-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αυτό που εννοώ είναι πως όταν δέχεσαι μια καταγγελία, το πρώτο που οφείλεις να εξετάσεις είναι αν αληθεύει ή όχι, ανεξάρτητα από το ποιόν του καταγγέλοντα.
Εσύ κι΄εγώ σαν απλοί πολίτες δεν έχουμε το προνόμιο να ξέρουμε την αλήθεια!
π.χ.:Ο Αλντούς Χάξλεϊ σε αντίθεση με τον Όργουελ, που φοβόταν εκείνους που θα μας στερούσαν την πληροφόρηση, έλεγε πως φοβόταν εκείνους που θα μας υπερπληροφορούσαν τόσο ώστε να καταντήσουμε πλάσματα παθητικά και εγωΪστικά.Σημασία για μένα πλεόν μέσα σε όλο αυτό το κύκλωμα που ζούμε είναι να δίνουμε προσοχή στο ποιός βγάζει την είδηση χωρίς όμως να την παραμελούμε!Όλα έχουν το ρόλο τους αλλά διαφορετική βαρύτητα
Μέχρις στιγμής και απ'όσα ξέρουμε ΟΧΙ ,αλλά για όσα ξέρουμε μέχρι τώρα* από ποιούς το μάθαμε?***
Από τα ΜΜΕ (τι ακριβώς εννοείς; )Χωριό που φαίνεται....
.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αν έστω και μια μάνα σταμάτησε να προωθεί (όπως γινόταν με πολλές στην περίπτωση του κορκολή) την κόρη της για υποψήφια νύφη ενός τέτοιου ατόμου, υποψιασμένη ότι μπορεί ο συγκεκριμένος τύπος να την κάνει ρόμπα στους φίλους της και να της πασάρει άσπρη/μαύρη/δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, έκανε έστω και λίγο καλό.
Στέκομαι εδώ, για να σημειώσω ότι μάλλον διαφήμιση τους έκανε.
Όχι μόνο Κορκολή, τον κάθε καραμ@λάκα πολιορκούν σήμερα τα 15++άρικα, μόνο και μόνο επειδή τον έδειξε για κάποιο διάστημα η τιβί κι έγινε φίρμα.Για τον συγκεκριμένο θα διαφωνήσω. Για πολύ καιρό μετά το σκάνδαλο (και παρά την κάλυψη που του παρείχαν γενναιόδωρα ΟΛΟΙ οι... 'ευαίσθητοι') είχε εξαφανισθεί τελείως και αναδύθηκε μόλις πρόσφατα, ως συνθέτης του σαχλεπίσαχλου μουσικού θέματος της σειράς 'Είσαι το ταίρι μου' στο Mega. Τώρα προσπαθεί να το παίξει... κλασσικός και καλά.
ΟΚ, άμα είναι έτσι, να βάλουμε και τον Meat Loaf να πάρει τη θέση του Pavarotti.
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Εσύ κι΄εγώ σαν απλοί πολίτες δεν έχουμε το προνόμιο να ξέρουμε την αλήθεια!Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε αν μιλάμε γενικά ή αν μιλάμε για τη συγκεκριμένη εκποπή του ΜΤ.
Υποθέτοντας το 2ο, ο μόνος τρόπος να είναι ψέμματα τα έγγραφα που παρουσιάστηκαν (με σφραγίδες και υπογραφές του επίσημου κράτους) είναι να ήταν είτε πλάστά είτε παραποιημένα. Ειδάλλως, η Βεντουράκη είναι σύζυγος του Φυντανίδη (αλήθεια), η Βεντουράκη εκπροσωπούδε τη DeBoer στην Ελλάδα (αλήθεια), η DeBoer μέσω της Βεντουράκη συμμετείχε όχι σε έναν αλλά σε πολλούς διαγωνισμούς δημόσιων έργων (αλήθεια), τα έργα που τελικά είτε εκέρδισε είτε της ανατέθηκαν ευθέως της DeBoer ανα(υπερ)κοστολογήθηκαν στο μέσο της περάτωσής τους (αλήθεια), ο σύζυγος της κας Βεντουράκη διευθύνει εφημερίδα μεγάλης κυκλοφορίας και επιρροής (αλήθεια), η εν λόγω εφημερίδα πρωτοστατούσε στον 'αγώνα' εναντίον της διαπλοκής (αλήθεια).
Τι κάνει λοιπόν νιάου-νιάου στα κεραμίδια;
Ειλικρινά απορώ γιατί πρέπει να με ενδιαφέρει το ποιόν του ΜΤ στα παραπάνω.
π.χ.:Ο Αλντούς Χάξλεϊ σε αντίθεση με τον Όργουελ, που φοβόταν εκείνους που θα μας στερούσαν την πληροφόρηση, έλεγε πως φοβόταν εκείνους που θα μας υπερπληροφορούσαν τόσο ώστε να καταντήσουμε πλάσματα παθητικά και εγωΪστικά
.
