-
Ο χρήστης skye έγραψε:
φανατικός και εγώ αλλά πια παίζω αρκετά σπάνια.Ξέρει κανείσ πόσο περίπου κοστίζει ένα καλό τραπέζι μπιλιάρδου?
Γνωστόσ μου μένει σε γκαρσονιέρα η οποία μέσα έχει μόνο ένα τραπέζι μπιλιάρδου.Το βράδυ απλώνει ένα στρωματάκι απάνω και κοιμάται.Πόλύ τρέλα και απίστευτη φάση ο τύπος.με 3800ε παιρνεις ενα αρκετα καλο
με 4500ε παιρνεις παρα πολυ καλο
φθανουν μεχρι 13000ε περιπου, αλλα εκει μαλλον πληρωνεις αλλα πραγματα.μεταχειρισμενο παιρνεις με τα μισα λεφτα απο αυτα που εγραψα.
Με 1500ε παίρνεις ένα κάτι παραπάνω από αξιοπρεπές μεταχειρο (όχι και κανά μπρανσγουικ, αλλά κάνεις τη δουλειά σου) αν δεν είσαι επαγγελματίας και το θες για χαβαλέ.
Παίζω αρκετά συχνά. Πιο παλιά γαλλικό, τώρα κυρίως 9μπαλο (βλ avatar)
Σκέφτομαι κι εγώ την αγορά ενός μπιλιάρδου.
Επίσης παίζω (εδώ κ χρόνια, φανατικά) ξύλινο ποδοσφαιράκιχθες βραδυ μιλουσα με τον Γ. Σακκα για οσους τον ξερουν!
αυτος μου εδωσε τις τιμες που λεω.το μονο κακο με τα μεταχ/να ειναι οτι αν ειναι απο μαγαζι μπορει να εχουν πολλα χτυπηματα και γρατσουνιες, οι οποιες μπορει να μην φαινονται ή να μην ενοχλουν μεσα σε ενα μαγαζι, αλλα μεσα σε ενα σαλονι σπιτιου χτυπανε πολυ ασχημα στο ματι.
-
Γενικά ο Σακκάς είναι ο μεγαλύτερος έμπορος μπιλιάρδων στην Ελλάδα.
Αλλά συχνά οι τιμές του είναι τσιμπημένες. -
Παιζω αρκετα συχνα μπιλιαρδο,τουλαχιστον 3 φορες την εβδομαδα μιας και η ηλικια μου (19 ετων) το επιτρεπει ακομα...
Συνηθως παιζω αμερικανα και μαλιστα προχθες που επαιξα για τελευταια φορα πηρα 2 παιχνιδια με μονοστεκι παρακαλω...!!! -
Γαλλικό, τρίσποντο...... Καλές εποχές, περίσσεια χρόνου και καλής διάθεσης!
Τώρα πια ....
-
Παιζω γαλλικο επειδη εχω την τυχη να εχουμε ενα στο υπογειο του σπιτιου μας
-
Snooker και μονο Snooker.
Μια εποχη πριν πολλα χρονια βλεπαμε λιγο Eurosport εδω στη Κρητη και μπορουσα να δω λιγο αλλα καποιος 'καμαλας' μας εβγαλε τη κεραια.Steven Hendry is the boss!!! Χαρισματικος παιχτης!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Snooker και μονο Snooker.
Μια εποχη πριν πολλα χρονια βλεπαμε λιγο Eurosport εδω στη Κρητη και μπορουσα να δω λιγο αλλα καποιος 'καμαλας' μας εβγαλε τη κεραια.Steven Hendry is the boss!!! Χαρισματικος παιχτης!!!
Φαίνεται πως έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που έβγαλε την κεραία
O Rocket Ronnie είναι μία ξεχωριστή κατηγορία παίχτη, μοναδικός στο είδος του. Επίσης μου αρέσει πολύ και το στυλ του Peter Ebdon. Ατάραχος χωρίς ίχνος αγωνίας στο ανέκφραστο πρόσωπό του, κάτι σαν sniper δηλαδή αλλά στο snooker -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
πώς λεγόταν το παιδάκι που το πήρε πέρισυ? που ανέτρεψε τα πάντα? όλο ήταν πίσω στο σκορ και τελικά τσουπ! κέρδιζε.(πέρισυ δεν ήταν ή λεω χαζομάρες?? μήπως ήταν φέτος?)
Τον Murphy λες μάλλον, εκείνο το στρουμπουλό 23χρονο παλικάρι. Ναι πήρε πέρισυ το WC.
-
Εγώ λέω πως το πήρε φέτος.
-
Ασε την είχα δει κι εγώ αυτή την κινεzούλα...
Jeanette Lee
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
ο άλλος που έπαιζε και με τα 2 χέρια ποιος ήταν??Ronnie O'Sullivan rules! Είχα διαβάσει πως σκέφτεται κάποια στιγμή να κατέβει σε κάποιο τουρνουα και να παίξει μόνο με το αριστερό χέρι.
Και ο Matthew Stevens ρίχνει μερικές στεκές με το αριστερό, αρκετά καλά αλλά όχι όπως ο Ronnie.
-
Έναν Ασιάτη -Μαλαισιανός νομίζω- τον θυμάται κανείς; είχε κάνει ένα από τα λίγα '147' (αν δεν κάνω λάθος οι μέγιστοι πόντοι με κόκινες-μαύρη)
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Έναν Ασιάτη -Μαλαισιανός νομίζω- τον θυμάται κανείς; είχε κάνει ένα από τα λίγα '147' (αν δεν κάνω λάθος οι μέγιστοι πόντοι με κόκινες-μαύρη)Francisco Bustamante?
