-
Ο χρήστης reddragon έγραψε:
Φωτη, Λευτερη ειμαι πολυ που σας βλεπω in action και με το ηθικο ακμαιοτατο.. Επειδη εμενα πηγαν κατα διαολου τα πλανα μου, αν με θελετε στην συναντηση και επειδη οπως παει σε ΑΧ θα καταληξω στειλτε μου ενα π.μ η ενα msg στο κινητο..Φωτη sου ειχα στειλει sms αλλα μαλλον εχεις αλλαξει κνητο.
Θα χαρω να σας δω και να γνωρισω και τ αλλα παιδια που ο τσιγκος δεν ειναι με argon κολλημενος στον εγκεφαλο τους..Remember together you stand devided you fall..
Να στε καλα και ελπιζω να τα πουμε απο κοντα.καλως το παιδι....βεβαια και το πηρα το μηνυμα,αναμενω τη συναντηση για να τα πουμε κ απο κοντα!
-
Παρακολουθω το θεμα περι ενιαιου αρκετο καιρο απλα δεν ετυχε να γραψω.Με τους ποιο πολους που γραφετε ειμαστε γνωστοι φιλοι κτλ και ξερουν οτι ειμαι και εγω συμφονος απο την αρχη.Ευελπιστω να τελιωση καποτε και το αυτοκινητο μου για να ειμαι πραγματικα οκ(205 1,6 16v)οποτε κανονιστη συναντηση υπολογιστε και μενα.Ο Μαρκαντωνατος τι δουλεια εχει εδω αφου κατοικοεδρευει στα βορεια??? ΟΥΣΤ
Αντε να δουμε μηπως γινει τιποτα καλυτερο -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τα 2 ράλι σπριντ ισχύουν μόνο για να τρέξεις σε ράλι
Στην πίστα τυπικά πρέπει να έχεις κάνει πριν αναβάσεις αλλά δε νομίζω να ασχολείται κανείς -για να είσαι σίγουρος όμως ρώτα στην ΕΘΕΑ.Λογικα αυτο ειναι παλιος κανονισμος, που ισχυει απο τοτε που ετρεχαν σε αεροδρομια με αχυρομπαλες. Δεν βλεπω νοημα, σημερα που υπαρχουν τα Μεγαρα και οι Σερρες και οι περισσοτεροι απο μας εχουν ξοδεψει 100αδες ωρες εκει μεσα (ναι εγω εχω φαει τριψηφιο αριθμο ωρων...), εστω κι αν δεν εχουμε κανει ουτε μια αναβαση. Δεν βλεπω σε τι θα βοηθησει....
Anyway, αν ειναι οντως ετσι, πρεπει λιγο να το προσεξουμε αυτο το θεμα, οταν συζητησουμε για το προγραμμα...
H μεγάλη διαφορά της πίστας είναι ότι τρέχεις και με άλλους (μη ρωτήσεις τώρα αν η προηγούμενη εμπειρία σε αναβάσεις σε βοηθήσει ως προς αυτό )
Στην Αμερικη, που οργανωνουν διαφορες λεσχες σε τοπικο επιπεδο αγωνες πιστας, η προυποθεση για να τρεξεις wheel to wheel racing που λενε, ειναι να εχεις κανει καποια trackdays. Στην αρχη σε βαζουν μονο σου και μετα με αλλους, χωρις να επιτρεπουν προσπερασμα, παρα μονο στην μεγαλη ευθεια. Πριν απο αυτα, καποια club απαιτουν να κανεις και καποια μαθηματα. Πουθενα δεν γινεται λογος για hillclimb.....
Λεω εγω τωρα .... ετσι ? -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
ασχολειται,στη λισανs γραφει auto-not circuit!
αρα λογικα μετα τις δυο αναβασεις πρεπει να την τροποποιησεις.Εγώ τον περιορισμό για τις πίστες τον είχα στη λισανς μου από το '02 εως το '05 όταν και έκανα μια Τρίπολη και ένα Μέγαρο χωρίς να μου πει κανείς τίποτε. Επιτέλους το '06 μου τον έβγαλαν. Δεν είναι λόγος αυτός....
