-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
νομιζω πως συντομα θα τρεξει να 'φορεσει' τσιπακι (αν δεν το εχεις κανει ηδη γαβριηλ?) προκειμενου 'να βοηθησει την πατριδα του να ξεχωρισει τους καλους απο τους κακους'
και τρεχοντας θα παει να βαλει τσιπακι και στο παιδι του προκειμενου 'να ειναι safe και να γνωριζει παντα που βρισκεται'στο θεμα τοις οιδεν σηκωσα μια ανακοινωση για τους νεους δορυφορους παρακολουθησης που εβαλε μπροστα η ευρωπαϊκη ενωση..
δεν ειναι τυχαια συμπτωση...τα παιδακια στα ΗΠΑσχολεια σκαναρουνε τα χερια τους για να φανε μεσημεριανο.
ξερετε τι σημαινει αυτο? ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΚαι η παντωγνωσια των ΗΠΑ απο αλλοδαπους που πιθανως να μην εχουν ερθει εδω ουτε ως τουριστες, συνεχιζεται.
Τι ηθελα και ζω εδω, επρεπε να ερθω σε σενα Πετραν να μου 'μαθεις' τις ΗΠΑ οταν ειμουν περιεργος.
-
Γιατί μας λες συνέχεια τότε για τη ναζιστική Γερμανία; Έχεις ζήσει ποτέ εκεί;
Θεωρείς τον πόλεμο λύση, ακόμα κι όταν αυτός είναι προληπτικός. Μα προληπτικούς πολέμους έκανε στην αρχή κι ο Χίτλερ. Την Πολωνία την κατέκτησε για να έχει προπέτασμα, όπως ισχυριζόταν, απέναντι στους Σοβιετικούς. Την Τσεχοσλοβακία για να γλιτώσει τη μειονότητα των Γερμανών που ζούσαν εκεί. Σε όλα αυτά είχε τη σιωπηρή υποστήριξη των Βρετανών (μεταξύ άλλων), όπως συμβαίνει και σήμερα. Όταν βέβαια άρχισε τον πόλεμο κατά πάντων, έγινε κακός σατανάς, αλλά ήταν ήδη αργά.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
γαβριηλ μην το κουραζεις το εργαλειο ρε συ.. ριξε καμια πασιεντζα..object based training or time based training?
ποιο ειναι καλυτερο?τσιπακι εβαλες ή ακομα?
νομιζω οτι ο σκυλος μου ο gizmo ειναι πιο εφυης απο εσενα, ασχετως αν εσυ ξερεις πιο πολλες λεξεις...
οποτε μην το παλευεις ρε συ.. φιλικα στο λεω..αληθεια!!!
Ε αφου το λες φιλικα, τοτε να σε ευχαριστισω για ολες τις 'συμβουλες' ως φιλος. Thanks. Φιλε.
-
απαντησε μου στα απλα ερωτηματα, και ασε τα δυσκολα για moments of enlightment..
TIME BASED TRAINING ή OBJECT BASED TRAINING?
τι λες? αν σκεφτεις και απαντησεις λογικα και χωρις ειρωνια, ισως αργοτερα καταλαβεις οτι ειναι προς οφελος σου να μιλας μαζι μου.
αν οχι, δεν θα απανταω πλεον στις ερωτησεις/σχολια σου, διοτι και μενα ο χρονος μου ειναι αξιοποιησιμος με πολλους τροπους..
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
gabriel δεν εχεις capacity να συλλαβεις την απαντηση μου, για αυτο και δεν θα στη δωσω.Για καποιο λογο το παραπανω μου θυμιζει κομματι απο καποιο αλλο προσφατο θρεντ. Αναρωτιεμαι γιατι. Χμ....
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ναι, σταμάτησε. Θα σταματούσε έτσι κι αλλιώς όμως, ήταν θέμα ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ημερών ή το πολύ εβδομάδων
Και για αυτο μπορεις σημερα να εισαι σιγουρος εσυ και κανεις αλλος (εξαιρομενων των αντι-ΗΠΑμερικανων) πως ακριβως?
