-
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ MAZDA 3 1.6,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2500€.
θΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΤΟΧΟΙ ΙΔΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ AFTER MARKET ΤΗΣ ΦΙΡΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΝΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ MAZDA 3 1.6,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2500€.
ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ AFTER MARKET ΤΗΣ ΦΙΡΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
-
Δεν πρόκειται ν'ακούσεις κακή κουβέντα εδώ μέσα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Η μοναδική ένσταση ίσως είναι για το πίσω μέρος του 5θυρου - το sedan είναι πολύ πιο όμορφο, αν και κάπως μακρύ. Η αντιπροσωπεία είναι έτσι κι έτσι, αλλά όχι η χειρότερη. Τα ανταλλακτικά είναι κάπως τσιμπημένα.
Ως αμάξι είναι άριστο. -
Χτύπα το χωρίς δεύτερη σκέψη... Κρίμα που η προσφορά ειναι μόνο για το υποδεέστερο εμφανισιακά 5θυρο και οχι για το σεντάν.
Απο τα καλύτερα αυτοκίνητα της κατηγορίας.
-
to hatchback einai pio neaniko kai omorfotereo kata ti gnwmi mou!
twra an thes entypwseis rikse kai mia matia sto leon vs mazda 3...
i epilogi sou einai poly kali...
silencer , nomizw oti isxyei ekptwsi kai sto sedan kai malista megalyteri apauti tou HB! 3000 euro... -
-
Οπτικά και εμένα μου αρέσει περισσότερο το 4θυρο από το 5θυρο. Μου φαίνεται πιο συμπαγές και σπορτίφ, λόγω του σχετικά ψηλού πίσω όγκου.
Δύσκολα θα ακούσεις κακό λόγο για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, από μένα το μόνο που θα ακούσεις είναι ότι δεν μου αρέσει τόσο η εξωτερική εμφάνιση του 5θυρου. Ο λόγος που δεν βλέπεις πολλά στο δρόμο, είναι ότι η Mazda γενικά στην Ελλάδα έχει απωθήσει πολλούς αγοραστές λόγω της αντιπροσωπείας (παλιότερα) και λόγω των χαμηλών πωλήσεων (υπερβολικά χαμηλό προφίλ) στα 121 - Demio, 323 και 626. Αφού δεν κυκλοφορούν, μάλλον κάτι δεν πάει καλά, έτσι πρέπει να σκέφτονταν οι Έλληνες!
Υ.Γ. Μου τη δίνει που η Mazda ανακοινώνει μόνο 105 ίππους, ενώ το αυτοκίνητο βγάζει στο στρόφαλο περισσότερα. Σίγουρα χάνει σε δημοτικότητα εξαιτίας της ανακοινωμένης ιπποδύναμης.
-
Ο χρήστης mak έγραψε:
Προσφορές mazdaTo 1600άρι Sedan Touring Clima έχει προσφορά 3000 ευρώ, άρα έρχεται στα 17.000 ευρώ + 450 μετ. χρώμα = ~17.500 [για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, άρα παίρνεις ό,τι υπάρχει διαθέσιμο] με τον κατωτέρω εξοπλισμό:
Νομίζω ότι είναι καλή περίπτωση πλέον (ευτυχώς που δεν το αγόρασα πριν 1 χρόνο, θα έκλαιγα τώρα - μα 1 μύριο κάτω σ'ένα έτος; έλεος!).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Νομίζω ότι είναι καλή περίπτωση πλέον (ευτυχώς που δεν το αγόρασα πριν 1 χρόνο, θα έκλαιγα τώρα - μα 1 μύριο κάτω σ'ένα έτος; έλεος!).Τις προσφορές πρέπει να τις βλέπουμε πιο προσεκτικά γιατί πολλές φορές ισχύουν με συγκεκριμένα χρηματοδοτικά προγράμματα/η με εξόφλιση τοις μετρητοίς και τα χρήματα της έκπτωσης στα πέρνουν στην πορεία (και καμιά φορά και με το παραπάνω)...! Σε μία τέτοια περίπτωση μπορεί τελικά να σε συμφέρει να μην υιοθετήσεις την προσφορά! Χώρια τους περιορισμούς που ίσως έχεις σε χρώματα-επίπεδα εξοπλισμού(φυσικά αν προλάβεις). Οπότε δεν είναι απαραίτητο ότι θα έκλαιγες εάν είχες πάρει 3άρι τότε.