Σύμφωνοι, θα εκτιμούσα όμως αν έκανες τον κόπο να μου συνδέσεις αυτή τη ρήση με την αλήθεια (ή το ψεύδος) των όσων παρουσιάστηκαν τεκμηριωμένα με επίσημα έγγραφα στην εν λόγω εκπομπή.Σημασία για μένα πλεόν μέσα σε όλο αυτό το κύκλωμα που ζούμε είναι να δίνουμε προσοχή στο ποιός βγάζει την είδηση χωρίς όμως να την παραμελούμε!Όλα έχουν το ρόλο τους αλλά διαφορετική βαρύτητα
Θα μου επιτρέψεις ελπίζω να χρησιμοποιήσω ένα ακραίο (πλην σχετικότατο) παράδειγμα: σου δίνει κάποιος ένα μάτσο φωτογραφίες, σφραγισμένες και υπογεγραμμένες (έχει σημασία αυτό) από το επίσημο κράτος (πες ότι υπήρχε ανάλογη κρατική υπηρεσία)) με τη γυναίκα σου να σε απατάει. Τι οφείλεις να εξετάσεις πρώτα, την αλήθεια της φωτογραφίας ή την αξιοπιστία του τύπου;
Μέχρις στιγμής και απ'όσα ξέρουμε ΟΧΙ ,αλλά για όσα ξέρουμε μέχρι τώρα* από ποιούς το μάθαμε?***
Από τα ΜΜΕ (τι ακριβώς εννοείς; )Χωριό που φαίνεται.... .
Αν έχεις εναλλακτικούς τρόπους ενημέρωσης να προτείνεις, πολύ ευχαρίστως να τους συμπεριλάβω κι αυτούς στη ενημέρωσή μου
-
Έχοντας διαβάσει όλες τις απόψεις που έχω γραφεί εδώ έχω να πω ότι είναι σεβαστεί η άποψη του καθενός αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την ακραία στάση που έχουν μερικοί εναντίον του Μάκη. Δηλαδή αν ξεφτιλίζει κάποιους δημόσια αυτούς τι τους ενοχλεί τόσο πολύ? Μόνο αν και οι ίδιοι έχουν θιχτεί από τις αποκαλύψεις του Μάκη.
Όσο για τον πόλεμο που αναφέρουν ότι υπάρχει μεταξύ των εφημερίδων και της τηλεόρασης έχω να πω ότι αδιαφορώ τελείως αν μαλώνουν μεταξύ τους σημασία έχει ότι από αυτήν την ιστορία έχουμε αποκαλύψεις και τεκμηρίωση για πράγματα που αλλιώς δεν θα εμφανίζονταν στο ευρύ κοινό.
Με αυτά και τα άλλα έχουμε την διαπίστωση ότι στην Ελλάδα έχουμε τεράστιο πρόβλημα σε επίπεδο θεσμών και ανθρώπων με αποτέλεσμα να γίνεται ο κλέψας του κλέψαντος. Αν δεν κινηθούμε να ξεκαθαρίσει ο τόπος δεν μας βλέπω καλά. Άλλωστε αν υπήρχε και έλεγχος αυτών που παρουσιάζει ο Μάκης δεν θα είχε και λόγο ύπαρξης αυτός. Υπάρχει και κερδίζει επειδή δεν υπάρχει κανένας άλλος να κάνει κάτι. Έχουμε βουτήξει στην λάσπη όλοι μαζί ομαδικός.
Άλλα τώρα τι λέμε, όταν και οι τελευταίοι κοροϊδεύουν το κράτος και το κλέβουν δεν θα το κάνουν αυτοί οι μεγάλοι που έχουν και κάποια εξουσία στα χέρια τους!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αν έστω και μια μάνα σταμάτησε να προωθεί (όπως γινόταν με πολλές στην περίπτωση του κορκολή) την κόρη της για υποψήφια νύφη ενός τέτοιου ατόμου, υποψιασμένη ότι μπορεί ο συγκεκριμένος τύπος να την κάνει ρόμπα στους φίλους της και να της πασάρει άσπρη/μαύρη/δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, έκανε έστω και λίγο καλό.
Στέκομαι εδώ, για να σημειώσω ότι μάλλον διαφήμιση τους έκανε.
Όχι μόνο Κορκολή, τον κάθε καραμ@λάκα πολιορκούν σήμερα τα 15++άρικα, μόνο και μόνο επειδή τον έδειξε για κάποιο διάστημα η τιβί κι έγινε φίρμα.Για τον συγκεκριμένο θα διαφωνήσω. Για πολύ καιρό μετά το σκάνδαλο (και παρά την κάλυψη που του παρείχαν γενναιόδωρα ΟΛΟΙ οι... 'ευαίσθητοι') είχε εξαφανισθεί τελείως και αναδύθηκε μόλις πρόσφατα, ως συνθέτης του σαχλεπίσαχλου μουσικού θέματος της σειράς 'Είσαι το ταίρι μου' στο Mega. Τώρα προσπαθεί να το παίξει... κλασσικός και καλά.
Δεν εννοούσα ότι έκανε διαφήμιση στον Κορκολή, αλλά στην προώθηση των Φιρμάτων σαν 'περιζήτητων γαμπρών' (για να μην πω γ@μι@δων).
