-
ΣΚ θα έχω το 205 ετοιμο για πρώτη δοκιμή.
-
Για όποιον ενδιαφέρεται
205 Gti
Μοτέρ : 1.6gti μαμα + δεύτερο μοτέρ για ανταλλακτικά.
Roll cage :8 σημειων σχεδιασμενο σε υπολογιστη 'Κολλητό' + βασεις για τα καθισματα τυπου wrc καθως και βαση για την μπαταρια.
Καρότσα : Ραμένη με ενισχυσεις.
Ζάντες 14 και 15 μαμα
Δευτερο ολοκληρο αμαξι, γνησιο 1.9 205 gti για ανταλλακτικα
Το αυτοκινητο ειναι ανακατασκευασμενο το αμαξωμα κολλες,ασταρι,βαφη.
Ταμπλο ανακατασκευασμενο απο carbon και αλκανταρα.
Θεση του πισω τροχου απο carbon.
Ειναι υπολογισμενη και η παραμικρη λεπτομερεια για την βελτιωση του κεντρου βαρους.
http://img98.imageshack.us/img98/107/dscn6678gt6.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/8900/dscn6138ow0.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/7411/dscn6139sm0.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/8697/dscn6689zw9.jpg
http://img98.imageshack.us/img98/4372/dscn6677mh8.jpg
Τιμη. 5000 6974 122 800 Ανδρεας[/img] -
Ο χρήστης takinennn έγραψε:
Για όποιον ενδιαφέρεται205 Gti
Μοτέρ : 1.6gti μαμα + δεύτερο μοτέρ για ανταλλακτικά.
Roll cage :8 σημειων σχεδιασμενο σε υπολογιστη 'Κολλητό' + βασεις για τα καθισματα τυπου wrc καθως και βαση για την μπαταρια.
Καρότσα : Ραμένη με ενισχυσεις.
Ζάντες 14 και 15 μαμα
Δευτερο ολοκληρο αμαξι, γνησιο 1.9 205 gti για ανταλλακτικα
Το αυτοκινητο ειναι ανακατασκευασμενο το αμαξωμα κολλες,ασταρι,βαφη.
Ταμπλο ανακατασκευασμενο απο carbon και αλκανταρα.
Θεση του πισω τροχου απο carbon.
Ειναι υπολογισμενη και η παραμικρη λεπτομερεια για την βελτιωση του κεντρου βαρους.Τιμη. 5000 6974 122 800 Ανδρεας[/img]
ολα μαζι 5000???
-
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ....... ΟΤΑΝ ΤΟ 2016 ΘΑ ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΕΝΤΣ ΚΑΠ (ΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΤΕ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ), ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ 205 ΣΟΥΠΕΡ ΟΕΟ , ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ
ΑΝΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ , ΚΟΥΝΗΘΗΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ..ΤΟ ΛΑΜΠΑΤΟΥΕΕΡ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ....... ΟΤΑΝ ΤΟ 2016 ΘΑ ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΕΝΤΣ ΚΑΠ (ΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΤΕ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ), ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ 205 ΣΟΥΠΕΡ ΟΕΟ , ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥΑΝΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ , ΚΟΥΝΗΘΗΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ..ΤΟ ΛΑΜΠΑΤΟΥΕΕΡ
Έλα ντε...
Μου άρεσε το καλό κλίμα που είχαμε στην πρώτη συνάντηση... Στράφι... -
οντως...που εξαφανιστηκατε ολοι,ρε παιδια???
-
Ο χρήστης nightmare@106sportclub έγραψε:
οντως...που εξαφανιστηκατε ολοι,ρε παιδια???μην φωναζεις ρε nightmare και τους ξυπνησεις.....αστους στον υπνο τους διοτι αν τους ξαγρυπνησεις καηκαμε...θα θελουν και αλλη συναντηση και ποιος τρεχει τωρα παλι στο zepelin....
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
οντως...που εξαφανιστηκατε ολοι,ρε παιδια???
μην φωναζεις ρε nightmare και τους ξυπνησεις.....αστους στον υπνο τους διοτι αν τους ξαγρυπνησεις καηκαμε...θα θελουν και αλλη συναντηση και ποιος τρεχει τωρα παλι στο zepelin....
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ....... ΟΤΑΝ ΤΟ 2016 ΘΑ ΠΡΟΚΥΡΗΧΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΦΡΕΝΤΣ ΚΑΠ (ΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΤΕ ΑΠ'ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ), ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΤΖΕΚΤ 205 ΣΟΥΠΕΡ ΟΕΟ , ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ΤΟΥ
ΑΝΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ , ΚΟΥΝΗΘΗΤΕ ΤΟ ΦΩΣ ..ΤΟ ΛΑΜΠΑΤΟΥΕΕΡ
Έλα ντε...
Μου άρεσε το καλό κλίμα που είχαμε στην πρώτη συνάντηση... Στράφι...Προσωπικα δεν με απασχολει ιδιαιτερα, γιατι το 106 τρεχει και Α. Απο πλευρας μου, ειτε με FMC, ειτε χωρις, δεν αλλαζουν πολλα. Οταν καταφερω (απο οικονομικης αποψεως), να το ετοιμασω, θα το τρεξω. Μεχρι τοτε, μενει στο γκαραζ.
Και δεν ημουν και στη συναντηση....
