-
Ο χρήστης face έγραψε:
Κάπου είχαμε θέμα για μπιλιάρδο
...**αλλά εγώ προτιμώ Γαλλικό αν και snooker δεν είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω. Δεν έχει τύχει να βρω σε μαγαζί αν και θα ήθελα **
άσε, είναι τρελό κόλλημα...!!!! είναι καθαρά εγκεφαλικό, πιό πολύ και απο γαλικό που αν μάθεις καλά 4 στεκιές (κλαυστα κτλ) πάει μόνο του μετά...
καταρχήν το τραπέζι είναι 1,90 Χ 3,80 και οι μπάλες οι μισες απο το γαλλικό..!
Η μόνη επαφή που με snooker είναι μέσω του Eurosport
-
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Κάπου είχαμε θέμα για μπιλιάρδο
...**αλλά εγώ προτιμώ Γαλλικό αν και snooker δεν είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω. Δεν έχει τύχει να βρω σε μαγαζί αν και θα ήθελα **
άσε, είναι τρελό κόλλημα...!!!! είναι καθαρά εγκεφαλικό, πιό πολύ και απο γαλικό που αν μάθεις καλά 4 στεκιές (κλαυστα κτλ) πάει μόνο του μετά...
καταρχήν το τραπέζι είναι 1,90 Χ 3,80 και οι μπάλες οι μισες απο το γαλλικό..!
Η μόνη επαφή που με snooker είναι μέσω του Eurosport
κακως!
αν παιξεις, θα το ερωτευθεις αν σ'αρεσει ηδη (αφου συνειδητοποιησεις φυσικα το ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ειναι) -
To θέμα του face ενώθηκε με παλαιότερο[mod]
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
To θέμα του face ενώθηκε με παλαιότερο[mod]Τι έπαθε το χρώμα σου και σκούρυνε γιατρέ?
-
...κατά λάθος..........
-
Ο χρήστης face έγραψε:
για καλό κόσμο μιλάω...Οι πιτσιρικάδες πάνε στην πολλή βαβούρα...Εγώ σκέφτομαι για ένα περιβάλλον 'κυριλλέ' με μόνο snooker τραπέζια, και κανα Γαλλικό..!! Με τηλέφωνο, κάρτες μέλους, φωτα μόνο στα τραπέζια, και απουσία μουσικής...!! ....Κατ' αρχην, η απουσια μουσικης δεν ειναι απαραιτητα καλη. Ακομα και στα πανελληνια τουρνουα που τα πραγματα ειναι αρκετα σοβαρα παιζονται καποια συγκεκριμενα ειδη μουσικης σε χαμηλη ενταση (υπαρχουν κανονισμοι για το τι μουσικη επιτρεπεται). Ενοχλητικη ειναι η μουσικη μονο οταν ειναι σε μεγαλη ενταση, αλλιως ειναι καλη γιατι ειναι πολυ ψυχοβγαλτικο να καθεσαι σε εναν κλειστο χωρο ωρες και το μονο που ακους να ειναι τα χτυπηματα απο τις μπαλες. Φιλικη συμβουλη παντα
Οσον αφορα το σνουκερ, τον τελευταιο καιρο αρχιζει δειλα και η αναπτυξη του στην Ελλαδα. Ενω πριν 5 χρονια υπηρχε τετοιο τραπεζι μονο στο master's στο Καλαμακι και στη Γλυφαδα, πλεον που εχει γινει αρκετα αναγνωρισιμο και εδω εχουν φερει και στο Π. Φαληρο (μαγαζι γνωστου παικτη μπιλιαρδου και του σχολιαστη του εδω eurosport), στην Αγ. Παρασκευη, στο Περαμα και πολλα ακομη ειναι στα σχεδια...
Για κατι τοσο ειδικο οσο αυτο που λες, καλο θα ειναι να ψαξεις κυριως την περιοχη. Αυτη θα παιξει τον μεγαλυτερο ρολο για τον αν θα πιασει το μαγαζι.
-
θα συμφωνησω, ομως διαφορετικο ειναι αυτο, και διαφορετικος ο πανικος που γινεται στα περισσοτερα μπιλιαρδαδικα:
υπερβολικος καπνος
υπερβολικη φασαρια και μεγαλο ποσοστο μικρης ηλικιας
κοσμος αδιαφορος για το αντικειμενο
δυνατη μουσικη
κολλημενα τραπεζια το ενα διπλα στο αλλο ή σε τοιχους και κολωνες που κανουν ορισμενα χτυπηματα σχεδον αδυνατα
απαραδεκτες στεκες, τραπεζια κλπ
αλητειαειναι πραγματα που οταν πας να παιξεις με μια νοοτροπια (δηλαδη οταν πας για το παιχνιδι) σε εκνευριζουν απιστευτα
-
Εμενα μου αρεσει πολυ το γαλλικο.