-
Δε νομίζω. Μάλλον έστειλε ένα μήνυμα 'προσέχτε, γιατί αυτοί θα σας στείλουν στη Στροφή και στην Ιθάκη... Μην παραμυθιάζεστε'. Μέχρι τότε βλέπαμε τα πιπίνια να σκίζουν τα sloggi τους για τον κορκολή (όπως τα σκίζουν και για το Ρουβά, αλλά ο τελευταίος ως τώρα εμφανιζόταν - ελέω Ψινάκη - μάλλον ακίνδυνος ).
Δε χρειάζεται ο Τριανταφυλλόπουλος για να προωθηθούν οι 'ροκ' σταρ ως σούπερ-cockmen. Αυτό γίνεται έτσι κι αλλιώς, με την πόζα, την κινησιολογία και όλα τα παρελκόμενα του 'ροκ' image.
Τώρα αν αναρωτιέσαι με ποια λογική ο κορκολής είναι πιο 'ροκ' από τον Μούτση ή τον Elvis Costello, συμμερίζομαι απόλυτα την απορία σου.
-
Ο χρήστης x-rover έγραψε:
Έχοντας διαβάσει όλες τις απόψεις που έχω γραφεί εδώ έχω να πω ότι είναι σεβαστεί η άποψη του καθενός αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την ακραία στάση που έχουν μερικοί εναντίον του Μάκη. Δηλαδή αν ξεφτιλίζει κάποιους δημόσια αυτούς τι τους ενοχλεί τόσο πολύ? Μόνο αν και οι ίδιοι έχουν θιχτεί από τις αποκαλύψεις του Μάκη.Εμένα με ενοχλει γιατί εξ'αιτίας του έκλεισαν τα ηλεκτρονικά και γίναμε και ρεζίλι στην ΕΕ. (και μετά μιλάμε για λογοκρισίες στην Τουρκία, όταν στην Ελλάδα απαγορευεται να παίξεις game-boy..) Kαι στην τελική ζμπτζμ που ένας χλιμίτζουρας πολιτικός στην Πάτρα έπαιζε φρουτάκια.
Επίσης με ενοχλεί γιατί διέσυρε τον Ασλάνη μόνο και μόνο επειδή είναι ομοφυλόφιλος.
Επίσης με ενοχλεί το γεγονός ότι το παίζει 'καλός δημοσιογράφος κ κάνω λειτούργημα και δεν το κάνω για τα φράγκα αλλά γιο μα μαν για τη φάση ρε παιδί μου κ ξέρω πολλά αλλά δεν τα λέω ή τα λέω σε δόσεις, και όχι για να ανεβάσω την τηλεθέαση..'
Για τον Κορκολή, απλά έπρεπε να πάει στον εισαγγελέα και όχι να δημιουργήσει τόσο ντόρο..
δηλαδή τόσοι παιδέρες υπάρχουν, ο Κορκολής τον πείραξε επειδή είναι διάσημος; Ας έκανε κανα ρεπορτάζ για τους παιδεραστές με στοιχεία κτλ.
Επίσης μου τη σπάει η υπεροψία του.
Μου θυμίζει εσπρέσο τράφικ κλπ
Αλλά δεν ασχολούμαι, απλά δεν τον βλέπω.
Πολλά μου τη σπάνε σ'αυτόν τον κόσμο, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα τα αλλάξει.
Απλά προσωπικά, τον θεωρώ άλλο ένα σκουπίδι της κοινωνίας μας και της tv μας..
Αυτήν την tv ( και γενικά τα ΜΜΕ) έχουμε, μας αξίζουν ... -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Έχοντας διαβάσει όλες τις απόψεις που έχω γραφεί εδώ έχω να πω ότι είναι σεβαστεί η άποψη του καθενός αλλά δεν μπορώ να καταλάβω την ακραία στάση που έχουν μερικοί εναντίον του Μάκη. Δηλαδή αν ξεφτιλίζει κάποιους δημόσια αυτούς τι τους ενοχλεί τόσο πολύ? Μόνο αν και οι ίδιοι έχουν θιχτεί από τις αποκαλύψεις του Μάκη.
Εμένα με ενοχλει γιατί εξ'αιτίας του έκλεισαν τα ηλεκτρονικά και γίναμε και ρεζίλι στην ΕΕ. (και μετά μιλάμε για λογοκρισίες στην Τουρκία, όταν στην Ελλάδα απαγορευεται να παίξεις game-boy..) Kαι στην τελική ζμπτζμ που ένας χλιμίτζουρας πολιτικός στην Πάτρα έπαιζε φρουτάκια.
Επίσης με ενοχλεί γιατί διέσυρε τον Ασλάνη μόνο και μόνο επειδή είναι ομοφυλόφιλος.
Επίσης με ενοχλεί το γεγονός ότι το παίζει 'καλός δημοσιογράφος κ κάνω λειτούργημα και δεν το κάνω για τα φράγκα αλλά γιο μα μαν για τη φάση ρε παιδί μου κ ξέρω πολλά αλλά δεν τα λέω ή τα λέω σε δόσεις, και όχι για να ανεβάσω την τηλεθέαση..'
