-
Άντε, κάντε κάτι γιατί υπάρχει και το 'καρότο' ή 'πορτοκάλι' που έχει να κουνηθεί αγωνιστικά από το memorial του '04.Και υπάρχει και οδηγός γένους θηλυκού(εμφανησιακά)!
-
ενα ονειρο τρελο ηταν ....ενα ονειρο απατηλο!!!
ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ....παμε για αλλα....
-
Συνέχισε τήν μπάλα μπάs καί σωθήs.
Απ΄τούs αγώνεs...................τζίφοs.
-
Tι εγινε δεν υπαρχουν ελπιδες τελικα?
-
απολυτως καμια ....
-
Αν είναι να γίνει κάτι, ποιός πρέπει να το κάνει, αν όχι οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι...
-
αν διαβασει κανεις ολο το topic 205 cup θα καταλαβει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αρχισει κατι λογω των ''αερολογων'' χρηστων του φορουμ.ας λυσουμε το υπαρχον προβλημα των ελληνικων αγωνων και ας μην γινει ποτε το cup.
παντως ειχαμε φτασει σε σημειο να κανονιζουμε να συναντηθουμε ολοι οι φορουμιτες και να τα πουμε απο κοντα ....αλλα ολοι εγιναν αφαντοι...
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
αν διαβασει κανεις ολο το topic 205 cup θα καταλαβει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αρχισει κατι λογω των ''αερολογων'' χρηστων του φορουμ.ας λυσουμε το υπαρχον προβλημα των ελληνικων αγωνων και ας μην γινει ποτε το cup.παντως ειχαμε φτασει σε σημειο να κανονιζουμε να συναντηθουμε ολοι οι φορουμιτες και να τα πουμε απο κοντα ....αλλα ολοι εγιναν αφαντοι...
Εγώ όταν θα το φτιάξω θα σας πω πάντως.
Σύντομα. -
Γιατί δεν κανονίζουμε να μαζευτούμε όσο περισσότεροι ενδιαφερόμενοι γίνεται μια μέρα στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων με τα αυτοκίνητα με τα οποία έχουμε πρόθεση να συμμετέχουμε στον νέο θεσμό.
Έτσι και θα γνωριστούμε, και θα κάνουμε άτυπο trackday, και θα διαπιστώσουμε πόσοι είμαστε και πως θα έπρεπε να οργανωθεί ένα τέτοιο cup.
Στην ανάγκη θα μπορούσε να γίνει κάποια καθημερινή εάν δεν είναι διαθέσιμη στο κοινό η πίστα σε Σαββατοκύριακο.
Θυμίζω ότι μιλάμε για French Cup με συμμετοχή:
α. Citroen AX
β. Peugeot 205
γ. Renault Super 5
και ίσως και
δ. Peugeot 106 1.3 Rallye
ε. Renault Clio 1ης γενιάςΑν δεν καταφέρουμε να κάνουμε μια τέτοια απλή συνάντηση, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας...
-
χωρις να ειμαι πολυ αισιοδοξος για το ολο επιχειρημα, θα προτεινα σαν πρωτη φαση μια συναντηση εντος αθηνας, σε μια καφετερια ας πουμε !!πχ ζεπελιν
ας γνωριστουμε τουλαχιστον!!
-
χωρις να ειμαι πολυ αισιοδοξος για το ολο επιχειρημα, θα προτεινα σαν πρωτη φαση μια συναντηση εντος αθηνας, σε μια καφετερια ας πουμε !!πχ ζεπελινας γνωριστουμε τουλαχιστον!!
Μπαααα!!!!Πετάει ψυλά το Ζεπελιν , οπως και το ονειρο 205 cup!
-
αν διαβασει κανεις ολο το topic 205 cup θα καταλαβει οτι δεν υπαρχει περιπτωση να αρχισει κατι λογω των ''αερολογων'' χρηστων του φορουμ.Αρα δε φταίει κανείς άλλος παρά μόνο οι ίδιοι. Διότι αν πήγαιναν με συγκεκριμένη πρόταση σε Lion και ΕΘΕΑ είμαι σίγουρος πως κανείς δε θα είχε αντίρρηση... Πως νομίζεις γίνονται τα αντίστοιχα cup έξω, τα προκήρυξε από μόνη της η FFSA ή η Peugeot Γαλλίας ? Οχι βέβαια, οι ίδιοι οι ενδιαφερόμενοι τα κυνήγησαν
ας λυσουμε το υπαρχον προβλημα των ελληνικων αγωνων και ας μην γινει ποτε το cup.
Ασχετο το ένα με το άλλο.
Ή μήπως είναι σχετικό το ό,τι 10 άνθρωποι δεν μπορούν να συννενοηθούν για να φτιάξουν κάτι ωραίο ?
Μακάρι πάντως να πετύχει η προσπάθειά σας.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ , ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ , ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΑΣ , ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΝ ΜΕΛΗ , ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑΥΑΓΟΥΝ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ) ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .
ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΙΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΛΑΣΤΙΧΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ , ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ , ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΥΕΙ .
ΑΝ ΔΕ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ,ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ 10-12 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ , ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΕΙΣΑΤΕ 2-3 ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΔΗΓΩΝ .Υ.Γ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ DRELIS ,ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠ'ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ π.χ. ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΟΥ , ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ DVD ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΣΟΥ , ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 15 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Μ' ΕΣΕΝΑ (ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ .
ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΕΑ , ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ , ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ , ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ .ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΤΥΧΑΙΑ ΟΤΙ ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.ΕΧΟΥ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕς ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ!
