-
απολυτη ησυχια και σημερα...
το cup παντως προχωραει και οι δοκιμες εξελιξης συνεχιστηκαν χθες με απολυτη επιτυχια.....
υγ.ελπιζω να μην μεινουμε μονο στις δοκιμες.....ε vanαφεντικο???
-
Γειά σας παίδες, καλό μήνα σε όλους.
Δυστυχώς ΔΕΝ βλέπω ενδιαφέρον
Εδώ άνοιξε ο κανονισμός για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι έχοντες Γαλλικά αγωνιστικά, και δεν υπάρχει απολύτως κανένα ενδιαφέρον από τους νεώτερους (όχι Ε).
Γιατί ??
Σας είναι αδιάφορος ένας καλοστημένος και ανταγωνιστικός θεσμός ?
Σας προβλημάτισε η επίτευξη ισοδυναμίας επιδόσεων με χρήση βάρους ?
Δεν σας αρέσει το 'πολυνίκους' ?
Σας χαλάει το Παραλληλοδρόμιο ?Άποψη δεν έχετε ? Τόσος κόπος είναι να μας την πείτε και μας ?
-
Με το καλό αν ξεπεραστεί η κρίση, τη νέα χρονιά......
-
Ενδιαφερον απο μενα υπαρχει. Το αυτοκινητο υπαρχει, δεν ειναι ομως ακομα κανονικο αγωνιστικο γιατι του λειπει ο εξοπλισμος ασφαλειας. Μεσα στα πλανα ηταν ετσι κι αλλιως η προετοιμασια του ανεξαρτητως του French Cup, και το χρονοδιαγραμμα αυτης εξαρταται απο την υγεια ή οχι της τσεπης μου. Εννοειται οτι νωριτερα απο τις αρχες του 2007 δεν θα ειναι ετοιμο. Απο κει και περα εξαρταται, δεδομενου οτι και να ετοιμασω αυτοκινητο, θα πρεπει να κανω 2 σπριντ και 2 αναβασεις (ή 4 σπριντ ? δεν το χω ψαξει και πολυ), για να βγαλω license και επειδη δεν μας τρεχουν κι απ' τα μπατζακια, ισως κανω μονο αυτα. Ο χρονος θα δειξει, απλα δηλωνω ενδιαφερον κι οταν ειμαι ετοιμος, αν το cup υπαρχει, θα μπω.
Δοκιμες εξελιξης εγω εκανα παντως... -
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Δυστυχώς ΔΕΝ βλέπω ενδιαφέρονΕδώ άνοιξε ο κανονισμός για να μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι έχοντες Γαλλικά αγωνιστικά, και δεν υπάρχει απολύτως κανένα ενδιαφέρον από τους νεώτερους (όχι Ε).
Γιατί ??
Kαταρχας αφου εγινε ουσιαστικα french cup,ας ξεκινησουμε απο τον τιτλο του τοπικ που ειναι ακομη 205 καπ.
Πιστευω πως δεν ειναι θεμα του αν υπαρχει η οχι ενδιαφερον,απλα αυτη τη στιγμη στο χωρο των αγωνων δεν γινονται καν αγωνες και ισως δινουμε βαρος πρωτα στο να λυθει αυτο. -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Kαταρχας αφου εγινε ουσιαστικα french cup,ας ξεκινησουμε απο τον τιτλο του τοπικ που ειναι ακομη 205 καπ.
Πιστευω πως δεν ειναι θεμα του αν υπαρχει η οχι ενδιαφερον,απλα αυτη τη στιγμη στο χωρο των αγωνων δεν γινονται καν αγωνες και ισως δινουμε βαρος πρωτα στο να λυθει αυτο.εσενα σου εστειλα μηνυμα το σαββατο..κανονισες τιποτα?
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Αρχιζω και τα πέρνω στο Κρανίο... Ολοι εσεις που γράφατε τις απόψεις σας και θέλατε να τρέξετε σε αυτό το CUP που είστε?Ουτε μια αποψη?MALSOT, που είσαι? Οι υπόλοιποι?Βασιλη, αντε να σου πω μια αποψη κι ας μην εχω ετοιμο αγωνιστικο.
Δεν μου αρεσει το πολυνικης. Θα μαζευτουμε 10 106, θα σφαχτουνε και ο ενας που θα τρεχει με το ΑΧ το 1400, θα κανει περιπατο. Οχι οτι με νοιαζει βεβαια, αλλα δεν θα ηταν προτιμοτερο να ισοροπησουμε τα πραγματα με το βαρος και μονο (οπου βαρος = αυτοκινητο + πληρωμα) ?
Και να πουμε πχ μονο 14αρες ζαντες, ενιαιο λαστιχο (φτηνο) και αναρτηση μεχρι Χ κοστος (τιμη καταλογου απο αντιπροσωπεια) ? -
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
[
Βασιλη, αντε να σου πω μια αποψη κι ας μην εχω ετοιμο αγωνιστικο.