Για τον Κορκολή, απλά έπρεπε να πάει στον εισαγγελέα και όχι να δημιουργήσει τόσο ντόρο..
δηλαδή τόσοι παιδέρες υπάρχουν, ο Κορκολής τον πείραξε επειδή είναι διάσημος; Ας έκανε κανα ρεπορτάζ για τους παιδεραστές με στοιχεία κτλ.
Επίσης μου τη σπάει η υπεροψία του.
Μου θυμίζει εσπρέσο τράφικ κλπ
Αλλά δεν ασχολούμαι, απλά δεν τον βλέπω.
Πολλά μου τη σπάνε σ'αυτόν τον κόσμο, αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που θα τα αλλάξει.
Απλά προσωπικά, τον θεωρώ άλλο ένα σκουπίδι της κοινωνίας μας και της tv μας..
Αυτήν την tv ( και γενικά τα ΜΜΕ) έχουμε, μας αξίζουν ...O Κορκολής, αν ισχύει αυτό που διάβασα κάπου, ήταν αρραβωνιασμένος με την κοπέλα με την συγκατάθεση των γονιών της, οπότε νομικά δεν στέκει η κατηγορία για παιδεραστία. Ή κάπως έτσι, τέλος πάντων...
-
Για την απαγόρευση ακόμα και των PC games, δεν φταίει ο Τριανταφυλλόπουλος, αλλά η βλακεία της κυβέρνησης Σημίτη. Εδώ έχουμε κλασσικό δείγμα του 'είπαν του τρελού να χέσει κι εκείνος ξεκωλιάστηκε'. Ποιο ήταν το αίτημα; Να σταματήσουν τα φρουτάκια. Κι αυτοί πήγαν και απαγορεύσανε ακόμα και το Age of Empires. Δεν ήταν ο Τριανταφυλλόπουλος που έγινε ρόμπα, αλλά το ΠΑΣΟΚ.
Ο Ασλάνης επίσης ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ. Ας μην εκμεταλλευόταν σεξουαλικά τους υφισταμένους του (τα μοντέλα).
Η δε λογική 'όποιος έχει στοιχεία ας πάει στον εισαγγελέα', δυστυχώς είναι το μόνιμο επιχείρημα των οπαδών της συγκάλυψης.
Και η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να δημοσιοποιεί και την καλή και την κακή πλευρά της κοινωνίας μας, αφού η αρχή της δικαιοσύνης είναι η δημοσιοποίηση.
-
Για την απαγόρευση ακόμα και των PC games, δεν φταίει ο Τριανταφυλλόπουλος, αλλά η βλακεία της κυβέρνησης Σημίτη. Εδώ έχουμε κλασσικό δείγμα του 'είπαν του τρελού να χέσει κι εκείνος ξεκωλιάστηκε'. Ποιο ήταν το αίτημα; Να σταματήσουν τα φρουτάκια. Κι αυτοί πήγαν και απαγορεύσανε ακόμα και το Age of Empires. Δεν ήταν ο Τριανταφυλλόπουλος που έγινε ρόμπα, αλλά το ΠΑΣΟΚ.Το ΠΑΣΟΚ;; ΜΟΝΟ το ΠΑμεΣΟΚ;
Μην τρελαθούμε τώρα ρε συ...
Ναι, αρχικά το ΠΑΣΟΚ (εντάξει, μιλάμε FULL ανικανότητα, ΒΛΑΚΕΙΑ και ΚΟΡΟΪΔΙΑ)..
Πέρασαν τόσα χρόνια, η ΕΕ μας έχει κατακράξει (και με το δίκιο της..), μας έχουν στείλει οδηγίες, μας έχουν πάει στα δικαστήρια..και η κατάσταση είναι ίδια και με τη ΝαΔουμε. Και έπειτα, στην ΕΕ είναι νόμιμα ΚΑΙ τα φρουτάκια.. Αλλά φυσικά, το Καζίνο, Καζίνο, και το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ νοου πρόμπλεμ.. Στην Ιταλία, φρουτάκια είχε στα bar όπως έγραψα λίγες σελίδες πριν (όπου bar φαντάσου κάτι σαν 'καφετέριες' που είναι ανοιχτά όλη τη μέρα και έχει καφέδες, σάντουιτς και διάφορες άλλες μλκιουλες..)Ο Ασλάνης επίσης ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ. Ας μην εκμεταλλευόταν σεξουαλικά τους υφισταμένους του (τα μοντέλα).
Να σε ρωτήσω κάτι ρε skullone, δηλαδή οι υφισταμενοι του τί ήταν, τίποτα παιδάκια που τα πήρε απ'το χέρι ο Ασλάνης και τα έσυρε στο 'ντροπιαστικό' όργιο του πάθους; Να σου πω και κάτι, στην τελική, άμα ήταν ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ, ε, καλά τους έκανε ΑΝ τους εκμεταλλεύτηκε.
Η δε λογική 'όποιος έχει στοιχεία ας πάει στον εισαγγελέα', δυστυχώς είναι το μόνιμο επιχείρημα των οπαδών της συγκάλυψης.
