-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
Το οτι δεν γραφουμε τιποτα εδω,δε σημαινει επισης τιποτα.
Κατα διαβολικη συμπτωση σημερα ειδα την Ελενη Μαλακταρη και μου ειπε οτι θελει και τουλαχιστον απο πλευρας της δεν εχει αλλαξει κατι.
Το ιδιο και απο τη δικια μου.ρε λευτερη, εδω ο sidobre ελεγε οτι το αργοτερο μεσα στον νοεμβριο πρεπει να εχουμε ετοιμο το καταστατικο με κανονισμους κτλ....αλλα μεχρι τωρα σχεδον μεσα νοεμβρη κανενα club δεν θελει να παρει καμια πρωτοβουλια...
ΟΠΟΤΕ τι ακριβώς το θέλουμε το κλαμπ?
Γιατί τα 9-10 άτομα που ενδιαφερόμαστε **είμαστε **ένα μάτσο ηλιθίων και ανίκανων?
Βρε σεις, δεν έχουμε καθόλου δικές μας δυνάμεις??? -
στη συναντηση αν θυμαμαι καλα ηταν 2 εκπροσωποι απο club και εδειξαν ενδιαφερων,τι εγινε τωρα ναυαγησε το ολο εργο,επαψε να υπαρχει ενδιαφερων?επισης ηταν να συνταξουν καποιες προτασεις για καποιους χορηγους κτλ,ολα αυτα απ'οτι καταλαβα ηταν της ωρας του καφε..........
-
Απορίες
- Γιατί χρειάζεσται τα κλάμπ?
- Έγινε δεύτερη συνάντηση?
- Πολλά άτομα δεν μπαίνουν στο ίντερνετ άλλα μπορεί να μην ξέρουν να το χρησιμοποιούν ακόμη.
Πριν καμια 20ρια μέρες που διάβασα για αυτό εδώ ενημέρωσα τον ξάδερφο μου που έχει ένα 106 Ν2, του είπατε να στείλει το κινητό του -δεν θυμάμαι όνομα- που έχει ένα πασάτ στην υπογραφή του, το έστειλε, αν κάνετε συνάντηση και δεν ενημερωθεί, πως θα έρθει? Η μήπως είνα ιυποχρεομένως να μπαίνει να διαβάζει εδω μέσα?
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε μου φαίνεται!
-
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
στη συναντηση αν θυμαμαι καλα ηταν 2 εκπροσωποι απο club και εδειξαν ενδιαφερων,τι εγινε τωρα ναυαγησε το ολο εργο,επαψε να υπαρχει ενδιαφερων?επισης ηταν να συνταξουν καποιες προτασεις για καποιους χορηγους κτλ,ολα αυτα απ'οτι καταλαβα ηταν της ωρας του καφε..........Θα ηθελα αρχικα να ξεκαθαρισω τη θέση μου, ώστε να αποφύγουμε παρεξηγήσεις.
Στην συνάντηση ήταν 2 εκπροσωποι clubs. Ενας εξ'αυτων εγώ, που ξεκαθάρισα ότι την παρούσα περίοδο δεν ενδιαφερόμαστε να εμπλακούμε άμεσα (με αυτόν τον τρόπο που συμφωνήσαμε ότι πρέπει να εμπλακεί και να αναλάβει ευθύνες ο οργανωτης) στην διοργάνωση.
Οπως μπορουσα να βοηθησω (και φυσικα με προβολή και στηριξη με συμμετοχές θα το έκανα/κάναμε σαν club).
Τώρα...
Μετά απο απουσία λίγων ημερών (έχουμε ηδη παρατησει άλλες υποχρεώσεις για το χώρο του αυτοκινήτου) μπαίνω και διαβάζω αυτά.Ας μην καταλήγουμε σε τέτοιες αντιδράσεις παιδια.
Αλλωστε, αρκετοί απο εμάς ενδιαφερθηκαν και περίμεναν μία δεύτερη συναντηση η οποια θα οργανωνόταν απ'οτι είχα καταλάβει απο όσους συνεβαλα στην συλληψη του εγχειρήματος.