Δεν μου αρεσει το πολυνικης. Θα μαζευτουμε 10 106, θα σφαχτουνε και ο ενας που θα τρεχει με το ΑΧ το 1400, θα κανει περιπατο. Οχι οτι με νοιαζει βεβαια, αλλα δεν θα ηταν προτιμοτερο να ισοροπησουμε τα πραγματα με το βαρος και μονο (οπου βαρος = αυτοκινητο + πληρωμα) ?
Και να πουμε πχ μονο 14αρες ζαντες, ενιαιο λαστιχο (φτηνο) και αναρτηση μεχρι Χ κοστος (τιμη καταλογου απο αντιπροσωπεια) ?τιμο ,ουτε με την αναρτηση μπορεις να κανεις κατι ,διοτι οπως ειπε και ο βασιλης δεν μπορεις να το περιορισεις διοτι αν πχ βαλουμε στα αυτοκινητα μας την λυση bilstein ...εγω που εχω κολλητο αμορτισερα θα τα ανοιγω μετα απο καθε αγωνα και θα τα φτιαχνω ,ενω εσυ θα αναγκαζεσαι ειτε να τρεχεις με τα παλια-τελειωμενα σου ειτε να αγοραζεις αμορτισερ σε καθε αγωνα.
-
Οχι δεν ειναι το ιδιο. Οσες φορες κι αν ανοιξεις τα Bilstein τα δρομισια, proflex δεν θα γινουν. Ανοιξε τα 100 φορες, το αποτελεσμα δεν θα ειναι πολυ διαφορετικο απο αυτον που θα τα ανοιξει 2 φορες ολη τη χρονια και θα πληρωσει κανα 300αρι ευρω συνολο (150x2).
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Οχι δεν ειναι το ιδιο. Οσες φορες κι αν ανοιξεις τα Bilstein τα δρομισια, proflex δεν θα γινουν. Ανοιξε τα 100 φορες, το αποτελεσμα δεν θα ειναι πολυ διαφορετικο απο αυτον που θα τα ανοιξει 2 φορες ολη τη χρονια και θα πληρωσει κανα 300αρι ευρω συνολο (150x2).αυτο που σου ειπα ειναι η γνωμη του βασιλη και σιγουρα κατι θα ξερει παραπανω ...τελος παντων ας φτιαξουμε λιγο την οργανωση του θεματος και αυτα βρισκονται στη συνεχεια.για να συνεχισω ..η ελαχιστη διασταση πρεπει να ειναι 15''(τα williams πχ φορανε 15'' δεν μπορεις να τους πεις για 14'') ,και το λαστιχο ενιαιο.σαυτα συμφωνουμε ολοι νομιζω.το βαρος ειναι εκεινο που θα παιξει καθοριστικο ρολο στην ισορροπια των κιλων/ιππων σε ολα τα αυτοκινητα.
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
...Πιστευω πως δεν ειναι θεμα του αν υπαρχει η οχι ενδιαφερον,απλα αυτη τη στιγμη στο χωρο των αγωνων δεν γινονται καν αγωνες και ισως δινουμε βαρος πρωτα στο να λυθει αυτο.+1!
-
Ο χρήστης alman310 έγραψε:
...Πιστευω πως δεν ειναι θεμα του αν υπαρχει η οχι ενδιαφερον,απλα αυτη τη στιγμη στο χωρο των αγωνων δεν γινονται καν αγωνες και ισως δινουμε βαρος πρωτα στο να λυθει αυτο.
+1!
δηλαδη?? αντε και λυθηκε το προβλημα ,την επομενη μερα θα παρουμε τα αγωνιστικα μας και θα παμε να τρεξουμε στο french cup? Tην ωρα που πεινατε μαγειρευετε εσεις??
-
Παιδιά έλειπα μια εβδομάδα στο εξωτερικό για δουλειές και μόλις επέστρεψα.
Εγώ δεν θέλω να γράψω τίποτε άλλο, λυπάμαι, αλλά γενικώς συμφωνώ με αυτά που έγραψε ο 1,8τ και ο Βαν,
Εάν θέλετε μια συνάντηση από κοντά, με σημειώσεις και προτάσεις και κανένα λαπτοπ, ΟΚ, με κάποιον να κρατά minitus of the meeting (κανένα πρόβλημα από εμένα να το φορτωθώ) και να ορίσουμε ενέργειες μετά, κυρίως στο επίπεδο του πως θα προσεγγίσουμε προμηθευτές, εδώ και έξω (έχω πολύ συγκεκριμένες ιδέες και εμπειρία σε κάποιους τομείς). Συγχωρέστε με αλλά δεν έχω και τόσο πολύ χρόνο και προσωπικά θέλω κάτι ΤΕΛΕΙΩΣ επαγγελματικό και σοβαρό. Ευχαρίστως να κάτσουμε ένα 5ωρο για αρχή να τα βάλουμε κάτω και να καταλήξουμε.
Εγώ είμαι διαθέσιμος ΣΚ αλλά και μέσα στην βδομάδα αν το κανονίσουμε ΟΚ.
