-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ??Καβυλη Ριζια η Καστανιες , για να μοιρασετε την διαφορα με τον max106r16v
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ??
Καβυλη η Ριζια , για να μοιρασετε την διαφορα με τον max106r16v
-
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ??
Νομίζω ότι καλή επιλογή είναι η Zeppelin στον Περιφερειακό πάνω από Αττικό Άλσος.
Έχει άνετο parking, απίστευτη θέα και είναι σε ίση σχεδόν απόσταση από κάθε σημείο Αθήνας και πέριξ.+1 Κυριακή πολύ πρωί
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ??
Καβυλη Ριζια η Καστανιες , για να μοιρασετε την διαφορα με τον max106r16v
ειναι ο μοναδικος που εχει εκδηλωσει ενδιαφερον απο τους εκατομμυρια κατοχους 106 και θα τον αφησουμε ετσι???θα παμε να τον παρουμε απο το σπιτι του ,θα του παραθεσουμε ενα πλουσιοπαροχο γευμα σε γνωστο -ακριβο εστιατοριο της πολης, θα του κλεισουμε δωματιο στην προεδρικη σουιτα του ΗΙLTON και θα τον γυρισουμε σπιτι του οποτε αυτος επιθυμει...
ΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΟΠΩς ΠΟΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ
-
Εννέα (9) οι αιτήσεις:
- fotis-84
- passat1.8t
- kpsig
- van
- stamelos
- maleleni
- Takinennn
- MAX106R16V
- timkoul
-
γινανε δυο τα 106....
-
Ο χρήστης fotis-84 έγραψε:
γινανε δυο τα 106....ΟΚ, μην παρασυρομαστε, ουσιαστικα εναμιση ειναι. Το δικο μου δεν εχει γινει ακομα αγωνιστικο. Οπως το ξαναγραψα πιο πριν, ειναι στα πλανα, απλα εξαρταται και απο τον παραγοντα .... τσεπη.
Αρα τον Μπαμπη (max106r16v) θα τον πατε σε ακριβο εστιατοριο, με μενα μ' ενα σουβλατζιδικο τη βγαζετε... -
Ο χρήστης passat1.8t έγραψε:
Εννέα (9) οι αιτήσεις:- fotis-84
- passat1.8t
- kpsig
- van
- stamelos
- maleleni
- Takinennn
- MAX106R16V
- timkoul
Δε γραφουμε διπλα και τι αυτοκινητο εχει ο καθενας να εχουμε μια ιδεα τι συμμετοχη υπαρχει στις διαφορες κλασεις ?
-
-
Επειδη ειμαστε μια παρεα τα πμ δεν εχουν λογο.
Λευτερης - 6944 396905.Πεζω 106 Α/6.
Επειδη δεν εχω ευκολη προσβαση οποιος μπορεσει ας με ενημερωσει οταν κανονιστει μερα και ωρα.
Τιμο τι σου λειπει?Γιατι το μονο που μπορω να βαλω στο μυαλο μου ειναι κατι που το φτιαχνει η sparco omp herby και κανει γυρω στα 500 καινουργιο ή 250 με 300 μεταχειρο.
Κατα τα αλλα δε νομιζω να του λειπει κατι! -
Δέκα (10) οι αιτήσεις:
- fotis-84
- passat1.8t
- kpsig
- van
- stamelos
- maleleni
- Takinennn
- MAX106R16V
- timkoul
- Lef205
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Επειδη δεν εχω ευκολη προσβαση οποιος μπορεσει ας με ενημερωσει οταν κανονιστει μερα και ωρα.
Τιμο τι σου λειπει?Γιατι το μονο που μπορω να βαλω στο μυαλο μου ειναι κατι που το φτιαχνει η sparco omp herby και κανει γυρω στα 500 καινουργιο ή 250 με 300 μεταχειρο.
Κατα τα αλλα δε νομιζω να του λειπει κατι!Του λειπουν, ενα κλουβι, πυροσβεση, γενικος διακοπτης, αγγιστρα και 2ο μπακετ και ζωνες. Επισης θελει ενα γδυσιμο απο ταπετσαριες και μονωσεις, και βγαλσιμο του A/C και των παρελκομενων του....
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Κατα τα αλλα δε νομιζω να του λειπει κατι!Του λειπουν, ενα κλουβι, πυροσβεση, γενικος διακοπτης, αγγιστρα και 2ο μπακετ και ζωνες. Επισης θελει ενα γδυσιμο απο ταπετσαριες και μονωσεις, και βγαλσιμο του A/C και των παρελκομενων του....
Ελα υπερβολικε!
Το 'γδυσιμο' ειναι δωρεαν και μαλιστα αν πουλησεις οτι βγαλεις θα καλυψεις την διαφορα αυτων που χρειαζεσαι.
Παντως ουσιαστικα ειναι το κειτζ γιατι κοπιλιες καπο και γενικος δεν ειναι κατι το ακριβο.Πιστα και αναβαση κανεις χωρις δευτερο καθισμα,οταν ερθει η ωρα του ραλλυ και να μην εχεις παρει καπως θα σε βολεψουμε!
Μην τον ακουτε ετοιμο ειναι!!!ΥΓ (αυριο θα ειμαι Μεγαρα θα σε παρω το βραδυ για more info!)
-
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Ελα υπερβολικε!
