-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
GTI ειπα κατι που σε πειραξε? σε εθιξα? σε εβρισα? εβρισα κανεναν αλλον? ειπα κατι εκτος τοπικ?καταχρηση εξουσιας με αθλιο τροπο ονομαζεται αυτο. και δεν ειναι η πρωτη φορα.
μηπως τελικα και οι κ.κ μοντς ειναι φιλοΗΠΑμερικανοι? τους εχουν σαν προτυπο? καλα κανει ο Γαβριλ και μας εμπαιζει τοτε.
Όχι! Απλά είναι κάτι πράσσινο-γαλάζια μικρά ανθρωπάκια με δύο κεφάλια που έρχονται από το Βήτα του Κένταυρου και έχουν σκοπό να κατακτήσουν τη γη, διορίζοντας για διοικητές της τα 3 μικρά γουρουνάκια...
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ασχετο!
Αναρωτιέμαι τι προσπαθείς να αποδείξεις!
Αν δεν συμφωνεί είτε πες μας τι πιστεύεις είτε μην απαντάς!! [kouk]Χιούμορ έκανε ο Bruce,δεν νομίζω ότι προσέβαλε κανέναν.Μήπως το παρακάνουμε;
Βέβαια το παρακάνουμε. Με την ανοχή που δείχνουμε
Τα αραβικά έπρεπε να είχαν σβηστεί κι αυτά.
[moderator]
Αν πιστεύεις ότι προκαλούν πρόβλημα σβήστα.Ο κανονισμός πάντως δεν απαγορεύει να γράφουμε σε άλλη γλώσσα.Αυτό δεν κάνει και ο Γαβριλ;
Όχι ρε Κώστα δεν με προσέβαλες.Πλάκα μου κάνεις;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ασχετο!
Αναρωτιέμαι τι προσπαθείς να αποδείξεις!
Αν δεν συμφωνεί είτε πες μας τι πιστεύεις είτε μην απαντάς!! [kouk]Χιούμορ έκανε ο Bruce,δεν νομίζω ότι προσέβαλε κανέναν.Μήπως το παρακάνουμε;
Βέβαια το παρακάνουμε. Με την ανοχή που δείχνουμε
Τα αραβικά έπρεπε να είχαν σβηστεί κι αυτά.
[moderator]
Αν πιστεύεις ότι προκαλούν πρόβλημα σβήστα.Ο κανονισμός πάντως δεν απαγορεύει να γράφουμε σε άλλη γλώσσα.Αυτό δεν κάνει και ο Γαβριλ;
Όχι, ρητά δεν το απαγορεύει. Λέει όμως:
To 4T-Forum είναι ένα βήμα ελεύθερης, αν και όχι ανεξέλεγκτης, ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των μελών του. Ως τέτοιο βήμα, ενθαρρύνει τη συμμετοχή, τον επικοδομητικό διάλογο και την καλοπροαίρετη κριτική, όταν αυτά εκφράζονται με ευπρεπή και πολιτισμένο τρόπο.
-
Επικοδομητικός διάλογος στα αραβικά ΔΕΝ γίνεται, καθότι πιθανότατα είσαι ο μόνος που τα μιλάς. Το ίδιο ισχύει και για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ άλλη γλώσσα πλην της ελληνικής, η οποία είναι η ΜΟΝΗ γλώσσα που αντιλαμβάνεται και είναι σε θέσει να μιλήσει το 100% των χρηστών του παρόντος φόρουμ (εξαιρείται ένας (1) συγκεκριμένος αλλοδαπός χρήστης στην ενότητα του Ράλι Ακρόπολις που όμως δεν έχει καμία σχέση ο άνθρωπος με τα του παρόντος τόπικ).
-
η κριτική που δέχονται οι moderators από συγκεκριμένους χρήστες τον τελευταίο καιρό, απέχει αρκετά από το να μπορεί να χαρακτηριστεί 'καλοπροαίρετη'. Και είναι κρίμα, γιατί έχουν δείξει ΜΕΓΑΛΗ ελαστικότητα, προς ΟΛΟΥΣ.
