-
για γραψτε εδω χωρις φοβο και παθος..
λειτουργει? τι αμαξι εχετε?
αλλη δυσλειτουργια? -
αλλη δυσλειτουργια? -
αλλη δυσλειτουργια? -
Αν και δε ξέρω τι είναι ο αναπήτρας.... νομίζω πως δουλεύει!
-
λειτουργει , λειτουργει και στα δυο αυτοκινητα
Φορντ σιέρρα 1.6 GL . κανενα προβλημα.
Λαντα 2105, 1200s τουλαχιστον ο αναπτηρας ειναι ενα πραγμα που λειτουργει σωστα στο συγκεκριμενο αυτοκινητο.
κατα τα αλλα εχουμε και λεμε: δεν λειτουργει το καλοριφερ (βουλωμενο ρουμπινετο καλοριφερ) ανεβαζει ψηλες θερμοκρασιες (μεχρι και την κοκκινη περιοχη) λαστιχα , αμορτισερ για πεταμα, πεφτουν τα 3 απο τα 4 παραθυρα, ρεταρει οταν λειτουργει στο ρελαντι, η εξατμηση θελει αλλαγη, δεν θα ελεγε οχι σε ενα βαψιμο, και ισως η μιζα 'κολλαει' μερικες φορες. αυτα τα ολίγα.
-
Δε βρίσκω κάποιο νόημα στην ψηφοφορία αλλά πάτησα κατα λάθος οχι ενώ λειτουργεί.
-
Πέντε χρόνια δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ, ομοίως και το τασάκι!!
-
Δεν τον έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μου!!!
-
Λειτουργεί αλλά τώρα είναι μόνιμα πιασμένος από το τροφοδοτικό του RR!
Δεν μας λές και το νόημα ρε Πέτρο?!
-
Στο Zuki λειτουργει, αν κ χρησιμοποιειται 99% για την φορτιση του κινητου. Η δευτερη 12V στον χωρο αποσκευων δεν εχει χρησιμοποιη8ει ποτε.
Στην BMW εχει σφηνωσει, το ειχα πιεσει μια φορα κ απο τοτε δεν εχει βγει. Ευτυχως δεν καπνιζουν οι γονεις μου (ανω τελεια) ουτε φορτιζουν εκει τα κινητα τους.
Κουφη ψηφοφορια
-
Κοίτα, ο αναπτήρας ΔΕΝ ξέρω αν δουλεύει... Την παραμικρή ιδέα δεν έχω...
Ούτε στην 156, ούτε στο Ίμπιζα, ούτε στο Χόντα...ΣΙΓΟΥΡΑ όμως δουλεύουν οι πρίζες παροχής στον αναπτήρα, μιας και συνδέω το σύστημα πλοήγησης, φορτιστές τηλεφώνων, λάπτοπ κλπ!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λειτουργεί αλλά τώρα είναι μόνιμα πιασμένος από το τροφοδοτικό του RR!Δεν μας λές και το νόημα ρε Πέτρο?!
Του RoadRunner_gr????????
ΡΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ;;;;;;;;;;; -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ΡΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ;;;;;;;;;;;Είναι μπαταρίας και ρεύματος ο roadrunner.gr?!! Δεν το ήξερα!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΡΕ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ;;;;;;;;;;;Είναι μπαταρίας και ρεύματος ο roadrunner.gr?!! Δεν το ήξερα!!!
Τι να σου πω, ήταν στον έξτρα εξοπλισμό και έμεινα μόνο με τον GeorgeTabs.
Αυτός φορτώνει και χωρίς να τον βάλεις στην πρίζα!!!!!!!!
-
O αναπτήρας λειτουργεί - τον χρησιμοποιώ συχνά σε χαριτωμένα αστειάκια που κάνω σε ανύποπτους σονοδηγούς ( ).
Αnyway, το Ζ έχει θήκη αναπτήρα - χωρίς αναπτήρα - πίσω απο το κάθισμα του οδηγού. Εκεί βάζω και το τροφοδοτικό του κινητού. Η κίνηση που κάνω, μου θυμίζει οδηγούς GT που συνδέουν τον ασύρματο/ενδο-συννενόηση όταν μπαίνουν στο μπάκετ!
-
Yeap! (αν και δεν έχει χρησιμοποθηθεί ποτέ)
-
Όχι απλά λειτουργεί, αλλά και με κλειστό το διακόπτη (πράγμα που δεν συμβαίνει σε όλα τα αυτοκίνητα, για τσεκαρετέ το... )
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όχι απλά λειτουργεί, αλλά και με κλειστό το διακόπτη (πράγμα που δεν συμβαίνει σε όλα τα αυτοκίνητα, για τσεκαρετέ το... )Στα VW και στα Τοyota δουλεύει και με κλειστό το διακόπτη.
-
Μ' αρέσει που ενώ κανείς δεν έχει καταλάβει το νόημα, όλοι ψηφίζουμε (κι εγώ μαζί)
-
κάποιος μάλλον μας τη έφερε...
Λειτουργει ο αναπτηρας σας? τι αυτοκινητο εχετε?