-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
κυριοι διοργανωτες που ειστε?αλλα ξερω ...το καλο πραμα αργει να γινει....
θα γίνει??
-
λιγη υπομονη...
-
Ειμαστε σε καλο δρομο . . .
-
να'μαι πάλι κι εγώ.
sorry για την απουσία μου, αλλά εδώ και περισσότερο απο 2 μήνες δεν μπορούσα να μπω καθόλου στο forum (κι ας είχα δοκιμάσει και να εκδόσω νέους κωδικούς κλπ).
Ας είναι καλά επιτέλους ο kouk (thanks) .
-
ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΑΡΗΣ....ΑΡΧΕΤΑΙ Ο ΦΛΕΒΑΡΗΣ.....ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ..ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ.....ΑΛΛΑ ΤΟ FMC ΠΟΥΘΕΝΑ...
-
οπως καταλαβατε 'μονοι μας' θα τρεχουμε και φετος.
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Ειμαστε σε καλο δρομο . . .Έλα ρε Lef κάνε λίγο υπομονή που πήγε η αισιοδοξία σου?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ειμαστε σε καλο δρομο . . .
Έλα ρε Lef κάνε λίγο υπομονή που πήγε η αισιοδοξία σου?
χαθηκε οπως χαθηκαν & οι ελληνικοι αγωνες....
-
απο την πληροφορηση που ειχα ...εμαθα οτι φετος δεν προκειται να πραγματοποιηθει κατι επισημο με εκπτωσεις ,με δεσμευσεις κτλ λογω μη υπαρξης καλων χορηγιων...το θετικο της υποθεσης ειναι οτι μετα απο προσπαθεια του dimos εχουμε εγκριση απο την εθεα..
το cup για φετος ισως λαβει εθελοντικα μερος σε καποιους αγωνες για πρωτη γνωριμια με σκοπο την προσελκυση χορηγων...
-
κατι ειναι & αυτο...μια καλη αρχη!
-
[quote='nightmare@106sportclub'..μια καλη αρχη! [/quote]
Που δεν βλεπω ουτε αυτη να γινεται.
Τα περι 'εθελοτικων συμμετοχων' κλπ μου ακουγονται σαν τα λογια των ατομων που μισω περισσοτερο στον πλανητη γη,αυτα των πολιτικων.
Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω γιατι δεν οριστικε συγκεκριμενη συναντηση να μας πουν τους λογους που δεν μπορει νσα γινει το καπ, ή υπο ποιες προυποθεσεις θα μπορουσε να γινει τελικα, αντ'αυτου εισπραξαμε σιωπη και φημες οπως 'ειδα ακουσα' κλπ.
Ευελπιστω να λαβω εστω αυτη την απαντηση. -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
..μια καλη αρχη!
Τα περι 'εθελοτικων συμμετοχων' κλπ μου ακουγονται σαν τα λογια των ατομων που μισω περισσοτερο στον πλανητη γη,αυτα των πολιτικων.
Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω γιατι δεν οριστικε συγκεκριμενη συναντηση να μας πουν τους λογους που δεν μπορει νσα γινει το καπ, ή υπο ποιες προυποθεσεις θα μπορουσε να γινει τελικα, αντ'αυτου εισπραξαμε σιωπη και φημες οπως 'ειδα ακουσα' κλπ.
Ευελπιστω να λαβω εστω αυτη την απαντηση.Λευτέρη, πάρτο αλλιώς
Υπάρχει συγκεκριμένη δέσμευση και συμφωνία όσων γνωρίζουν τις εξελίξεις.
Ενημέρωση θα υπάρξει από τον promoter και μόνο, σε στιγμή της επιλογής του και σε κάθε περίπτωση το συντομότερο δυνατόν.
Τα περί συνάντησης που λες είναι καλά για ισραηλινά κιμπούτς, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με οργάνωση cup εν έτει 2007.
