-
οργανώστε το και θα ψάχνουμε όλοι 205 για να τα φτιάξουμε....
εγώ πάντα το έχω στο πίσω μέρος σαν... option.
αν ήμουν στην... Αγγλία θα το είχα κάνει -
Μακαρι να υλοποιηθει η ιδεα....αν και εχω δουλεια ακομα να κανω στο 5αρι μου για να μπορεσει να συμμετεχει σε τετοιου ειδους αγωνες...ελπιζω να φτασει η ωρα που μια απο τις συμμετοχες θα ειναι και η δικη μου....
-
ΕΛΠΙΖΩ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΓΟΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ.
-
Καλησπέρα παιδιά.
Δεν θέλω να χαλάσω την ροή του θέματος γιαυτό όποιος έχει λίγο χρόνο ας μου στείλει ένα pm με τις απόψεις του για το 205.
Σκέφτομαι να αγοράσω ένα για καθημερινή χρήση
Ευχαριστώ!
-
Καλημέρα, καλή βδομάδα
Επτά (7) οι αιτήσεις:
- fotis-84
- passat1.8t
- kpsig
- van
- stamelos
- maleleni
- Takinennn
ΕΔΩ ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!! ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ, ΓΙΑ ΠΕΡΑΣΤΕ!!
-
αντε και οι υπολοιποι φασουλι το φασουλι θα γεμισει το σακουλι
-
ΛΟΙΠΟΝ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΙ .....ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΠΑΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑΣΣ ΠΟΣΑ 205 ΚΑΙ ΑΧ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΩΠΑ ΣΑΣ
ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ , ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ....... ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ Μ@Λ..... ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ........
Α ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ...ΜΕ ΣΚΟΝΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ , ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΙ .....ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΠΑΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑΣΣ ΠΟΣΑ 205 ΚΑΙ ΑΧ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΩΠΑ ΣΑΣΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ , ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ....... ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ Μ@Λ..... ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ........
...Συνονόματε γκρινιάρη, μήπως εννοείς ότι ΕΣΥ ξέρεις μόνο 3 ?? (Φαντάζομαι το 205 του Βασίλη και άλλους 2)
Γιατί σε ΙΧ ενδελεχή έλεγχο που έκανε ο nass στο 5άρι μου προ 2μήνου, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι παίρνω ΔΤΤ άνετα
Μήπως... λέω μήπως και οι υπόλοιποι 3 είναι εντάξει ??Πάντως εκτιμώ και ελπίζω ότι αυτοκίνητα χωρίς ΔΤΤ ΔΕΝ θα τρέξουν hmmm:
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Α ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ...ΜΕ ΣΚΟΝΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ , ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ?
Με το skoda έλα , αλλά με το AX σου ΔΕΝ πρόκειται να σε δεχτούμε που να κάτω!!!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΛΟΙΠΟΝ ΟΝΕΙΡΟΠΑΡΜΕΝΟΙ .....ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΠΑΣΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΝΑΣΣ ΠΟΣΑ 205 ΚΑΙ ΑΧ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ,ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΩΠΑ ΣΑΣΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ , ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ....... ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ Μ@Λ..... ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΩΡΑ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ........
Εγώ πάντως πάντα ονειροπαρμένος και χαζοχαρούμενος ήμουνα.
Ξέρεις όμως πιο είναι το πιο ωραίο;
Εξακολουθώ να είμαι στα 34 μου γιατί από αυτά που ονειρευόμουν τα περισσότερα τα έκανα. Και δεν είναι λίγα.
Τώρα εάν αυτή η χαρωπή, παιδική και εκτός πραγματικότητας προσπάθεια αποτύχει, σπουδαία τα λάχανα. Θα γνωρίσω 10 ακόμη άτομα, θα τρέξω το 205 λίγο παραπάνω, θα το βελτιώσω μόνος μου λίγο ακόμη και τελικά θα έχω να λέω ότι προσπάθησα.
Αυτοί που ΔΕΝ έχουν χαζοχαρούμενη διάθεση για ένα τόσο ωραίο θέμα όπως αυτό που συζητάμε ας πάρουν ένα Εβο 32 γιατί το Εβο 31 είναι αργό και ας οργώνουν τις μπούκες με μια κάτω και ας κλείνονται νωρίς από τρόμο μήπως το διαλύσουν και μπούνε φυλακή από τα δάνεια.