Έχοντας διαβάσει την ιστορία από περισσότερες από μία πλευρές φίλε μου Γαβριήλ
Και, ΔΕΝ είμαι αντιΗΠΑμερικάνος φίλε. Είμαι φίλος της Ειρήνης και της ανθρώπινης ΖΩΗΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Όταν η ατομική βόμβα, οι πύραυλοι απεμπλουτισμένου ουρανίου, ο λευκός φώσφορος και δεν ξέρω τι άλλο, χρησιμοποιούνται για να προκαλέσουν τον ανθρώπινο πόνο, τότε ναι, είμαι σαφέστατα εναντίον τους
Μερος του ορισμου του φιλελευθερισμου σημερα. No further comments.
Δεν ξέρω πώς το λέτε εκεί ρε συ Gabriel. Αν το λέτε έτσι, καλώς. Αν είναι δικός σου χαρακτηρισμός, πάλι καλώς, δεν θα μαλώσουμ κιόλας
BTW, πουθενά δεν είπα ότι ο πόλεμος είναι ΚΑΚΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. Απλά, τον θεωρώ την έσχατη λύση και τον βλέπω ως λύση σε πολύ λιγότερες -ιστορικά- περιπτώσεις από ότι εσύ και η κυβέρνηση των ΗΠΑ ενδεχομένως.
Φίλε gavriil1 αφήνω στην κρίση σου το παρακάτω ερώτημα: Εαν οι Αμερικανοί έχουν δίκιο, γιατί αργότερα στο Βιετνάμ δέν ακολούθησαν την ίδια δοκιμασμένη στρατηγική, για να τελειώσουν τον πόλεμο;
Το ερωτημα σου φτανει το οριο της γελιοτητας.
Χαρακτηρίζεις 'γελοίο' τον solar_energy? Αν τον ξέρεις προσωπικά, πάω πάσο, αν και δεν βλέπω το ΓΙΑΤΙ τον χαρακτηρίζεις έτσι! Μια ερώτηση έκανε ο άνθρωπος: Εφόσον οι ατομικές βόμβες είναι λύση, γιατί οι ΗΠΑ δεν τις χρησιμοποίησαν ΚΑΙ στην Κορέα ΚΑΙ στο Ναμ?
-
αφου σε παω βημα-βημα ρε συ γαβριηλ.
μπας και λειτουργησει καννας νευρωνας απο αυτους που εχεις σε αχρηστια...
απαντα στο easy question και παμε μετα παρακατω αμα θες... -
Ήθελα ρε Γαβρίλ να ήσουν Ιρακινός,να είχεις χάσεις όλη την οικογένειά σου στους βομβαρδισμούς,να ζούσες ανάμεσα σε ερείπια σαν ποντικός με μηδαμινή αξιοπρέπεια..και όλα αυτά επειδή κάποιος ηλίθιος ήθελε τα πετρέλαια της περιοχής σου.Θα είχες τότε την ίδια γνώμη περί φιλελευθερισμού;
ΕΛΕΟΣ
Το μπάχαλο συνεχίζεται γιατί μονίμως διαστρεβλώνεις αυτά που σου γράφουν,όπως τώρα διαστρεβλώνεις τον Krusestern.Θα ήθελα μια φορά να κάτσεις και να αναπτύξεις την θέση σου εσύ και όχι να σχολιάζεις μονίμως τους άλλους.
Θεωρείς τον Μπους αξιόλογο και χαρισματικό ηγέτη;
Θερωρείς οτί η Αμερικανική κυβέρνηση νοιάζεται για την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θεωρείς τον πόλεμο λύση, ακόμα κι όταν αυτός είναι προληπτικός.
Δεν εχω ιδεα τι εννοεις με το 'προκλητικος'.
Ο πολεμος ειναι πολλες φορες η μονη λυση. Εχει γινει αυτο πολακις ιστορικα. Αλλα ειπαμε. Ολα ειναι θεμα αντιληψης.
Μα προληπτικούς πολέμους έκανε στην αρχή κι ο Χίτλερ. Την Πολωνία την κατέκτησε για να έχει προπέτασμα, όπως ισχυριζόταν, απέναντι στους Σοβιετικούς.
Ποτε εχουμε καταταξει 51η, 52η, κτλ πολιτεια στο Union μετα απο 'κατακτηση' αλλης χωρας και δεν το πηρα χαμπαρι. Για τους φιλελευθερους φυσικα, κυμαμαι ορθιος.
Την Τσεχοσλοβακία για να γλιτώσει τη μειονότητα των Γερμανών που ζούσαν εκεί. Σε όλα αυτά είχε τη σιωπηρή υποστήριξη των Βρετανών (μεταξύ άλλων), όπως συμβαίνει και σήμερα. Όταν βέβαια άρχισε τον πόλεμο κατά πάντων, έγινε κακός σατανάς, αλλά ήταν ήδη αργά.