Αν έχεις οποιαδήποτε αντίρρηση, κάθε Πέμπτη αν δεν κάνω λάθος τον βλέπεις στη Λέσχη και τα λέτε από κοντά
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
..μια καλη αρχη!
Ενημέρωση θα υπάρξει από τον promoter και μόνο, σε στιγμή της επιλογής του και σε κάθε περίπτωση το συντομότερο δυνατόν.
Τα περί συνάντησης που λες είναι καλά για ισραηλινά κιμπούτς, αλλά δεν έχουν καμία σχέση με οργάνωση cup εν έτει 2007.
Αν έχεις οποιαδήποτε αντίρρηση, κάθε Πέμπτη αν δεν κάνω λάθος τον βλέπεις στη Λέσχη και τα λέτε από κοντά
Βλέπω ως εθελοντές μόνο αυτούς που δεν θα προλάβουν να κάνουν ένα βήμα πίσω...
Αν το όλο θέμα στέφθηκε από τρανταχτή αποτυχία, φταίμε εμείς και κανένας promoter. ήμασταν ελάχιστοι, έχουμε κροκόδειλους και ελάχιστο χρόνο ώστε να συμμετέχουμε ΕΝΕΡΓΑ στο όποιο καπ. Λεφ205 είσαι πολύ 'ρομαντικός' πάντως και τα βλέπεις πολύ απλά... -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
..μια καλη αρχη!
Βλέπω ως εθελοντές μόνο αυτούς που δεν θα προλάβουν να κάνουν ένα βήμα πίσω...
Αν το όλο θέμα στέφθηκε από τρανταχτή αποτυχία, φταίμε εμείς και κανένας promoter. ήμασταν ελάχιστοι, έχουμε κροκόδειλους και ελάχιστο χρόνο ώστε να συμμετέχουμε ΕΝΕΡΓΑ στο όποιο καπ. Λεφ205 είσαι πολύ 'ρομαντικός' πάντως και τα βλέπεις πολύ απλά...Κωστα απο που καταλαβαινεις οτι ειμαι ρομαντικος και τα βλεπω απλα?
Ετρεχα πριν συζητηθει το καπ και θα συνεχισω να τρεχω γινει δε γινει απλα επειδη φτασαμε λιγοτερο απο ενα μηνα πριν τον πρωτο αγωνα της χρονιας ζητησα να μαθω αν θα γινει για να κανω και εγω το προγραμμα μου,τοσο κακο ειναι?Δεν το ρωτησα την επομενη μερα απο εκεινη τη συναντηση στη Λεσχη,σχεδον 2 μηνες μετα ρωταω.
Δεν θα ηθελα σε καμια περιπτωση να κανονισω τα οικονομικα της χρονιας μου και μετα να μαθω οτι θα γινει το καπ αλλα δεν θα μπορω να συμμετεχω. -
Δηλαδη τωρα φταιει ο Χ Λεφ που δεν ενημερωθηκε και ρωταει τοσο καιρο τι θα γινει και απαντηση δεν παιρνει, η καμια συναντηση, η κανα ΔΤ ?
Και εγω τις ιδιες αποριες εχω,αφου και εγω ειχα βρεθει σε εκεινη την συναντηση στα γραφεια του ΠΣκλαμπ,οπου μετα απο εκεινη θα ειχαμε νεα,τα οποια ποτε δεν ειχαμε,εστω να λενε οτι τελικα δεν....(και οχι να υποθετουμε)
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
EXETE ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ .ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΚΟΣ , ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛEEI ΚΑΝΕΝΑΣ DRELIS ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΤΟΤΥΠΗ ΙΔΕΑ , ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ .
ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ , ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ , ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΑΣ , ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΝ ΜΕΛΗ , ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΝΑΥΑΓΟΥΝ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ) ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .
ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΕΙΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΤΕ ΛΑΣΤΙΧΑ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ , ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ , ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΡΙΕΥΕΙ .
ΑΝ ΔΕ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ'ΑΥΤΑ ,ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕ 10-12 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ , ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΕΙΣΑΤΕ 2-3 ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΔΗΓΩΝ .ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ , ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΑΛΛΩΣΤΕ .
