-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ναι, σταμάτησε. Θα σταματούσε έτσι κι αλλιώς όμως, ήταν θέμα ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ημερών ή το πολύ εβδομάδων
Και για αυτο μπορεις σημερα να εισαι σιγουρος εσυ και κανεις αλλος (εξαιρομενων των αντι-ΗΠΑμερικανων) πως ακριβως?
Έχοντας διαβάσει την ιστορία από περισσότερες από μία πλευρές φίλε μου Γαβριήλ
Και, ΔΕΝ είμαι αντιΗΠΑμερικάνος φίλε. Είμαι φίλος της Ειρήνης και της ανθρώπινης ΖΩΗΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Όταν η ατομική βόμβα, οι πύραυλοι απεμπλουτισμένου ουρανίου, ο λευκός φώσφορος και δεν ξέρω τι άλλο, χρησιμοποιούνται για να προκαλέσουν τον ανθρώπινο πόνο, τότε ναι, είμαι σαφέστατα εναντίον τους
Μερος του ορισμου του φιλελευθερισμου σημερα. No further comments.
-
Ναι, αυτό ακριβώς λέω: έριξαν ατομικές βόμβες σε μια χώρα, η οποία απείχε ΕΛΑΧΙΣΤΑ από την κατάρρευση, στρατιωτική ΚΑΙ οικονομική. Δεν της είχε απομείνει τίποτα. Το πεζικό, απλά δεν υπήρχε. Ο στόλος, είχε καταστραφεί σχεδόν ολοσχερώς. Η αεροπορία, έχοντας χρησιμοποιήσει ΟΛΑ τα αξιόμαχα αεροπλάνα σε επιθέσεις καμικάζι, πετούσε πλέον με ανασκευασμένα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ αεροσκάφη και πολεμικά της εποχής του Α' Παγκοσμίου και των αρχών του μεσοπολέμου. Τα εργοστάσια, ήταν όλα σκόνη, μέχρι και η ΜΕΓΙΣΤΗ Mitsubishi είχε παραδώσει το πνεύμα.
Τον χαρακτηρισμό 'διάολος' όμως, εσύ τον έδωσες, όχι εγώ.
OK τοτε ο δικος σου χαρακτηρισμος ποιος ειναι?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εχουν και μια ιδιαιτερη ονομασια τα θυματα της ραδιενεργειας σε αυτες τις δυο πολεις...δε μπορω να θυμηθω τωρα...HAMAGUZA νομιζω....
-
Και, ΔΕΝ είμαι αντιΗΠΑμερικάνος φίλε. Είμαι φίλος της Ειρήνης και της ανθρώπινης ΖΩΗΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Όταν η ατομική βόμβα, οι πύραυλοι απεμπλουτισμένου ουρανίου, ο λευκός φώσφορος και δεν ξέρω τι άλλο, χρησιμοποιούνται για να προκαλέσουν τον ανθρώπινο πόνο, τότε ναι, είμαι σαφέστατα εναντίον τουςΜερος του ορισμου του φιλελευθερισμου σημερα. No further comments.
Σιγά-σιγά πετάει τα πέπλα ο Γαβριήλ.
Άρα ο μη φιλελεύθερος, αυτός που δεν ασπάζεται τον 'φιλελευθερισμό' (κατά τον δικό του ορισμό):- ΔΕΝ είναι φίλος της ειρήνης, της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας.
- ΔΕΝ είναι εναντίον της χρήσης πολεμικών μέσων που προκαλούν απάνθρωπο πόνο.
-
ναι ναι κατι τετοιο ειναι...ακομα και να μην ηταν γεννημενοι το '45 δεν μπορουσαν να παντρευτουν γιατι θεωρουνταν καρποι μολυσμενων ανθρωπων...
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Νομίζω ότι ήμουν σαφής: ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ, πέθανε και υπέφερε ΠΟΛΥΣ περισσότερος κόσμος από τους επίσημους αριθμούς νεκρών της ατομικής βόμβας. Το γνώριζες αυτό?
Εγω απορω πως εσυ γνωριζεις κατι τετοιο.
Κι εγω απορω πως εσυ δεν το γνωριζεις....
Ti σε κανει να νομιζεις οτι ο Κrusenstern λεει ψεμματα??
Εχεις ζησει στην Ιαπωνια πολυ καιρο ωστε να εχεις γνωμη?? -
**
γιατι πηγε στο Βιετναμ? **
Για να το απελευθερωσει απο τον Κουμουνισμο....
....Ευχαριστω πρεπει να ακουμε οχι ερωτησεις....ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΟΙ ΒΙΕΤΝΑΜΕΖΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ
ΠΑΝΟΠΛΟΙ KOΜΜΟΥΝΙΣΤΑΙ ΒΙΕΤΚΟΓΚ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΡΩ'Ι'ΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ
-
Οι μεταλλάξεις τού γεννετικού κώδικα είναι μία από τίς παρενέργειες τής ραδιενέργειας,καί όποιος τό αμφισβητεί αυτό έχει μαύρα μεσάνυχτα.
