-
Ο χρήστης ΑΣ έγραψε:
ας σου απαντήσω skullone αφού δαπάνησες τόση ενέργεια και μου άνοιξες τα μάτια με τις εξαιρετικά απόρρητες πληροφορίες σου .
Η υπόθεση Κορκολή γιατί δεν αναφέρεται στην λίστα με τις μεγάλες αποκαλύψεις του κυριού που μου λές οτι δεν παρακολουθώ με την απαιτούμενη προσοχή τις εκπομπές του.Μπορείς να μου απαντήσεις συνολικά στο πόστ απο το οποίο πήρες ένα μέρος, και να μου πείς αν καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ για το πώς καταλαβαίνω τη δημοσιογραφία,εσύ ή οι migf1, BASSstarlet που μπορουν να χαρακτηρίζουν κατι ως λαϊκισμό αλλά,μέχρι στιγμής δεν μου απάντησαν γιατί
Σου εξήγησα παραπάνω από μια φορά το γιατί (το γιατί δεν το καταλαβαίνεις είναι θέμα προς προβληατισμό).
Ας το εξηγήσω άλλη μια, δεν βλάπτει κανέναν: λαϊκισμός είναι όταν για χάρη εντυπώσεων και αποπροσανατολισμού της συζήτησης εμπλέκεις ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με την ουσία της συζήτησης.
ΥΓ. Λαϊκισμό εφαρμόζει ΚΑΙ ο ΜΤ και μάλιστα κατά κόρον. Προσωπικά επιλέγω να απορρίπτω τον λαϊκισμό από όπου κι αν προέρχεται και να μένω στην ουσία. Εσύ;
-
Καλα τους κανει ο Τριανταφυλλοπουλος και τους μ@μ@ει.
Οσοι απο σας τον κατακρινετε τι φοβαστε?Να μη θειχτουν τα κομματοσκυλα που υποστηριζετε?(ειτε οι μεν ειτε οι δε, το ιδιο μου κανει).Ο Φυντανιδης και ολοι οι ομοιοι του επεσαν στη μαρμιτα και εφαγαν,κι οι δεξιοι που φωναζαν τοσο χρονια και τωρα κανουν τον κινεζο στεναχωτιοντουσαν γιατι δεν ηταν κι αυτοι στην εξουσια για να φανε.
Το οτι δεν υπαρχει αμεροληπτη δημοσιογραφια ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ αυτο ειναι γνωστο, συμπεριλαμβανομενου και τον Τριανταφυλλοπουλο.Δεν ειδα ομως κανεναν απο οσα κορακια εχει βγαλει στη φορα να πανε φυλακη κι αντι να καταδικαζετε αυτο το γεγονος τα ριχνετε στο δημοσιογραφο.Το αν ειναι σωστο η οχι που παρακολουθει η καμερα την ωρα της μιζας πχ του εφοριακου αυτο δε νομιζω οτι θελει και ιδιετερα γραμματα,εκτος κι αν οι υποστηρικτες της 'ελευθεριας' λειτουργειτε καπως αναλογα.
Ειλικρινα δεν μπορω να μας καταλαβω.Απ τη μια φωναζουμε για τα στραβα του τοπου κι οταν αυτα καπως η καποτε βγουν στην επιφανεια(οσα βγαινουν στη φορα ειναι η τριχα της κεφαλης) τοτε μας πιανει ο πονος για τους καημενους της αρπαχτης.Τελικα ολοι μας ετσι λειτουργουμε, ολοι ειμαστε ταγμενοι στο δικοματισμο και μας αρεσει πααααααααρα πολυ αυτο το καθεστως.Οι κλαψες και τα παραπονα για δρομους,παιδεια, και γενικα για το σαπιο καθεστως ειναι κροκοδειλια δακρυα και ζαμανφουτισμος απ ολους μας, απλα να εχουμε κατι να επικρινουμε (ειμαστε εξπερ στην ευκολη κριτικη,δυσκολο ομως να παραγουμε και να λειτουργησουμε 'δημοκρατικα')πισω απ την ταμπελα του δικοματισμου.Και μη νομιζετε οτι οι αναγνωστες του 'αντιλογου' ειναι συνηδητοποιημενοι.Τα ιδια σκατα ειμαστε ολοι μας.Οι ξεχωριστοι ανθρωποι υπαρχουν παντου,απλα ειναι η μειοψηφεια.
