-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Ωραια...
Πολυ ωραια!
Αρα δεν παιρνω λαστιχα γιατι περιμενω το καπ μας λεμε!!!ναι περιμενε σε λιγο ερχεται......
Το χω ξαναγραψει. Γινει δε γινει, αρκετοι απο μας (μεσα σ' αυτους κι εγω) θα τρεξουμε ΟΤΑΝ και ΕΦΟΣΟΝ εχουμε την οικονομικη δυνατοτητα. Αν γινει καλως, αν οχι, τι ειχαμε τι χασαμε.
Ο Lef205 τρεχει ηδη...Συμφωνω απολυτα!
Ο Lef205 ΕΤΡΕΧΕ και θα ξανατρεξει αν καποιοι παρουν στα σοβαρα το αθλημα . . .
-
23 του μήνα (καιρού επιτρέποντως) και μέχρι τις 1 Γενάρη θα είμαι Αθήνα...
Οπότε εκτός από τις 24-25 και 31-1 θα βρω χρόνο να παρεβρεθώ αν
κανονίσετε κάτι -
Ο χρήστης SAXOstudent έγραψε:
23 του μήνα (καιρού επιτρέποντως) και μέχρι τις 1 Γενάρη θα είμαι Αθήνα...
Οπότε εκτός από τις 24-25 και 31-1 θα βρω χρόνο να παρεβρεθώ αν
κανονίσετε κάτιεγω παντως κανονιζω κατι για χαρτακι (21 κ.τ.λ ξερεις) οποτε αν θελεις
εισαι καλεσμενος. -
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
εγω παντως κανονιζω κατι για χαρτακι (21 κ.τ.λ ξερεις) οποτε αν θελεις
εισαι καλεσμενος.Αν φροντίσεις και για τις Ρωσίδες που μου έλεγες θα έρθω νωρίτερα
-
ουπς ξεχασα,καλω και το φιλο μου το πουλι....
δεν μοιαζει πολυ -
Ο χρήστης SAXOstudent έγραψε:
εγω παντως κανονιζω κατι για χαρτακι (21 κ.τ.λ ξερεις) οποτε αν θελεις
εισαι καλεσμενος.Αν φροντίσεις και για τις Ρωσίδες που μου έλεγες θα έρθω νωρίτερα
αυτες θα ερθουν σιγουρα για πρεφα...
-
Σταυράκο, αυτά σκεφτεσαι πουλάκι μου και μου καθυστερεις τις εξατμίσεις;
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Σταυράκο, αυτά σκεφτεσαι πουλάκι μου και μου καθυστερεις τις εξατμίσεις;οχι βρε σπυρακι απλα εχω βαλει το laptop πανω στην argon και δουλευω
συγχρονως -
ANAKOINΩΣΗ:
Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι οδηγοί του FMC όπως παρευρίσκονται την **Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2006 και ώρα 19:00 **στην Λέσχη του Peugeot Sport Club, Παύλου Μελά 10 & Σοφούλη, Νέα Φιλαδέλφεια.
Θα συζητηθούν οι προτάσεις και οι επιθυμίες των οδηγών για να ολοκληρωθεί η προκύρηξη του θεσμού.
Είμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση
Τάσος Κωνσταντάτος
-
Ο χρήστης Sidobre έγραψε:
ANAKOINΩΣΗ:Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι οδηγοί του FMC όπως παρευρίσκονται την **Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2006 και ώρα 19:00 **στην Λέσχη του Peugeot Sport Club, Παύλου Μελά 10 & Σοφούλη, Νέα Φιλαδέλφεια.
Θα συζητηθούν οι προτάσεις και οι επιθυμίες των οδηγών για να ολοκληρωθεί η προκύρηξη του θεσμού.
Είμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνηση
Τάσος Κωνσταντάτος
Mμμμμμ...... για να δουμε.....
dimos
-
Θα' μαι εκει. Μαζι με Lef205.