-
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
**Αιροτοισυς:
Γηατύ οι Μοαμαιθανύ μοισούν τους Αμαιρηκανούς κε ωχι τους Έλυναις τους
Νορβειγούς τους Πωρτογάλους τους Αργαιντύνους ι τους Μαιξυκανέζους??**γραφε σε σωστα ελληνικα σε παρακαλω γιατι θα γινει καταχρηση εξουσιας και σε σενα.
η παντοφλα πεφτει συννεφο οπως φαινεται.
[ωφφ τοποικ]
Τα ελυνεικά μου ύνε παρώμηα με ελυνεικά άλον χροιστόν αιδό.
Αιξάλου στους κανονεισμούς δεν ανφέροι ωτι η ανωρθόγραφι τρόναι μπαν.
Δαιν παραβοιάζο καναίνα κανώνα δαιν πρωσβάλο καναίανα κε θα μου αιπιτραίψυς να γράφο ώπος εποιθειμό.Αιξάλου κε ο παιροίφυμως ΜΠΟΣΤ σε τέτηο στείλ αίγραφαι.
[/ωφφ τοποικ]Tο αιρωτοιμά μου παραμένυ γηαφτώ κε τω αίκανα μπώλντ.....
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ω ναι, σωστά!
Έκανες άσκηση στη χρήση αραβικών και φυσικά δεν είχες στόχο την ειρωνία
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ω ναι, σωστά!
Αινό αισύς που δαίχεσται οιπωδήξης τύ κάνουν σαι άλα σωβαρά φώρουμ χορείς αφτώς που πρωσβάλυ 20.000 μαίλοι να φάυ κλοτσηά που να πάη σοίναιφω δοικεούσται να ασχολύσται μαι τα ηρωνοικά αραβηκά του τζυ τει αοι.
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Ω ναι, σωστά!
Δίκιο έχεις.Ειρωνικά τα έγραψα,γιατί συνεχίζει να γράφει σε γλώσσα άλλη από την ελληνική,και υπα΄ρχουν παιδιά που δεν τον καταλαβαίνουν.Αν πιστεύεις ότι είναι τόσο κακό για τη λειτουργία του φορουμ τα αραβικά σε 2 ποστς(δεν τα έχω ποστάρει πουθενά αλλού) σβήστα.Μην χαλάμε τις καρδιές μας και το παραζαλίζουμε.
-
Σωστά το παραζαλίσαμε. Τέλος
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Οι Ευρωπαίοι Gabriel δεν είμαστε σύμμαχοι σου.Σύμμαχος του Μπους είναι ο Μπλερ και ο Μπερλουσκόνι.Αυτοί οι δύο και μόνο.Όλοι οι υπόλοιποι έχουμε ''γραμμένη'' την εξωτερική πολιτική του αμέρικά σου στα παλιά μας τα παπούτσα.Ας αφήσουν για μια ημέρα τις αμερικάνικες πρεσβείες ανα τον κόσμο χωρίς τους ''στρατούς'' που τις φρουρούν και θα δεις τι αυγό και γιαούρτι έχει να πέσει στις πολυτελείς εισόδους τους.
Αν ο μέσος αμερικανος είναι απογοητευμένος με την ευρωπαική στάση άντε να μην σου πω πόσο με λυπεί και πόσο με νοιάζει..
Τα παραπάνω που έγραψες,καλά τα έγραψες για να δουν και οι υπόλοιποι τί παραπληροφόρηση τρώτε καθημερινά και δεν το παίρνετε χαμπάρι.Αν ήσουν Έλληνας πάντως και ζούσες στην Ελλαδα και διάβαζες αυτά που γράφεις τώρα,θα λυπόσουν για το πώς σκέφτονται κάποιοι συνάνθρωποι σ'αυτόν τον ρημαδοπλανήτη.
That's exactly what I am talking about.
Τετοιες αντιληψεις ειναι το προβλημα μεταξυ ΗΠΑ/Ευρωπης σημερα. Και ειναι κακο και για τους δυο.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κατ' αρχήν να μην το γυρίσουμε πάλι στα προσωπικά.