Δηλαδή εγώ είμαι οπαδός της συγκάλυψης; Και μη συγκάλυψη = Τί; Κοινωνική κατακραυγή απέναντι στην ομοφυλοφιλία και στα φρουτάκια; Αν ναι, τότε μάλλον είμαι κι εγώ οπαδός της συγκάλυψης.. Επίσης θυμάμαι κάτι αποκαλύψεις που θα έκανε για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού.. αυτές τί έγιναν; Ένα σοβαρό θέμα παραλίγο να 'αποκαλύψει' (αν υπήρχε), και έβγαλε στη φόρα κάτι στημένα παιχνίδια 284ης κατηγορίας.. Παραλίγο να πει και την ομάδα που παίζω ποδόσφαιρο, την Ολυμπιάδα Κερατσινίου!! έλεος!
Και η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να δημοσιοποιεί και την καλή και την κακή πλευρά της κοινωνίας μας, αφού η αρχή της δικαιοσύνης είναι η δημοσιοποίηση.
Eγώ νομίζω ότι δουλειά του δημοσιογράφου είναι να λέει τα νέα και όχι να 'κυνηγάει ειδήσεις'.
edit : κυνηγάει ειδήσεις εννοώ να 'δημιουργεί' ή να φουσκώνει ή γενικά να κυνηγάει τα λεφτά, τη δόξα κτλ -
Αν ήταν ανήλικοι ή ενήλικοι οι υφιστάμενοι του Ασλάνη δεν το γνωρίζω - πάντως δουλεύουν και ανήλικα σ'αυτόν το χώρο. Σκέψεις του στυλ 'δε μπορεί, για να την βίασαν, κούνησε την ουρίτσα της' δεν έχουν θέση σε μια σοβαρή κοινωνία και το γνωρίζεις καλά - άρα θα σε παρακαλέσω να μην τις επικαλείσαι, αυτούσιες ή παραλλαγμένες, για να βάλεις κατά του Τριανταφυλλόπουλου.
Αφ'ης στιγμής ο Ασλάνης είναι ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ και έχει τις 'γνωριμίες' και τα 'κοννέ' που θα θάψουν ή θα αναδείξουν ένα νέο μοντέλο, καταλαβαίνεις ποιος είναι σε θέση ισχύος.
Θα σου το θέσω αλλιώς:
Κάθε δεκαπέντε ημέρες έρχεται στο διαμέρισμά μου μια καθαρίστρια για να κάνει την καθαριότητα και να εξοικονομήσω κάμποσο χρόνο. Αν εγώ, ως εργοδότης της, την παρενοχλήσω σεξουαλικά, χρησιμοποιήσω τη θέση ισχύος στην οποίαν βρίσκομαι (αυτή έχει ανάγκη τα χρήματά μου για να ζήσει), πώς θα με αντιμετωπίσεις; Με την ευαισθησία που αντιμετωπίζεις τον Ασλάνη;
Δε νομίζω.
Το κυνήγι της είδησης είναι μέρος της δουλειάς του δημοσιογράφου. Τα νέα τα λέει ο εκφωνητής των ειδήσεων, ο οποίος δεν είναι απαραίτητο να είναι δημοσιογράφος, μπορεί μάλιστα απλώς να διαβάζει δελτία Τύπου.
Εγώ θέλω ρεπόρτερ, μαχητικούς, ερευνητικούς, διεισδυτικούς, να ξεσκεπάζουν τα λαμόγια. Δηλαδή θέλω ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. Δεν θέλω αναγνώστες προκατασκευασμένων δελτίων Τύπου, ούτε θέλω αερολόγους 'στοχαστές' τύπου πρετεντέρη και άλλων αιθεροβαμόνων (ενίοτε μίσθαρνών τε και εντολοδόχων).