-
Τρεις λαλούν και δυό χορεύουν...
-
Πάντως η κατάσταση είναι λίγο ρευστή αυτή τη στιγμή και ο δισταγμός κάποιων αναμενόμενος....
Ίσως κάποια ανακοίνωση ύπαρξης χορηγών για το cup, να βοηθούσε την κατάσταση....
Μπορεί να μην συμμετέχω συνεχώς στο συγκεκριμένο topic, αλλά πραγματικά σκέφτομαι και προσπαθώ να βρω οτιδήποτε θα μπορούσε να βοηθήσει στην υλοποίησή του....
-
οσοι θα ηθελαν πραγματικα να τρεξουν θα ειχαν τρεξει ηδη...δεν θα περιμεναν το cup για να τρεξουν...και δεν μιλω για τους πιτσιρικαδες που τωρα προσπαθουν κατι να κανουν....
οποτε τα λεμε .....ο καθενας μονος του...!!!
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
οσοι θα ηθελαν πραγματικα να τρεξουν θα ειχαν τρεξει ηδη...δεν θα περιμεναν το cup για να τρεξουν...και δεν μιλω για τους πιτσιρικαδες που τωρα προσπαθουν κατι να κανουν....οποτε τα λεμε .....ο καθενας μονος του...!!!
Να μαζεψουν κανα φραγκο προσπαθουν ....
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
οσοι θα ηθελαν πραγματικα να τρεξουν θα ειχαν τρεξει ηδη...δεν θα περιμεναν το cup για να τρεξουν...και δεν μιλω για τους πιτσιρικαδες που τωρα προσπαθουν κατι να κανουν....
παντως το καφεδακι το πινουμε στο zepelin ετσι για το γαμωτω.
http://www.rsportscars.com/foto/03/m3gtr01_08.JPG -
Αγαπητέ fotis-84, μια φιλική συμβουλή....
Οδήγησε πιο ψύχραιμα και ήρεμα απ' ότι απαντάς....
Θα πας πολύ πιο γρήγορα....
-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
παντως το καφεδακι το πινουμε στο zepelin ετσι για το γαμωτω.
http://www.rsportscars.com/foto/03/m3gtr01_08.JPGΤι τρελα εχεις εσυ με το Μ3 ...?
Δεν τρεχεις μ' αυτο το πραμα FMC, στο ξεκαθαριζω !!!!! -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Αγαπητέ fotis-84, μια φιλική συμβουλή....Οδήγησε πιο ψύχραιμα και ήρεμα απ' ότι απαντάς....
Θα πας πολύ πιο γρήγορα....
εσυ που ησουν στην συναντηση κυριε πουντο??εσυ δεν ηθελες να συμμετεχεις στο cup?γιατι δεν εκανες και ενα βημα παραπερα απο το να γραφεις μονο προτασεις και αποψεις??εγω πηγα στη συναντηση ,ειδα πολυ καλο κλιμα και ατομα που ηταν προθυμα να βοηθησουν...αλλα οταν ηρθε η ωρα να αναλαβει καποιος επισημα κατι λακισαν ολοι....και εξαφανιστηκαν....διαβασε και προηγουμενες δημοσιευσεις και θα καταλαβεις ποιος ηθελε πιο πολυ να γινει...αλλα μονος μου με δυο τρεις αλλους δεν μπορουμε να κανουμε cup...
-
Το οτι δεν γραφουμε τιποτα εδω,δε σημαινει επισης τιποτα.
Κατα διαβολικη συμπτωση σημερα ειδα την Ελενη Μαλακταρη και μου ειπε οτι θελει και τουλαχιστον απο πλευρας της δεν εχει αλλαξει κατι.
Το ιδιο και απο τη δικια μου. -
Οταν θέλεις καπ, ανακοινώνεις κανονισμό,τυχόν παροχές,τυχόν χορηγούς,πρόγραμμα, δίνεις μια προθεσμία για υποβολή συμμετοχών και ανάλογα με την ανταπόκριση ή προχωράς παρακάτω ή εγκαταλείπεις το προτζεκτ. Αυτή είναι η λογική αλληλουχία των πραγμάτων.Πραγματικά πιστεύω ότι υπάρχει καλή διάθεση από αρκετούς, αλλά χρειάζεται κάτι χειροπιαστό, με καθαρό προϋπολογισμό για να πει ο άλλος 'ναι, μπορώ ή όχι ευχαριστώ'. Το ότι κάποιος δεν μπόρεσε να έρθει, δεν σημαίνει αυτομάτως ότι δεν ενδιαφέρεται.....
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Το οτι δεν γραφουμε τιποτα εδω,δε σημαινει επισης τιποτα.
Κατα διαβολικη συμπτωση σημερα ειδα την Ελενη Μαλακταρη και μου ειπε οτι θελει και τουλαχιστον απο πλευρας της δεν εχει αλλαξει κατι.
Το ιδιο και απο τη δικια μου.ρε λευτερη, εδω ο sidobre ελεγε οτι το αργοτερο μεσα στον νοεμβριο πρεπει να εχουμε ετοιμο το καταστατικο με κανονισμους κτλ....αλλα μεχρι τωρα σχεδον μεσα νοεμβρη κανενα club δεν θελει να παρει καμια πρωτοβουλια...
FRENCH MAKERS CUP (FMC)