Τώρα, αν η ΕΘΕΕΕΑΑΑ και όλη το πανηγύρι μας κόψει τη φόρα, σόου γατ. Χειρότερα δε γίνεται. -
sory για το off topic, αλλα, passat 1.8 t που ειδες οτι το ΖΧ τρεχει Α μεχρι το 2006?
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
sory για το off topic, αλλα, passat 1.8 t που ειδες οτι το ΖΧ τρεχει Α μεχρι το 2006?Μου το σφύριξε ο γνωστός -και μη εξαιρετέος- τεχνικός έφορος του forum
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
sory για το off topic, αλλα, passat 1.8 t που ειδες οτι το ΖΧ τρεχει Α μεχρι το 2006?
Μου το σφύριξε ο γνωστός -και μη εξαιρετέος- τεχνικός έφορος του forum
Τοτε ο θειος μου γιατι την τρεχει Ε?οεο?
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Μου το σφύριξε ο γνωστός -και μη εξαιρετέος- τεχνικός έφορος του forum
Τοτε ο θειος μου γιατι την τρεχει Ε?οεο?
Θα σε γελάσω... όμως κοιτώντας εδώ:
http://www.ethea.elpa.gr/news/closeup.p ... 92&cat=133
στον πίνακα με τίτλο:
Λίστα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ KIT CAR ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ
γράφει:
Citroën ZX 16V (Λήξη Δ.Α.: 31/12/2006)
-
Το 1.9 είναι Ε....
Το 2.0 16V είναι ακόμα Α......
Μάλλον....
-
Σωστος Σπυρο,τα μπερδεψα εμας ηταν 1.9 σορρυ παιδια!
-
Αν σε πρώτη φάση ενδιαφερόμαστε εμείς οι 7, νομίζω ότι θα πρέπει να ασχοληθούμε με την δημιουργία πρότασης κανονισμού.
Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο, ότι στην πορεία θα έρθουν και άλλοι...
Αν μάλιστα μαζευτούμε καμια 12αριά αρχικά και καταφέρουμε να πάρουμε cup, εκεί να δεις στο τέλος πως θα έρχονται οι αιτήσεις συμμετοχής.Προτείνω να κάνουμε όλοι μια προεργασία και να φτιάξουμε κάποιες προτάσεις για τον κανονισμό του French Cup. Έπειτα να συναντηθούμε για να τις συζητήσουμε και να καταλήξουμε σε μαι συγκεκριμένη πρόταση κανονισμού.
Τι λέτε ?
Επίσης όσοι έχουν γνωριμίες με πιθανούς υποστηρικτές ενός cup, καλό θα είναι να κάνουν κάποιες πρώτες διερευνητικές συζητήσεις.
-
γεια σας & απο εμενα.θα ηθελα να δωσω μια 'συμβουλη',με την καλη εννοια μην παρεξηγηθουμε κιολας.να προσπαθησετε το cup να γινει ολο γινεται περισσοτερο οικονομικο.ιδιαιτερη σημασια εχει η ασφαλεια,εκει δεν πρεπει να κανετε παραχωρησεις.
για πιο οικονομικα αποτελεσματα καλο θα ηταν να ειναι συγκεκριμενη η αναρτηση που θα φορανε τα αμαξια.ετσι θα μπορουσατε να κανενα & μια μαζικη παραγγελια & να σας ερθει ακομα πιο οικονομικα.βεβαια αυτο μπορει να δημιουργησει προβληματα με τα ατομα που εχουν ηδη ετοιμα αγωνιστικα.αντε...βλεπω να μας κανετε να παρουμε ολοι 205...
-
Bre φωτη εμεις δεν εχουμε αγωνιστικο 205.Ενα κανονικο gti ειναι
Παντως ελπιζω να υλοποιηθει η ιδεα και να δουμε μερικες αξιοσημειωτες κοντρες γιατι βαρεθηκαμε τα ιδια και τα ιδια -
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Bre φωτη εμεις δεν εχουμε αγωνιστικο 205.Ενα κανονικο gti ειναι
Παντως ελπιζω να υλοποιηθει η ιδεα και να δουμε μερικες αξιοσημειωτες κοντρες γιατι βαρεθηκαμε τα ιδια και τα ιδιαΤι λέτε για ραντεβού στα Μέγαρα την Κυριακή;;
FRENCH MAKERS CUP (FMC)