-
επειδή έιχα αφήσει αυτό το topic μερικές σελίδες πίσω -και δεν παρακολουθούσα λόγω φορτωμένοου προγράμματος- βλέπω σήμερα τις εξελίξεις και αρχικά δηλώνω ενδιαφέρον.
Εκτός απο εμένα, ίσως αρκετά παιδιά (αρκετά=αναλογικά πάντα με το αντικείμενο που απαιτεί προδιαγραφές ασφαλείας) απο το 106portClub θα ενδιαφερθούν και αν τους κάνει θα συμμετάσχουν.
Όλο το 'ζουμί' είναι στον κανονισμό. Από αυτόν θα εξαρτηθούν όλα σε πρώτο στάδιο, αλλά και στην πορεία.
Ολα τα άλλα ειναι δευτερεύοντα.
Βέβαια αν και με βολεύει να συμπεριληφθούν και τα νεότερα 106 στον αγώνα, πιστεύω ότι αυτό κάνει τα πράγματα πιο πολύπλοκα.
Δεν μένει παρά να συζητήσουμε από κοντά και να δούμε τι μπορεί να βγεί, να δουμε τι ανταπόκτιση θα υπάρχει στην πορεία, και έπειτα πράττουμε.Σημαντικό σημείο και οι αγώνες (το είδος τους) που θα σχηματίζουν το πρωτάθλημα, αλλά αυτό νομίζω ότι θα συζητηθεί αφού ξεκαθαριστεί το τεχνικό πλαίσιο (τεχν.κανονισμοί) του εγχειρήματος.
-
Αν υπαρχει πληθος συμμετοχων και βρεθει ενας εξυπνος κανονισμος που να εξισωνει τις διαφορες οσο γινεται, ή διαχωριζει σαφως τις κατηγοριες με μεγαλη διαφορα δυναμικοτητας, τοτε και τα 106 χωρανε μια χαρα.....
Οπως το λες, το ζουμι ειναι στον κανονισμο. -
μεχρι και η peugeot sport εβγαλε λιστα για τα 205 μας....αντε μας σπρωχνουν και οι γαλλοι να αρχισουμε και εμεις τιποτα....
-
Ο χρήστης asa1 έγραψε:
.......Ο Μαρκαντωνατος τι δουλεια εχει εδω αφου κατοικοεδρευει στα βορεια??? ΟΥΣΤ
................Βρε εγω οπου και εαν ειμαι θα κατεβαινω ... εσυ κοιτα να ετοιμασεις το 205 σου ... για να το κανω και καμια βολτα ...
Αν υπαρχει πληθος συμμετοχων και βρεθει ενας εξυπνος κανονισμος που να εξισωνει τις διαφορες οσο γινεται, ή διαχωριζει σαφως τις κατηγοριες με μεγαλη διαφορα δυναμικοτητας, τοτε και τα 106 χωρανε μια χαρα.....
Οπως το λες, το ζουμι ειναι στον κανονισμο.+1
-
την ερχόμενη κυριακή είναι οι εκλογές.
Πότε θέλετε να βρεθούμε μέσα στην εβδομάδα? -
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Πότε θέλετε να βρεθούμε μέσα στην εβδομάδα?Αύριο Δευτέρα, θα σας προτείνω ημ/νία για συνάντηση μέσα στη βδομάδα.
Προσπαθώ να έχουμε μαζί μας και τους προέδρους από 2 μεγάλα clubs (ναι αυτά τα 2 που καταλάβατε ) οι οποίοι είναι πολύ θετικοί και για σοβαρό αριθμό συμμετοχών και για θέματα οργάνωσης αγώνων. -
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Πότε θέλετε να βρεθούμε μέσα στην εβδομάδα?Αύριο Δευτέρα, θα σας προτείνω ημ/νία για συνάντηση μέσα στη βδομάδα.
Προσπαθώ να έχουμε μαζί μας και τους προέδρους από 2 μεγάλα clubs (ναι αυτά τα 2 που καταλάβατε ) οι οποίοι είναι πολύ θετικοί και για σοβαρό αριθμό συμμετοχών και για θέματα οργάνωσης αγώνων.αναμενουμε....