Γνώμη του είναι GTI. Αφησε λοιπόν τις απαντήσεις στα Αραβικά και μείνε στα επιχειρήματά σου (έχεις!).Πουντα?
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Κατ' αρχήν να μην το γυρίσουμε πάλι στα προσωπικά.
Γνώμη του είναι GTI. Αφησε λοιπόν τις απαντήσεις στα Αραβικά και μείνε στα επιχειρήματά σου (έχεις!).Πουντα?
Την παροιμία περί σπιτιού, κρεμασμένου και σκοινιού την ξέρεις;
-
Νάτα.
Πάντως μπαγάσα στην ποδιά σου σφάζονται παληκάρια.Μπράβο σου.
Στο ζουμί τωρα.Κακό για τους Ευρωπαίους γιατί είναι;
-
Ο χρήστης χχχχχ έγραψε:
Εαν πρεπει greo να πρεπει να αποδειξω οτι η ανωτατη εκπεδευση στις ΗΠΑ και το επιπεδο υγειας στις ΗΠΑ ειναι σε ανωτερο βαθμο απο οτι αυτα της Ευρωπης, τοτε εχουμε πολυ βασικοτερα 'προβληματα' απο τα αλλα που συζηταμε.
Το παραπανω ειναι τοσο elementary που ουτε καν θα το σχολιασω.
Ειναι τοσο elementary που το σχολιαζει Η CIA στο περιβοητο world factbook της:
Ελλαδα:
Μεσος ορος ζωης 79.9 χρονια
ΗΠΑ:
Μεσος ορος ζωης 77.7 χρονιαΓια να δουμε και την εκπαιδευση:
Αναλφαβητισμος:
Ελλαδα 2,5%
ΗΠΑ 3%Αυτο πρακτικα σημαινει οτι για να καλυψουν οι ΗΠΑ αυτο το 0.5% θα επρεπε να ειχαν 1.500.000 λιγωτερους αναλφαβητους.
Παμε τωρα και στην υγεια
Βρεφικη θνησιμοτητα:
Ελλαδα 5.53 θανατοι στις 1000 γεννησεις
HΠΑ 6.50 θανατοι στις 1000 γεννησειςΒεβαια υπαρχει η πιθανοτητα καποιος κομμουνιστης χακερ να αλλοιωσε τα στοιχεια στο site της CIA.
Φυσικα τα στοιχεια ειναι συντριπτικα υπερ της Ευρωπης.ΠΗΓΗ:
**
http://www.cia.gov
** -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γαβριήλ, απαντάω όταν χρειάζεται. Και οι περισσότεροι αναφέρουν αυτά που πιστεύω κι εγω. Οπότε δεν χρειάζεται να τα επαναλαμβάνω.
Dude, μου ειπες πχ οτι συμφωνεις εν μερη με τον συγγραφεα. Σε ρωταω, που και δεν απαντας. Τι απανταω τοτε? Να 'σε γραψω' και εγω οπως εσυ και ετσι να μην χανουμε χρονο. Εγω απαντησα ρωτησα και σχολιασα σε αυτα που εγραψες σχεδον σε επιπεδο προταση προς προταση. Εσυ εγραψες τιποτε πισω σε αυτο. ΟΚ. Whatever...
Να αναφέρω όμως κάτι.
Λές ότι αν κάποιος σε απειλεί έχεις δικαίωμα να τον συντρίψεις. Σωστά. Συμφωνώ.Δεν κανεις πλακα ετσι?
ΟΚ, ΟΚ πλακα κανω εγω, αλλα οντως μου φανηκε λιγο περιεργο που συμφωνεις με το παραπανω. Χαιρομαι.
Η διαφορά όμως σε αυτό που υποστηρίζεις με αυτό που υποστηρίζουν οι υπόλοιποι έχει να κάνει με τους λόγους που το κάνει κάποιος και με το αν πράγματι απειλείται (ή λέει ότι απειλείται για να βρει δικαιολογία).