Υ.Γ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ DRELIS ,ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΠ'ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ π.χ. ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΟΥ , ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ DVD ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΣΟΥ , ΒΡΕΘΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ 15 ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ Μ' ΕΣΕΝΑ (ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΥΑΛΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ .
ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΘΕΑ , ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ , ΟΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ , ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ .πιστεψα οτι θα τον διαψευδαμε τον APR ....αλλα φαινεται πολυ δυσκολο τελικα..
-
Βασικά δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση μέχρι στιγμής, γιατί ακόμα και χθες είχαμε συζητήσεις επί συζητήσεων, προτάσεις επί προτάσεων κλπ.
Το ολο εγχείρημα το ξέρουμε όλοι ότι έχει ένα βαθμό δυσκολίας. Οχι στην οργάνωση, ούτε στους κανονισμούς, αλλά στην 'απλή' υλοποίησή του, όσο αφορά το κομμάτι της 'ανταπόδωσης'.
Εφ'όσο μιλάμε δηλαδή για κάποιο Cup, με την οποιαδήποτε μορφή του, για να είναι σωστό, θα πρέπει αφ'ενός να παρέχει στους συμμετέχοντες κάποιο κίνητρο για να συμμετέχουν. Από την άλλη μεριά θα πρέπει να υπάρχει και η δέσμευση των συμμετεχόντων ότι θα ακολουθήσουν 100% τον θεσμό. Αυτά τα δύο είναι αλληλένδετα και το ξέρουμε όλοι.
Η προσπάθεια που έχει γίνει εδώ και καιρό, είναι να φιαχτεί ένα πακέτο ικανοποιητικό και από τις δύο μεριές. Αυτό το πακέτο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει όμως ικανοποιητικό και έτσι δεν μπορούμε να μιλάμε για άμμεσα υλοποιήσιμο θεσμό. Ανακαλύπτουμε για άλλη μια φορά ότι οι καιροί δεν ευνοούν τέτοιες προσπάθειες, αφού η αγορά είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική απέναντι στο 'προϊόν' το οποίο παρουσιάζουμε.
Κακά τα ψέματα, η κινητήριος δύναμη όλων αυτών των Cup, είναι οι χορηγοί. Σε είδος, σε προβολή, σε οτιδήποτε. Οταν όμως οι πόρτες κλείνουν η μία πίσω από την άλλη επειδή Α. Δεν έχουμε να παρουσιάσουμε ένα 'έτοιμο' προϊόν (τουλάχιστον ο άλλος να μπορεί να το δεί) για να επενδύσει σε αυτό, και όταν Β. Η σημερινή εποχή δεν είναι και η πλέον κατάλληλη για να ζητήσεις 'εμπιστοσύνη'...
Τότε η μόνη επιλογή που έχεις είναι να ελιχθείς λίγο καλύτερα ώστε να μην ξεκινήσεις μια φούσκα, αλλά να επιδείξεις σοβαρότητα για να σε εμπιστευτεί ο άλλο στο μέλλον.
Ετσι, η κοινή απόφαση είναι **μέσα στο 2007 να γίνουν 3-4 αγώνες πιλοτικά, χωρίς δέσμευση από πλευράς αγωνιζόμενων, αλλά και με τις περισσότερες παροχές από πλευρά μας (ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό να επιτευχθεί), με την μορφή του 'Φιλικού' πρωταθλήματος, σαν προπομπός, ή σαν παρουσίαση αν θέλετε, για να είναι 100% έτοιμος ο θεσμός από την επόμενη αγωνιστική χρονιά. **Αν το πιέσουμε, μόνο λάθη θα κάνουμε και τελικά θα καταλήξει και αυτό άλλη μια απογοήτευση. Πιστεύω αν το κάνουμε καλά θα έχει μέλλον και μια σταθερή παρουσία μέσα στους Ελληνικούς Αγώνες.