Υ.Γ:To mazda3 sedan touring clima πέρισυ στοίχιζε στους τιμοκαταλόγους περίπου 19000-20000e. Πάνω κάτω τα ίδια με τώρα δηλαδή.
-
Το εχει γνωστος μου και ειναι υπερευχαριστημενος.
Παρτο με κλειστα ματια. -
Ο χρήστης mak έγραψε:
Νομίζω ότι είναι καλή περίπτωση πλέον (ευτυχώς που δεν το αγόρασα πριν 1 χρόνο, θα έκλαιγα τώρα - μα 1 μύριο κάτω σ'ένα έτος; έλεος!).
Τις προσφορές πρέπει να τις βλέπουμε πιο προσεκτικά γιατί πολλές φορές ισχύουν με συγκεκριμένα χρηματοδοτικά προγράμματα/η με εξόφλιση τοις μετρητοίς και τα χρήματα της έκπτωσης στα πέρνουν στην πορεία (και καμιά φορά και με το παραπάνω)...! Σε μία τέτοια περίπτωση μπορεί τελικά να σε συμφέρει να μην υιοθετήσεις την προσφορά! Χώρια τους περιορισμούς που ίσως έχεις σε χρώματα-επίπεδα εξοπλισμού(φυσικά αν προλάβεις). Οπότε δεν είναι απαραίτητο ότι θα έκλαιγες εάν είχες πάρει 3άρι τότε.
Υ.Γ:To mazda3 sedan touring clima πέρισυ στοίχιζε στους τιμοκαταλόγους περίπου 19000-20000e. Πάνω κάτω τα ίδια με τώρα δηλαδή.
Στους τιμοκαταλόγους ναι, αλλά σου λένε ότι συγκεκριμένη έκδοση με φουλ εξοπλισμό (και όχι κανένα παραπεταμένο μοντέλο) κοστίζει 3000 ευρώ φθηνότερα. Ας το πάρω ασημί, ας το πάρω κίτρινο, για τόσα λεφτά δεν με πειράζει καθόλου. Η προσφορά ισχύει για αγορά μετρητοίς. Αν κάποιος τα έχει, δεν τον πειράζει καθόλου. Όμως κάποιος που το αγόρασε πέρσι ήδη έχει οικονομική απαξίωση 2 ετών αντί ενός.
Τα ίδια όμως δεν έκανε η Mazda και με το RX-8; Είναι σαν να λέει στον κόσμο να μην αγοράζει ποτέ αμάξι της στην αρχή της κυκλοφορίας του... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τις προσφορές πρέπει να τις βλέπουμε πιο προσεκτικά γιατί πολλές φορές ισχύουν με συγκεκριμένα χρηματοδοτικά προγράμματα/η με εξόφλιση τοις μετρητοίς και τα χρήματα της έκπτωσης στα πέρνουν στην πορεία (και καμιά φορά και με το παραπάνω)...! Σε μία τέτοια περίπτωση μπορεί τελικά να σε συμφέρει να μην υιοθετήσεις την προσφορά! Χώρια τους περιορισμούς που ίσως έχεις σε χρώματα-επίπεδα εξοπλισμού(φυσικά αν προλάβεις). Οπότε δεν είναι απαραίτητο ότι θα έκλαιγες εάν είχες πάρει 3άρι τότε.