-
Αν ήταν ανήλικοι ή ενήλικοι οι υφιστάμενοι του Ασλάνη δεν το γνωρίζω - πάντως δουλεύουν και ανήλικα σ'αυτόν το χώρο. Σκέψεις του στυλ 'δε μπορεί, για να την βίασαν, κούνησε την ουρίτσα της' δεν έχουν θέση σε μια σοβαρή κοινωνία και το γνωρίζεις καλά - άρα θα σε παρακαλέσω να μην τις επικαλείσαι, αυτούσιες ή παραλλαγμένες, για να βάλεις κατά του Τριανταφυλλόπουλου.Αφ'ης στιγμής ο Ασλάνης είναι ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ και έχει τις 'γνωριμίες' και τα 'κοννέ' που θα θάψουν ή θα αναδείξουν ένα νέο μοντέλο, καταλαβαίνεις ποιος είναι σε θέση ισχύος.Θα σου το θέσω αλλιώς:
Κάθε δεκαπέντε ημέρες έρχεται στο διαμέρισμά μου μια καθαρίστρια για να κάνει την καθαριότητα και να εξοικονομήσω κάμποσο χρόνο. Αν εγώ, ως εργοδότης της, την παρενοχλήσω σεξουαλικά, χρησιμοποιήσω τη θέση ισχύος στην οποίαν βρίσκομαι (αυτή έχει ανάγκη τα χρήματά μου για να ζήσει), πώς θα με αντιμετωπίσεις; Με την ευαισθησία που αντιμετωπίζεις τον Ασλάνη;
Δε νομίζω.Δεν είναι 'την βίασαν', είναι 'τον βίασαν'. Όχι ότι αλλάζει κάτι, απλά για την 'ιστορία'.. Και αν δουλεύουν ανήλικα στο χώρο, καλά θα κάνει η αρμόδια αρχή να τα ελέγχει -και γενικά το χώρο. Εμένα προσωπικά ρε φίλε ζμπτζμ τί κάνουν τα μοντέλα και ο κάθε χλιμίτζουρας. Ούτε έχω κάτι προσωπικό με τον Τριανταφυλλόπουλο. Απλά έχω αηδιάσει με την κατάντια της TV, και πολύ περισσότερο που αντί να τους παίρνουμε κάθε μέρα τηλέφωνο και να τους βρίζουμε, τους λέμε και μπράβο. Τώρα από'κει και πέρα. Όποιος είναι σε θέση ισχύος όπως λες και χρησιμοποιεί τη δύναμή του αυτή για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις, πάντα υπάρχει ένα θύμα πίσω από αυτή την ιστορία, όπου θύμα, φαντάσου ένα ΗΛΙΘΙΟ πλάσμα που δεν ξέρει τί θα πει καταγγελία και είναι άβουλος και ανίκανος ακόμα και να ξεφλουδίσει μια μπανάνα. Όποιος λοιπόν είναι τόσο ηλίθιος, στο 2005, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ. Δε μου καίγεται καρφί. Ειδικά δε για τον οποιοδήποτε που νομίζει ότι έτσι θα ανέβει, με το να 'κάτσει' σε έναν ανώτερό του. Ό,τι και να'ναι. Δε δίνω δεκάρα.
Το κυνήγι της είδησης είναι μέρος της δουλειάς του δημοσιογράφου. Τα νέα τα λέει ο εκφωνητής των ειδήσεων, ο οποίος δεν είναι απαραίτητο να είναι δημοσιογράφος, μπορεί μάλιστα απλώς να διαβάζει δελτία Τύπου.
Εγώ θέλω ρεπόρτερ, μαχητικούς, ερευνητικούς, διεισδυτικούς, να ξεσκεπάζουν τα λαμόγια. Δηλαδή θέλω ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ. Δεν θέλω αναγνώστες προκατασκευασμένων δελτίων Τύπου, ούτε θέλω αερολόγους 'στοχαστές' τύπου πρετεντέρη και άλλων αιθεροβαμόνων (ενίοτε μίσθαρνών τε και εντολοδόχων).
Δε διαφωνώ κάπου. Αυτό που εννοούσα με το 'κυνήγι', που περίμενα να παρεξηγηθεί, είναι ότι δε γουστάρω τον κίτρινο τύπο και τους παπαράτσι. Ή για να το θέσω πιο σωστά: απλά αδιαφορώ.
α, επίσης δεν αντιμετωπίζω με καμία ευαισθησία ούτε τον Ασλάνη ούτε και κανέναν άλλο όμοιο του. Το θέμα μου είναι ο Μάκαρος και όχι ο Ασλάνης. Μου είναι τελείως αδιάφορος. Μπορεί να ζήσει για πάντα, ή να πεθάνει αύριο, και πάλι να μην αλλάξει τίποτα στη ζωή μου. Και όλοι αυτοί που είναι σαν και αυτόν.
-
Μην ξεχνάς όμως πως ο υφιστάμενος μπορεί να χειραγωγηθεί από τον εργοδότη για να ικανοποιήσει ο τελευταίος τις σεξουαλικές του ορέξεις. Καλά τους κάνει ο Τριανταφυλλόπουλος και τους βγάζει στο κλαρί. Καλύτερα θα ήταν βέβαια να είχε ένα πιο σοβαρό επιτελείο, γιατί πολλές φορές η αμάθεια ή η ημιμάθειά τους τσακίζει κόκκαλα και τραβάει κανείς τα μαλλιά του.
Για μένα πάντως, κίτρινος δεν είναι ο Τύπος που αποκαλύπτει διαπλοκές, εργασιακά σκάνδαλα, κυκλώματα ναρκωτικών, παιδεραστίας, διεφθαρμένους και επίορκους δημόσιους λειτουργούς.
Κίτρινος είναι ο 'Τύπος' που ασχολείται μόνον με την προσωπική ζωή των άλλων: ποια κουραβάλησε ο Χ, με ποιον παντρεύτηκε η Ψ κ.ο.κ. Επίσης, κίτρινος είναι ο 'Τύπος' που, αντί να μιλά για την ουσία του θέματος (δηλαδή την πολιτική, οικονομική και κοινωνική διάσταση του ζητήματος), κάθεται και κάνει κουτσομπολιό αντίστοιχο αυτού της... Λαμπίρη.