Το 'γδυσιμο' ειναι δωρεαν και μαλιστα αν πουλησεις οτι βγαλεις θα καλυψεις την διαφορα αυτων που χρειαζεσαι.
Παντως ουσιαστικα ειναι το κειτζ γιατι κοπιλιες καπο και γενικος δεν ειναι κατι το ακριβο.Πιστα και αναβαση κανεις χωρις δευτερο καθισμα,οταν ερθει η ωρα του ραλλυ και να μην εχεις παρει καπως θα σε βολεψουμε!
Μην τον ακουτε ετοιμο ειναι!!!ΥΓ (αυριο θα ειμαι Μεγαρα θα σε παρω το βραδυ για more info!)
Πιστα και αναβαση ομως, κανω χωρις να εχω τρεξει 2 σπριντ πρωτα ... ???? Εδω σας θελω ....
Δεν πουλαω τιποτα γιατι θελω να μπορω καποια στιγμη να το επαναφερω στην πολιτικη του μορφη (οχι για να το πουλησω, απλα θελω να το κρατησω ετσι...).
Ε κατα τα αλλα ειναι περιπου ετοιμο.... -
Τα 2 ράλι σπριντ ισχύουν μόνο για να τρέξεις σε ράλι
Στην πίστα τυπικά πρέπει να έχεις κάνει πριν αναβάσεις αλλά δε νομίζω να ασχολείται κανείς -για να είσαι σίγουρος όμως ρώτα στην ΕΘΕΑ. -
Για να κανεις πιστα πρεπει να εχεις ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ή δυο αναβασεις ή δυο ραλλυ.Πλεον ομως για να κανεις ραλλυ πρεπει να εχεις τερματισει πρωτα δυο ραλλυ σπριντ.Κοινως με μια Ριτσωνα και μιια Αγια Αννα τρεχεις Μεγαρα!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Στην πίστα τυπικά πρέπει να έχεις κάνει πριν αναβάσεις αλλά δε νομίζω να ασχολείται κανείς -για να είσαι σίγουρος όμως ρώτα στην ΕΘΕΑ.ασχολειται,στη λισανs γραφει auto-not circuit!
αρα λογικα μετα τις δυο αναβασεις πρεπει να την τροποποιησεις. -
Ο χρήστης nass έγραψε:
Στην πίστα τυπικά πρέπει να έχεις κάνει πριν αναβάσεις αλλά δε νομίζω να ασχολείται κανείς -για να είσαι σίγουρος όμως ρώτα στην ΕΘΕΑ.Λογικα αυτο ειναι παλιος κανονισμος, που ισχυει απο τοτε που ετρεχαν σε αεροδρομια με αχυρομπαλες. Δεν βλεπω νοημα, σημερα που υπαρχουν τα Μεγαρα και οι Σερρες και οι περισσοτεροι απο μας εχουν ξοδεψει 100αδες ωρες εκει μεσα (ναι εγω εχω φαει τριψηφιο αριθμο ωρων...), εστω κι αν δεν εχουμε κανει ουτε μια αναβαση. Δεν βλεπω σε τι θα βοηθησει....
Anyway, αν ειναι οντως ετσι, πρεπει λιγο να το προσεξουμε αυτο το θεμα, οταν συζητησουμε για το προγραμμα...
-
Φωτη, Λευτερη ειμαι πολυ που σας βλεπω in action και με το ηθικο ακμαιοτατο.. Επειδη εμενα πηγαν κατα διαολου τα πλανα μου, αν με θελετε στην συναντηση και επειδη οπως παει σε ΑΧ θα καταληξω στειλτε μου ενα π.μ η ενα msg στο κινητο..
Φωτη sου ειχα στειλει sms αλλα μαλλον εχεις αλλαξει κνητο.
Θα χαρω να σας δω και να γνωρισω και τ αλλα παιδια που ο τσιγκος δεν ειναι με argon κολλημενος στον εγκεφαλο τους..Remember together you stand devided you fall..
Να στε καλα και ελπιζω να τα πουμε απο κοντα. -
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Στην πίστα τυπικά πρέπει να έχεις κάνει πριν αναβάσεις αλλά δε νομίζω να ασχολείται κανείς -για να είσαι σίγουρος όμως ρώτα στην ΕΘΕΑ.Λογικα αυτο ειναι παλιος κανονισμος, που ισχυει απο τοτε που ετρεχαν σε αεροδρομια με αχυρομπαλες. Δεν βλεπω νοημα, σημερα που υπαρχουν τα Μεγαρα και οι Σερρες και οι περισσοτεροι απο μας εχουν ξοδεψει 100αδες ωρες εκει μεσα (ναι εγω εχω φαει τριψηφιο αριθμο ωρων...), εστω κι αν δεν εχουμε κανει ουτε μια αναβαση. Δεν βλεπω σε τι θα βοηθησει....
Anyway, αν ειναι οντως ετσι, πρεπει λιγο να το προσεξουμε αυτο το θεμα, οταν συζητησουμε για το προγραμμα...
H μεγάλη διαφορά της πίστας είναι ότι τρέχεις και με άλλους (μη ρωτήσεις τώρα αν η προηγούμενη εμπειρία σε αναβάσεις σε βοηθήσει ως προς αυτό )
FRENCH MAKERS CUP (FMC)