-
Η συνάντηση έχει κανονιστεί για αύριο Τρίτη 10/10/2006 στις 20:00 στο Zeppelin.
Έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά και δήλωσαν ότι θα έρθουν οι:
fotis-84, kpsig, stamelos, maleleni, timkoul.
Στον Takinennn άφησα φωνητικό μήνυμα στο κινητό του.
Ο MAX106R16V βρίσκεται στην Ορεστιάδα, αλλά μας στέλνει τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς του.
Ο lef205 είχε κλειστό ή εκτός δικτύου το κινητό του.
Ο van έβλεπε όνειρο αφού ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι γύρισε ξημερώματα από Χαλκιδική και έπεσε στο κρεβάτι του χωρίς να βγάλει μάσκα, αναπνευστήρα και βατραχοπέδιλα... Εκτιμώ ότι θα έρθει.Θα έρθουν ακόμα οι Sidobre και Nikos_BugsR εκπροσωπώντας επίσημα τα Peugeot Sport Club και 106 Sport Club αντίστοιχα.
Αααα και να μην το ξεχάσω... θα έρθει και ο γράφων.
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Η συνάντηση έχει κανονιστεί για αύριο Τρίτη 10/10/2006 στις 20:00 στο Zeppelin.Έχουν ειδοποιηθεί τηλεφωνικά και δήλωσαν ότι θα έρθουν οι:
fotis-84, kpsig, stamelos, maleleni, timkoul.
Στον Takinennn άφησα φωνητικό μήνυμα στο κινητό του.
Ο MAX106R16V βρίσκεται στην Ορεστιάδα, αλλά μας στέλνει τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς του.
Ο lef205 είχε κλειστό ή εκτός δικτύου το κινητό του.
Ο van έβλεπε όνειρο αφού ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι γύρισε ξημερώματα από Χαλκιδική και έπεσε στο κρεβάτι του χωρίς να βγάλει μάσκα, αναπνευστήρα και βατραχοπέδιλα... Εκτιμώ ότι θα έρθει.Θα έρθουν ακόμα οι Sidobre και Nikos_BugsR εκπροσωπώντας επίσημα τα Peugeot Sport Club και 106 Sport Club αντίστοιχα.
Αααα και να μην το ξεχάσω... θα έρθει και ο γράφων.
πρώτα απ'ολα τους εαυτους μας (μου) θα εκπροσωπούμε και μετά τα υπόλοιπα
Να τα πούμε, να καταγράψουμε απόψεις, σκέψεις, προτάσεις, και ότι άλλο έχουμε βρει μέχρι τώρα,και συνεχίζουμε -
ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ κο ΣΤΑΜΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΕΝΑ 205 KAI ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
-
O lef 205 με το κινητο δεν εχει ιδιετερες σχεσεις θα προσπαθησω να τον βρω εγω και μαλλον θα ερθω και εγω
-
η πρωτη συναντηση εγινε και ειλικρινα χαρηκα που γνωρισα ολα τα
παιδια.βεβαια στην επομενη θα περιμενουμε και τους υπολοιπους.
(η καμπανα χτυπαει για το φιλο μου το malsot)
εγω το ax μου το ξεκιναω απο σημερα να το ετοιμαζω.....επιτελους. -
Ο χρήστης stamelos έγραψε:
(η καμπανα χτυπαει για το φιλο μου το malsot)
Και για μενα ...
-
εσυ τουλαχιστον πηρες τηλ και ενημερωσες οτι δεν θα ερθεις....δικαιολογημενος...
maleleni και εσυ απουσα...
περιμενω να ξυπνησει ο van να σας αρχισει στα μπινιλικια...
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
εσυ τουλαχιστον πηρες τηλ και ενημερωσες οτι δεν θα ερθεις....δικαιολογημενος...maleleni και εσυ απουσα...
Πηρα μπας και προλαβαινα να ερθω γιατι με καθυστερησαν, αλλα δεν...
Για πειτε λοιπον.... -
καναμε ενα πλανο το οποιο θα το δημοσιοποιησει σημερα ο passat1.8t ....
FRENCH MAKERS CUP (FMC)