Εντελώς φιλικά,
Νίκος.ΥΓ. Θα συμφωνήσω με τον Τιμο στο ότι αρκετοί απο εμας θα τρέξουμε όπως και να'χει. Οπότε μερικά απο τα σχόλια είναι κάπως άκυρα.
-
Μια που είμαι αυτός 'που έχει ένα πασάτ στην υπογραφή του' να σας πω και εγώ κάποια πράγματα.
Είναι εξαιρετικά αποκαρδιωτικό να ακούμε όλα αυτά τα σχόλια και μάλιστα και από μερικούς πρωτεργάτες της ιδέας του FMC την στιγμή που είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του εγχειρήματος.
Δεν μπορώ να αντιληφθώ την αναγκαιότητα των τελευταίων αυτών σχολίων, στο βωμό της φραπεδιάς και του αραλικιού να'ουμμμ.
Σας έχω ήδη πει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από 2 υποψήφιους promoters να αναλάβουν την προώθηση του θεσμού. Το θέμα αυτό δεν έιναι απλό και παρότι έχουν deadline μέχρι τέλος Νοεμβρίου για τις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ προτάσεις τους, ήδη υπάρχουν εξελίξεις και λογικά θα έχουμε νέα μέχρι το επόμενο ΣΚ (που είναι και το Πρωτάθλημα Ταχύτητας - F2F στα Μέγαρα και ξεκολλήστε τους πισινούς σας από την καρέκλα και ελάτε στην πίστα να τα πούμε από κοντά).
Μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο των ή του promoter που θα προχωρήσει το θέμα, θα υπάρξει ΑΜΕΣΑ και συνάντηση και πλήρης ενημέρωση με απόλυτη διαφάνεια.Τι βιασύνη είναι αυτή που έχει πιάσει μερικούς υποψήφιους συμμετέχοντες και αρκετούς άλλους παρατρεχάμενους θεατές - σχολιαστές - παντογνώστες δεν μπορώ να καταλάβω...
Αν κάποιοι θεωρούν ότι είναι απλό να στηθεί ένα Cup, ας το στήσουν, ας το παρουσιάσουν, να τους πούμε και μπράβο και αν μας αρέσει να συμμετέχουμε κιόλας!!
Σε κάθε άλλη περίπτωση ισχύει το 'καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς'. -
Παιδιά.. hold your horses!
Μην αφηνιάζουμε..
Σαφώς και δεν είναι απλό κάτι τέτοιο, και νομίζω ότι όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι η επιτυχία, ή για την ακρίβεια η πραγματοποίηση του cup αυτού είναι αβέβαιη (λόγω δυσκολίας).
Δεν έχει όμως νόημα να ανεβάζουμε τους τόνους.
Ετσι δεν είναι? -
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Μια που είμαι αυτός 'που έχει ένα πασάτ στην υπογραφή του' να σας πω και εγώ κάποια πράγματα.
Είναι εξαιρετικά αποκαρδιωτικό να ακούμε όλα αυτά τα σχόλια και μάλιστα και από μερικούς πρωτεργάτες της ιδέας του FMC την στιγμή που είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχουν καταλάβει το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του εγχειρήματος.Δεν μπορώ να αντιληφθώ την αναγκαιότητα των τελευταίων αυτών σχολίων, στο βωμό της φραπεδιάς και του αραλικιού να'ουμμμ.
Σας έχω ήδη πει ότι υπάρχει ενδιαφέρον από 2 υποψήφιους promoters να αναλάβουν την προώθηση του θεσμού. Το θέμα αυτό δεν έιναι απλό και παρότι έχουν deadline μέχρι τέλος Νοεμβρίου για τις ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ προτάσεις τους, ήδη υπάρχουν εξελίξεις και λογικά θα έχουμε νέα μέχρι το επόμενο ΣΚ (που είναι και το Πρωτάθλημα Ταχύτητας - F2F στα Μέγαρα και ξεκολλήστε τους πισινούς σας από την καρέκλα και ελάτε στην πίστα να τα πούμε από κοντά).