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Έναν Ασιάτη -Μαλαισιανός νομίζω- τον θυμάται κανείς; είχε κάνει ένα από τα λίγα '147' (αν δεν κάνω λάθος οι μέγιστοι πόντοι με κόκινες-μαύρη)Το γρηγορότερο πάντως το έχει κάνει ο Ρόνι
Είχα δει μια φορά τον Williams να ρίχνει με την δεξιά παλάμη (αριστερόχειρας είναι) στον αέρα (είχα ακουμπήσει τον αγκώνα βέβαια κάτω). -
Αν δεν έχετε δει τον Alex Higgins χάνετε!!
Απίστευτος παίχτης και πολύ πιο επιθετικός απο όλους τους σημερινούς.Σπάνια έπαιζε safety. -
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Έναν Ασιάτη -Μαλαισιανός νομίζω- τον θυμάται κανείς; είχε κάνει ένα από τα λίγα '147' (αν δεν κάνω λάθος οι μέγιστοι πόντοι με κόκινες-μαύρη)
Το γρηγορότερο πάντως το έχει κάνει ο Ρόνι
Είχα δει μια φορά τον Williams να ρίχνει με την δεξιά παλάμη (αριστερόχειρας είναι) στον αέρα (είχε ακουμπήσει τον αγκώνα βέβαια κάτω).για μπάσκετ μιλάς??
Μπάσκετ? Συγγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω τί θέλεις να πεις.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
1,5 κορδόνι σερί σε Γαλλικό!
Στο τέλος παίζαμε μόνο τρίσποντο για να έχει και νόημα!
Πικέδες, πουλέδες, ανάποδα...απ' όλα είχε ο μπαξές!
Από την 2α Γυμνασίου μέχρι και την 6η την 'ξεσκίσαμε' την πρεσβεία της Κηφισιάς (και δεν εννοώ τις τσόχες)!!!Αλλά όλα αυτά πριν από 20 χρόνια!!!
Πολύ μου άρεσε! Ειδικά όταν παίξαμε στο (νέο τότε) Κουρδιστό Πορτοκάλι στον Νέο Κόσμο!
Ααααχχχχχχχχχ!!!
Αυτό ήταν στη Φρατζή; Εκεί βλέπαμε και Ελληνικό πρωτάθλημα. Τότε έβλεπα τον Σακκά. Πρέπει να είναι ο ίδιος που αναφέρθηκε προηγουμένως.
Το ρεκόρ μου και εμένα ήταν περίπου εκεί. Το πέτυχες υποθέτω όταν τις είχες μαζεμένες σε μια πλευρά και τις πήγαινες καροτσάκι ως την άλλη άκρη, έτσι;
Για να μαζευτούμε μια φορά να παίξουμε, να θυμηθούμε τα παλιά και να γελάσουμε.
Υπήρχε και ένα στη Νέα Σμύρνη (δε θυμάμαι το όνομα) που πηγαίναμε
-
MPILIARDO!H agapi tis zwis mou.......
to mpiliardo gia mena den einai kati 'ela mwre pame na diaskedasoume na perasoume 2 wres euxarista kai feugoume' , einai kati poly pio sovaro......einai epistimi pou thelei polli ma para polli eksaskisi gia na ftaseis se epipedo ena skali katw apo eppagelmatiko...
vasika to snooker einai allis klasis athlima...pio dyskolo kai psagmeno akoma kai apo galliko.....einai to agapimeno mou....apla stin ellada yparxoun poly liga trapezia gia eksaskisi...giauto opoios exei pragmatiki agapi gia snooker -kai oxi paizw gia plaka me ta filarakia- prepei kat'eme na mathei poly kalo 9ball...enas enniampalas ellinas no 5 an thymamai kala itan stin ellada , ekane 71 break sto snooker gia plaka kai malista me steka amerikanikou...oxi lepti.Vasika , oute oi teleioi enniampalades oute oi teleioi gallades de mporoun na kontraroun sto snooker tous antistoixous synadelfous tous sto snooker...se antithesi me tous snookerades pou mporoun aneta na kerdisoun ena no 10 px sto kosmo sto 9ball.vevaia an valeis ton no1 snookera na paiksei me ton no1 enniampala ta pragmata tha einai poly skoura kai auto logw tou oti oi snookerades de kseroun na spane kala sto 9ball, den exoun synithisei.
pare gia paradeigma ton davis pou exei grapsei istoria sto snooker me 6 pagosmia , alla sto 9ballo den exei anevei pote panw aptin 6i thesi....
telos na pw oti megali paradosi sto 9ball exoun oi filipinezoi...reyes-bustamante... -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Υπήρχε και ένα στη Νέα Σμύρνη (δε θυμάμαι το όνομα) που πηγαίναμε
Champion είχαμε βοηθήσει στη μετακόμιση στο νέο μαγαζί
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
χθες βραδυ μιλουσα με τον Γ. Σακκα για οσους τον ξερουν!Τον χάζευα τη δεκαετία του '80 όταν έκανε προπόνηση ή/και αγωνιζόταν στο Lions, στο Παγκράτι.
Πολύ (πολύ) καλός!
Μπιλιάρδο !!!