Επειδη δεν ξερω απο Φιλαδελφεια, ειναι ευκολες καποιες οδηγιες προσεγγισης απο Εθνικη οδο και γεφυρα Φιλαδελφειας ? -
Για όποιον ανεβαίνει το ποτάμι (προς Λαμία):
Βγαίνουμε ακριβώς μετά την έξοδο της Renault (είναι μια έξοδος που κατεβαίνει). Στο φανάρι της εξόδου κάνουμε αριστερά και περνάμε την εθνική από κάτω και συνεχίζουμε ευθεία. Ο δρόμος μας πάει μόνος του κάνοντας μια αριστερή στροφή και μετά μια 90άρα δεξιά. Μετά την Δεξιά ο δρόμος ονομάζεται Σοφούλη. 2 Στενά μετά θα δούμε στο αριστερό μας χέρι μια πράσινη ταμπέλα φαρμακείου. Αυτή είναι η Παύλου Μελά όπου και κάνουμε Αριστερά. Μόλις στρίψουμε λίγα μέτρα μετά είναι η Λέσχη.Για όποιον κατεβαίνει το ποτάμι (προς Αθήνα) και όποιον έρχεται από Αττική Οδό.
Για όσους έρχονται από Αττική Οδό βγαίνουμε στην έξοδο προς Πειραιά και μόλις μπούμε στο ποτάμι βγαίνουμε στην επόμενη έξοδο. Για όποιον κατεβαίνει το ποτάμι είναι η επόμενη έξοδος μετά την Αττική οδό.
Και για τους δύο, η έξοδος είναι αυτή που έχει ταμπέλα 'Δεκελείας' όπου η δεξιά λωρίδα καταλήγει στην έξοδο. Βγαίνοντας μας κάνει λίγο κυκλικά ο δρόμος (είναι σαν πλατεία) εκεί συνεχίζουμε ευθεία. Μόλις συναντήσουμε μια κεντρική οδό (μετά από δύο στενά σταματάει ο δρόμος ούτως ή άλλως) αυτή είναι η Σοφούλη. Εκεί κάνουμε Δεξιά και μετά από 3-4 στενά στο δεξί μας χέρι θα δούμε μια πράσινη ταμπέλα φαρμακείου. Αυτή είναι η Παύλου Μελά όπου και κάνουμε Δεξιά. Μόλις στρίψουμε λίγα μέτρα μετά είναι η Λέσχη. -
Θα κάνω μια προσπάθεια αλλα δεν το υπόσχομαι καθώς αυτές οι μέρες είναι ιδιαίτερα δύσκολες για προσωπικούς λόγους (από υγεία καλά είμαστε).
Πάντως ξέρετε ότι είμαι μέσα. Με promoters ή χωρίς, είμαι μέσα. Και να ήμουν δεν θα είχα να προτείνω κάτι επιπλέον από αυτά που είχαμε πει την πρώτη φορά. -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Θα κάνω μια προσπάθεια αλλα δεν το υπόσχομαι καθώς αυτές οι μέρες είναι ιδιαίτερα δύσκολες για προσωπικούς λόγους (από υγεία καλά είμαστε).
Πάντως ξέρετε ότι είμαι μέσα. Με promoters ή χωρίς, είμαι μέσα. Και να ήμουν δεν θα είχα να προτείνω κάτι επιπλέον από αυτά που είχαμε πει την πρώτη φορά.δυστηχως μια τα ιδια και απο μενα,ειναι οι μερες τετοιες που τη δουλεια
δεν την υπολογιζεις. -
Έγινε η συνάντηση?
-
Εγινε
-
Υπάρχει κάτι μυστικό περί της συνάντησης; Δεν είναι ανακοινώσιμα τα αποτελέσματά της; Πρόκειται για 'κλειστή' κατάσταση;
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Υπάρχει κάτι μυστικό περί της συνάντησης; Δεν είναι ανακοινώσιμα τα αποτελέσματά της; Πρόκειται για 'κλειστή' κατάσταση;βιαζεσε σπυρακι?
-
Στείλτε κανένα PM και προς τα εδώ με το τί έγινε...
-
Γιατί pm; Ας γραφτεί εδώ...
FRENCH MAKERS CUP (FMC)