-
Ο χρήστης ΑΣ έγραψε:
Αν δεν κάνω λάθος δουλειά κάθε δημοσιογράφου (και όχι ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ,οπως λέει ο ΜΤ υποδεικνύοντας και υπονοώντας τον εαυτό του) είναι να καταγράφει τα γεγονότα χωρίς να σχολιαζει, να κρίνει ή ακόμα χειρότερα να δικάζει καταδικάζει διαπομπεύει ακόμα και όσους ΘΕΩΡΕΙ ενόχους.Αυτο που κάνει ο ΜΤ δεν είναι δημοσιογραφία.Καλύπτομαι από αυτό, τα είχα γράψει και χθες, δεν είναι αναγκη να αναμασάω τα ίδια.
Πάντως από τα ποστ , φαίνεται μια διάθεση να στηθεί στο τοιχο η 'Ε' και δυστυχώς μπλέκουμε τα πολιτικά μας πιστεύω στο 'κατηγορητήριο'.
Η εφημερίδα, δεν είναι η ...Φυντανίδαινα, είναι οι δημοσιογράφοι της. Και βέβαια η 'Ε' είναι διαπλεκόμενη (αν με αυτό εννοούμε την πρόσβαση στο δημόσιο χρήμα΄με αντάλλαγμα πολιτικά ωφέλη) όπως και είναι και όλες οι εφημερίδες.
Δηλαδή ο Αλαφούζος δεν είναι διαπλεκόμενος;; Μόνο η 'Ε' σήκωνε σημαία κατά της διαπλοκής; 'Καθημερινή' δε διαβάζει κανείς; Εκεί και αν σήκωναν σημαία!!!!
Επειδή δηλαδή είναι ο Αλαφούζος διαπλεκόμενος, σημαίνει ότι η εφημερίδα είναι yatabaza;; Όσοι τη διαβάζουν το ξέρουν ότι είναι ένα από τα καλύτερα έντυπα που έχουμε.
Εχετε δει τι κρατική διαφήμιση απορροφά ο 'Αδέσμευτος' (Ρ);; Για ρίξτε μια ματιά πόσοι από τους δημοσιογράφους του, ανηκουν τώρα στην ΕΡΤ.Ετσι σκ*** που έχουν γίνει τα πράγματα η διαπλοκή είναι πανταχού παρούσα. Το ότι δε μπαίνουν κανόνες, δε φταίει η 'Ε'.
Συμφωνώ με τον 'migf1' ότι το σχέδιο νόμου για το βασικό μέτοχο (παρ ότι ουσιαστικά φωτογράφιζε το Μπόμπολα) ήταν προς τη σωστή κατεύθυνση, χωρίς να πολυγιατρεύει το πρόβλημα αλλά πάντως ήταν. Και μην παραμυθιάζεστε ότι το γύρισε πίσω η ΕΕ. Η ΕΕ τείνει να γίνει μια ζώνη ελευθέρου εμπορίου και τίποτα παραπέρα.
Προσωπικά , χίλιες φορές μια εφημερίδα και να χρησιμοποιώ την κρίση μου ότι διαβάζω ένα διαπλεκόμενο έντυπο που μέσα γράφουν και 10 άτομα που έχουν κάτι να πουν, παρά έναν βαρεμένο με τη δημοσιότητα τύπο που κρίνει , κατακρίνει, δικάζει , καταδικάζει , σαν να είναι η αρχή και το τέλος του κόσμου.
Και το ξαναλέω, για άλλη μια φορά : (για μένα το λέω και όχι για κανέναν άλλο, μην παρεξηγηθώ) **Τα σκουπίδα έξω από το σπίτι. Τηλεκοντρόλ στο 'off' και καθαρίσαμε **
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αν γνωρίζεις, ο Νόμος μιλάει και για συγγενείς; Δεν χρειάζεται να ξαναπώ τη γνώμη μου, αλλά Νομικά καλύπτονται;
Από άρθρο του Τεγόπουλου στην 'Ε' (που έδειξε χτες ο ΜΤ) και του Φυντανίδη (που έδειξε σε προηγούμενη εκπομπή του ο ΜΤ) ο νόμος φέρεται να περιλαμβάνει συζύγους, τέκνα, εγγόνια, κλπ.