Σε ό,τι αφορά τώρα το Φυντάνι και τη σύζυγό του. Αφ'ης στιγμής ο Φυντανίδης υπερασπιζόταν το νομοσχέδιο της Ν.Δ. για τον βασικό μέτοχο, οι δραστηριότητες της συζύγου του ώφειλαν να είναι τέτοιες ώστε να μην εμπίπτουν στις διατάξεις του. Και ναι, ο νόμος αυτός πιάνει και τους διευθυντές των ΜΜΕ, όχι μόνον τους ιδιοκτήτες. Το έπραξε; Όχι. Ας πρόσεχε.
Βλέπεις... Όταν βάλλεις κατά της διαπλοκής, πρέπει εσύ ο ίδιος να είσαι καθαρός, αλλιώς θα σε φάνε λάχανο και ο λόγος σου θα ακυρωθεί τελείως.
-
Το τελευταίο post του skullone με καλύπτει απολύτως.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
δηλαδή τόσοι παιδέρες υπάρχουν, ο Κορκολής τον πείραξε επειδή είναι διάσημος; Ας έκανε κανα ρεπορτάζ για τους παιδεραστές με στοιχεία κτλ.Επειδη αυτη η αποψη εχει ακουστει πολλες φορες, να θυμισω οτι οι δημοσιογραφοι δεν ειναι 'κουβαλητες' εγγραφων των εισαγγελεων.
**Οι δημοσιογραφοι οφειλουν να δημοσιοποιουν τα στοιχεια τους στο κοινο **(εκτος ισως αν προκειται για εθνικης σημασιας θεματα), και στη συνεχεια εαν τους καλεσει ο εισαγγελεας να τα καταθεσουν και εκει.
Και κατι αλλο: Επρεπε να πει ονοματα διοτι πολυ απλα ενα γενικο ρεπορταζ χωρις ονοματα μαλλον δεν σημανει τιποτε! Τοτε θα ηταν που θα τον κατεκριναν ολοι.
Ειναι το ιδιο να πεις γενικα οτι υπαρχουν παιδεραστες, με το να πεις οτι ο 'ταδε' ειναι παιδεραστης ο οποιος μαλιστα εκμεταλλευεται τη θεση του για να εχει ευκολοτερη προσβαση στα θυματα του??? -
Skullone το έθεσες άψογα- προσυπογράφω.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
[snip]
Τώρα από'κει και πέρα. Όποιος είναι σε θέση ισχύος όπως λες και χρησιμοποιεί τη δύναμή του αυτή για να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές του ορέξεις, πάντα υπάρχει ένα θύμα πίσω από αυτή την ιστορία, όπου θύμα, φαντάσου ένα ΗΛΙΘΙΟ πλάσμα που δεν ξέρει τί θα πει καταγγελία και είναι άβουλος και ανίκανος ακόμα και να ξεφλουδίσει μια μπανάνα. Όποιος λοιπόν είναι τόσο ηλίθιος, στο 2005, ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ. Δε μου καίγεται καρφί. Ειδικά δε για τον οποιοδήποτε που νομίζει ότι έτσι θα ανέβει, με το να 'κάτσει' σε έναν ανώτερό του. Ό,τι και να'ναι. Δε δίνω δεκάρα.
[snip]Χωρίς το παραμικρό ίχνος ειρωνίας, σου εύχομαι να μη βρεθείς ποτέ (ούτε εσύ ούτε κάποιος δικός σου) σε ανάγκη. Γιατί αν τύχει ποτέ (μακριά από μας) μάλλον θα βρεθείς προ μεγάλων εκπλήξεων.
Η ζωή σε οποιαδήποτε κοινωνία (ευτυχώς ή δυστυχώς) δεν είναι τίποτε άλλο από μια συνεχή εναλλαγή συμβιβασμών με την εξουσία (σε οποιαδήποτε μορφή της).
-
Κάθε δεκαπέντε ημέρες έρχεται στο διαμέρισμά μου μια καθαρίστρια για να κάνει την καθαριότητα και να εξοικονομήσω κάμποσο χρόνο. Αν εγώ, ως εργοδότης της, την παρενοχλήσω σεξουαλικά, χρησιμοποιήσω τη θέση ισχύος στην οποίαν βρίσκομαι (αυτή έχει ανάγκη τα χρήματά μου για να ζήσει), πώς θα με αντιμετωπίσεις; Με την ευαισθησία που αντιμετωπίζεις τον Ασλάνη;Όταν ο ΜΤ βγάλει ρεπορτάζ από τα δικηγορικά γραφεία, όπου να φαίνεται όχι μόνο η σεξουαλική αλλά και η εργασιακή εκμετάλλευση των εργαζομένων γυναικών, τότε ΜΟΝΟΝ θα τον παραδεχθώ.
