-
Κυριοι με παρεκσειγεισατε!!!!! μη μπουμε στην διαδικασια της αντιπαραθεσης.
Δεν θα μπω στην διαδικασια τισ απολογιας γιατι σεβομαι αυτο που κανει ο καθενας σας. ειπα πανο κατω . αν και δεν με ενδιαφερει ποσο τηα κοστισει το αυτοκινιτο μοθ να γινει group ν.Τορα κοστιζει περισοτερο!!! Απλα δε συμμετεχω ειμαι σιγουρος πως πολλα απο τα ν που τρεχουν στο ελληνικο προταθλημα δεν ειναι πραγματικα ν. Ισως σας φαινεται ειρωνικο αυτο που λεω αλλα οι περισοτεροι κατοχοι evo-subaru τα εχουν βελτιωσει παρα πολυ.
Για αυτο συμετεχω στο gtcc και σας προτρεπω να το δειτε με αλλο ματι. θα ηταν χαρα μας να συμμετεχεται και να μας συμβουλεπσεται.
οσο αφορα το Meva kumho cup ειναι μεγαλη ιστορια.... ασ τα ξεχασουμε.....
-
Ο χρήστης iakobos έγραψε:
Κυριοι με παρεκσειγεισατε!!!!! μη μπουμε στην διαδικασια της αντιπαραθεσης.Δεν θα μπω στην διαδικασια τισ απολογιας γιατι σεβομαι αυτο που κανει ο καθενας σας. ειπα πανο κατω . αν και δεν με ενδιαφερει ποσο τηα κοστισει το αυτοκινιτο μοθ να γινει group ν.Τορα κοστιζει περισοτερο!!! Απλα δε συμμετεχω ειμαι σιγουρος πως πολλα απο τα ν που τρεχουν στο ελληνικο προταθλημα δεν ειναι πραγματικα ν. Ισως σας φαινεται ειρωνικο αυτο που λεω αλλα οι περισοτεροι κατοχοι evo-subaru τα εχουν βελτιωσει παρα πολυ.
Για αυτο συμετεχω στο gtcc και σας προτρεπω να το δειτε με αλλο ματι. θα ηταν χαρα μας να συμμετεχεται και να μας συμβουλεπσεται.
οσο αφορα το Meva kumho cup ειναι μεγαλη ιστορια.... ασ τα ξεχασουμε.....
τα gtcc δεν νομιζω κανενας να τα εχει δει με καποιο ειδος ματιου,το οποιο θα πρεπει να αλλαξουμε.
Ωραια ειναι.για τα αλλα οπως λες και εσυ ας τα ξεχασουμε!
υγ. τι ειναι το Ν βρε παιδια?
-
τα gp k τα gtcc ειναι οκ μπορεις να τρεξεις με το πολιτικο σου (που μονο πολιτικα δεν ειναι τα περισοτερα) ΓΙΑΤΙ λοιπον δεν τρεχετε στο πρωταθλημα ταχυτητας κατηγορια sport που τα περισοτερα ειναι Γαλλικα κ ειναι σαν αυτο που λετε να κανετε?
περσι ειχαμε πει να βαζαμε ιδιο λαστιχο να μειωσουμε το κοστος, βλεπετε σε κανεναν δεν τρεχουν λεφτα απο τα μπατζακια μας
Αν μια κατηγορια μαζευει 30-35 αυτοκινητα θα ερθει ο κοσμος στις πιστες κ μαζι με το κοσμο ολο κ κανα χορηγος!!
ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ 'ΠΟΣΟΙ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ''
Γιαυτο λοιπον κ εγω σας προτεινω ΝΑ ΜΑΖΕΥΦΤΟΥΜΕ ΣΤΗ SPORT K OTI EXEI Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΤΩ!!! εγω εχω εναν λαστιχα, ο Τιμκουλ ενα χορηγο για τις σημετοχες, ο Ορεστης εναν βενζινα κτλ.
φιλοι μου το ωραιο ειναι να τρεχεις καπου κ να μην ξερεις ποιος θα κερδισει γιαυτο προτιμηστε να γινει ΜΙΑ κ καλη κατηγορια -
Μακρινο όνειρο, έως ακατόρθωτο...
Φανταστείτε μια μόνο διοίκηση, συμβούλιο ή οπως αλλιώς ..από αγωνιζόμενους, οργανωτές κτλ.... και ένα Ελληνικό κύπελλο ταχύτητας με τρεις κατηγορίες.
Α) Το ηδη Υπάρχον GTCC,
B) To ''Μοντέλο'' μικρής δειαρκείας και κόστους αγώνων ταχύτητας που προτείνει ο Ορέστης, αλλά με οτιδήποτε αυτοκίνητο.
Γ)και το Υπάρχον πρωτάθλημα ταχύτητας.Αυτά μεταξύ τους θα έχουν μια σχέση.
Τρέχεις Gtcc και βγαίνεις μέσα στην τριάδα? Του χρόνου πας υποχρεωτικά στην κατηγορία Β, κι ο πιτσιρικάς που σε κυνηγούσε πέρυσι αναλαμβάνει να κυνηγήσει το gtcc..