Ο πιο ανασταλτικος παραγοντας που δεν παιζω συχνα ειναι οτι δεν εχω καποιο μαγαζι κοντα μου που να παρεχει καλο λογο τιμης/υπηρεσιες.
Μακαρι να φτιαξεις κατι καλο φιλε.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
θα συμφωνησω, ομως διαφορετικο ειναι αυτο, και διαφορετικος ο πανικος που γινεται στα περισσοτερα μπιλιαρδαδικα:υπερβολικος καπνος
υπερβολικη φασαρια και μεγαλο ποσοστο μικρης ηλικιας
κοσμος αδιαφορος για το αντικειμενο
δυνατη μουσικη
κολλημενα τραπεζια το ενα διπλα στο αλλο ή σε τοιχους και κολωνες που κανουν ορισμενα χτυπηματα σχεδον αδυνατα
απαραδεκτες στεκες, τραπεζια κλπ
αλητειαειναι πραγματα που οταν πας να παιξεις με μια νοοτροπια (δηλαδη οταν πας για το παιχνιδι) σε εκνευριζουν απιστευτα
Συμφωνω απολυτα, δεν λεμε τιποτα διαφορετικο, απλως εξεφρασα τις ενστασεις μου για την απουσια μουσικης...
-
Τρομερο θέμα για συζήτηση!!!
Είμαι και γω από τους μεγάλους snooker freaks!!!
Μου ΄γινε συνήθεια από τότε που πήγα στην Αγγλία, και έμεινα για 2 χρόνια, και από τότε δεν χάνω τουρνουά στην TV.
Όταν δεν έχει τα 'ψυχολογικά' του ο Ronnie Ο' Sullivan, είναι απλά, ο καλύτερος παίχτης στην ιστορία του παιχνιδιού!!! Απίστευτος! Αυτό το μοναδικό maximum σε 5'27'' που έκανε θα μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό μου!!!
Επίσης ιστορία άφησαν οι Stephen Hendry και Steve Davis!
Όσο για επιθετικότητα στο παιχνίδι, νομίζω οτί ο Μαλτέζος, Tony Drago, ήταν απλά απίθανος. Δεν υπήρξε στεκιά που να μην την είχε δοκιμάσει! Η άμυνα αμφιβάλλω αν έχει περάσει ποτέ από το μυαλό του!
Και κάτι για το μέλλον! Προσέξτε αυτόν τον Ασιάτη πιτσιρικά, τον Ding! Πολύ σύντομα θα μιλάμε όλοι γι' αυτόν!!! Ήδη έχει κερδίσει China Open και το UK Championship!!!! -
Eπίσης παίχτες που έμειναν ή θα μείνουν στην ιστορία, είναι οι Cliff Thorburn, Alex Higgins, Jimmy White (ίσως ο παίχτης με τους περισσότερους φαν στα νησιά), Μark Williams, John Higgins, Ken Doherty, και η συμπάθεια μου λόγω του πάθους του και ότι παίζαμε στο ίδιο club στο Preston, Ian McCullogh!!!
-
παιζω οχταμπαλο αρκετα εδω και μισο χρονο,αλλα νομιζω οτι εχω φτασει σε ενα επιπεδο και δε μπορω να ανεβω αλλο.πρεπει να ειναι οτι παιζω συνεχεια με τους ιδιους...
να κανω μια ερωτηση... γιατι η στεκα σε πολλους παιχτες ανεβοκατεβαινει συμμαδευοντας μια στο κεντρο μια κατω πριν ριξουν????????????
εγω ειχα ακουσει οτι καλο ειναι να μενει σταθερη -
Ο χρήστης patro έγραψε:
παιζω οχταμπαλο αρκετα εδω και μισο χρονο,αλλα νομιζω οτι εχω φτασει σε ενα επιπεδο και δε μπορω να ανεβω αλλο.πρεπει να ειναι οτι παιζω συνεχεια με τους ιδιους...σε μισο χρονο εφτασες σ'ενα επιπεδο και δεν ανεβαινεις αλλο;
τοσο καλος εισαι;
μηπως απλα καταλαβαινεις τοσο τις αλλαγες επειδη δεν ειναι τοσο κραχτες;
δηλαδη αν στην αρχη δε στραβωνες στεκια και μετα εβαζες τις στεκιες στην ευθεια, ειναι κατι που το καταλαβαινεις αμεσως -τη διαφορα και χαιρεσαι
τωρα για να ανεβεις απαιτουνται πιο δυσκολα χτυπηματα που θελουν περισσοτερο χρονο και εξασκηση και θελει πολλη υπομονη.