Κατά τα λοιπά, η προς τιμήν του εκπομπή χθες βράδυ (κοίτα τι έκανες) μόνον αριστερές πεποιθήσεις δεν έδειχνε. -
Μέσες άκρες 'Το Ποντίκι' λέει τα εξής : (είναι αδύνατο να γράψω όλα)
-Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις 'Ε'-Alpha, το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν ήταν και οι καλύτερες, με την εφημερίδα να κατηγορεί τον ALPHA για τηλεδίκες (το εχει ξανακάνει και πιο παλιά για άλλες εκπομπές). Ωστόσο οι σχέσεις Κοντομηνά-Φυντανίδη ήταν καλές και ο ιδιοκτητης του καναλιού , είχε παρεβρεθεί στη βάπτιση του γιού του δ/ντη της εφημερίδας στην Τηνο. Ίσως να διαταράχθηκαν όταν ο Τεγόπουλος ('Χρυση Ευκαιρία) απείλησε ότι αν ο Κοντομηνάς συμμετάσχει στο σχήμα των 'Νέων Αγγελιών' , θα μπει στο χωρό που έσερνε εναντίον του ο Γιώργος Κουρής.
-
Ο Κοντομηνάς προσπαθεί να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. Χτυπώντας ένα δημοσιογράφο που θεωρείται άμεμπτος και μια εφημερίδα που σηκώνει τη σημαία κατά της διαπλοκής, **θα κατέγραφε ότι δε φοβάται κανένα και ταυτόχρονα μπορεί να αντιμετωπίσει τους πάντες. **Σύμφωνα με στενούς του συνεργάτες, ο Κοντομηνάς έχει μεταφέρει όλες τις επιχειρήσεις του στο εξωτερικό και ακόμα που στην περίπτωση διαπιστωθεί κάποια παρατυπία και επιβληθεί κάποιο πρόστιμο ,μπορεί να το πληρώσει χωρίς να 'ιδρώσει'
-
Ο ιδιοκτήτης του ALPHA, δεν κρύβει τη δυσαρέσκεια του για τη στάση ορισμένων μελών της κυβέρνησης,όπως του υφυπουργού ανάπτυξης Γιάννη Παπαθανασίου και του Ρουσόπουλου, για τη στάση που κράτησαν στη διαμάχη του με τον Κουρή.
-Εχθροι του Κοντομηνά, εκτός φυσικα του Κουρή,** θεωρούνται η οικογένεια Βαρδινογιάννη**, στην οποία καταλογίζει ότι βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις της 'Αυριανής' αλλά και ο Κυριακού, λόγω του ανταγωνισμού (που χρεώνεται ότι) εκδηλώνει ο ANT1.
-Στο χορό** μπήκε και το 'ΕΘΝΟΣ'**, με χτυπημα στην πρώτη σελίδα και μακροσκελές ρεπορτάζ υπό τον τίτλο 'Στενές επαφές Μαξίμου με 'Ελευθεροτυπία' ' . Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι υπάρχει 'διακριτική υποστηριξει' στην εφημερίδα και στο Φυντανίδη στην αντίπαράθεσή του με τον ALPHA, που καθορίζεται από τον Ρουσόπουλο, χαρακτηρίζει 'χλιαρή' τη στάση της εφημερίδας στο θέμα του 'βασικού μετόχου', κάνοντας λόγο για ραντεβού του Φυντανίδη (τότε) με τον Καραμανλή, στο σπίτι του Πρωθυπουργού στη Ραφήνα αλλά και για συνάντηση Θανάση Τεγόπουλου-Καραμανλή πριν από το άρθρο του εκδότη για τις 'τηλεδίκες'
Αν κάτσει κάποιος και διαβάσει το παραπάνω, στο τέλος της ανάγνωσης καλού κακού ας ανοιξει και κανένα παραθυρο να ξεβρωμίσει από την** πολλή μπόχα...**
Υ.Γ τα έντονα γράμματα είναι δικά μου
-
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Κατά τα λοιπά, η προς τιμήν του εκπομπή χθες βράδυ (κοίτα τι έκανες) μόνον αριστερές πεποιθήσεις δεν έδειχνε.Σιγά σιγά παιδιά, με ρέγουλα , όταν γράφουμε τέτοια, θα πιάσει φωτιά κανενα λαπτόπι και θα τρέχουμε μετά
Βέβαια με όλες τις επιφυλάξεις του τι ακριβώς σημαίνει αυτός ο όρος σήμερα, ένας που είναι αριστερός δεν εκθειάζεται μεσα από τα έντυπα του 'Ελληνικού Μετώπου' (6/12/2001) και ούτε φέρνει τον Πλεύρη ανήμερα στην επέτειο (17/11/2002) για να μιλήσει για το Πολυτεχνείο
Εγώ δε νομίζω ότι τέτοιο τύποι έχουν ιερό και όσιο, δεν είναι ούτε δεξιοί ούτε αριστεροί ούτε αριστεροδέξιοι. Κάτι τομάρια είναι που τους την έχει βαρέσει μα τη δημοσιότητα, και εξυπηρετούν (όπως φαίνεται και από το άρθρο πιο πάνω) τα συμφέροντα των εκάστοτε αφεντικών τους.
Θυμηθείτε τον Κακαουνάκη τι έσερνε στον Κόκαλη όταν ήταν στον Σκάι, και τι έσερνε στον Αλαφούζο, όταν ήταν στον Φλας.
Είπαμε. Μια λεξη ταιριάζει σε δαύτους : Μ Π Ο Χ Α
Η σημειολογία μιας εκπομπής του Μάκη και ο Φασισμός...!!!