Αν είναι έτσι, υπάρχει ποινικό αδίκημα. Οπότε, θα δούμε την εξέλιξη.
.... Υπολόγισα λοιπόν ότι **το πλήθος **θα είναι πολύ μεγάλο,...
...το πλήθος... σαν να λέμε... ο λαουτζίκος;;;;;;;;
Από πότε το 'πλήθος' είναι υποτιμητική έκφραση?
Από τότε που κάνουμε ολόκληρη εκπομπή αναλύοντας το γιατί το 'λαουτζίκος' είναι υποτιμητική έκφραση. Και πλήθος να με πεις παρεξηγούμαι και λαό και λαουτζίκο. Δεν παρεξηγούμαι αν με πεις καλεσμένο, απρόσκλητο φίλο, συμπαραστάτη κι άλλα πολλά που ο καλός γλωσσοπλάστης δημοσιογράφος μπορεί εύκολα να βρει.
'καταλάβαμε ότι ήταν αδύνατον να παντρευτώ εγώ σε εκκλησάκι στο Σέιχ Σου', είναι λίγο περισσότερο από το 'εγώ', δεν συμφωνείς;
-
Oλοι αυτοι που εκφραζονται με τοσο μενος εναντιον του Μακη, εχουν να πουν τιποτε για την 'ταμπακιερα' της υποθεσης ή δεν τους ενδιαφερει αυτο και νοιαζονται μονο για το αν πηγε φανταρος??
Μηπως βλεπουμε το δεντρο και χανουμε το δασος??
Το ξαναειπα και πριν: Το ψευτοδιλλημα με τις κρυφες καμερες εχει λυθει νομικα εδω και πολλααα χρονια στο εξωτερικο και προσφατα υπαρχει σχετικη αποφαση του Α.Π. στην Ελλαδα που εχει αποφανθει σαφεστατα για το αν ειναι παρανομη η χρηση της ή οχι.
Συφνωνω απολυτα με αυτα που ειπε πιο πανω ο Μακης (G60power).
Τοσα χρονια φωναζαμε για τη βρωμια που εχει γεμισει η Ελλαδα και τωρα που βγαινουν καποια πραγματα στη φορα μας επιασε ΔΗΘΕΝ Δημοκρατικη ευαισθησια?? Και μαλιστα ευαισθησια υπερ αυτων που εχουν ρημαξει το χρημα το κοσμακη??? ΕΛΕΟΣ!!!! -
Για τις κρυφές κάμερες.
Στο Ηράκλειο την προ-προηγούμενη βδομάδα, έπιασαν σε ινστιτούτο αδυνατίσμοατος πελάτισσα με κρυφή κάμερα, από την εκπομπή του Ευαγγελάτου. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Για τις κρυφές κάμερες.
Στο Ηράκλειο την προ-προηγούμενη βδομάδα, έπιασαν σε ινστιτούτο αδυνατίσμοατος πελάτισσα με κρυφή κάμερα, από την εκπομπή του Ευαγγελάτου.Και τι της έκαναν για τιμωρία? Την πάχυναν?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Για τις κρυφές κάμερες.
Στο Ηράκλειο την προ-προηγούμενη βδομάδα, έπιασαν σε ινστιτούτο αδυνατίσμοατος πελάτισσα με κρυφή κάμερα, από την εκπομπή του Ευαγγελάτου.Και τι της έκαναν για τιμωρία? Την πάχυναν?
Της εκαναν δωρο μια αποτριχωση χρησιμοποιωντας Logo στιγμης......
