-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ειδικά ο Γαβριήλ δεν μπήκε ΠΟΤΕ στο φόρουμ με σκοπό την συζήτηση. Αυτό φαίνεται σε ΚΑΘΕ του δημοσίευση.
.Οπως π.χ. οταν ανοιξα θεματα για ωραια μερη για τους ακριβοτερους αθλητες, ταξιδια, για ποτα, ναι και για γυναικεια εσσωρουχα και εγιναν πατος λογο αντι-ΗΠΑμερικανικων posts?
-
Επηδει δεν συμφωνεις με τα επιχειρηματα μου
Τα ΠΟΙΑ;
You heard me...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αυτό που θέλω να τονίσω εδώ για τα μέλη του 4TF και για αυτό το συγκεκριμένο θέμα, είναι ότι ο καθένας μας πρέπει να κάνει πρώτα την αυτοκριτική του για την γενική του συμπεριφορά μέσα σε αυτό το φόρουμ κα μετά να κρίνει άλλα μέλη. Το γράφω γιατί διαβάζω μερικά ποστς και μου σηκώνονται οι τρίχες.
Εντάξει; παίξαμε και σήμερα
Να συνεχίσουμε τώρα με το θέμα;Τι εγινε? Θυμωσες που δεν απαντησα για την υπεραξια?
-
Κανεις λαθος σε αυτο!
Απόδειξέ το.
Πανευκολο.
Πανε στην 'αναζητηση' και βαλε gavriil1 στο 'Αναζήτηση αποστολέα:', 'Αντιλογος' στο 'Δημόσια συζήτηση:' και στο 'Αναζήτηση λέξεων κλειδιών:' βαλε λεξεις οπως 'σορρυ', 'sorry', 'my bad', 'λαθος', κτλ. Θα εχεις παντα αποτελεσματα.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Κανεις λαθος σε αυτο!
Απόδειξέ το.
Πανευκολο.
Πανε στην 'αναζητηση' και βαλε gavriil1 στο 'Αναζήτηση αποστολέα:', 'Αντιλογος' στο 'Δημόσια συζήτηση:' και στο 'Αναζήτηση λέξεων κλειδιών:' βαλε λεξεις οπως 'σορρυ', 'sorry', 'my bad', 'λαθος', κτλ. Θα εχεις παντα αποτελεσματα.
Γελας επηδει ειδες οτι ειμαι σωστος και εισαι λαθος?
Για ακομη μια φορα?
-
Κανεις λαθος σε αυτο!
Απόδειξέ το.
Πανευκολο.
Για ακομη μια φορα?
Γελάω, γιατί αν πάρω στα σοβαρά το ότι υπάρχεις, θα πρέπει ν'αρχίσω να ανησυχώ για το μέλλον του ανθρώπινου είδους.
-
Δεν κλειδώνι κάποιος το θέμα; Άλλωστε όποιος ήταν να ψηφίσει ψήφισε.
-
Κανεις λαθος σε αυτο!
Απόδειξέ το.
Πανευκολο.
Για ακομη μια φορα?
Γελάω, γιατί αν πάρω στα σοβαρά το ότι υπάρχεις, θα πρέπει ν'αρχίσω να ανησυχώ για το μέλλον του ανθρώπινου είδους.
Ah yes! Another slam dunk answer from skullone ladies and gents.
-
-
Κλειδώστε το...
-
Επί του θέματος, κούρασε το θέμα αν κούρασε ο αντίλογος στον αντίλογο
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεν κλειδώνι κάποιος το θέμα; Άλλωστε όποιος ήταν να ψηφίσει ψήφισε.Πάλι κλειδώματα;ΔΕΝ μπορεί να γίνει μια σύσταση στον Γαβριλ ότι εδώ δεν είναι η παιδική χαρά του για να χαίρεται;
Η συζήτηση κυλούσε μια χαρά,ώσπου μπήκε ο Μεσσίας με το γαιδουράκι του το μάγκνουμ.Γιατί να κλειδώσει εξαιτίας του αμερικάνου;
Δηλαδή όπου μπαίνει ο Γαβρίλ θα πέφτει κλειδαριά;Αυτό δεν λέει κάτι για το ποιον του τύπου.Ειδικά το συγκεκριμένο τόπικ πιστεύω θα τροφοδοτεί πάντα με αφορμές για συζήτηση γιατί ο αντίλογος δεν τελειώνει.
