-
Ορισμένοι πρέπει να κάνετε τον κόπο να απαντήσετε σε αυτό το θέμα.
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 219d318e8f
Έτσι τουλάχιστον θα ξέρουμε οι υπόλοιποι πως θα σας αντιμετωπίσουμε.
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Δεν κλειδώνι κάποιος το θέμα; Άλλωστε όποιος ήταν να ψηφίσει ψήφισε.
Να κλειδώσει; Για πιο λόγο;
ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ τα ασχετα! Και χωρις επεξήγηση!
Όταν γίνονται γελοίες καταχωρήσεις εκτός θέματος θα κλειδώνουμε το thread; Δεν πάμε καλά ....Ακριβως. Απλως κοιταξτε ποιοι γραφουν ασχετα. Ας κοιταξεις πρωτα τον εαυτο σου στις τελευταιες δυο σελιδες ποσα ποστ και τι σχεση εχουν με το θεμα. Οπως λεμε παντα αν δεν σας αρεσει τοτε παψτε να κανετε ποστ και να απαντατε για καθε ψυλου πηδημα.
Και μετα εχουμε τις προσβολες και τις απειλες.
Η περιμενετε εσεις εχετε μεγαλυτερα δικαιωματα και μπορειτε να απαντατε αλλα ο Γαβριηλ δεν πρεπει;
Νικος
αν γινει αυτο προβλεπω να μεινεις με 2-3 ποστ μοναχα στο ενεργητικο σου... οσο για το γαβριλ... μηδεν
Χε χε οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται. Βρασιδα αγορι μου εχεις σπασει ρεκορ με μυνηματα ασχετα, υβριστικα, πορνο φωτογραφιες, απειλες. Εισαι ο τελευταιος που θα επρεπε να παραπονιεται. Απο 950 ποστ μπορει να εχεις τρια της προκοπης και αυτα απλως συμφωνεις και επαυξανεις με τους προλαλησαντες.
Αντε μας εκανες και γελασαμε.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Χε χε οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται. Βρασιδα αγορι μου εχεις σπασει ρεκορ με μυνηματα ασχετα, υβριστικα, πορνο φωτογραφιες, απειλες. Εισαι ο τελευταιος που θα επρεπε να παραπονιεται. Απο 950 ποστ μπορει να εχεις τρια της προκοπης και αυτα απλως συμφωνεις και επαυξανεις με τους προλαλησαντες.
Νικος
The pot called the kettle black...
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Νικος
The pot called the kettle black...
χμμ... ακριβως (κοιτα στον καθρεφτη)
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
νικο ειπα εγω το αντιθετο?μονο που εχουμε μια μικρη, τοσο δα, διαφορα. αυτα που λες τα εχω κανει ως 'απαντηση' στις κοτσανες ορισμενων (2) χρηστων.
με πιανεις?
και οταν τους ρωτησα 2-3 ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ πραγματακια ξερεις τι εγινε? τουμπεκιασαν. δεν απαντησαν.
εσυ προσπαθησες βεβαια κατι να πεις και ειπες εκεινο το θεϊκο: τι δουλεια ειχε ο μεγας αλεξανδρος στην αλεξανδρεια? τελικα googlαρες να δεις τι σημαινει αλεξανδρεια?
Ναι καλα τωρα πρωτα μας βριζεις πατωκορφα και μετα σου χρωσταμε και απαντηση στις ερωτησεις σου. Οπως και να το κανουμε οταν καποιος με μπινελικωσει δεν εχω ιδιαιτερη αναγκη να απαντησω μετα στις ερωτησεις του. (ξερεις τι λενε κοντα στα ξερα καιγονται και τα χλωρα)
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Και στην τελική, ποιος απειλεί; Εμείς ή ο γαβριήλ που είχε το θράσος και μας έλεγε να κάτσουμε καλά, γιατί... θα πάθει κάτι η χώρα μας αν δεν αρέσουμε στις ΗΠΑ;ΠΟτε εγραψα εγω κατι τετοιο?
-
Βρε Bruce, έχασα τέτοια θεϊκή ατάκα; Ωχ αμάν... Αυτό κι αν πρέπει να πάει στα 'funniest quotes'!!!
'Τι δουλειά είχε ο μεγαλέξανδρος στην Αλεξάνδρεια;'!!!