Δυστυχώς δουλεύω Οινόφυτα 9-6 οπότε είναι καπως δύσκαμπτο το ωράριο μου. Πιστεύω πάντως ότι η όποια εμπειρία μου (τα λέμε από κοντά) μπορεί να προσφέρει. Εδώ δεν ξέρει ο ένας τίποτε για τον άλλον, καπ πάμε να κάνουμε.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ> -
[quote='timkoulΔεν μου αρεσει το πολυνικης. Θα μαζευτουμε 10 106, θα σφαχτουνε και ο ενας που θα τρεχει με το ΑΧ το 1400, θα κανει περιπατο. ?[/quote]
timkoul ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΛΥΝΙΚΟΥΣ ΣΩΣΤΑ .
ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΛΑΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ (ΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΟΡΙΣΕΙ ), ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ Ο ΝΙΚΗΤΗΣ .ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ Ο Χ LAMOGIO ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 4ων π.χ. ΣΕΡΝΑΜΕΝΩΝ , ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ .
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΛΑΣΕΙΣ , ΕΦ'ΟΣΩΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΕΣ ΚΙΛΩΝ ΑΝΑ ΙΠΠΟ κ.α ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΛΑ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ) , ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ .
ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ , ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ , ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ .
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ , ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ , ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ>
ΦΩΝΑΖΕΙ Ο kpsig και εχει δικιο -
Ο χρήστης alman310 έγραψε:
...Πιστευω πως δεν ειναι θεμα του αν υπαρχει η οχι ενδιαφερον,απλα αυτη τη στιγμη στο χωρο των αγωνων δεν γινονται καν αγωνες και ισως δινουμε βαρος πρωτα στο να λυθει αυτο.
+1!
+1 (ως αναφορα την συμμετοχη) !!!
...........
Ευχαρίστως να κάτσουμε ένα 5ωρο για αρχή να τα βάλουμε κάτω και να καταλήξουμε.
..................
Εδώ δεν ξέρει ο ένας τίποτε για τον άλλον, καπ πάμε να κάνουμε.
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ>+1 (ως αναφορα την οργανωση-προτασεις-ιδεες) !!!
Παιδια αυτην την εβδομαδα ειμαι Αθηνα (προσωρινη εδρα επαγγελματικη-κατοικια -> Ορεστιαδα)
Εαν υπαρχει η δυνατοτητα για καποια (εστω μικρη) συναντηση ειμαι μεσα και εγω ... !!! -
Οκτώ ( 8 ) οι αιτήσεις:
- fotis-84
- passat1.8t
- kpsig
- van
- stamelos
- maleleni
- Takinennn
- MAX106R16V
γιατί μπορεί αρκετοί 'συνήθεις ύποπτοι' με 106 να ενδιαφέρθηκαν, αλλά ΠΜ με εκδήλωση ενδιαφέροντος έστειλε μόνο ο MAX106R16V...
Για δραστηριοποιηθείτε και οι υπόλοιποι... δεν δαγκώνουν τα ΠΜ
Το ζήτημα όμως είναι αλλού:
Πρέπει να μεταφέρετε τα νέα για το cup που χτίζεται σε φίλους και γνωστούς που πιθανώς ενδιαφέρονται, ώστε στην συνάντηση που θα κάνουμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ενδιαφερόμενους.Η συνάντηση θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι και την Παρασκευή 13/10/06
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Οκτώ ( 8 ) οι αιτήσεις:- fotis-84
- passat1.8t
- kpsig
- van
- stamelos
- maleleni
- Takinennn
- MAX106R16V
γιατί μπορεί αρκετοί 'συνήθεις ύποπτοι' με 106 να ενδιαφέρθηκαν, αλλά ΠΜ με εκδήλωση ενδιαφέροντος έστειλε μόνο ο MAX106R16V...
Για δραστηριοποιηθείτε και οι υπόλοιποι... δεν δαγκώνουν τα ΠΜ
Το ζήτημα όμως είναι αλλού:
Πρέπει να μεταφέρετε τα νέα για το cup που χτίζεται σε φίλους και γνωστούς που πιθανώς ενδιαφέρονται, ώστε στην συνάντηση που θα κάνουμε να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ενδιαφερόμενους.Η συνάντηση θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι και την Παρασκευή 13/10/06
ΟΚ, μέχρι την Παρασκευή λοιπόν. Εγώ θα ετοιμάζω από σήμερα αύριο τις θέσεις και προτάσεις μου. Και κάτι άλλο..
Για την πρώτη συνάντηση, είμαστε ΥΠΕΡ αρκετοί οι πιο πάνω οκτώ, οπότε και ενωρίτερα από την 13/10, καλύτερα. -
ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ??
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ??Νομίζω ότι καλή επιλογή είναι η Zeppelin στον Περιφερειακό πάνω από Αττικό Άλσος.
Έχει άνετο parking, απίστευτη θέα και είναι σε ίση σχεδόν απόσταση από κάθε σημείο Αθήνας και πέριξ.
FRENCH MAKERS CUP (FMC)