ΟΚ. Πες μου εσυ που ειναι η δηθεν-απειλη και που η δικαιολογια και για πιο λογο ειναι δικαιολογια?
Η άποψή σου ότι οι ΗΠΑ πολεμάνε την παγκόσμια τρομοκρατία για να κάνουν τον κόσμο ασφαλέστερο, και να επαναφέρουν την Δημοκρατία σε διάφορες χώρες, με βρίσκει εντελώς αντίθετο.
Γιατι?
Οι ΗΠΑ ονομάζουν όποιον τους βολεύει τρομοκράτη (και αυτούς που είναι και αυτούς που δεν είναι)
Οριστε και παλι να παγιδευομαστε στον ορισμο τρομοκρατη. Unbelievable!
Τοτε να σε ρωτησω, ποιοι ειναι αυτοι που ονομασαμε τρομοκρατες και ΔΕΝ ηταν? Για να δουμε εαν παρω απαντηση σε αυτο.
και εισβάλουν σε χώρες εν ονόματι της Δημοκρατίας, χωρις να τους το έχει ζητήσει κανείς.
Χωρις να το εχει ζητησει κανεις?
Σορρυ, αλλα σε θεματα πολεμου και εθνικης ασφαλειας πρεπει να μας ζητησει καποιος να μπουμε καπου? Η Ελλαδα εαν επρεπε να επιτεθει της Τουρκιας θα ρωτουσε την Αλβανια πχ?
Δεν καταλαβαινω...
Αυτό που πιστεύω εγω είναι ότι προστατεύουν τα οικονομικά τους συμφέροντα.
Πως? Μπορεις να εξηγησεις αυτην την καραμελα. Πως? Διοτι ακουγεται πολυ βολικο για τους αντι. Αν και το εχουμε συζητησει στο αλλο θρεντ και μετα κλειδωθηκε. Γιαυτο και σου ειπα οτι τι θα γινει με μερικα απο τα ωραια μυνηματα μεσα στο θρεντ. You, once again, blew me off.
Και καλά κάνουν. Και η Ελλάδα αυτό θα περίμενα να κάνει αν ήταν υπερδύναμη και μάλιστα η μοναδική.
Ξανα. Εαν μιλαμε για θετικα συμφεροντα, τοτε συμφωνω και εγω. Ομως ο πολεμος προς την τρομοκρατια δεν ειναι για επεκταση οικονομικων, αλλα για αμυνα ΚΑΙ του οικονομικου θεματος. Εμεις δεν θελουμε τιποτε απο τις χωρες αυτες, εκτος απο σταθεροτητα. Την οικονομια μας ξερουμε πως να την κανουμε νουμερο ενα και να την κρατησουμε εκει. Το εχουμε αποδειξη αλλωστε. Οχι?
Το να παω σε πολεμο που κοστιζει ενα τονο χαρτονομισματα, πως βοηθαει την οικονομια μονο οι λιμπεραλς ξερουν.
Αν ίσχυε αυτό που λές, τότε θα πρέπει να μου εξηγήσεις γιατι δεν έχουν επέμβει ακόμα στο Πακιστάν, στο Ιράν, στην Βόρεια Κορέα, στην Λιβύη, στις περισσότερες Αφρικανικές χώρες κλπ κλπ!
Για το Ιραν ειναι καυτο το θεμα και η Ευρωπη εαν δεν εχεις καταλαβει ειναι μαζι μας 100%. Ειπαμε, διπλωματια πρωτα πριν το ξυλο. Εχουμε ανοιξει το θεμα διπλωματια εδω και χρονια. Το σκινι ομως εχει οριο και παλι ειμαι σιγουρος οτι η Ευρωπη θα μας αφησει παλι μονους. No problem. Stay back. We're moving ahead.
Για τωρα ομως ειμαστε συμφωνοι 100%. Αρα τι θες τωρα για το θεμα Ιραν? ΠΟυ το προβλημα? Ακομη και οταν οι πολιτικοι μας συμφωνουν, εσεις βρισκετε να κανετε θεματα? Ή λαθος καταλαβα παλι?