Μόλις ξεκαθαρίσει το τοπίο των ή του promoter που θα προχωρήσει το θέμα, θα υπάρξει ΑΜΕΣΑ και συνάντηση και πλήρης ενημέρωση με απόλυτη διαφάνεια.Τι βιασύνη είναι αυτή που έχει πιάσει μερικούς υποψήφιους συμμετέχοντες και αρκετούς άλλους παρατρεχάμενους θεατές - σχολιαστές - παντογνώστες δεν μπορώ να καταλάβω...
Αν κάποιοι θεωρούν ότι είναι απλό να στηθεί ένα Cup, ας το στήσουν, ας το παρουσιάσουν, να τους πούμε και μπράβο και αν μας αρέσει να συμμετέχουμε κιόλας!!
Σε κάθε άλλη περίπτωση ισχύει το 'καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς'.Το quote μιας και είναι δικό μου -θα έπρεπε να θυμάμε το νικ σου?- βλέπεις κάτι λάθος στο ποστ μου?
Αν ναι μπορώ να το συζητήσω, αν δεν σου κάνει κόπο χωρίς υφάκι, απο αυτό έχουμε όλοι μπόλικο αν χρειαστεί........δεν βοηθάει όμως!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
...
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε μου φαίνεται!Ευτυχώς που δεν έχεις και 'υφάκι' φίλε ratanplan... αν είχες ποιός ξέρει τι άλλο θα έλεγες
Δεν υπάρχει κάτι προς συζήτηση ούτε στο δικο σου post, ούτε σε οποιουδήποτε άλλου... Μόλις υπάρξει κάποια εξέλιξη στο θέμα FMC θα ενημερώσω έγκαιρα.
-
Πριν καμια 20ρια μέρες που διάβασα για αυτό εδώ ενημέρωσα τον ξάδερφο μου που έχει ένα 106 Ν2, του είπατε να στείλει το κινητό του -δεν θυμάμαι όνομα- που έχει ένα πασάτ στην υπογραφή του, το έστειλε, αν κάνετε συνάντηση και δεν ενημερωθεί, πως θα έρθει? Η μήπως είνα ιυποχρεομένως να μπαίνει να διαβάζει εδω μέσα?
Μάλλον έμεινες μονο στο που έχει ένα πασάτ στην υπογραφή του κα ιδεν διάβασες όλη την παράγραφο, το κειμενάκι που έκανες quote απο πάνω πήγαινε στον φίλο fotis84 και όχι σε εσένα!
Και επιμένο emoticon σαν και αυτό δεν βοηθούν ώστε να μην δημιουργούντε παρεξηγήσεις, που όλοι ξέρουμε πόσο αύκολο είναι να γίνει κάτι τέτοιο μέσω φόρουμ
-
Χαλαρωστε λεμε!!!
Λυσσαξατε ολοι για το καπ επειδη μαλλον ολα τα υπολοιπα προβληματα των Ελληνικων αγωνων τα εχουμε οποτε το καπ λειπει! -
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
στη συναντηση αν θυμαμαι καλα ηταν 2 εκπροσωποι απο club και εδειξαν ενδιαφερων,τι εγινε τωρα ναυαγησε το ολο εργο,επαψε να υπαρχει ενδιαφερων?επισης ηταν να συνταξουν καποιες προτασεις για καποιους χορηγους κτλ,ολα αυτα απ'οτι καταλαβα ηταν της ωρας του καφε..........
Θα ηθελα αρχικα να ξεκαθαρισω τη θέση μου, ώστε να αποφύγουμε παρεξηγήσεις.
Στην συνάντηση ήταν 2 εκπροσωποι clubs. Ενας εξ'αυτων εγώ, που ξεκαθάρισα ότι την παρούσα περίοδο δεν ενδιαφερόμαστε να εμπλακούμε άμεσα (με αυτόν τον τρόπο που συμφωνήσαμε ότι πρέπει να εμπλακεί και να αναλάβει ευθύνες ο οργανωτης) στην διοργάνωση.
