-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
I m back
Ναι δεν εχω 205 για τρεξιμο αλλα πολυ θελω να δω αυτο το καπ και ελπιζω να το καταφερετε και του χρονου να ειναι ετοιμο.
Αυτο που με προβληματιζει ειναι τα 106.Ελπιζω να καταφερετε να τα εξισωσετε με τα υπολοιπα αυτοκινητα διοιτε διαφορετικα δεν ο ανταγωνισμος θα ειναι αμυδρος. ..
Τεσπα μαζι!!Και ειμαι ο πρωτος υποστηρικτης του οδηγου fotis84t:P Θα εχεις πιστευω μια νικη στα Μεγαρα και στο ενα σπριντ ετσι δεν θα το πιεσεις στους υπολοιπους αγωνεςευχαριστω για την υποστηριξη...
οσο για την πεμπτη που τρωγεστε...δεν εγινε συναντηση ρε παιδια,θα το μαθαινατε απλα μια συζητηση εγινε για διαδικαστικο θεμα...ουτε εγω γνωριζω τιποτα...περιμενω να μαθω..
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
I m back
Ναι δεν εχω 205 για τρεξιμο αλλα πολυ θελω να δω αυτο το καπ και ελπιζω να το καταφερετε και του χρονου να ειναι ετοιμο.
Αυτο που με προβληματιζει ειναι τα 106.Ελπιζω να καταφερετε να τα εξισωσετε με τα υπολοιπα αυτοκινητα διοιτε διαφορετικα δεν ο ανταγωνισμος θα ειναι αμυδρος. ..
Τεσπα μαζι!!Και ειμαι ο πρωτος υποστηρικτης του οδηγου fotis84t:P Θα εχεις πιστευω μια νικη στα Μεγαρα και στο ενα σπριντ ετσι δεν θα το πιεσεις στους υπολοιπους αγωνεςευχαριστω για την υποστηριξη...
οσο για την πεμπτη που τρωγεστε...δεν εγινε συναντηση ρε παιδια,θα το μαθαινατε απλα μια συζητηση εγινε για διαδικαστικο θεμα...ουτε εγω γνωριζω τιποτα...περιμενω να μαθω..
ελα ελα μη το περνεις πανω σου ψωνιο
-
ΤΙ θα κάνουμε τελικά? Πότε συνάντηση?
-
ΚΡΥΩΣΕ ΤΟ ΠΡΑΜΑ?????
-
Στην αναμονη κι εγω...
-
λοιπον να κανονισουμε μια συναντηση μεσα στην επομενη εβδομαδα?
van,passat,fotis,nikos_bugsR και οι υπολοιποι τι λετε? -
Ρε τι'είν τούτοι!!
Τι πρεμούρα είναι αυτή...
Από τους 3 υποψήφιους promoters έχουν ενημερωθεί πλήρως οι δύο και αναμένονται οι προτάσεις τους.
Μάλιστα ο 2ος ζήτησε να οργανωθεί και συνάντηση με τους υποψήφιους συμμετέχοντες. Θα ενημερωθείτε σχετικά με ΠΜ.Ωραία ιδέα τώρα...
Δεν παρατάτε τις συναντήσεις και τις καφεδιές, να πάρουμε όλοι τα χρέπια μας και να κατέβουμε την Κυριακή 29/10 στα Μέγαρα (όπου έχει άτυπο trackday το 4TF) να τα πούμε από κοντά και να στρίψουμε και λίγο που έχουμε σκουριάσει?? -
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Ωραία ιδέα τώρα...
Δεν παρατάτε τις συναντήσεις και τις καφεδιές, να πάρουμε όλοι τα χρέπια μας και να κατέβουμε την Κυριακή 29/10 στα Μέγαρα (όπου έχει άτυπο trackday το 4TF) να τα πούμε από κοντά και να στρίψουμε και λίγο που έχουμε σκουριάσει??Εγω εκει θα 'μαι ετσι κι αλλιως. Θα ερθετε ?
(να κανουμε και λιγο κατασκοπια ... χαχαχαχα) -
Ωραία ιδέα τώρα...
Δεν παρατάτε τις συναντήσεις και τις καφεδιές, να πάρουμε όλοι τα χρέπια μας και να κατέβουμε την Κυριακή 29/10 στα Μέγαρα (όπου έχει άτυπο trackday το 4TF) να τα πούμε από κοντά και να στρίψουμε και λίγο που έχουμε σκουριάσει??Μια χαρά επίσημο είναι!
-
το δικο μου δεν ειναι ετοιμο ακομα αλλα αν ειναι να γινει συναντηση
θα ερθω για ενα καφεδακι και λιγη κατασκοπεια οπως ειπε και ο φιλος
απο πανω .......το πολυ πολυ γυρναω με το βολταδικο μου
http://racing.webcindario.com/fondos/BM ... gonazo.jpg -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραία ιδέα τώρα...