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Oλοι αυτοι που εκφραζονται με τοσο μενος εναντιον του Μακη, εχουν να πουν τιποτε για την 'ταμπακιερα' της υποθεσης ή δεν τους ενδιαφερει αυτο και νοιαζονται μονο για το αν πηγε φανταρος??Eπειδή είμαι ένας από αυτούς, λέω ότι όποιος έχει κάνει λαμογιά να πάει στο εισαγγελέα, μετά στο δικαστηριο και να αποφασιστεί αν είναι ένοχος ή όχι. Μέχρι εδώ δε νομίζω να διαφωνούμε. Σωστά;;
Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι όλο αυτό το τσίρκο, σε τι αποσκοπεί;;;
Επίσης αυτός που είναι 'αμέμπτου' πρέπει να προσέχει. Σαν τη γυναίκα του Καίσαρα ένα πράμα. Ο 'nass' έγραψε ότι οι κάθε είδους βαρεμένοι δεν πρέπει να οπλοφορούν. Ο συγκεκριμένος γιατί να αποτελεί εξαίρεση;; Αφού πήρε απαλλαγή για ψυχολογικούς λόγους και κρίθηκε C-130; (ντακότα);;
Ξέρεις Σπύρο, στη συνείδηση τη δική σου, είναι ήδη ένοχη η Φυντανίδαινα.
Κι όμως μέχρι την Πέμπτη δεν είχε ασκηθεί καμιά δίωξη εναντίον της. Λέγοντας δίωξη , εννοώ ότι ξεκινάει προκαταρκτική εξέταση. Αν τελικά δεν ασκηθει ή αν ασκηθεί και αποδειχθεί αθώα ή 'αθώα' (για να εξετάζουμε όλες τις περιπτώσεις), τότε τι γίνεται;; -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
...Βαρώνοι του τζόγου...Χωρίς να θέλω να πω τπτ παραπάνω από αυτό που λέω, εκτός από αύξηση του τζίρου των τυχαιρών παιγνίων του ΟΠΑΠ και των καζίνο εγώ διαφορά δεν είδα. Το ότι σταμάτησαν δυο - τρεις εκατοντάδες Έλληνες μικροαπατεωνίσκοι καφεπώλες κλπ να κερδίζουν (και δυό - τρεις να θησαυρίζουν) είναι σίγουρο, αλλά είναι επίσης σίγουρο ότι τώρα θησαυρίζουν, από την ίδια αιτία, άλλοι.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Oλοι αυτοι που εκφραζονται με τοσο μενος εναντιον του Μακη, εχουν να πουν τιποτε για την 'ταμπακιερα' της υποθεσης ή δεν τους ενδιαφερει αυτο και νοιαζονται μονο για το αν πηγε φανταρος??
Eπειδή είμαι ένας από αυτούς, λέω ότι όποιος έχει κάνει λαμογιά να πάει στο εισαγγελέα, μετά στο δικαστηριο και να αποφασιστεί αν είναι ένοχος ή όχι. Μέχρι εδώ δε νομίζω να διαφωνούμε. Σωστά;;
Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι όλο αυτό το τσίρκο, σε τι αποσκοπεί;;;
Επίσης αυτός που είναι 'αμέμπτου' πρέπει να προσέχει. Σαν τη γυναίκα του Καίσαρα ένα πράμα. Ο 'nass' έγραψε ότι οι κάθε είδους βαρεμένοι δεν πρέπει να οπλοφορούν. Ο συγκεκριμένος γιατί να αποτελεί εξαίρεση;; Αφού πήρε απαλλαγή για ψυχολογικούς λόγους και κρίθηκε C-130; (ντακότα);;
Ξέρεις Σπύρο, στη συνείδηση τη δική σου, είναι ήδη ένοχη η Φυντανίδαινα.
Κι όμως μέχρι την Πέμπτη δεν είχε ασκηθεί καμιά δίωξη εναντίον της. Λέγοντας δίωξη , εννοώ ότι ξεκινάει προκαταρκτική εξέταση. Αν τελικά δεν ασκηθει ή αν ασκηθεί και αποδειχθεί αθώα ή 'αθώα' (για να εξετάζουμε όλες τις περιπτώσεις), τότε τι γίνεται;;Καταρχην, προφανως το θεμα δεν ειναι προσωπικο μαζι σου.