Οι μεταλλάξεις αυτές,περνάνε από τούς γονείς στούς απογόνους,πράγμα πού σημαίνει,ότι,όσο καιρό θα τεκνοποιούν οι γεννετικά 'μολυσμένοι' από τήν ακτινοβολία (πιθανόν να μήν γνωρίζουν ότι έχουν προσβληθεί),θά έχουμε τερατογεννέσεις.
Οι επιπτώσεις τών ατομικών/πυρηνικών όπλων,είναι κάτι πού φαίνεται μόνο μακροπρόθεσμα. -
Κριέζα σοκαριστικές οι φωτό σου...ιδίως με τα νεκρά μωρά...
-
παιδες ολα αυτα ειναι απο τις εποχες που η τεχνολογια ητανε νηπιο...
τα πραγματα σημερα ειναι πολυ μα πολυ μα πολυ χειροτερα.
και οχι μονο εκει που φανταζεστε...το ξερετε οτι ο μεσος αμερικανος κανει 35 εμβολια αντι για 5 που κανουνε οι υπολοιποι ανθρωποι του κοσμου προκειμενου να παει σχολειο?
εχετε ιδεα τι εχουνε μεσα αυτα τα εμβολια? καλυτερα να μην εχετε.-
ενταξει, ο γαβριηλ και ο καθε γαβριηλ δεν μπορει να καταλαβει.
ειναι εκπαιδευμενος (και με επιτυχια) να υπακουει και να πιστευει.νομιζω πως συντομα θα τρεξει να 'φορεσει' τσιπακι (αν δεν το εχεις κανει ηδη γαβριηλ?) προκειμενου 'να βοηθησει την πατριδα του να ξεχωρισει τους καλους απο τους κακους'
και τρεχοντας θα παει να βαλει τσιπακι και στο παιδι του προκειμενου 'να ειναι safe και να γνωριζει παντα που βρισκεται'στο θεμα τοις οιδεν σηκωσα μια ανακοινωση για τους νεους δορυφορους παρακολουθησης που εβαλε μπροστα η ευρωπαϊκη ενωση..
δεν ειναι τυχαια συμπτωση...τα παιδακια στα ΗΠΑσχολεια σκαναρουνε τα χερια τους για να φανε μεσημεριανο.
ξερετε τι σημαινει αυτο? ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗπου αποσκοπει αυτη η ιστορια???
μεγαλα παιδια ειστε, σκεφτειτε το μονοι σας. και ψαξτε το κι'ολας..
ο γαβρηλος νομιζει οτι γινονται για το καλο του και το καλο της αμερικης.
αυτος το εχει χασει το παιχνιδι..ειναι ηδη 'εκπαιδευμενος'.αυτα που σας φαινονται μακρια και επιστημονικη φαντασια,
σας εχουνε πιασει και σας εχουνε ξεπερασει κιολας..
απλα δεν το καταλαβατε γιατι δεν σας το ειπε η τηλεοραση...η μελετη της ιστοριας ειναι προσφορο εδαφος για να μπορεσει κανεις να προχωρησει στην αποκωδικοποιηση της πραγματικοτητας σημερα.
οσοι εχετε ενδιαφερον για το μελλον σας αλλα και το μελλον των παιδιων σας, ασχοληθειτε λιγο παραπανω...
μονο καλο θα σας κανει..ολες αυτες οι φρικιαστικες εικονες που εχουνε δημοσιευτει σε αυτην εδω την ενοτητα ειναι απλως ενα αστειο σε σχεση με το μελλον το δικο σας αλλα και των παιδιων σας..
ασχοληθειτε με την ουσια (οσοι ενδιαφερεστε), και αφηστε το γαβρηλο στην κοσμαρα του...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κριέζα σοκαριστικές οι φωτό σου...ιδίως με τα νεκρά μωρά...Δυστυχως φιλε elteo....
ΔυστυχωςΑυτο ειναι το μεγαλειο του Εθνους Δολοφονων....
-
οι δολοφονοι δεν ειναι εθνος.
ειναι ομαδα.
μεικτη κοσμου για την ακριβεια.
απλα εχοντας στο χερι την μοναδικη πολεμικη υπερδυναμη εχουνε κανει τη δουλεια τους πολυ ευκολη.... -
Τι τα δείχνεις; Το πολύ πολύ να εισπράξεις μια απάντηση του τύπου 'Δεν μπορείς να φτιάξεις ομελέτα χωρίς να σπάσεις αυγά'.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
....η μελετη της ιστοριας ειναι προσφορο εδαφος για να μπορεσει κανεις να προχωρησει στην αποκωδικοποιηση της πραγματικοτητας σημερα...ολες αυτες οι φρικιαστικες εικονες που εχουνε δημοσιευτει σε αυτην εδω την ενοτητα ειναι απλως ενα αστειο σε σχεση με το μελλον το δικο σας αλλα και των παιδιων σας.....
Γιαυτο ακριβως και δημοσιευτηκαν οι φωτογραφιες αυτες.
Και επειδη τυχαινει να τις εχω δημοσιευσει εγω αυτος ειναι ο σκοπος μου.
