειμερινές Δοκιμές 2006