Δεν παρατάτε τις συναντήσεις και τις καφεδιές, να πάρουμε όλοι τα χρέπια μας και να κατέβουμε την Κυριακή 29/10 στα Μέγαρα (όπου έχει άτυπο trackday το 4TF) να τα πούμε από κοντά και να στρίψουμε και λίγο που έχουμε σκουριάσει??Μια χαρά επίσημο είναι!
Κύριε Πρόεδρε,
IMHO, Τυπικό TrackDay σημαίνει χρονομέτρηση.
Άτυπο TrackDay σημαίνει πάμε και διασκεδάζουμε με ασφάλεια (δηλαδή αυτό που κάνουμε κάθε φορά σε T4F TrackDay).
Παρόλ'αυτά για να μην σας κακοκαρδίσω και αποδίδοντας την δέουσα σημασία στην Διοργάνωση, θα έλεγα ότι μπορεί να λέγεται ΕΠΙΣΗΜΟ Άτυπο TrackDay
-
Καλά καλά....Επίσημο Για Μη Πυροβολημένους τότε!
-
εγώ δεν θα έλθω καθώς έχουμε κοινωνικές υποχρεώσεις, ανελαστικές.
Αφήστε που το 205 εχει βγει κούτσουρο και θέλει και κάμπερ και βγάλαμε και τα μπουζί λιωμένα... Και ήλθε και η ώρα για ελατήρια βαλβίδων... και το downpipe εχει ανοίξει...
Θα μου βρει κανείς κανένα φτηνό μοτέρ 16V? Θέλετε δεν θέλετε ανταγωνισμό? -
Ετσι οπως εχουν τωρα τα πραγματα, με 3 μικρα και 8 μεγαλα, δεν νομιζω οτι θες να αλλαξεις κατηγορια. Εκτος αν καταληξει να γινει ενιαιο μοτερ TU5J4 με καροτσα οτι ναναι ....
Αν οχι, πας μια βολτα Λιοσσιων, ειναι τιγκα στα 16ν μοτερ... -
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
το πολυ πολυ γυρναω με το βολταδικο μου
http://racing.webcindario.com/fondos/BM ... gonazo.jpgΕχει δεξι καθισμα το οπλο να με πας μια βολτα ... ?
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
το πολυ πολυ γυρναω με το βολταδικο μου
http://racing.webcindario.com/fondos/BM ... gonazo.jpgΕχει δεξι καθισμα το οπλο να με πας μια βολτα ... ?
θα βαλω ενα για παρτι σου,πως με βλεπεις?
-
Σωστοτατο...
Κι αν δεν βαλεις, ξυλωνουμε το Evo απο το Rallye, το καρφωνουμε στο πατωμα της Μ3 και παμε. Ετσι κι αλλιως δεν χρειαζεται να βγαλουμε και ΔΤΤ.... -
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Σωστοτατο...
Κι αν δεν βαλεις, ξυλωνουμε το Evo απο το Rallye, το καρφωνουμε στο πατωμα της Μ3 και παμε. Ετσι κι αλλιως δεν χρειαζεται να βγαλουμε και ΔΤΤ....και γιατι να κουραζομαστε δεν στο δινω να το βολταρεις......
-
Ωραία ιδέα τώρα...
Κύριε Πρόεδρε,
IMHO, Τυπικό TrackDay σημαίνει χρονομέτρηση.
Άτυπο TrackDay σημαίνει πάμε και διασκεδάζουμε με ασφάλεια (δηλαδή αυτό που κάνουμε κάθε φορά σε T4F TrackDay).
Παρόλ'αυτά για να μην σας κακοκαρδίσω και αποδίδοντας την δέουσα σημασία στην Διοργάνωση, θα έλεγα ότι μπορεί να λέγεται ΕΠΙΣΗΜΟ Άτυπο TrackDay
δεν μας νοιαζει η άποψή σου!
Παντως, διαφωνώ.. τα χρονόμετρα δεν καθορίζουν τίποτα. η οργανωμένη κίνηση τα καθορίζει αυτά
Δυστυχώς εγώ δεν θα μπορέσω να ερθω. εχω υποχρεώσεις (και διαβάσματα) που πρέπει να γίνουν. (και δεν έχω τακάκια επίσης, οπότε αυτό είναι σημαντικό, γιατί ακόμα και να ταπαρατήσω όλα την Κυριακή το πρωί, αυτο θα με επαναφέρει στην τάξη της λογικής )
-
εγινε καποια συναντηση?
FRENCH MAKERS CUP (FMC)