Για το Πακισταν. Το θεμα Αφγανισταν το 2001, εγινε η ευκαιρια για να γινει το Πακισταν ενας απο τους critical συμμαχους εναντια στην τρομοκρατια. Το παρε δωσε ενδυναμωθυκε περετερω και οσο περναει ο καιρος τοσο καλυτερα πανε οι σχεσεις με το Πακισταν. Υπαρχουν προβληματα εκει? Τεραστια. No doubt. Αλλα γιατι θες να δεις εμας να μιλαμε για πολεμο με το Πακισταν ακριβως? Απαντησε.
Λιβυη. Παρακολουθεις καθολου τα νεα? Δεν ειδες τις εξελιξεις με την συγκεκριμενη χωρα? Εχουν παραδωσει ολο τους το πυρηνικο προγραμα σε εμας (οχι μονο στον ΟΗΕ), και οτι αλλα προγραματα ειχαν, εδωσαν access σε οτιδηποτε θελαμα access to, και οι σχεσεις απο 100% αρνητικες εχουν αλλαξει κατα πολυ προς το καλυτερο. Και αυτο το χρωστεαι ΟΛΗ η ανρθωποτητα (οχι μονο οι ΗΠΑ) στην κυβερνηση Μπους 100% by the way. Διαβασες τιποτε στα ΜΜΕ να το διαφημησουν, το ποσο πιο ασφαλεις εισαι σημερα ΚΑΙ εσυ, λογο αυτων των εξελιξεων? Μπα... Εδω εσυ μιλας γιατι δεν μπενετε στην Λιβυη. Ακομη νομιζεις οτι οι σχεσεις ηταν αυτες που ηταν μολις 2 χρονια πριν. Φαντασου...
Β. Κορεα. Ιδια ερωτηση. Δεν βλεπετε εκει καθολου τις κινησεις των ΗΠΑ? Ο Κλιντον προσπαθησε βασικα να τους 'αγορασει'. Τον κρεμασαν και τον προδωσαν, οπως ελεγαν οι Ρεπουμπλικανοι οτι θα γινοταν. Ο Κλιντον δηλαδη ακολουθησε την σταση της Ευρωπης και του ΟΗΕ. Και ενω επι Κλιντον η Β. Κορεα ηταν εδω που ειναι τωρα το Ιραν οσον αφορα το πυρηνικο τους προγραμα, τωρα ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6 ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ και ποιος ξερει ποσες θα εχουν αυριο. Αρα, ΕΓΩ πρεπει να ρωταω ΕΣΕΝΑ, τι κανει η Ευρωπη και η Ελλαδα για το θεμα. Γιατι δηλαδη εγω (ΗΠΑ) πρεπει παντα να ειμαι υπευθηνοι για ολα τα φιδια του κοσμου.
Οταν τα βγαζουμε απο την τρυπα ακουμε της αρκουδας το πρηξιμο και τον πολιτικο πολεμο επισης και οταν δεν κανουμε κατι, παλι το ιδιο. Ενω εσεις πινετε φραπε!
Αλλα, στην πραγματικοτητα. Οι ΗΠΑ και η κυβερνηση Μπους εργαζοντε περα απο σκληρα με αυτα που θα μπορουσαν να κανουν αυτη την στιγμη μετα το ΦΙΑΣΚΟ Κλιντον για το θεμα Β. Κορεα. Οταν θα πρεπε να τρωγανε ξυλο, το 1999 (καπου εκει) αφεθηκαν ελευθεροι με υποσχεσεις και υπογραφες για θεωριες. ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ? Να μπω σε πυρηνικο πολεμο? Ισως και αυτο να γινει ομως. Οταν δεν υπαρχει αλλη εκλογη ομως. Και παλι μαντεψε ποιος θα ειναι στην πρωτη γραμη Νικο. Η Ελλαδα, ειναι η λαθος απαντηση παντως οπως το καταλαβαινεις και κατι μου λεει οτι η Γαλλια, Γερμανια και ισως και Ρωσσια ισως να ειναι οι λαθος απαντησεις.