Η σιωπηρη υποστηριξη των Βρετανων μονο για τους αντι-Βρετανους και φιλελευθερους εγινε. Οι αλλοι μαλλον δεν το πηραν χαμπαρι.
Ξανα και ξανα. Οι φιλελευθεροι εχουν ξανα-γραψει την ιστορια. Ακριβως οπως τους βολευει για να 'εχουν' δηθεν επιχειρηματα.
ΟΚ. Keep doing that. Θα βγαλει καπου σε καλο...in the land of Oz.
-
με το μπαρδον κιολα αλλα εχω την εντυπωση οτι δε διαβαζεις σωστα...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
με το μπαρδον κιολα αλλα εχω την εντυπωση οτι δε διαβαζεις σωστα...
Εγω πάλι εχω την εντυπωση οτι δεν διαβαζεις καν. Κοτσαρεις μια φατσουλα και ενα ελαφρο σχόλιο και την κάνεις.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ήθελα ρε Γαβρίλ να ήσουν Ιρακινός,να είχεις χάσεις όλη την οικογένειά σου στους βομβαρδισμούς,να ζούσες ανάμεσα σε ερείπια σαν ποντικός με μηδαμινή αξιοπρέπεια..και όλα αυτά επειδή κάποιος ηλίθιος ήθελε τα πετρέλαια της περιοχής σου.Ειμαι σιγουρος οτι θα ηθελες κατι τετοιο.
-
Ενας ειναι οτι οι φιλελευθεροι και αντι-ΗΠΑμερικανοι νομιζουν οτι ο πολεμος ειναι ΠΑΝΤΑ κακος και οποιος (οποια χωρα) τον εχει καν ως alternative τοτε ειναι αυτος (αυτη η χωρα) ειναι ο διαολος.
O πολεμος μερικες φορες ειναι ΚΑΛΟΣ.....
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣΕαν αφηναμε τον πλανητη στα χερια των φιλελευθερων θα ειμασταν ολοι υπο κυβερνηση pretty much ΜΙΑΣ (κατι σαν ) φασιστικης/Χιτλερικης 'κυβερνησης'.
Εδω που τα λεμε εχεις δικιο......
Tετοια κυβερνηση εχετε εκει στο Αμερικα
Βλεπεις εσυ ή οποιοσδηποτε αλλος καμμια διαφορα??
υ/γ:Ρε συ Γαβριλη??
Αυτη ειναι η γυναικα σου ρε?? -
ας ξεπερασουμε επισης το σημειο που ειπες στον solar energy οτι το ερωτημα του αγγιζει τα ορια της γελοιοτητας!
εμπνευσμενη απαντηση...
και κανε και ενα ψαξιμο σε κανα search engine για το τι εγινε στη χιροσιμα και ποιες ηταν οι συνεπειες...δε κανει κακο!
-
funis σκεψου κι εσυ οτι τα παιδακια σου κατα πολυ μεγαλο ποσοστο θα σκεφτονται και θα ομιλουν σαν γαβριηλ.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Το μπάχαλο συνεχίζεται γιατί μονίμως διαστρεβλώνεις αυτά που σου γράφουν,όπως τώρα διαστρεβλώνεις τον Krusestern.
Οτι αποψη αλλη εχει καποιος για εσενα ειναι 'διαστρεβλωμενη' απο μονη της ή 'διαστρεβλωνει' αλλες αποψεις. Φυσικα.
Ειδικα οταν η αληθεια ποναει.
Θα ήθελα μια φορά να κάτσεις και να αναπτύξεις την θέση σου εσύ και όχι να σχολιάζεις μονίμως τους άλλους.
Οπως και εγω. Δεν μ'αφηνουν ομως... Εαν δεν εχεις παρατηρησει.
Θεωρείς τον Μπους αξιόλογο και χαρισματικό ηγέτη;
Εγω και μερικα εκκατομυρια αλλοι.
Let me guess. Εσυ οχι ε?
Θερωρείς οτί η Αμερικανική κυβέρνηση νοιάζεται για την παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια;
Περισσοτερο απο οποιαδηποτε αλλη χωρα στον κοσμο.
Εσυ?