Στα νέα μοντέλα μπήκε σε μια ημέρα και το έκανε...μάντρα του Ιλινόις.4 τόπικς για ισάριθμα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν στην Αμερική.Για τί το έκανε;Για να μας ενημερώσει;Ενδιαφέρεται κανείς να πάρει μάγκνουμ;Ενα παγωτό μάγκνουμ είχα πάρει ένα καλοκαίρι και έβγαλα τα άντερά μου μετά. Το έκανε για να εκνευριστούμε και να αρχίσουμε τα γνωστά.
Αλλο που δεν θέλει ο Γαβριλ μας να κλειδωθούν τα πάντα για να γελάει μετά με την ανοχή μας. -
Συμφωνώ απολύτως. Αρκετά αφήσαμε το alien να παίξει.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Επί του θέματος, κούρασε το θέμα αν κούρασε ο αντίλογος στον αντίλογοΓενικά κάποιοι (και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού) μας κούρασαν.
-
Συμφωνώ απολύτως. Αρκετά αφήσαμε το alien να παίξει.Αν δεν το κατάλαβες, στη παιδική χαρά συμμετείχες κι εσύ!
-
Αυτό που θέλω να τονίσω εδώ για τα μέλη του 4TF και για αυτό το συγκεκριμένο θέμα, είναι ότι ο καθένας μας πρέπει να κάνει πρώτα την αυτοκριτική του για την γενική του συμπεριφορά μέσα σε αυτό το φόρουμ κα μετά να κρίνει άλλα μέλη. Το γράφω γιατί διαβάζω μερικά ποστς και μου σηκώνονται οι τρίχες.
Και ρωτάτε μετά αν κουράζει ο αντίλογος;
Όχι, αλλά να πρέπει να 'διαβάσω' δυο σελίδες με χαριεντισμούς (ευγένεια πάνω απ' όλα!) scullone και gavriil1, πάει πολύ! -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Και ρωτάτε μετά αν κουράζει ο αντίλογος;
Όχι, αλλά να πρέπει να 'διαβάσω' δυο σελίδες με χαριεντισμούς (ευγένεια πάνω απ' όλα!) scullone και gavriil1, πάει πολύ!'Η το 'πώς να κάνετε 5.000 posts σε ένα απόγευμα'
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεν κλειδώνι κάποιος το θέμα; Άλλωστε όποιος ήταν να ψηφίσει ψήφισε.Να κλειδώσει; Για πιο λόγο;
ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ τα ασχετα! Και χωρις επεξήγηση!
Όταν γίνονται γελοίες καταχωρήσεις εκτός θέματος θα κλειδώνουμε το thread; Δεν πάμε καλά .... -
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Να κλειδώσει; Για πιο λόγο;
Όταν γίνονται γελοίες καταχωρήσεις εκτός θέματος θα κλειδώνουμε το thread; Δεν πάμε καλά ....Ακριβως. Απλως κοιταξτε ποιοι γραφουν ασχετα. Ας κοιταξεις πρωτα τον εαυτο σου στις τελευταιες δυο σελιδες ποσα ποστ και τι σχεση εχουν με το θεμα. Οπως λεμε παντα αν δεν σας αρεσει τοτε παψτε να κανετε ποστ και να απαντατε για καθε ψυλου πηδημα.
Και μετα εχουμε τις προσβολες και τις απειλες.
Η περιμενετε εσεις εχετε μεγαλυτερα δικαιωματα και μπορειτε να απαντατε αλλα ο Γαβριηλ δεν πρεπει;
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Να κλειδώσει; Για πιο λόγο;
Όταν γίνονται γελοίες καταχωρήσεις εκτός θέματος θα κλειδώνουμε το thread; Δεν πάμε καλά ....Ακριβως. Απλως κοιταξτε ποιοι γραφουν ασχετα. Ας κοιταξεις πρωτα τον εαυτο σου στις τελευταιες δυο σελιδες ποσα ποστ και τι σχεση εχουν με το θεμα. Οπως λεμε παντα αν δεν σας αρεσει τοτε παψτε να κανετε ποστ και να απαντατε για καθε ψυλου πηδημα.
Και μετα εχουμε τις προσβολες και τις απειλες.
Η περιμενετε εσεις εχετε μεγαλυτερα δικαιωματα και μπορειτε να απαντατε αλλα ο Γαβριηλ δεν πρεπει;
Νικος
Συνηγορείς υπέρ αυτού που έρχεται και προκαλεί βλέπω... Και στην τελική, ποιος απειλεί; Εμείς ή ο γαβριήλ που είχε το θράσος και μας έλεγε να κάτσουμε καλά, γιατί... θα πάθει κάτι η χώρα μας αν δεν αρέσουμε στις ΗΠΑ; 'after 9/11, the gloves are off...'
Κουρασε/Κουραζει ο Αντιλογος?