Οπως μπορουσα να βοηθησω (και φυσικα με προβολή και στηριξη με συμμετοχές θα το έκανα/κάναμε σαν club).
Τώρα...
Μετά απο απουσία λίγων ημερών (έχουμε ηδη παρατησει άλλες υποχρεώσεις για το χώρο του αυτοκινήτου) μπαίνω και διαβάζω αυτά.Ας μην καταλήγουμε σε τέτοιες αντιδράσεις παιδια.
Αλλωστε, αρκετοί απο εμάς ενδιαφερθηκαν και περίμεναν μία δεύτερη συναντηση η οποια θα οργανωνόταν απ'οτι είχα καταλάβει απο όσους συνεβαλα στην συλληψη του εγχειρήματος.
Εντελώς φιλικά,
Νίκος.ΥΓ. Θα συμφωνήσω με τον Τιμο στο ότι αρκετοί απο εμας θα τρέξουμε όπως και να'χει. Οπότε μερικά απο τα σχόλια είναι κάπως άκυρα.
νικο καταλαβαινω οτι ολοι εχετε υποχρεωσεις και ειναι σεβαστο αλλα ξερεις
τι γινεται μετα τη συναντηση ειδα οτι παγωσε λιγο το πραμα και οπως καταλαβαινεις ηθελα να ξερω σε τι ρυθμους θα κινηθω για να τελειωσω το αμαξι.αν δεν γινει θα χαλαρωσω και θα το τελειωσω πολυ πιο αργα.
αμαξι αυτο το καιρο εχω να κανω αγωνες οποτε δεν θα βιαστω και ιδιαιτερα. -
νικο καταλαβαινω οτι ολοι εχετε υποχρεωσεις και ειναι σεβαστο αλλα ξερεις
τι γινεται μετα τη συναντηση ειδα οτι παγωσε λιγο το πραμα και οπως καταλαβαινεις ηθελα να ξερω σε τι ρυθμους θα κινηθω για να τελειωσω το αμαξι.αν δεν γινει θα χαλαρωσω και θα το τελειωσω πολυ πιο αργα.
αμαξι αυτο το καιρο εχω να κανω αγωνες οποτε δεν θα βιαστω και ιδιαιτερα.συμφωνώ και το κατανοώ, αλλά.. εγώ τι σχέση έχω?
Δεν έχω αναλάβει κάποια ευθύνη στην παρούσα φάση (πέρα από την ευθύνη που έχουμε όλοι όσοι δείξαμε ενδιαφέρον για κάτι τέτοιο) ούτεεμπλέκομαι με το οργανωτικό κομμάτι -
λοιπον κυριοι εγω λεω να κανουμε ενα cup με 206ccδειτε ενα να
καταλαβετε
http://rallyman63.free.fr/cdf.htmτρελο γκαζι,ε ρε τρελα οι γαλατες.....
-
Τα νεώτερα έχουν ως εξής:
Οι δύο τελικά υποψήφιοι promoters βρίσκονται σε επικοινωνία μεταξύ τους, με στόχο την από κοινού ανάληψη προώθησης του θεσμού.
Αναμένονται νέα σχετικά με το αν και τι συμφώνησαν.Οι δικές μας απαιτήσεις από οποιονδήποτε αναλάβει την προώθηση παραμένουν ως είχαν.
Κάτι πολύ σημαντικό είναι πως έχει ζητηθεί συνάντηση promoter με τους οδηγούς που ΣΙΓΟΥΡΑ θα ακολουθήσουν όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα του θεσμού.
Το σωστό και δίκαιο σκεπτικό είναι πως για να προσεγγίσεις σοβαρούς χορηγούς χρειάζεσαι επιβεβαιωμένο αριθμό συμμετεχόντων. Έτσι όπως ο promoter θα δεσμευτεί απέναντί μας για τις παροχές, έτσι πρέπει και οι οδηγοί που θα απολαμβάνουν των προνομίων και παροχών του Cup να δεσμευτούν έναντι του promoter για την συμμετοχή τους.
