-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΑΥ.....ΝΟΥΣ , ΠΡΟΤΕΙΝΩ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ FIA (ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟ 2007-8 ) , ΝΑ ΠΡΟΚΥΡΗΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ , ΤΟ.....
ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΑ , ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2007 , ΜΕ ΟΤΙ ΑΓΩΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ (ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ , ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΕ , ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΕΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΛΟΤΤΟ ) ΚΑΙ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΧΟΡΗΓΟΣ ΤΑΞ.ΓΡΑΦΕΙΟ) ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΕ ΝΗΣΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ,! ΟΕΕΟ ?
ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗΣ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΑΝΔΡΙΚΗ (ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ) ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ !ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ , ΠΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΙΑ ...............
το σεπτεμβρη??????οχι περιμενετε λιγο....δεν θα προλαβω κυριε omp καντε λιγο γρηγορα να προλαβουμε να το βαλουμε!!!!!!!
-
Όπως έχω ξαναπεί είμαι μέσα με το χρεπάκι μου, αν η προκήρυξη μας θέλει
Την προκήρυξη ποιός την (αντι)γράφει ??
Ποιός θα είναι ο 'Επίσημος' Διοργανωτής ??
-
ΤΟ ΑΤΥΠΟ ΚΛΑΜΠ < 205ΑΧ+> (ΤΟ + ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΨΟΥΝ) ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΤΟ ΑΤΥΠΟ ΚΛΑΜΠ < 205ΑΧ+> (ΤΟ + ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΕΙΨΟΥΝ) ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ .Αυτό σαν κίνηση, θα είναι κάτι αντίστοιχο με το 'Citro-Energy Cup' ??
(η ανωτέρω είναι πραγματική απορία και όχι σχήμα λόγου)
-
ΑΣ ΠΟΥΜΕ .....ΕΛΠΙΖΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗ (ΣΤΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ) ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ .
ΙΔΕΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ , ΟΡΕΞΗ ΑΝ ΕΧΟΥΝ , ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΠΑΠΑΔΕΣΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ , ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ , ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ ΠΡΟΚΕΙΨΕΙ , ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ , ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΕΤΑΙ .
ΚΟΙΝΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ , ΜΕ ΚΟΙΝΑ ΑΝΑΛΟΣΙΜΑ ΙΣΩΣ . -
ειχα αρχισει να απογοητευομαι και προσπθουσα να το ξεχασω το θεμα αλλα βλεπω φως στο τουνελ????
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
ειχα αρχισει να απογοητευομαι και προσπθουσα να το ξεχασω το θεμα αλλα βλεπω φως στο τουνελ????μην στενοχωριεσε αγορι μου ειμαι και εγω εδω...
-
παντως εγω ξερω ενα 205 που θα θελει σιγουρα να συμμετασχει!
Το θεμα ειναι η ιδεα να υποθει και σε πολλους κατοχους τετοιων αυτοκινητων που ειτε δεν εχουν προσβαση εδω ειτε δεν εχουν καν ιντερνετ, ετσι σιγουρα θα μαζευτει ακομη περισσοτερος κοσμος. -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Το θεμα ειναι η ιδεα να υποθει και σε πολλους κατοχους τετοιων αυτοκινητων που ειτε δεν εχουν προσβαση εδω ειτε δεν εχουν καν ιντερνετ, ετσι σιγουρα θα μαζευτει ακομη περισσοτερος κοσμος.ποιον????
-
Εγώ όπως το έχω ξαναπεί είμαι μέσα
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Εγώ όπως το έχω ξαναπεί είμαι μέσαολοι μεσα ειμαστε αλλα μου φαινεται δεν γινεται τιποτα!
ο μονος τροπος να αρχισει κατι (αν αρχισει) ειναι να μαζευτουμε καπου να τα πουμε προσωπο με προσωπο και οχι να μενουμε στο φορουμ.
-
...
ο μονος τροπος να αρχισει κατι (αν αρχισει) ειναι να μαζευτουμε καπου να τα πουμε προσωπο με προσωπο και οχι να μενουμε στο φορουμ.+1
Μπορούμε να κάνουμε μια πρώτη συνάντηση ενδιαφερομένων, για να γνωριστούμε και να αναλάβουν κάποιοι ορισμένες οργανωτικές κινήσεις.