-
εθνος ηλιθιων που εξουσιαζεται απο στυγνους δολοφονους.
that's about it -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
funis σκεψου κι εσυ οτι τα παιδακια σου κατα πολυ μεγαλο ποσοστο θα σκεφτονται και θα ομιλουν σαν γαβριηλ.Οχι δα!!! Τα δικα μου τα παιδάκια δεν θέλω να γινουν ουτε στενόμυαλα ουτε να χαφτουν οτι τους πασαρουν (ονοματα δεν λέμε, οικογενειες δεν θιγουμε)!! Αλλα γιατι το πιστευεις αυτο? Υπαρχει περιπτωση να φτάσει κάποιος εκτός Αμερικής σε αυτο το επίπεδο? (στο συγκεκριμενο του κολληματος, οπου ο φόνος ονομαζεται 'πολεμος κατα της τρομοκρατίας' και μαλιστα επιβεβλημενος)
-
Χοχοχο. 'ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΣ', όχι προκλητικός.
Δεν χρειάζεται να ενσωματώσεις κράτη στην επικράτειά σου για να τα έχεις κατακτήσει. Άλλωστε ούτε ο Χίτλερ ενσωμάτωσε στο γερμανικό κράτος τις κατακτημένες περιοχές, πλην της Ρηνανίας που παραδοσιακά διεκδικούσε από τη Γαλλία και της δυτικής Πολωνίας (με τις ευχές του Στάλιν που θα έπαιρνε την ανατολική). Οι υπόλοιποι ήταν απλώς κατακτημένοι, όπως η Ελλάδα για παράδειγμα.
Στο Ιράκ υπάρχει εγκατεστημένος παντού ΗΠΑμερικανικός στρατός με σταθερές βάσεις. Επεμβαίνει όπου γουστάρει, βομβαρδίζει όπου γουστάρει και φυλακίζει-σκοτώνει όποιον γουστάρει. Μάλιστα χωρίς να δίνεται στους Ιρακινούς το δικαίωμα να συλλάβουν και να δικάσουν οποιονδήποτε εγκληματία, ακόμα και έναν βιαστή για παράδειγμα, ΗΠΑμερικανό. Πρόσφατα 'απελευθερώθηκε' από τον ΗΠΑμερικανικό στρατό συλληφθείς στρατιώτης που κρατείτο σε Ιρακινή φυλακή. Τσαντίστηκαν οι Ιρακινοί και έξυσαν τα μπολς τους οι ΗΠΑμερικάνοι.Επίσης, επειδή από ιστορία είσαι τελείως αδαής, σου θυμίζω ότι ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Τσάμπερλαιν επισκέφθηκε τη Γερμανία μετά την εισβολή της στην Πολωνία και επιστρέφοντας δήλωνε ευτυχής που ο Χίτλερ βοηθούσε την σταθερότητα και την ειρήνη της Ευρώπης.
Την ακριβή ιστορία δεν την έχω διαθέσιμη, κάτσε να googlάρω...
Δεν ήταν δύσκολο: http://www.ganashakti.com/jb/part3.htm*'By that time, Europe was aflame. Hitler had already annexed Czechoslovakia and Poland and Britain Conservative Party Prime Minister Champerlain was only appeasing the Nazi leader in the name of anti-communism.
Champerlain returned with Peace Treaty with Hitler. The people of Britain as also all the peace loving forces of the world rosel in Vision against him. But the Prime Ministers line was that he had brought peace. His followers chimed the ' Follow him; Inspire him.' A part of the Conservative Party like Harrold Laski also joined him. Indian students in Britain played a major role in forming public opinion against this appeasement policy. The London Majlis organized meetings after meeting to strengthen the Left forces.'*
Εντάξει τώρα;
-
Ήθελα ρε Γαβρίλ να ήσουν Ιρακινός,να είχεις χάσεις όλη την οικογένειά σου στους βομβαρδισμούς,να ζούσες ανάμεσα σε ερείπια σαν ποντικός με μηδαμινή αξιοπρέπεια..και όλα αυτά επειδή κάποιος ηλίθιος ήθελε τα πετρέλαια της περιοχής σου.
Ειμαι σιγουρος οτι θα ηθελες κατι τετοιο.
Γιατι εσυ δε θελεις??αφου το να εισαι Ιρακινος που τον απελευθερωνουν οι Αμερικανοι ειναι οτι καλυτερο στο κοσμο
Επεκτατισμός-Τότε και Τώρα [διάσπαση]