Το Cup θα είναι ανοικτό και φιλικό και σε 'αλεξιπτωτιστές' συμμετέχοντες, απλά αυτοί ΔΕΝ θα έχουν τα προνόμια και τις παροχές όσων δεσμευτούν.Η παραπάνω συνάντηση promoters και οδηγών θα πραγματοποιηθεί σύντομα σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί εδώ έγκαιρα, ενώ θα υπάρξει και τηλεφωνική ειδοποίηση.
-
αγαπητοι φιλοι η χρονια τελειωνει αν ειναι να γινει κατι +;
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Τα νεώτερα έχουν ως εξής:Οι δύο τελικά υποψήφιοι promoters βρίσκονται σε επικοινωνία μεταξύ τους, με στόχο την από κοινού ανάληψη προώθησης του θεσμού.
Αναμένονται νέα σχετικά με το αν και τι συμφώνησαν.Οι δικές μας απαιτήσεις από οποιονδήποτε αναλάβει την προώθηση παραμένουν ως είχαν.
Κάτι πολύ σημαντικό είναι πως έχει ζητηθεί συνάντηση promoter με τους οδηγούς που ΣΙΓΟΥΡΑ θα ακολουθήσουν όλο το αγωνιστικό πρόγραμμα του θεσμού.
Το σωστό και δίκαιο σκεπτικό είναι πως για να προσεγγίσεις σοβαρούς χορηγούς χρειάζεσαι επιβεβαιωμένο αριθμό συμμετεχόντων. Έτσι όπως ο promoter θα δεσμευτεί απέναντί μας για τις παροχές, έτσι πρέπει και οι οδηγοί που θα απολαμβάνουν των προνομίων και παροχών του Cup να δεσμευτούν έναντι του promoter για την συμμετοχή τους.
Το Cup θα είναι ανοικτό και φιλικό και σε 'αλεξιπτωτιστές' συμμετέχοντες, απλά αυτοί ΔΕΝ θα έχουν τα προνόμια και τις παροχές όσων δεσμευτούν.Η παραπάνω συνάντηση promoters και οδηγών θα πραγματοποιηθεί σύντομα σε χώρο και χρόνο που θα ανακοινωθεί εδώ έγκαιρα, ενώ θα υπάρξει και τηλεφωνική ειδοποίηση.
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους οι δύο (ένας πλέον αφού συνεργάζονται) promoter είναι ο dimos Δήμος Ριζικάρης (Corsa Club) και ο sidobre Τάσος Κωνσταντάτος (Peugeot Sport Club).
Ενημερώθηκα ότι θα τελείωνε το GTCC (ο τελευταίος αγώνας έγινε την προηγούμενη Κυριακή 10/12) και μετά θα κανόνιζαν την συνάντηση με τους σοβαρά ενδιαφερόμενους οδηγούς.
Επομένως, αναμένουμε στο ακουστικό μας...
-
Ωραια...
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Ωραια...Πολυ ωραια!
Αρα δεν παιρνω λαστιχα γιατι περιμενω το καπ μας λεμε!!! -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Ωραια...
Πολυ ωραια!
Αρα δεν παιρνω λαστιχα γιατι περιμενω το καπ μας λεμε!!!ναι περιμενε σε λιγο ερχεται......
-
Ωραια...
Πολυ ωραια!
Αρα δεν παιρνω λαστιχα γιατι περιμενω το καπ μας λεμε!!!ναι περιμενε σε λιγο ερχεται......
Το χω ξαναγραψει. Γινει δε γινει, αρκετοι απο μας (μεσα σ' αυτους κι εγω) θα τρεξουμε ΟΤΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα. Αν γινει καλως, αν οχι, τι ειχαμε τι χασαμε.
Ο Lef205 τρεχει ηδη...
FRENCH MAKERS CUP (FMC)