Περιοχή ? Β.Προάστια, ΝΠ, ΑΠ, ΔΠ, σε κάποιο αγωνιστικό συνεργείο/στέκι, σε καφέ ? που λέτε να γίνει η συνάντηση?
Πάντως αν είναι να γίνει σε καφέ, καλές ιδέες είναι το Zeppelin στο Αττικό Άλσος ή το Skipper's στη Μαρίνα Αλίμου.
-
λοιπον για να γινει συναντηση
1ον: θα πρεπει να ενημερωθουν ολοι
2ον : να γινει σε καποιο κεντρικο σημειο
3ον : να γινει καθημερινη και απογευματοβραδυνες ωρες μετα τη δουλεια (σαββατοκυριακο οι περισσοτεροι φευγουν εκτος)
-
Το θεμα ειναι η ιδεα να υποθει και σε πολλους κατοχους τετοιων αυτοκινητων που ειτε δεν εχουν προσβαση εδω ειτε δεν εχουν καν ιντερνετ, ετσι σιγουρα θα μαζευτει ακομη περισσοτερος κοσμος.ποιον????
O νεος ιδιοκτητης του παλιου αγωνιστικου του θειου μου.
Πειτε το και σε αλλους που εχουν τετοια αυτοκινητα και οχι ιντερνετ να ερθουν στη συναντηση.
καλο μερος ειναι το ζεππελιν που εχει προσβαση απο περιφερειακο τουρκοβουνια Αττικη οδο σχετικα κοντα την εθνικη και απλετο χωρο παρκινγκ! -
λευτερη σαν πιο παλιος κανε μια δημοσιεση και στο psclub .ειναι αρκετοι που ενδιαφερονται.
-
Εγώ μετά από τις 17 έως τις 27 Ιουλίου είμαι διαθέσιμος. Προτιμώ το Zeppelin στο Γαλάτσι.
-
νεο μελος! Εχω δυο 205 GTI .Το ενα για ανταλλακτηκα και το αλλο το εχω κανει ανακατασκευη ραψιμο και roll cage . Εντος του μηνα θα το βαψω και θα το μονταρο. . θα ηθελα να τα πουμε απο κοντα μα ειμαι θεσ/νικη.
-
Ο χρήστης takinennn έγραψε:
νεο μελος! Εχω δυο 205 GTI .Το ενα για ανταλλακτηκα και το αλλο το εχω κανει ανακατασκευη ραψιμο και roll cage . Εντος του μηνα θα το βαψω και θα το μονταρο. . θα ηθελα να τα πουμε απο κοντα μα ειμαι θεσ/νικη.Άλλο nickname δεν μπορούσες να βρείς;
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
νεο μελος! Εχω δυο 205 GTI .Το ενα για ανταλλακτηκα και το αλλο το εχω κανει ανακατασκευη ραψιμο και roll cage . Εντος του μηνα θα το βαψω και θα το μονταρο. . θα ηθελα να τα πουμε απο κοντα μα ειμαι θεσ/νικη.
Άλλο nickname δεν μπορούσες να βρείς;
ελα βρε takinen εσενα σε ξεχωριζουμε εχεις και photo..
το πολυ πολυ βαλε και εσυ ποιο πολλα nnnnnnnn -
Οπως είπα, ψηνόμαστε σαν psclub να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο θεσμό. Συγνώμη που καθυστέρησα αλλά μόλις έγινα μπαμπάς....
Κάτι τέτοιο καλό είναι να ξεκινήσει από την νέα χρονιά, ώστε να υπάρχει τουλάχιστον ένα 3μηνο προετοιμασίας, για 'υποστηρικτές'
Προτείνω να κάνουμε όλοι τις διακοπούλες μας, και πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη να μαζευτούμε στην Λέσχη μας (αφού θα έχουμε κάνει μια προεργασία του τί χρειάζεται) και να τα πούμε.
FRENCH MAKERS CUP (FMC)