Ο δημοσιογραφος ΔΕΝ αποφασιζει την ενοχη καποιου. Εχει καθηκον ομως να παρουσιασει τα στοιχεια και φυσικα να τα σχολιασει. Και αυτο ακριβως εγινε!
Κατ'εμε, τα στοιχεια της συγκεκριμενης υποθεσης δειχνουν οτι υπαρχουν παραβασεις (τουλαχιστον ηθικες). Η υποθεση εχει παει ηδη στον εισαγγελεα και πολυ συντομα θα ξερουμε εαν θα ασκηθει και διωξη. Βεβαια το οτι η υποθεση εχει παει στον εισαγγελεα, δειχνει οτι κατι βρωμαει. Αυτο θα το δουμε στη πορεια βεβαια. Εσυ εισαι τοσο σιγουρος οτι δεν υπαρχει καμια 'λαμογια' στην υποθεση αυτη? Ρωταω γιατι 'ακουγεσαι' πολυ σιγουρος.Για ποιο τσιρκο μιλας? Για μια εκπομπη οπου καλεσμενοι λενε τη γνωμη τους για καποια θεματα? Αν αυτο ειναι τσιρκο, οι πληρωμενοι μισθοφοροι δημοσιογραφοι της ΤV & του τυπου τι ειναι??
Το θεμα της οπλοφοριας ειναι ενα ζητημα οντως. Πιστευεις οτι αυτο το προβλημα που σημερα απασχολει την Ελλαδα??
Γιατι δεν ασχολουμαστε με τα στοιχεια και τις αποκαλυψεις (ή 'αποκαλυψεις') που γινονται και μενουμε σε ενα θεμα που ειναι πρακτικα ασημαντο?
Επισης, τα του 'καισαρα' δεν ισχυουν αραγε και για την 'Ε'??? Κανενα σχολιο εδω?Χθες μαλιστα στην Ε γραφτηκε το εξης απιστευτο: 'Αλλο ο Καισαρας πλεον και αλλο η γυναικα του...' Αυτη ειναι η νεα τους ηθικη αντιληψη! Με πιανεις?
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...Βαρώνοι του τζόγου...
Χωρίς να θέλω να πω τπτ παραπάνω από αυτό που λέω, εκτός από αύξηση του τζίρου των τυχαιρών παιγνίων του ΟΠΑΠ και των καζίνο εγώ διαφορά δεν είδα. Το ότι σταμάτησαν δυο - τρεις εκατοντάδες Έλληνες μικροαπατεωνίσκοι καφεπώλες κλπ να κερδίζουν (και δυό - τρεις να θησαυρίζουν) είναι σίγουρο, αλλά είναι επίσης σίγουρο ότι τώρα θησαυρίζουν, από την ίδια αιτία, άλλοι.
Ο Μακης φταει και γιαυτο??
'Η μηπως οτι δεν υπαρχει κρατος? -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Ξέρεις Σπύρο, στη συνείδηση τη δική σου, είναι ήδη ένοχη η Φυντανίδαινα.Μα αυτό είναι το πρόβλημα: ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος -δεν είναι αποκλειστικά υπεύθυνος αλλά- παίζει σημαντικό ρόλο στην κατάλυση μιας θεμελιώδους αρχής της δημοκρατίας, της διάκρισης των εξουσιών.
Το ερώτημα είναι:
Για ποιό ακριβώς λόγο ακριβώς καταδικάστηκε από οποιοδήποτε δικαστήριο ο Κορκολής ? (και ουσιαστικά καταστράφηκε επαγγελματικά, προσοχή σε αυτό...)
Για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ? ΟΚ.
Για όσα του καταμαρτυρούσε ο Μάκης σε σχέση με την ερωτική του σχέση με τη 15χρονη ? Οχι (απ΄ όσο ξέρω - θυμάμαι).Και όμως, το 'κοινό περί δικαίου αίσθημα', μέσω του Μάκη, έχει ήδη αποφανθεί για το αν ο Κορκολής ήταν ένοχος για την ερωτική του ζωή, και το βλέπουμε στις δημοσιεύσεις σε αυτό το θέμα.