Tρεχεις και στο Β και τερματίζεις πρώτος? Τέλος για σένα... Αφήνεις κάποιον άλλο στο πόδι σου και πλέον τρέχεις ΜΟΝΟ πρωτάθλημα ταχύτητας..Και μην πεί κανείς πως ο κυπελλούχος του Gtcc δίνει λιγότερα απο κάποιον που απλά συμμετέχει σε αγώνες ταχύτητας...
-
Ο χρήστης Kavak έγραψε:
..ειναι αυτοννοειτο οτι ο αθλητισμος μηχανοκινητος ή οχι ειναι για ολους κι οχι οπως ειπε εκεινος δεν ειναι για ολους,αυτα...Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός δεν είναι κοινωνικό αγαθό για να πρέπει να είναι για όλους..
-
Εγω δεν ειπα οτι ειναι κοινωνικο αγαθο αλλα οτι εχουν ολοι δικαιωμα σ'αυτο και κανεις δεν μπορει να εμποδισει κανεναν ωστε να το πραγματοποιησει
-
Ma kaneis den empodizei kapoion.... Esena gia paradeigma poios se empodizei?
To oresth me to Saxo to agwnistiko poios ton empodizei? Emena poios me empodise apo to na treksw? -
Αυτο αναρωτιεμαι κι εγω....
-
Τελικα τι γινετε με το θεμα αυτο?
-
Οι πληροφοριες μου, λενε οτι μεσα στις επομενες μερες θα εχουμε νεοτερα!!
Παντος η γνωμη μου τη ειπα για τη κατηγορια sport τα περισοτερα ειναι Γαλλικα δηλαδι fmc ετσι δεν ειναι???? -
καλισπερα και απο μενα.νεο μελος στο φορουμ και με μεγαλο ενδιαφερον για τους αγωνες.τελικα τι εγινε χαθικα λιγο δεν καταλαβα.θα γινει κατι σαν cup γαλλικων αυτοκινητων?zx θα μπορουν να λαβουν μερος?και αν ναι εγω που εχω ενα του 93 coupe 2.0 8v το οποιο ηταν αρχικα 1.6 και η μετατροπη γινετε τωρα εχει μπει κεητζ πριν ενα μην εινε οκ απο αναρτησεις και φοραει ιδη φρενα απο 2.0 εμπρος και πισω μπορω να τρεξω?αν οχι σε αυτο που θελετε να κανετε σε τι κατηγορια τρεχει γενικα?πως μπορω να βρω τον κανονισμο του αυτοκινητου?αν σας κουρασα συγνωμη απλα ειμε 30 αποφασια να σταματισω να ειμε καγκουρας και επικυνδηνος οδηγος και να περναω καλα με ασφαλεια
-
Ο χρήστης zxpanos έγραψε:
καλισπερα και απο μενα.νεο μελος στο φορουμ και με μεγαλο ενδιαφερον για τους αγωνες.τελικα τι εγινε χαθικα λιγο δεν καταλαβα.θα γινει κατι σαν cup γαλλικων αυτοκινητων?zx θα μπορουν να λαβουν μερος?και αν ναι εγω που εχω ενα του 93 coupe 2.0 8v το οποιο ηταν αρχικα 1.6 και η μετατροπη γινετε τωρα εχει μπει κεητζ πριν ενα μην εινε οκ απο αναρτησεις και φοραει ιδη φρενα απο 2.0 εμπρος και πισω μπορω να τρεξω?αν οχι σε αυτο που θελετε να κανετε σε τι κατηγορια τρεχει γενικα?πως μπορω να βρω τον κανονισμο του αυτοκινητου?αν σας κουρασα συγνωμη απλα ειμε 30 αποφασια να σταματισω να ειμε καγκουρας και επικυνδηνος οδηγος και να περναω καλα με ασφαλειαΤο αυτοκίνητο σου τρέχει στην κατηγορία Ε, στην Κλάση Ε/11. Με βάση αυτό θα αναζητήσεις τον τεχνικό κανονισμό είτε μέσω του site της ΕΛ.Π.Α. είτε κατευθείαν από κει αναζητώντας την ομολογκασιόν του αυτοκινήτου. Αφου λοιπόν θα προετοιμάσεις το αυτοκίνητό σύμφωνα με τον κανονισμό , θα πρέπει να περάσει ΔΤΤ (Δελτίο Τεχνικής Ταυτότητας) από τεχνικό Εφορο, να περάσεις γιατρούς και να βγάλεις λισάνς. Επειτα μπορείς να τρέξει σε αγώνες rally sprint και σε όλες τις παιδείες φυσικά (GP,GTCC,FMC κτλ..)
Για περισσότερες λεπτομέρειες καλύτερα να απευθυνθείς σε καποιο πιο εμπειρο αγωνιζόμενο ή κάποια λέσχη.
Καλή αρχή
-
Γιωργο εισαι σιγουρος οτι τρεχει Ε/10 και οχι Ε/11 ?