Επίσης, μιας και έχουμε όλο τον χρόνο μπροστά μας (σχετικό είναι αυτό πάντα) θα ξεκινήσουν αρκετές συναντήσεις μεταξύ των ενδιαφερομένων για να φιαχτεί το 'τελικό προϊόν' που θα καλύπτει και θα εκφράζει κατά κύριο λόγο τους αγωνιζόμενους. Ετσι επιστρέφουμε στο είδος των κανονισμών που έχουν γραφτεί εδώ και όχι 'open', με περιορισμούς που θα αναδείξουν τα πρόσωπα και όχι τις μηχανές.
Είμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση, ενώ ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση της δημοσίευσης, αλλά εξακολουθούσα να προσπαθώ (έστω και από τα μαλλιά) να βρεθεί ένας τρόπος να ξεκινήσει από φέτος.
Προσωπική άποψη, είναι ότι με αυτόν τον τρόπο, θα έχουμε όλοι μια καλή χρονιά προετοιμασίας για κάτι που θα αξίζει πραγματικά!
-
Ο χρήστης Sidobre έγραψε:
Βασικά δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση μέχρι στιγμής, γιατί ακόμα και χθες είχαμε συζητήσεις επί συζητήσεων, προτάσεις επί προτάσεων κλπ....
Είμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση, ενώ ζητώ συγνώμη για την καθυστέρηση της δημοσίευσης, αλλά εξακολουθούσα να προσπαθώ (έστω και από τα μαλλιά) να βρεθεί ένας τρόπος να ξεκινήσει από φέτος.
Προσωπική άποψη, είναι ότι με αυτόν τον τρόπο, θα έχουμε όλοι μια καλή χρονιά προετοιμασίας για κάτι που θα αξίζει πραγματικά!
+oo
Αμαξόπουλε σε πάω και το ξέρεις, αλλά συχνά πυροβολείς αδιακρίτως μόνο και μόνο για την χαρά της 'μπαλωθιάς'...
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Δηλαδη τωρα φταιει ο Χ Λεφ που δεν ενημερωθηκε και ρωταει τοσο καιρο τι θα γινει και απαντηση δεν παιρνει, η καμια συναντηση, η κανα ΔΤ ?Και εγω τις ιδιες αποριες εχω,αφου και εγω ειχα βρεθει σε εκεινη την συναντηση στα γραφεια του ΠΣκλαμπ,οπου μετα απο εκεινη θα ειχαμε νεα,τα οποια ποτε δεν ειχαμε,εστω να λενε οτι τελικα δεν....(και οχι να υποθετουμε)
Αμαξόπουλε σε πάω και το ξέρεις, αλλά συχνά πυροβολείς αδιακρίτως μόνο και μόνο για την χαρά της 'μπαλωθιάς'...
Δηλαδη το παραπανω ειναι πυροβολισμος?
Και πως θα πρεπει να γραψω την αποψη μου,με γλυκες και φιλακια?
Οταν λεω οτι μονο τετοια θελετε να διαβαζετε/ονται σε αυτο το φορουμ.......
Οπως λεει και ο Τσαδαρης ,ολοι ειναι συνεργατες και φιλοι κλπ,κλπ,αλλα οταν τολμησεις να θιξεις προιον,να κρινεις κατι οτι δεν γινεται σωστα,κλπ,κλπ,τοτε .....Φυσικα καμια παρεξηγηση 'Ρενακια' (επειδη γραφω τα παραπανω),απλα κανουμε διαλογο.
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Φυσικα καμια παρεξηγηση 'Ρενακια' (επειδη γραφω τα παραπανω),απλα κανουμε διαλογο.Παρεξήγηση 'Λεοντόκαρδε' δεν υπάρχει, απλά αδημονώ να σε πατήσω στην πίστα (λέμε τώρα...) μια που για οπουδήποτε αλλού δεν με παίρνει
FRENCH MAKERS CUP (FMC)