Ομοίως για τον Ασλάνη: αθώος στα δικαστήρια (ούτε καν τέθηκε ποτέ θέμα για τη Δικαιοσύνη, αν θυμάμαι), 'ένοχος' στην αρένα του Μάκη.
Ωραία Δημοκρατία: 'στα τέτοια μας τι λένε τα δικαστήρια'. Το Αυγό του Φιδιού έχει πολλές εκδοχές...
Και ένα τελευταίο: διαβάστε (αν αντέχετε) την απόφαση του ΣτΕ με την οποία απορρίπτεται η αίτηση ακύρωσης κατά της απόφασης της αρχής προσωπικών δεδομένων για τις υποθέσεις Κορκολή και Ασλάνη:
http://tosyntagma.ant-sakkoulas.gr/nomologia/item.php?id=785
Ουσιαστικά το ΣτΕ λέει το εξής:
Οι διατάξεις του ν. 2472/1997, κατά το μέρος που επιβάλλουν την προστασία των προσώπων από την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και απαγορεύουν την επεξεργασία ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από τους δημοσιογράφους και τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα, δεν αντίκεινται στις συνταγματικές διατάξεις, που κατοχυρώνουν την ελευθερία της έκφρασης και διάδοσης στοχασμών και πληροφοριών μέσω της ασκήσεως του δημοσιογραφικού επαγγέλματος. Η ερωτική ζωή του προσώπου δεν μπορεί να αποτελέσει θεμιτώς, από συνταγματική άποψη, περιεχόμενο του δικαιώματος πληροφόρησης ή της ελεύθερης έκφρασης και διάδοσης των στοχασμών. Οι ανωτέρω νομοθετικές διατάξεις, εξάλλου, δεν έρχονται σε αντίθεση ούτε με το άρθρο 10 ΕΣΔΑ.
Αυτά περί νομιμότητας των κρυφών καμερών κοκ. κοκ.
-
Υπαρχει σαφεστατη αποφαση του Α.Π. που αναφερει ποτε ειναι νομιμη ή μη η χρηση της κρυφης καμερας!!!!
Για την 'ταμπακιερα' τιποτα?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Για τις κρυφές κάμερες.
Στο Ηράκλειο την προ-προηγούμενη βδομάδα, έπιασαν σε ινστιτούτο αδυνατίσματος πελάτισσα με κρυφή κάμερα, από την εκπομπή του Ευαγγελάτου.Και τι της έκαναν για τιμωρία? Την πάχυναν?
Της εκαναν δωρο μια αποτριχωση χρησιμοποιωντας Logo στιγμης......
Δεν πρέπει να της έκαναν κάτι, αλλά θα έγινε μεγάλη φασαρία. Για να κυκλοφορήσει τόσο πολύ η είδηση...
-
Προσπαθηστε να κανετε διαχωρισμο των πραγματικων αποδειξεων που στεκουν σε δικαστηριο, και των τηλεοπτικων αποδειξεων.
Τον Τριανταφυλλοπουλο ΔΕΝ το ενδιαφερουν οι πραγματικες αποδειξεις...
Αυτος ειναι, πολλες φορες, και ο λογος που οι καταγγελομενοι του Μακη ποτε δεν τιμωρουνται απο τα δικαστηρια.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Για την 'ταμπακιερα' τιποτα?Πολλά έχουμε πει εδώ για την ταμπακέρα. Ή σου ξέφυγαν, ή απευθύνεσαι αλλού.
-
Τελίκά, πρέπει να αποσαφηνίσουμε θεμελιώδη πράγματα πριν πάμε παραπέρα τη συζήτηση.
Αν υπάρχει το ρητό 'καλύτερα 10 ένοχοι έξω παρά 1 αθώος μέσα' -κι αυτό αφορά μία ανεξάρτητη εξουσία, αυτή της δικαιοσύνης- πώς θα το 'μεταφέρατε' (είτε το αποδέχεστε είτε όχι) στο χώρο της δημοσιογραφίας;;;
Ανεξάρτητα με το αν έχει δίκιο ή όχι στο θέμα της Ε και του Φυντανίδη ειδικότερα, ο Μάκης και η εκπομπή του παρουσιάζουν επικίνδυνα φαινόμενα (τηλε)φασισμού. Από εκεί και πέρα, ως 'οπαδός' της αυτορύθμισης δεν επιθυμώ το 'κόψιμο' της εκπομπής σε καμία περίπτωση. Απλώς εκκλιπαρώ για πιο σκεπτόμενους τηλεθεατές (και όχι έτοιμους να κατασπαράξουν οποιοδήποτε θύμα -ένοχο ή όχι- του εκάστοτε τηλεδικείου).