ας λυσουμε το υπαρχον προβλημα των ελληνικων αγωνων και ας μην γινει ποτε το cup.
Ασχετο το ένα με το άλλο.
Ή μήπως είναι σχετικό το ό,τι 10 άνθρωποι δεν μπορούν να συννενοηθούν για να φτιάξουν κάτι ωραίο ?
ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙς ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ,ΣΤΟΝ ΑΡΗ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
...
Ή μήπως είναι σχετικό το ό,τι 10 άνθρωποι δεν μπορούν να συννενοηθούν για να φτιάξουν κάτι ωραίο ?Μακάρι πάντως να πετύχει η προσπάθειά σας.
Νάσο συμφωνώ μαζί σου...δυστυχώς...
Και δεν μπορούν να συνεννοηθούν γιατί προφανώς δεν θέλουν!!
-
Για να καταλάβουν κάποιοι το πόσο δυνατό να γίνει το συγκεκριμένο cup αρκεί να ρίξουν μια ματιά σε άλλο παρόμοιο cup που υπάρχει και γίνεται και μάλιστα με μαγάλο ενδιαφέρον από μεριάς ανταγωνισμού και θεάματος.
Α0
Πώς επιτέυχθει αυτό; Με την πλήρη συνενόηση όλων αυτών που τρέχουν μέσω συνάντησης,στην οποία συντάχτηκε πρόταση με τους αγώνες που θέλαμε τις ημερομηνίες τους κλπ.Στην ίδια πρόταση μπορούν να μπουν συμπληρωματικοί κανονισμοί-ελευθερίες καθώς και ενδεχόμενα πριμ ή έπαθλα κ.α
Συνεπώς χρειάζεται έργο.
Και συμπληρώνω: Έχω πορτοκαλί όχημα,έτοιμο και οδηγό γένους θηλυκού που διψάει για ανταγωνισμό σε πάσης φύσεως αγώνες.(εξαιρούνται χώματα και χιόνια λογω απειρίας και μη καταληλότητας οχήματος) -
επειδη βλεπω οτι αρχιζει και ξυπναει το αγωνιστικο πνευμα κανω προταση:
δημιουργια μιας σχετικα προχειρης αιτησης οπου θα αναγραφεται το ονομα ,το αυτοκινητο (μαρκα και πινακιδες) ,και ενα τηλ επικοινωνιας.θα αποστελεται με πμ η εμαιλ στους ενδιαφερομενους ,θα συμπληρωνεται και θα συγκεντρωθουν απο εναν υπευθυνο-συντονιστη.μονο με αυτην την αιτηση θα λαμβανονται υποψιν τα μελη και οχι με μηνυματα τυπου ''ναι μεσα και εγω ,και εγω μαζι σας''. λοιπον?
-
επειδη βλεπω οτι αρχιζει και ξυπναει το αγωνιστικο πνευμα κανω προταση:δημιουργια μιας σχετικα προχειρης αιτησης οπου θα αναγραφεται το ονομα ,το αυτοκινητο (μαρκα και πινακιδες) ,και ενα τηλ επικοινωνιας.θα αποστελεται με πμ η εμαιλ στους ενδιαφερομενους ,θα συμπληρωνεται και θα συγκεντρωθουν απο εναν υπευθυνο-συντονιστη.μονο με αυτην την αιτηση θα λαμβανονται υποψιν τα μελη και οχι με μηνυματα τυπου ''ναι μεσα και εγω ,και εγω μαζι σας''. λοιπον?
Συμφωνώ!
Αν θέλετε μπορείτε να τα στέλνετε τα ΠΜ σε μένα, να τα περνάω σε ένα excel. Kαλό είναι εκτός από όνομα forum, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και στοιχεία αυτοκινήτου (μάρκα, τύπος, πινακίδες) να γράφετε και την κατηγορία στην οποία ανήκει βάσει του τι τυχόν μετατροπές έχει υποστεί.
Τα στοιχεία αυτά δεν θα αναρτηθούν άμεσα στο forum, απλά θα σας ενημερώνω ποιά ονόματα forum έχουν αποστείλει αυτή την άτυπη εκδήλωση ενδιαφέροντος.Αϊ να δουμ τι θα γίνει
@malsot: και το όνομα αυτής Ελένη ??
-
οποτε σε χρηζουμε συντονιστη και αρχιζουμε.. μπορεις να φτιαξεις μια αιτηση τετοια?δεν πολυ ξερω απο excel, και καθε ενδιαφερομενος που επιθυμει να συμμετασχει σου στελνει πμ και του την στελνεις.οκ?
-
οποτε σε χρηζουμε συντονιστη και αρχιζουμε.. μπορεις να φτιαξεις μια αιτηση τετοια?δεν πολυ ξερω απο excel, και καθε ενδιαφερομενος που επιθυμει να συμμετασχει σου στελνει πμ και του την στελνεις.οκ?Φώτη σε forum είμαστε, όχι στην ΦΑΕΕ Αθηνών
Όποιος ενδιαφέρεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μου στέλνει ΠΜ και γράφει:
Forum Name: rooooooadddddruuunn2006
Ονοματεπώνυμο: Άνθιμος Γαζής
Τηλέφωνο: 6947123456
Εργοστάσιο: Citroen
Τυπος: ΑΧ GTi 1.4
Πινακίδα: ΟΛΑ 1234
Κατηγορία: Ε/ΧΧΟΚ ??
-
ΕΧΕΙς ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΙΤΗΣΗ!
FRENCH MAKERS CUP (FMC)