Στους τιμοκαταλόγους ναι, αλλά σου λένε ότι συγκεκριμένη έκδοση με φουλ εξοπλισμό (και όχι κανένα παραπεταμένο μοντέλο) κοστίζει 3000 ευρώ φθηνότερα. Ας το πάρω ασημί, ας το πάρω κίτρινο, για τόσα λεφτά δεν με πειράζει καθόλου. Η προσφορά ισχύει για αγορά μετρητοίς. Αν κάποιος τα έχει, δεν τον πειράζει καθόλου. Όμως κάποιος που το αγόρασε πέρσι ήδη έχει οικονομική απαξίωση 2 ετών αντί ενός.
Τα ίδια όμως δεν έκανε η Mazda και με το RX-8; Είναι σαν να λέει στον κόσμο να μην αγοράζει ποτέ αμάξι της στην αρχή της κυκλοφορίας του...Σύμφωνοι, αλλά είναι λίγοι αυτοί που μπορούν να αγοράσουν αυτοκίνητο τοις μετρητοίς, για την πλειοψηφία των αγοραστών συνήθως σχεδόν τίποτα δεν αλλάζει. Αυτές οι τακτικές νομίζω ότι χρησιμοποιούνται απο πολλές εταιρίες και ειδικότερα όταν περάσουν κάποια χρόνια κυκλοφορίας ενός μοντέλου.
-
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 3000 ΓΙΑ ΤΟ SEDAN ή 2500 ΓΙΑ ΤΟ HATCHBACK ,ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.
ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΔΩΣΩ 6000 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΕ 48 ΔΟΣΕΙΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ.
-
Ο χρήστης platon_kar έγραψε:
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 3000 ΓΙΑ ΤΟ SEDAN ή 2500 ΓΙΑ ΤΟ HATCHBACK ,ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΔΩΣΩ 6000 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΕ 48 ΔΟΣΕΙΣ.
οποτε τωρα περιμενουμε εμεις εντυπωσεις.......
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 3000 ΓΙΑ ΤΟ SEDAN ή 2500 ΓΙΑ ΤΟ HATCHBACK ,ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.
ΕΓΩ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΔΩΣΩ 6000 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΕ 48 ΔΟΣΕΙΣ.
οποτε τωρα περιμενουμε εμεις εντυπωσεις.......
ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ
-
sti mazda ag.anargyrwn piges sti kainourgia?
-
Ποια έκδοση παίρνεις τελικά;
-
μολις αγορασα μετρητοις το mazda3 1.6 touring clima hatcback titanium gray χωρις ΚΑΝΕΝΑ δωρο (πληρωσα και 320 ευρω σε συναγερμο) με τελικη τιμη 18040 ευρω
το αυτοκινητο ειναι κορυφαιο η αντιπροσωπεια με καβουρια στην τσεπη αλλα εγω αγοραζω παντα με βαση το ονομα της κατασκευαστριας εταιρειας και οχι των αντιπροσωπειων δεν με νοιαζει αν κανει το αμορτισερ στην φιατ 400 ευρω και στο δικο μου 500
το 5θυρο το προτιμησα χωρις σκεψη απο το σενταν γιατι εχει πολυ καλυτερη ορατοτητα πισω και ειναι πιο compact το αλλο θυμιζει λιμουζινα και ναι ειναι ομορφο αλλα ειναι και καραβι
η μαζντα ειναι κορυφαια σε πιιοτητα και ως ιαπωνοφιλος την εμπιστευτηκα ελπιζω να μου βγει σεκαλο
το αυτοκινητο ερχεται την πεμπτη με αναμονη 15 εργασιμεςμερς και αφου φυσικα εχει εξοφληθη μεχρι το τελευταιο ευρω
-
Κι εγώ πιστεύω ότι έκανες πολύ καλή επιλογή. Το συγκεκριμένο είναι αμάξι για να το έχεις πολύ καιρό, πλήρες σε όλα (και αρκετά οικονομικό πλέον).
Καλοτάξιδο.
MAZDA 3 . ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!!!