Αν υπάρχουν νομικά θέματα προς επίλυση (παραβίαση προσωπικού απορρήτου, εκβιασμός, διασπορά ψευδών ειδήσεων, συκοφάντηση κ.ο.κ.) ελπίζω η δικαιοσύνη να μην 'κιοτέψει' μπροστά στην τηλεοπτική δύναμη οποιουδήποτε αυτόκλητου τηλε-σωτήρα.
-
Ενα πραγμα μονο θα πω.
Ποιος απο μας αφου ειδε μια /οποια εκπομπη τυπου ζουγκλας ΔΕΝ σχηματισε (καταδικαστικη) γνωμη για τον οποιον καταγγελλομενο μιας και αυτος δεν ειχε το παραμικρο βημα την ιδια ωρα να μιλησει και να εξηγησει το φερσιμο του.
Μη μου πειτε οτι ειναι ενημερωση της κοινης γνωμης,νουμερα τηλεθεασης ειναι που γινονται διαφημησεις που γινονται εσοδα που αυξανουν το κασε του καθε παρουσιαστη.
Και κατι ακομα απο προσωπικη επαφη με πληθος δημοσιογραφων απο την εργασια μου σε εφημεριδα. Δεν συναντησα ενα δημοσιογραφο/ρεπορτερ (της μαχομενης δημοσιογραφιας οπως αυτοαποκαλουνται) με μπεσα. Ενταξει κανενας μας δεν ειναι αγιος σε ολες τις εκδηλωσεις της ζωης του,αλλα η λεξη μπεσα σε αυτο το σιναφι ειναι απο τις πλεον αγνωστες / ακαταληπτες. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Υπαρχει σαφεστατη αποφαση του Α.Π. που αναφερει ποτε ειναι νομιμη ή μη η χρηση της κρυφης καμερας!!!!Εγώ παράθεσα αυτό που βρήκα, σειρά σου να στηρίξεις αυτό που λες.
Για την 'ταμπακιερα' τιποτα?
Ποιά είναι η 'ταμπακιέρα' ?
Αν είναι ένοχη η 'Φυντανίδαινα' ?Αφήνω τα δικαστήρια να το κρίνουν αυτό. Μέχρι τότε, δε θεωρώ πως έχω αρκετά στοιχεία
Αν και, κατά την άποψή μου, η ταμπακιέρα δεν είναι τόσο η 'Φυντανίδαινα' αλλά το θέμα της διάκρισης των εξουσιών που έλεγα παραπάνω.
Οταν η 4η εξουσία αντί να ελέγχει τις άλλες 3 (και μπράβο στο Μάκη, στο σημείο αυτό, που έβγαλε στη φόρα το παραδικαστικό κύκλωμα) αναλαμβάνει η ίδια το ρόλο τους, τότε υπάρχει πρόβλημα.
Οταν η 4η εξουσία δρα, με τη σειρά της, ανεξέλεγκτα και αντιδεοντολογικά (περίπτωση δικηγόρου 'Φυντανίδαινας'), τότε υπάρχει πρόβλημα.
Οταν διαπομπεύονται άνθρωποι και σπιλώνονται υπολήψεις (περιπτώσεις Κορκολή και -ιδιαίτερα- Ασλάνη) τότε υπάρχει πρόβλημα.Θέλω δραστήριο και 'ελεγκτικό' Τύπο. Αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να ανεχτώ 'Ασλάνηδες' προκειμένου να αποκαλυφθούν οι 'Γιοσάκηδες'. Διότι πιστεύω πως καλύτερα αθώος ένας ένοχος, παρά ένοχος ένας αθώος.
Η σημειολογία μιας εκπομπής του Μάκη και ο Φασισμός...!!!