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Και στην τελική, ποιος απειλεί; Εμείς ή ο γαβριήλ που είχε το θράσος και μας έλεγε να κάτσουμε καλά, γιατί... θα πάθει κάτι η χώρα μας αν δεν αρέσουμε στις ΗΠΑ;
ΠΟτε εγραψα εγω κατι τετοιο?
Το'χεις ξεχάσει, ε;
Δεν πειράζει, θα'μαι εγώ εδώ να στο θυμίζω. Ο kyan πάντως μπορεί να το ξεθάψει όποτε θες. Εγώ βαριέμαι να ψάχνω...
-
Φιλοι mod κλειδωστε το να ησυχάσουμε
Να μη μπαινουμε αδικα αμα ειναι να διαβασουμε τους γνωστους-αγνωστους κι απο τις δυο πλευρες να το κανουν μπαχαλο... -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Να μη μπαινουμε αδικα αμα ειναι να διαβασουμε τους γνωστους-αγνωστους κι απο τις δυο πλευρες να το κανουν μπαχαλο...Χρήστο τελείως φιλικά,σε τί θα προσφέρει το κλείδωμα;Η προτείνεις να τον αφήσουμε να αλωνιζει,να λέει ό,τι του κατεβαίνει,να ειρωνεύεται και να γελάει;
Είδες τώρα πόσο φιλικά ο Ταμπς του πρότεινε να μην κβοουτάρει και να πετάει ένα χαζοεμότικον και καπάκι το κάνει ξανά.Νομίζεις ότι δεν έχω επίγνωση του πόσο γραφικός έχω καταντήσει εξαιτίας του;Νομίζεις δεν ξέρω ότι κουράζω εξίσου το φόρουμ με τον αμερικάνο;Τί προτείνεις όμως; Να γράφει ό,τι γουστάρει και να μην παίρνει απάντηση;Η μόλις απαντάει κάποιος να κλειδώνται;
Το συγκεκριμένο θέμα κυλούσε μια χαρά μέχρι που κατέφτασε.Τελικά οι μόντς μόνο στο να κλειδώνουν είναι αρμόδιοι; -
After 9/11, the gloves are off. Remember that. Κι έχουμε και τον άλλον να συμφωνεί...
Καμαρώστε.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Να μη μπαινουμε αδικα αμα ειναι να διαβασουμε τους γνωστους-αγνωστους κι απο τις δυο πλευρες να το κανουν μπαχαλο...Χρήστο τελείως φιλικά,σε τί θα προσφέρει το κλείδωμα;Η προτείνεις να τον αφήσουμε να αλωνιζει,να λέει ό,τι του κατεβαίνει,να ειρωνεύεται και να γελάει;
Είδες τώρα πόσο φιλικά ο Ταμπς του πρότεινε να μην κβοουτάρει και να πετάει ένα χαζοεμότικον και καπάκι το κάνει ξανά.Νομίζεις ότι δεν έχω επίγνωση του πόσο γραφικός έχω καταντήσει εξαιτίας του;Νομίζεις δεν ξέρω ότι κουράζω εξίσου το φόρουμ με τον αμερικάνο;Τί προτείνεις όμως; Να γράφει ό,τι γουστάρει και να μην παίρνει απάντηση;Η μόλις απαντάει κάποιος να κλειδώνται;
Το συγκεκριμένο θέμα κυλούσε μια χαρά μέχρι που κατέφτασε.Τελικά οι μόντς μόνο στο να κλειδώνουν είναι αρμόδιοι;Με ενοχλει να περιμενω να διαβασω κατι ενδιαφερον και το κουμπακι να με οδηγει σε ενθεν και ενθεν μπινελικια και κατηγόριες. Ουτε μπορουν οι mods να κανουν τον χωροφυλακα για τον καθενα αν αυτος ο καθενας δεν εχει λιγο νιονιο. Και προβοκατορικες δηλώσεις δεν εχω διαβασει μονο από τον Γαβριήλ αλλά κι από αλλους που την προσβολή την εχουν ετοιμη στην γλώσσα (δεν εννοώ εσενα, απλα σ' εσενα τα λέω γιατι ρώτησες ).
Αυτο που κυρίως με ενοχλεί ειναι η διάθεση από όλους να απαντήσουν λες κι ο Χ Γαβριήλ τους εβρισε τη μανα και τον πατερα (ασε που νομίζω οτι μεχρι και το ευχονται για να αποδειξουν την 'υπερανωσύνη' τους).
Κι ο Γαβριήλ απαραδεκτος (αλλά γνωστος πλέον κι αντιμετωπίσιμος) κι αυτοί απαράδεκτοι γιατί επαναλαμβάνονται και δυστυχώς αυξανονται και πληθυνονται.