Να μην αφησω κανεναν ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟ να προπαγανδιζει αυτα που ερχονται και ισως ειναι γεγονος στη κ@λοχωρα που ζει..... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και, ΔΕΝ είμαι αντιΗΠΑμερικάνος φίλε. Είμαι φίλος της Ειρήνης και της ανθρώπινης ΖΩΗΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ. Όταν η ατομική βόμβα, οι πύραυλοι απεμπλουτισμένου ουρανίου, ο λευκός φώσφορος και δεν ξέρω τι άλλο, χρησιμοποιούνται για να προκαλέσουν τον ανθρώπινο πόνο, τότε ναι, είμαι σαφέστατα εναντίον τους
Μερος του ορισμου του φιλελευθερισμου σημερα. No further comments.
Σιγά-σιγά πετάει τα πέπλα ο Γαβριήλ.
Άρα ο μη φιλελεύθερος, αυτός που δεν ασπάζεται τον 'φιλελευθερισμό' (κατά τον δικό του ορισμό):- ΔΕΝ είναι φίλος της ειρήνης, της ανθρώπινης ζωής και αξιοπρέπειας.
- ΔΕΝ είναι εναντίον της χρήσης πολεμικών μέσων που προκαλούν απάνθρωπο πόνο.
Τοσο απλος ειναι ο τροπος σκεψης των φιλελευθερων, απο τα παραπανω assumptions.
Οι λογοι που οι τοποθετησεις του Krusenstern ειναι φιλελευθερων αντιληψεων και βασεων ειναι πολλοι.
Ενας ειναι οτι οι φιλελευθεροι και αντι-ΗΠΑμερικανοι νομιζουν οτι ο πολεμος ειναι ΠΑΝΤΑ κακος και οποιος (οποια χωρα) τον εχει καν ως alternative τοτε ειναι αυτος (αυτη η χωρα) ειναι ο διαολος.
Εαν αφηναμε τον πλανητη στα χερια των φιλελευθερων θα ειμασταν ολοι υπο κυβερνηση pretty much ΜΙΑΣ (κατι σαν ) φασιστικης/Χιτλερικης 'κυβερνησης'. Η ελευθερια θα υπηρχε μονο στα βιβλια και οπλα θα ειχαν μονο οι 'βασιλιαδες'. Δηλαδη πανω κατω οπως ζουσαν οι ανθρωποι το 1200 μΧ. Μαλλον χειροτερα διοτι λογο τεχνολογιας, οι αποστασεις δεν θα επεζαν ρολο.
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
Νομίζω ότι ήμουν σαφής: ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ, πέθανε και υπέφερε ΠΟΛΥΣ περισσότερος κόσμος από τους επίσημους αριθμούς νεκρών της ατομικής βόμβας. Το γνώριζες αυτό?
Εχεις ζησει στην Ιαπωνια πολυ καιρο ωστε να εχεις γνωμη??Γιατι εχεις ζησεις εσυ ή ο Κrusenstern ?
-
γαβριηλ μην το κουραζεις το εργαλειο ρε συ.. ριξε καμια πασιεντζα..
object based training or time based training?
ποιο ειναι καλυτερο?τσιπακι εβαλες ή ακομα?
νομιζω οτι ο σκυλος μου ο gizmo ειναι πιο εφυης απο εσενα, ασχετως αν εσυ ξερεις πιο πολλες λεξεις...
οποτε μην το παλευεις ρε συ.. φιλικα στο λεω..αληθεια!!!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
παιδες ολα αυτα ειναι απο τις εποχες που η τεχνολογια ητανε νηπιο...
τα πραγματα σημερα ειναι πολυ μα πολυ μα πολυ χειροτερα.
και οχι μονο εκει που φανταζεστε...το ξερετε οτι ο μεσος αμερικανος κανει 35 εμβολια αντι για 5 που κανουνε οι υπολοιποι ανθρωποι του κοσμου προκειμενου να παει σχολειο?
εχετε ιδεα τι εχουνε μεσα αυτα τα εμβολια? καλυτερα να μην εχετε.-
OK τωρα ως ειδικος σουπερ MD που εισαι εσυ μου κινησες την περιεργια μια και εγω τα 'εφαγα' αυτα τα εμβολια ως μερος του προγραματος αφωμιωσης μεταναστων πριν γινω ΗΠΑμερικανος πολιτης.
Για λυσε την 'απορεια' μας (αφου σε ρωτησαμε κιολας).
-
Εχεις ζησει στην Ιαπωνια πολυ καιρο ωστε να εχεις γνωμη??Γιατι εχεις ζησεις εσυ ή ο Κrusenstern ?
εγω ναι
-
gabriel δεν εχεις capacity να συλλαβεις την απαντηση μου, για αυτο και δεν θα στη δωσω.
αφου ομως εισαι στο λικνο του πολιτισμου και της υψηλης τεχνολογιας, γιατι δεν το ψαχνεις μονος σου?
ή σε μαθανε τοοοσο καλα πια να μην ψαχνεις τιποτα goverment enforced?
Επεκτατισμός-Τότε και Τώρα [διάσπαση]