Αρα τι σημενουν ολα αυτα? Οτι εμεις μπηκαμε στο Αφγαν. και στο Ιρακ για οικονομικους λογους? Πως ακριβως?
Και πρόσεχε. Δεν αναφέρομαι στον λαό. Στους Αμερικανούς γενικώς.
Αλλά σε εκείνους που παίρνουν τις αποφάσεις (π.χ. τον Ράμσφελντ, που τον θεωρώ το χειρότερο είδος πολιτικού. Αυτού που μέσω της πολιτικής του θέσης κάνει λεφτά με τις επιχειρήσεις του).Γιατι και πως ΔΕΝ αναφερεσαι στον λαο ακριβως? Ο λαος εδωσε το πρασινο φως και στον Μπους και στον Ραμσφελντ να κανουν αυτα που κανουν ΔΥΟ φορες. Γιατι οχι στον λαο? Οι εκλογες εδω ακριβως ΤΙ μυνημα εστειλαν σε εσας? Οτι οι πολιτικοι εδω βγαινουν μεταξυ τους και οτι υπαρχει φασισμος εδω? Δεν καταλαβαινω πως ακριβως σκεφτεσται πολλες φορες.
Και ακόμα μια διαφορά μας.
Εγω δεν θεωρώ κανένα σύστημα σαν κακό και καταστροφή.
Είτε καπιταλισμός είτε σοσιαλισμός, υπάρχουν καλά και κακά.Ουτε εγω. Γιατι το γραφεις αυτο?
Εσυ όμως θεωρείς οιδήποτε άλλο εκτός του καπιταλισμού, εκ των προτέρων αποτυχία και κακό!
Και σε αυτό διαφωνώ.Ποτε εγραψα εγω κατι τετοιο. Μολις σε αυτο το ιδιο το θρεντ εγραψα οτι φυσικα και βλεπω μειονεκτηματα με τον καπιταλισμο ακομη και με την ιδια την Δημοκρατια. Επηδει δεν μου εδωσε κανεις την ευκαιρια να μιλησω για αυτο, εσυ υποθετεις οτι δεν εχω προβλημα? Γιατι παλι λαθος υποθεσεις για το χειροτερο?
Αυτο που πιστευω ειναι οτι ο καπιταλισμος σε συνδυασμο με την Δημοκρατια και Ελευθερια λογου ειναι ο καλυτερος συνδυασμος για την επιτυχια ενος λαου. Καλυτερος απο τον Σοσιαλισμο κατα πολυ και μπορω να το δικαιολογησω. Και σου ειπε εαν θες πες μου εσυ γιατι ο Σοσιαλισμος ειναι καλυτερος να σου πω και εγω γιατι δεν ειναι. Let's do it
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
(...)Αλλά σε εκείνους που παίρνουν τις αποφάσεις (π.χ. τον Ράμσφελντ, που τον θεωρώ το χειρότερο είδος πολιτικού. Αυτού που μέσω της πολιτικής του θέσης κάνει λεφτά με τις επιχειρήσεις του).
Αποδεδειγμένα στις ΗΠΑ συναντούμε τη χείριστη μορφή διαπλοκής, τόσο απροκάλυπτη, που προκαλεί οργή.
Μέλη της κυβέρνησης, έχουν μετοχικό μερίδιο σε βιομηχανίες όπλων.Ποιοι ειναι αυτοι που εχουν μετοχες που ακριβως? Για δωσε στοιχεια.
-
Στελέχη της κυβέρνησης, όπως ο Ράμσφελντ και ο Γουλφοβιτς, είναι αυτοί που επί της ουσίας διοικούν, κατευθύνοντας τον πρόεδρό τους, προς τα εκεί που επιθυμούν.
Οριστε?
Που τα βρισκεις σε συ αυτα εξυπνε? Που μου τα γραφεις και με σιγουρια.
Εχεις στοιχεια για οτιδηποτε απο αυτα που γραφεις?