μην απογοητευεσαι -
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
Τρομερο θέμα για συζήτηση!!!Όταν δεν έχει τα 'ψυχολογικά' του ο Ronnie Ο' Sullivan, είναι απλά, ο καλύτερος παίχτης στην ιστορία του παιχνιδιού!!! Απίστευτος! Αυτό το μοναδικό maximum σε 5'27'' που έκανε θα μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό μου!!!
http://rapidshare.de/files/6595099/_199 ... _.avi.html
-
Όταν δεν έχει τα 'ψυχολογικά' του ο Ronnie Ο' Sullivan, είναι απλά, ο καλύτερος παίχτης στην ιστορία του παιχνιδιού!!! Απίστευτος! Αυτό το μοναδικό maximum σε 5'27'' που έκανε θα μείνει για πάντα χαραγμένο στο μυαλό μου!!!
Να 'σαι καλά ρε Theofaman! Κειμήλιο στην ιστορία του σνούκερ είναι αυτό!
Όλα τα λεφτά το stun που κάνει για να σπάσει το πακέτο στη μέση περίπου του break.
Aν αυτός ο παίχτης 'ωρίμαζε' σε πιο μικρή ηλικία όπως οι Hendry και Davis, θα τους είχε ξεπεράσει σε παγκόσμιους τίτλους!!! -
Ο χρήστης patro έγραψε:
παιζω οχταμπαλο αρκετα εδω και μισο χρονο,αλλα νομιζω οτι εχω φτασει σε ενα επιπεδο και δε μπορω να ανεβω αλλο.πρεπει να ειναι οτι παιζω συνεχεια με τους ιδιους...να κανω μια ερωτηση... γιατι η στεκα σε πολλους παιχτες ανεβοκατεβαινει συμμαδευοντας μια στο κεντρο μια κατω πριν ριξουν????????????
εγω ειχα ακουσει οτι καλο ειναι να μενει σταθερηΑπό τα λίγα που γνωρίζω η στέκα πρέπει να είναι όσο πιο σταθερή γίνεται, με εξαίρεση τα swerveshots. Για να γίνει αυτό ο παίχτης χρησιμοποιεί 4 σημεία στήριξης. Tα 2 του χέρια προφανώς , το πλευρό του και το πηγούνι του! Τουλάχιστον στο snooker έτσι είναι.
-
Όλα τα λεφτά το stun που κάνει για να σπάσει το πακέτο στη μέση περίπου του break.
Aν αυτός ο παίχτης 'ωρίμαζε' σε πιο μικρή ηλικία όπως οι Hendry και Davis, θα τους είχε ξεπεράσει σε παγκόσμιους τίτλους!!!Δεν πειράζει. Εμείς τον στηρίζουμε γι'αυτό που είναι. Ένας 'τρελός' και ταλαντούχος παίχτης
-
Aν αυτός ο παίχτης 'ωρίμαζε' σε πιο μικρή ηλικία όπως οι Hendry και Davis, θα τους είχε ξεπεράσει σε παγκόσμιους τίτλους!!!Δεν πειράζει. Εμείς τον στηρίζουμε γι'αυτό που είναι. Ένας 'τρελός' και ταλαντούχος παίχτης
Δεν γνωρίζω αν παρακολούθησες το πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα που άλλαξε 20+ tips στη στέκα του! Άλλοι 1 αλλάζουν και για να προσαρμοστούν θέλουν 1 μήνα! Τρελοκομείο!!!
-
Δεν γνωρίζω αν παρακολούθησες το πρόσφατο παγκόσμιο πρωτάθλημα που άλλαξε 20+ tips στη στέκα του! Άλλοι 1 αλλάζουν και για να προσαρμοστούν θέλουν 1 μήνα! Τρελοκομείο!!!
Ναι το είδα όλο το πρωτάθλημα από τους 16 και μετά. Όντως ψιλοτραγικό
Παρ'όλα αυτα το πάλεψε. Κοίτα αν δεν έχανε από τον Dott θα ήμουν πιο ευχαριστημένος αλλά η φάτσα του Graham που την 'σπάει'
Δεν πειράζει, next year βλέπουμε τί κάνουμε
-
Ναι ρε γμτ, και ο Αύγουστος είναι μακριά ακόμα!
Μπιλιάρδο !!!