Υπάρχουν κι άλλα, άλλα, δειγματα:
Ο TRAVELLER π.χ. εχει κρατησει μια πολύ εντιμη σταση αρνούμενος να απαντήσει και καλά κανει ο ανθρωπος.
O Ililias είναι πάντα αξιοπρεπής και με πολλά αποθεματα ΥΠΟΜΟΝΗΣ.
Εγώ το ρίχνω στον χαβαλέ (που ενδομυχα ειναι κι η επιδίωξη του gavriil, οποτε μια χαρα ).
Προς τι το μύγιασμα αδυνατώ να το αντιληφθώ. Η, μαλλον, ψυχανεμιζομαι οτι ειναι η έκφραση συμπλεγματων από την ανωνυμία του πληκτρολογίου και τη σιγουριά του πολλοί εναντίων λίγων. Ποταπών συμπλεγμάτων που με εκνευρίζουν και για να μην τα πετυχαίνω ούτε κατα λάθος (για άλλα πηγαίνοντας και άλλα βρίσκοντας) προτείνω να κλειδωθεί.Ελπίζω να σε κάλυψα
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Με ενοχλει να περιμενω να διαβασω κατι ενδιαφερον και το κουμπακι να με οδηγει σε ενθεν και ενθεν μπινελικια και κατηγόριες. Ουτε μπορουν οι mods να κανουν τον χωροφυλακα για τον καθενα αν αυτος ο καθενας δεν εχει λιγο νιονιο. Και προβοκατορικες δηλώσεις δεν εχω διαβασει μονο από τον Γαβριήλ αλλά κι από αλλους που την προσβολή την εχουν ετοιμη στην γλώσσα (δεν εννοώ εσενα, απλα σ' εσενα τα λέω γιατι ρώτησες ).
Αυτο που κυρίως με ενοχλεί ειναι η διάθεση από όλους να απαντήσουν λες κι ο Χ Γαβριήλ τους εβρισε τη μανα και τον πατερα (ασε που νομίζω οτι μεχρι και το ευχονται για να αποδειξουν την 'υπερανωσύνη' τους).
Κι ο Γαβριήλ απαραδεκτος (αλλά γνωστος πλέον κι αντιμετωπίσιμος) κι αυτοί απαράδεκτοι γιατί επαναλαμβάνονται και δυστυχώς αυξανονται και πληθυνονται.
Υπάρχουν κι άλλα δειγματα:
Ο TRAVELLER π.χ. εχει κρατησει μια πολύ εντιμη σταση αρνούμενος να απαντήσει και καλά κανει ο ανθρωπος.
O Ililias είναι πάντα αξιοπρεπής και με πολλά αποθεματα ΥΠΟΜΟΝΗΣ.
Εγώ το ρίχνω στον χαβαλέ (που ενδομυχα ειναι κι η επιδίωξη του gavriil, οποτε μια χαρα ).
Προς τι το μύγιασμα αδυνατώ να το αντιληφθώ. Η, μαλλον, ψυχανεμιζομαι οτι ειναι η έκφραση συμπλεγματων από την ανωνυμία του πληκτρολογίου και τη σιγουριά του πολλοί εναντίων λίγων. Ποταπών συμπλεγμάτων που με εκνευρίζουν και για να μην τα πετυχαίνω ούτε κατα λάθος (για άλλα πηγαίνοντας και άλλα βρίσκοντας) προτείνω να κλειδωθεί.Ελπίζω να σε κάλυψα
Εμενα πάντως απόλυτα!!!!! Well done!! Συμφωνω απόλυτα!
-
Αμαν με αυτον το Γαβριηλ τελος παντων... Εχει γινει φιρμα
-
Δεν διαφωνώ όσον αφορά τα παιδιά που είπες,Τράβελερ κλπ,ωστόσο νομίζω ότι κρίνεις λίγο άδικα τα παιδιά που εναντιώνονται στον Γαβριλ.Δεν πιστεύω ότι κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία και του πολλοί εναντίον λίγοι,γιατί αυτοί που επιτίθενται στον Γαβριλ αν θέλεις είναι 3,4 άτομα(βάζω και τον κομπλεξικό εαυτό μου )αφενός(οπότε που είναι οι πολλοί;) και αφετέρου δεν θεωρώ ότι άτομα όπως ο σκυλονε ή ο bruce έχουν ανάγκη να βρίσουν τον Γαβρίλ για να νιώσουν καλά και ανώτεροι.Αν έχεις παρατηρήσει αν λείψει μια ημέρα ο Γαβριλ δεν βλέπω τον Σκυλονε να προκαλεί τον Γαβριλ για να απαντήσει
Σε όλα τα άλλα που λες,συμφωνώ,στο μπάχαλο δηλαδή που έχει δημιουργηθεί.Αλλά από τη στιγμή που ένα ΟΛΟΚΛΗΡΟ φόρουμ λέει ποιος φταίει και δεν γίνεται τίποτα,θα έχουμε τα ίδια και τα ίδια.Κλειδώθηκε ο επεκτατισμός,είδες να αλλάζει τίποτα;Βρήκε έδαφος αλλού να μαγαρίσει.