Ο Μπους και οπως και καθε Προεδρος ειναι αυτος που περνει τις τελικες αποφασεις για τα παντα που περνανε απο το (οβαλ) γραφειο του. Οι συμβουλοι παντα υπαρχουν και παντα συμβουλευουν. Εσενα τι σε κανει να νομιζεις οτι ο Ραμ και ο Γουλφ 'κυβερνανε'?
-
Φυσικά, και τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, αυτά που έχουν μεγάλη απήχηση στο σύνολο του λαού, είναι πλήρως ελεγχόμενα, τόσο ως προς τις ειδήσεις που προβάλλουν, όσο και ως προς τις εικόνες που τεχνηέντως υποβάλλουν.
Δεν πας καλα εσυ φιλε.
Στοιχεια εχεις για οτιδηποτε απο την προπαγανδα που γραφεις ?
-
Υπάρχουν βάσιμα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ακόμα και τα βίντεο με τους αποκεφαλισμούς, -αμέσως μετά την κατάληψη του Ιράκ-, που προβλήθηκαν ήταν επίπλαστα, κατασκευασμένα προκειμένουν να αποτελέσουν το κίνητρο της αντεκδίκησης.Ε ναι. Οπως και τα στοιχεια για το οτι ποτε δεν πηγαν οι ΗΠΑ στο φεγγαρι και αλλα τετοια.
Αυτοι ειναι οι συμμαχοι μας Νικο. ΑΥτοι
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
(...)Αλλά σε εκείνους που παίρνουν τις αποφάσεις (π.χ. τον Ράμσφελντ, που τον θεωρώ το χειρότερο είδος πολιτικού. Αυτού που μέσω της πολιτικής του θέσης κάνει λεφτά με τις επιχειρήσεις του).
Αποδεδειγμένα στις ΗΠΑ συναντούμε τη χείριστη μορφή διαπλοκής, τόσο απροκάλυπτη, που προκαλεί οργή.
Μέλη της κυβέρνησης, έχουν μετοχικό μερίδιο σε βιομηχανίες όπλων. Και ένα από τα κίνητρα της αμερικανικής κυβέρνησης πριν εισβάλει στο Ιράκ, ήταν ακριβώς αυτό: μία μοναδική ευκαιρία για την πολεμική βιομηχανία, να αυξήσει την παραγωγή της και κατά συνέπεια και τα κέρδη της.
Στελέχη της κυβέρνησης, όπως ο Ράμσφελντ και ο Γουλφοβιτς, είναι αυτοί που επί της ουσίας διοικούν, κατευθύνοντας τον πρόεδρό τους, προς τα εκεί που επιθυμούν.
Φυσικά, και τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, αυτά που έχουν μεγάλη απήχηση στο σύνολο του λαού, είναι πλήρως ελεγχόμενα, τόσο ως προς τις ειδήσεις που προβάλλουν, όσο και ως προς τις εικόνες που τεχνηέντως υποβάλλουν.
Υπάρχουν βάσιμα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία ακόμα και τα βίντεο με τους αποκεφαλισμούς, -αμέσως μετά την κατάληψη του Ιράκ-, που προβλήθηκαν ήταν επίπλαστα, κατασκευασμένα προκειμένουν να αποτελέσουν το κίνητρο της αντεκδίκησης.Οπως άλλωστε και η 'μαρτυρία' της 'νοσοκόμας' σε Νοσοκομείο του Κουβέϊτ, ότι οι Ιρακινοί σκοτώνανε μωρά στις θερμοκοιτίδες, στον Α' Πόλεμο στον Κόλπο. Για να αποδειχθεί ότι ήταν η κόρη του Κουβετιανού πρέσβη!!!
Οριστε?
-
Νο.1 οικονομια και @@δια καλαβρεζικα.....
Ο αποδεδειγμενα ηλιθιος πηγε στη Κινα να παρακαλεσει τους Κινεζους να κανουν κατι ωστε να μειωθει το εμπορικο ελλειμα της χωρας των γελαδαρηδων που το 2004 ξεπερασε τα 200 δις δολλαρια....
Και μετα δεν εβρισκε τη πορτα να φυγει
Περί ΗΠΑ... (ξανά...)