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Γιωργο εισαι σιγουρος οτι τρεχει Ε/10 και οχι Ε/11 ?Ολα Ε/10 τα βλέπω εδώ και καιρο...
-
Οταν ο Ορέστης επενέφερε το θέμα προς συζήτηση (οχι στο φορουμ) το σημαντικότερο πρόβλημα που επεσήμανα, ήταν το θέμα συμμετοχών και συναγωνισμού.
Για να υπάρξει καλός αγώνας, πρέπει να υπάρξει συναγωνισμός.
Πράγμα το οποίο απαιτεί καλές αλλά και μάλλον πολλές κατηγορίες.
Για να υπάρξουν πολλές κατηγορίες, πρέπει να υπάρξουν πολλές συμμετοχές οι οποίες θα δικαιολογουν τις κατηγορίες.Εκεί λοιπόν αναγάγεται κατά την άποψή μου -την ταπεινή- το πρόβλημα στο αγωνιστικό μέρος του εγχειρήματος.
Συγχωρέστε με που δεν έχω διαβάσει τις προηγούμενες δημοσιεύσεις, και δεν ξέρω τι έχει αναφερθεί.
Ο Ορέστης πάντως ξέρω ότι θα κατέβαλε κάθε προσπάθεια για την υλοποίηση ενός τέτοιου εγχειρήματος.
Το θέμα είναι οι συμμετοχές, αλλά και η βασική σύλληψη της ιδέας 'Αγώνας' (δεν εννοώ την σύλληψη της ιδέας French Cup) -
Οι επιθυμιες ολων ηταν:
Να υπαρχει συναγωνισμος (αρα περιπου ισαξια ή κοντινα σε επιδοσεις αυτοκινητα)
Να υπαρχει πληθος συμμετοχων.
Να δωθει η δυνατοτητα σε αυτοκινητα οπως ενα R5, ενα 205GTi, ενα AX, να στηθουν διπλα σε αυτοκινητα οπως το 106 πχ, με χαμηλο κοστος προετοιμασιας, χωρις να δεσμευομαστε απο τους περιορισμους της ομολογκασιον (πχ να βαζανε φρενα απο integrale...)
Να φτιαχνοταν μια ξεχωριστη καταταξη, εστω ατυπη, για να ξερω πχ εγω οτι με ενδιαφερει να δω τι εκανα σε σχεση με τον Ορεστη, τον Νικο, τον Λευτερη, κι οχι οτι ειμαι 6ος πισω απο Παπανικολαου, Κυριακοπουλο, Δεγλερη, Καισαρ, Ριζικαρη (λεμε τωρα, τυχαια ονοματα...)
Να βρεθουν καποιοι χορηγοι που θα μπορουσαν να μας δωσουν λαστιχα, συμμετοχες κλπ βαζοντας σε 15 αυτοκινητα το λογοτυπο τους (υποθετικο σεναριο και παλι....)
Ολα αυτα θα μπορουσαν να γινουν και στο υπαρχον πλαισιο αγωνων, φυσικα. Ουτε ξεχωριστη κλαση χρειαζεται, ουτε ξεχωριστος αγωνας ταχυτητας. Απλως, δεν βρεθηκαν ουτε χορηγοι (απο οσο ξερω εγω τουλαχιστον), ουτε ενα στοιχειωδες πλαισιο κανονισμων συμφωνηθηκε, ουτε υπηρξε δεσμευση απο εναν ικανο αριθμο ανθρωπων οτι τελικα θα κατεβασουν αυτοκινητο στον πρωτο αγωνα. Συνεπως παγωσε το θεμα...
Αυτα ξερω εγω, που δεν ημουν και παρα πολυ μεσα. Αν κατι εχω χασει, διαφωτιστε μας.... -
Timo poly wraia kai romantika ola ayta poy grafeis alla apo oti katalaba eseis psaxnate na treksete tsampa.... Dld na ftiaksete ena aytokinhto kai na bazete tis benzines kai ola ta alla na einai plhrwmena apo toys xorhgoys.....
-
Δεν ψαχναμε να τρεξουμε τσαμπα.
Το να βρεις καποιον να σου δωσει 50% στα λαστιχα (στην τιμη καταλογου γιατι το 20-30% το εχεις ευκολα ηδη) και καποιον αλλο να πληρωσει καποιες συμμετοχες, απεχει πολυ απο το τσαμπα. Και στο κατω κατω, για 300 ευρω, εγω συγκεκριμενα, δεν θα εβαζα αυτοκολλητο στο αυτοκινητο μου. Θα προτιμουσα να τα εβαζα απο την τσεπη μου. -
Twra to ekshgeis kalytera giati sto prohgoymeno soy post den einai toso clear.....
Sorry an katalaba la8os... -
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Timo poly wraia kai romantika ola ayta poy grafeis alla apo oti katalaba eseis psaxnate na treksete tsampa.... Dld na ftiaksete ena aytokinhto kai na bazete tis benzines kai ola ta alla na einai plhrwmena apo toys xorhgoys.....Όχι βέβαια.
Δεν είμαστε και τόσο βλάκες πια...
FRENCH MAKERS CUP (FMC)