Αυτά από εμένα,αρχίζει και ο βάζελος... -
Παρακαλώ να σταματήσουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις και από τις δύο πλευρές και να επανέλθετε στο θέμα.
Περαιτέρω άσχετες δημοσιεύσεις θα αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τον κανονισμό
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Παρακαλώ να σταματήσουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις και από τις δύο πλευρές και να επανέλθετε στο θέμα.Περαιτέρω άσχετες δημοσιεύσεις θα αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τον κανονισμό
(Moderator nass)
Γιατί περαιτέρω και όχι και προτέρω;
-
Ο χρήστης gvala έγραψε:
Παρακαλώ να σταματήσουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις και από τις δύο πλευρές και να επανέλθετε στο θέμα.
Περαιτέρω άσχετες δημοσιεύσεις θα αντιμετωπίζονται σύμφωνα με τον κανονισμό
(Moderator nass)
Γιατί περαιτέρω και όχι και προτέρω;
Διότι ο κανονισμός επιβάλλει προειδοποίηση πριν αρχίσουν τα ψαλίδια. Και διότι καλύτερα να διατηρείται η ιστορία του θέματος μέχρι την επέμβαση των εποπτών.
(Moderator nass)
-
Επι της ουσίας... (της ποιάς; )
Δεν ξέρω αν ήταν επιδίωξη κάποιων ή απλά έτσι έτυχε αλλά ο αντίλογος το τελευταίο διάστημα θυμίζει κάτι ανάμεσα σε εκπομπή του Μικρούτσικου (ή του Τζέρι Σπρίγκερ) και σε spam folder.
Μέσα σε όλο αυτό το σκουπιδαριό χάνεται και οποιαδήποτε χρήσιμη πληροφορία μπορεί να περιέχεται σε κάποιο thread που (ενδεχομένως να) ξεκίνησε με τις καλύτερες προθέσεις (αν και έχω μερικές αόριστες επιφυλάξεις)
Μπορεί να λέω ειπωμένα πράγματα, αλλά συγχωρήστε με που δεν είχα το κουράγιο να ξεκοκκαλίσω το forum (όπως έκανα νωρίτερα είναι η αλήθεια)
Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου ισχυριζόμενος οτι δεν έχω συμβάλει κι εγώ καθόλου σ'αυτό το χάλι αλλά το μέτρο έχει χαθεί προ πολλού.
Οι mods μέχρι στιγμής έχουν κάνει τη δουλειά τους (την εφαρμογή του κανονισμού δλδ) αλλά προφανώς αυτό δεν αρκεί.
Ισως γιατί μερικοί έχουν μελετήσει τον κανονισμό καλύτερα κι από τους ίδιους και ξέρουν να κινούνται, τύποις, στα πλαίσιά του, κάνοντας όμως το φόρουμ αρένα.
Τι να πω; Απο τη μία σκέφτομαι ότι ίσως θα ήταν καλύτερα να τροποποιηθεί ο κανονισμός δίνοντας στους mods τη δυνατότητα να διαγράφουν άμεσα τα άσχετα σχόλια σε ένα θέμα (και εννοώ ολόκληρες τις δημοσιεύεσεις, όχι μόνο το περιεχόμενο κειμενο), ειδικά όταν είναι επί προσωπικού, από την άλλη θα ήθελα η αναβάθμιση του φόρουμ να γίνει μέσα από τους ίδιους τους χρήστες και όχι με τον βούρδουλα. -
Ασχετο ποστ με το θεμα
Αυτό άστο να το κρίνουν οι Moderators.Υποδείξεις δεν χρειαζόμαστε[kouk]
Κουρασε/Κουραζει ο Αντιλογος?